|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
28.9.2009 9:28:18   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Sam tok da vam sporočim grejemo 2 pingvinčka,imam svoj ciklus brez zdravil.Počutje še nikol tok dobro.Sicer me špika v jajčniku ampak recmo da to spada zraven,...Drgač prebava nikol boljša,...

Test mamo 12.10.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Drugače pa tudi jaz nestrpno čakam sms od Aquice. ja mela uro komej ob 9h, tako da upam da bo kmalu sporočila vesele novičke user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
28.9.2009 9:53:57   
johnie
Pozdravček!
Ker nikakor ne uspem priti zraven, samo na kratko. Hvala vsem za čestitke.
Aja, pa tudi tokrat brez rahlih krvavitev (izcedkov) ni šlo, tako za vzpodbudo, ko boste negotove kot sem bila jaz.

Držim pesti da tudi vam čimprej uspe.

S* naj ti čas do pluska čimhitreje mine.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
28.9.2009 10:03:58   
Anonimen
zarjauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naslednja dva eskimčka bosta zmagovalna, boš videla.

shuki, lepo je slišat, da ste doma in da vam gre dobro!! user posted image user posted image user posted image user posted image

bozza, čestitke za začetek akcije!! Končno!! user posted image

arneja, še dvakrat greš spat, pol pa lulaš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

cukica, lepo grej svoja eskimčka, čez 14 dni pa en velik +!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aqua, držim pesti!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene še vedno neki hecajo krvavi izcedki. Včeraj sem sicer vzela zadnjo tableto dabrostona, tako, da sedaj se kar naj vlije. user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
28.9.2009 10:19:11   
kleja80
Pozdravljene punce,

najprej si zaslužite risnično pohvalo za tako uspešen forum. Od vas sem izvedela že veliko, želim si pa še več, zato sem se odločila da se vam aktivno pridružim. Še prej pa bi rada čestiala novim in starim nosečkam in en velik user posted image user posted image tistim, ki jim tokrat ni uspelo.

Sedaj pa o meni - Sem sicer že tretjič v postopku ivf. pri dr. Rešu. Tokrat sem imela kar veliko dozo, in sicer suprefact + merional 4 ampule. Kljub temu sem pridelala le 2 celici. Na veeeeliko srečo sta se obe oplodili in me pridno počakali na ET, ki je bil 18.9. Test imam 2.10. No toliko za statstiko.

Sedaj pa k težavi user posted image . Ker sem po naravi zelo nestrpna, sem s testom pohitela in ga delala že v soboto, kar bi bilo 8 dan po ET (najbrž me boste nekaere razumele user posted image ). Na veliko presenečenje je bil test potitiven user posted image , sumljivo mi je bilo le, da je bila druga črtica po le 8 dneh tako izrazita. Žal je veselje trajalo zelo kratek čas, moji dvomi pa so se uresničili. V navodilih nmareč piše, da predčasen test lahko pokaže lažno pozitiven rezulat, če je prisoten Pregnyl v urinu (stop injekcija). In svet se mi je ponovno zrušil (že tretjič). Od sobote sem čisto na tleh, tako me je strah ponovnega neuspeha. Nase sem takooooo jezna, da nisem mogla počakat do uradnega test-datuma. Sedaj živim v stresu in nesigurnosti - vse to bi si lahko prišparala z malo več pameti.

No, toliko za danes, pa lep pozdrav vsem!

Kleja

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
28.9.2009 11:09:05   
Rakica_80
Ciaooouser posted image
Kleja80, hvala enakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Žal je res + od Preginyla tudi jaz sem ostala šokirana, ko sem zagledala +user posted image - ampak je res zelo lep občutekuser posted image
Bo treba počakat krvni....
Cukica, koooončno, smo že bile v skrbeh, da kam si zginilauser posted image DRŽIM PESTKEuser posted image
Lana70, lavjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič šibam naprej.....
Uživajteuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu kleja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
28.9.2009 11:19:53   
Reby
Evo še mal stimulacije user posted image

user posted image

Bebiii - te bom po riti, a si že test delala?

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
28.9.2009 11:28:33   
Rakica_80
Tomiiiiii, cukerček,wiiiiiiiii, čim več takih lepih fotkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image če nebi delala testka, bi mi bilo sigurno žal, ker če mi pritečeuser posted image  imam vsaj spominčekuser posted image - TO JE SAMO ZA MOJ KOLENDARČEKuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
28.9.2009 11:51:37   
gigi1
Pika74 user posted image user posted image user posted image user posted image  sem res mislila, da bo user posted image

Zarči a si ponovila test? user posted image user posted image user posted image

Naska vse najboljše user posted image user posted image

S* user posted image  user posted image  user posted image  res lepo število celic. Upam, da si bolje user posted image

Cukica lepo grej pingota user posted image  user posted image  user posted image

Šuki RTI user posted image user posted image user posted image

Bozza uspešen štart ti želim user posted image  user posted image  user posted image

Arnejči še malo pa bo plusek user posted image  user posted image

Daisy23 žal mi je, da spet ni uspelo user posted image . Na tvojem mestu bi probala izboljšati kvaliteto in kvantiteto jajčnih celic s Cell defense, 7 keto dheo, Maco...preden se odločiš za naslednji korak.
Za darovane celice se mi zdi, da je posebna tema na MONu. Nekje smo imele ta link. Mogoče se bo Mišmiš spomnila kje je.

