Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 9:28:18
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Sam tok da vam sporočim grejemo 2 pingvinčka,imam svoj ciklus brez zdravil.Počutje še nikol tok dobro.Sicer me špika v jajčniku ampak recmo da to spada zraven,...Drgač prebava nikol boljša,... Test mamo 12.10. Drugače pa tudi jaz nestrpno čakam sms od Aquice. ja mela uro komej ob 9h, tako da upam da bo kmalu sporočila vesele novičke
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 9:53:57
|
|
|
|
johnie
|
Pozdravček! Ker nikakor ne uspem priti zraven, samo na kratko. Hvala vsem za čestitke. Aja, pa tudi tokrat brez rahlih krvavitev (izcedkov) ni šlo, tako za vzpodbudo, ko boste negotove kot sem bila jaz. Držim pesti da tudi vam čimprej uspe. S* naj ti čas do pluska čimhitreje mine.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 10:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
zarja, . Naslednja dva eskimčka bosta zmagovalna, boš videla. shuki, lepo je slišat, da ste doma in da vam gre dobro!! bozza, čestitke za začetek akcije!! Končno!! arneja, še dvakrat greš spat, pol pa lulaš!!! cukica, lepo grej svoja eskimčka, čez 14 dni pa en velik +!! aqua, držim pesti!! Mene še vedno neki hecajo krvavi izcedki. Včeraj sem sicer vzela zadnjo tableto dabrostona, tako, da sedaj se kar naj vlije.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 10:19:11
|
|
|
|
kleja80
|
Pozdravljene punce, najprej si zaslužite risnično pohvalo za tako uspešen forum. Od vas sem izvedela že veliko, želim si pa še več, zato sem se odločila da se vam aktivno pridružim. Še prej pa bi rada čestiala novim in starim nosečkam in en velik tistim, ki jim tokrat ni uspelo. Sedaj pa o meni - Sem sicer že tretjič v postopku ivf. pri dr. Rešu. Tokrat sem imela kar veliko dozo, in sicer suprefact + merional 4 ampule. Kljub temu sem pridelala le 2 celici. Na veeeeliko srečo sta se obe oplodili in me pridno počakali na ET, ki je bil 18.9. Test imam 2.10. No toliko za statstiko. Sedaj pa k težavi . Ker sem po naravi zelo nestrpna, sem s testom pohitela in ga delala že v soboto, kar bi bilo 8 dan po ET (najbrž me boste nekaere razumele ). Na veliko presenečenje je bil test potitiven , sumljivo mi je bilo le, da je bila druga črtica po le 8 dneh tako izrazita. Žal je veselje trajalo zelo kratek čas, moji dvomi pa so se uresničili. V navodilih nmareč piše, da predčasen test lahko pokaže lažno pozitiven rezulat, če je prisoten Pregnyl v urinu (stop injekcija). In svet se mi je ponovno zrušil (že tretjič). Od sobote sem čisto na tleh, tako me je strah ponovnega neuspeha. Nase sem takooooo jezna, da nisem mogla počakat do uradnega test-datuma. Sedaj živim v stresu in nesigurnosti - vse to bi si lahko prišparala z malo več pameti. No, toliko za danes, pa lep pozdrav vsem! Kleja
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 11:09:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ciaooo Kleja80, hvala enako Žal je res + od Preginyla tudi jaz sem ostala šokirana, ko sem zagledala + - ampak je res zelo lep občutek Bo treba počakat krvni.... Cukica, koooončno, smo že bile v skrbeh, da kam si zginila DRŽIM PESTKE Lana70, lavju Nič šibam naprej..... Uživajte
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 11:19:53
|
|
|
|
Reby
|
Evo še mal stimulacije Bebiii - te bom po riti, a si že test delala?
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 11:28:33
|
|
|
|
Rakica_80
|
Tomiiiiii, cukerček,wiiiiiiiii, čim več takih lepih fotk če nebi delala testka, bi mi bilo sigurno žal, ker če mi priteče imam vsaj spominček - TO JE SAMO ZA MOJ KOLENDARČEK
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 11:51:37
|
|
|
|
gigi1
|
Pika74 sem res mislila, da bo Zarči a si ponovila test? Naska vse najboljše S* res lepo število celic. Upam, da si bolje Cukica lepo grej pingota Šuki RTI Bozza uspešen štart ti želim Arnejči še malo pa bo plusek Daisy23 žal mi je, da spet ni uspelo . Na tvojem mestu bi probala izboljšati kvaliteto in kvantiteto jajčnih celic s Cell defense, 7 keto dheo, Maco...preden se odločiš za naslednji korak. Za darovane celice se mi zdi, da je posebna tema na MONu. Nekje smo imele ta link. Mogoče se bo Mišmiš spomnila kje je. Mišmišu naredi izpit Sunia čestitam Lučka, zlata ribica lepo vaju je videti Sonči, Blanči, Reby hvala za stimulacijo . Kleja, Bebiii stopka je lahko prisotna do 14 dni. Torej ko mine teh 14 dni lahko ponovita test in če bo še vedno bo kar držalo . Če pa ne bo, še ne vržt puške v koruzo, ker je lahko še prezgodaj. Vsem neimenovanim objemčka in lep dan
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 12:15:59
|
|
|
|
blanč
|
Gigi stimulacija kadar hočeš Stajco pa potem zate šparam
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 12:42:54
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Gigi stimulacija kadar hočeš Stajco pa potem zate šparam Srce moje zlato
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 13:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
še vedno nič novičk od aque??
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 13:22:22
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči a si ponovila test? bom jutri zjutraj, čeprav še kr fajn krvavim. Joške me bolijo še kr za znoret.upam, da vsaj te tud neg. rezultatu ostanejo še naprej take . Malo se moram hecat, ker če ne me bo pobralo . Moj je čist gotov, revček se tolk sekira, da bom znova kako grozo dala skoz. Pa ti srce? Te rufnem jutri kr iz šihta, a prav?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 13:24:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Naska vse najboljše S* res lepo število celic. Upam, da si bolje Cukica lepo grej pingota Bozza uspešen štart ti želim Arnejči še malo pa bo plusek Mišmišu naredi izpit Sunia čestitam malo se bom prišlepala, kr je tolk dobro vse napisano...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 13:29:09
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi še vedno nič novičk od aque?? Tolk mi je težko sporočat slabe novice Celice se niso oplodile. Ata pravi, da bo naslednjič drugače zastavil. Več bo Aquica napisala, ko se oglasi. Aqua bo naslednjič ratalo
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 13:29:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči a si ponovila test? bom jutri zjutraj, čeprav še kr fajn krvavim. Joške me bolijo še kr za znoret.upam, da vsaj te tud neg. rezultatu ostanejo še naprej take . Malo se moram hecat, ker če ne me bo pobralo . Moj je čist gotov, revček se tolk sekira, da bom znova kako grozo dala skoz. Pa ti srce? Te rufnem jutri kr iz šihta, a prav? Može
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 13:34:59
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi še vedno nič novičk od aque?? Tolk mi je težko sporočat slabe novice Celice se niso oplodile. Ata pravi, da bo naslednjič drugače zastavil. Več bo Aquica napisala, ko se oglasi. Aqua bo naslednjič ratalo aqui, upam, da bo naslednjič več sreče
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 13:35:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi še vedno nič novičk od aque?? Tolk mi je težko sporočat slabe novice Celice se niso oplodile. Ata pravi, da bo naslednjič drugače zastavil. Več bo Aquica napisala, ko se oglasi. Aqua bo naslednjič ratalo pa ne no.....Ob takem mi sploh vedno besed zmanjka.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 13:38:16
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aqui
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 13:40:10
|
|
|
|
metuljci
|
eh ne nooo aqua
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 13:46:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Evo še mal stimulacije
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 14:14:16
|
|
|
|
palcica_
|
Pozdravljene! Spet vprašanje . Kolk časa ste čakale oz. so vaši možje čakali na spermiogram v LJ? Jaz sem ga danes naročila, pa ga je komaj 18.11.?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 14:24:57
|
|
|
|
zarja1
|
Palčica za LJ ne vem, midva sva v MB čakala en teden.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 14:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleja, jaz sem naredila test 8. dan in je bil +. To je bilo 14 dni po stopki. Rahla črtica, ampak vidna, če narediš čez par dni še enkrat in bo črtica še vedno tam si zagotovo noseča. 14 dni po ET pa zeloooooo vidna črtica. Stopka naj bi se prečistilal v 10 dneh po injeciranju. Izračunaj... Jaz sem čutila krče 3. in 4. dan po ET, takrat pa so me tudi vsak dan močneje bolele prsi. Postala sem tudi zelo čustvena, bilo je res noro, ampak sem sklepala, da gre za hormone, ki sem jih prejemala, ampak po drugi strani mi je nekaj pravilo, da to ni to, ker bi me sicer že prej zvilo. Še enkrat naredi test!!! Če dva dni zaporedoma ugledaš rahlo črtico, če zelo zgodaj delaš test, ti je po mojem uspelo!!! Jaz bi si upala trditi, da ti je uspelo....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 14:35:59
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi še vedno nič novičk od aque?? Tolk mi je težko sporočat slabe novice Celice se niso oplodile. Ata pravi, da bo naslednjič drugače zastavil. Več bo Aquica napisala, ko se oglasi. Aqua bo naslednjič ratalo ojej grozno, aqui
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 28.9.2009 14:42:02
|
|
|
|
dysan
|
Ojla drage moje... Moje današnje poročilo UZka je tud katastrofalno, kr ne morem verjet ne levo ne desno nimam nič foliklov A je že katera imela tak?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?