Mišmišu naredi izpit user posted image user posted image

Sunia čestitam user posted image  user posted image  user posted image

Lučka, zlata ribica lepo vaju je videti user posted image

Sonči, Blanči, Reby hvala za stimulacijo user posted image .

Kleja, Bebiii stopka je lahko prisotna do 14 dni. Torej ko mine teh 14 dni lahko ponovita test in če bo še vedno user posted image user posted image  bo kar držalo user posted image  user posted image  user posted image . Če pa ne bo, še ne vržt puške v koruzo, ker je lahko še prezgodaj.

Vsem neimenovanim objemčka in lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 2758
28.9.2009 12:15:59   
blanč
Gigi stimulacija kadar hočešuser posted image Stajco pa potem zate šparamuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
28.9.2009 12:42:54   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Gigi stimulacija kadar hočešuser posted image Stajco pa potem zate šparamuser posted image

Srce moje zlato user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
28.9.2009 13:19:45   
Anonimen
še vedno nič novičk od aque?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
28.9.2009 13:22:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

bom jutri zjutraj, čeprav še kr fajn krvavim. Joške me bolijo še kr za znoret.upam, da vsaj te tud neg. rezultatu ostanejo še naprej takeuser posted image . Malo se moram hecat, ker če ne me bo pobralouser posted image . Moj je čist gotov, revček se tolk sekira, da bom znova kako grozo dala skoz.

Pa ti srce? Te rufnem jutri kr iz šihta, a prav?

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
28.9.2009 13:24:13   
zarja1
Naska vse najboljše user posted image user posted image

S* user posted image  user posted image  user posted image  res lepo število celic. Upam, da si bolje user posted image

Cukica lepo grej pingota user posted image  user posted image  user posted image

Bozza uspešen štart ti želim user posted image  user posted image  user posted image

Arnejči še malo pa bo plusek user posted image  user posted image

Mišmišu naredi izpit user posted image user posted image

Sunia čestitam user posted image  user posted image  user posted image
malo se bom prišlepala, kr je tolk dobro vse napisano...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
28.9.2009 13:29:09   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

še vedno nič novičk od aque?? user posted image user posted image user posted image

Tolk mi je težko sporočat slabe novice user posted image
Celice se niso oplodile. Ata pravi, da bo naslednjič drugače zastavil. Več bo Aquica napisala, ko se oglasi.

Aqua bo naslednjič ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
28.9.2009 13:29:35   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

bom jutri zjutraj, čeprav še kr fajn krvavim. Joške me bolijo še kr za znoret.upam, da vsaj te tud neg. rezultatu ostanejo še naprej takeuser posted image . Malo se moram hecat, ker če ne me bo pobralouser posted image . Moj je čist gotov, revček se tolk sekira, da bom znova kako grozo dala skoz.

Pa ti srce? Te rufnem jutri kr iz šihta, a prav?

Može user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.9.2009 13:34:59   
ursa30

Celice se niso oplodile. Ata pravi, da bo naslednjič drugače zastavil. Več bo Aquica napisala, ko se oglasi.

Aqua bo naslednjič ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  aqui, upam, da bo naslednjič več sreče

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.9.2009 13:35:19   
zarja1

pa ne no.....Ob takem mi sploh vedno besed zmanjka.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
28.9.2009 13:38:16   
Rakica_80
Aquiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
28.9.2009 13:40:10   
metuljci
eh ne nooo user posted image

aqua user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.9.2009 13:46:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Evo še mal stimulacije user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.9.2009 14:14:16   
palcica_
Pozdravljene!

Spet vprašanje user posted image .
Kolk časa ste čakale oz. so vaši možje čakali na spermiogram v LJ? Jaz sem ga danes naročila, pa ga je komaj 18.11.?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
28.9.2009 14:24:57   
zarja1
Palčica za LJ ne vem, midva sva v MB čakala en teden.

Horny Teddy

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
28.9.2009 14:35:33   
Anonimen
Kleja,

jaz sem naredila test 8. dan in je bil +. To je bilo 14 dni po stopki. Rahla črtica, ampak vidna, če narediš čez par dni še enkrat in bo črtica še vedno tam si zagotovo noseča. 14 dni po ET pa zeloooooo vidna črtica. Stopka naj bi se prečistilal v 10 dneh po injeciranju. Izračunaj...

Jaz sem čutila krče 3. in 4. dan po ET, takrat pa so me tudi vsak dan močneje bolele prsi. Postala sem tudi zelo čustvena, bilo je res noro, ampak sem sklepala, da gre za hormone, ki sem jih prejemala, ampak po drugi strani mi je nekaj pravilo, da to ni to, ker bi me sicer že prej zvilo. Še enkrat naredi test!!! Če dva dni zaporedoma ugledaš rahlo črtico, če zelo zgodaj delaš test, ti je po mojem uspelo!!!

Jaz bi si upala trditi, da ti je uspelo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
28.9.2009 14:35:59   
dysan

ojej grozno, aqui user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
28.9.2009 14:42:02   
dysan
Ojla drage moje...

Moje današnje poročilo UZka je tud katastrofalno, kr ne morem verjet user posted image user posted image user posted image ne levo ne desno nimam nič foliklov user posted image

A je že katera imela tak?

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?