|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
26.9.2009 11:30:18   
Kruce Fiks
A ima katera telefonsko od Aquice?

Rabim nujno!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
26.9.2009 11:33:44   
Rakica_80
Pika74, si šla na krvni test?Jaz te nebom še objemčkala, dokler ne potrdiš s krvnim testom, jaz pa ipak mislim, da siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa tako joške bolijo za znoret eej, v maternici mi šraufa kot da bom dobila vsak časuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , v prejšnjem postopku, se mi je vlila že 7 danuser posted image
Dysan, hvala za lepe besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S*, javi kako je bilouser posted image
Tinkamiška, vso srečo na punkciji, pa sej veš- veliko veliko celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte pupe, jaz grem počivat...user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
26.9.2009 11:38:22   
daisy23
Pozdravljene punce,
Jaz se javljam po dogem času, za mano je 3. neuspeli postopek ICSI pri Rešu.Žal zelo slabo reagiram na hormosko stimulacijo in kljub velikim dozam ne pridelam skoraj nič jajčec.user posted image . Reš mi stalno nekaj poudarja, da za svojo starost tako slabo reagiram in, da bo treba v postopek s podarjeno jajčno celico, ker zgleda, da sicer ne bo nič. V kolikor imate izkušnje s tem in vaša mnenja o tem, mi prosim kaj svetujte, kako izgleda tak postopek, cena, pač vaša mnenja in izkušnje. Zelo sem vam hvaležna za pomoč. Vso srečo tudi vam.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
26.9.2009 11:41:29   
S*
No Pa še poročilo moje današnje punkcije.

Kljub apaurinčku pred spanjem sem imela bolj slab spanec in sem že ob 5h kokodakala po bajti. Ob 6h sem klicala ata, če lahko midva res robo od doma prineseva in mi je potrdil, ter mi rekel, da naj kar pohitiva, ker bo on v Postojni takoj po 7h. No potem sva dalla gas, poskrbela sva za user posted image , jaz sem spila še cel kup tabletk in že sva šibala proti Postojni. Zgleda da apaurin res pomaga, ker me ni bilo niti toliko strah.

Punkcija sama niti ni bila tako boleča ( hvala tistemu, ki je izumil ketonal), bolj mi je bila neprijetna sama priprava in čiščenje na koncu. Sem bila na tistem stolu več kot 20 min in ata je veselo klepetal z mojim in se meni opravičeval, da me mora še pikat, ker je treba vse ven pobrat. Na D strani sem pridelala 5 celic, druga stran pa je bila očitno super polna in špikanja kar ni hotelo bit konec. No skupaj sem pridelala 20 celic. Sem morala potem še malo poležat, ker je reku ata, da me je preveč namuču, da bi kar odskakljala domov.
Na koncu sva pogledala še user posted image , ki jih je bilo kar nekaj.

Malo me je prestrašil glede hiperce, je rekel da se boji kako bo in naj doma počivam, veliko pijem in naj jemljem aspirin 500, da ne bo kaj narobe. Transfer imam 01. oktobra.

Sedaj sem doma in se bom pustila razvajat. Me pa zanima, če ima katera kakšen nasvet, kako to hiprco preživet. Je ša kaj kar lahko naredim, razen tega, da pijem aspirin, jem neslano, lahko hrano in popijem veliko tekočine???

Joj sem se razpisala, grem počivat zdaj.

Ja pa hvala vsem, ki ste mislile name in držale pesti.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
26.9.2009 11:51:30   
blanč
Evo Arnejči. Naši in sosedov, ki je ratal v 8 IVFju
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
26.9.2009 11:54:06   
Fargesia
Blančuser posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
26.9.2009 16:53:46   
Rakica_80
Cukica, kje siuser posted image  No upam, da lepo greješ svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pika74, situacija? Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S*, maaa supeeer za 20 celic, uauuu, ta pa je res dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se ti čim več celic oplodi in razvija lepouser posted image
Blanč, kakšni cukerčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fargi, kako gre špikanje?
Daisy23user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanja_Jes, srečno v postopku, pa pridelaj čim več jajčkuser posted image
Naska, z malo zamude, VSE NAJBOLJŠE, PA SREČNO TUDI TEBI V POSTOPKUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Diana79, kako si?
Arneja, od viška glava ne boliuser posted image

No, mene je končno nehalo šaraufanje v maternici, cel božji dan eeeejuser posted image user posted image user posted image sem že mislila, da je konec, sem hodila skoz na WC gledat, če je kej priteklo, no hvala bogu je še belinauser posted image
lepo se mejte,
pa pa

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
26.9.2009 18:52:45   
bilka
pozdrav vsem ..

Bebii to so dobri znaki, ne mislit na menstro, so pa znakci baje podobni tak da kar brez skrbi in uživaj, jaz pa ti držim močne pestke..

cukico tudi jaz pogrešam.user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
26.9.2009 19:24:03   
Tanja_Jes
BEBII - si me razveselila...kateri dan si od trasferja?
Pa ne se preveč sekirat, pa mislit na to..bodi sproščena...he he...ja, sem bila ista kot ti...jest sem se celo pogovarjala z bušijem..user posted image user posted image user posted image , pa v dvojini govorila user posted image user posted image user posted image , midve greva spat...pa tko...ja, pač ni ratal, bo pa zato zdej, al pa v tretjo, sej enkrat bo, ne dvomim v to...sem nepoboljšljiv optimistuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja zdej mal pazim na prehrano, Ledenka hvala user posted image , samo možek se mal pritožuje da on ne bo imel foliklčkov, pa da bi rad kdaj tut puska jedu. Res imam zlatega možauser posted image , ful mi stoji ob strani, pa skoz hodi z mano v LJ. No, če pa ne moreva eden brez drugega user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
26.9.2009 19:44:02   
Anonimen
naska, dobro se špikni danes!user posted image

arneja, kakšni temni oblaki? Pri nas je bilo skos lepo. user posted image  Kako si?

sunia, čestitke za +!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Krvni bo le potrdil lepo novico!
Joj, koliko nosečk imamo ta mesec!! user posted image user posted image user posted image

pikauser posted image user posted image user posted image user posted image  Ravno zato sem prišla na net, da vidim tvoj velik plus..user posted image user posted image user posted image user posted image

s*, o madona, 20 celic!!!! Čestitke!! Zdaj se jih naj pa čimveč oplodi!!user posted image user posted image user posted image

blanč, super slikca!! user posted image user posted image  user posted image

bebiii, itak, da bo še belina, nikar ne skrbi!! Držim pesti! user posted image user posted image

Jaz pa imam že od včeraj popoldne krvav izcedek, kljub temu, da še vedno jemljem dabroston. user posted image  Tako, da očitno so se mi malo zmešali hormoni. user posted image  Upam samo, da me bo telo toliko poslušalo, da me M ne bo hecala.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
26.9.2009 19:47:12   
Fargesia
suzika...pokliči saj veš koga!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
26.9.2009 20:04:17   
bozza
Pika4, dokler imaš belino, je upanje. user posted image Ti kar jemlji prometrium in ponovi test čez kakšen dan.

Jaz pa sloh ne vem, kaj naj si mislim. Moje telo ne sodeluje z mano. Kot da bi mi tale suprefact zakuhal to zmedo. Zdaj si ga ne vpihavam, sem 7 dni jemala prometrium, da mi sproži M, danes imam samo neke čudne krvave nitke. Še jutri počakam, če se mi slučajno kaj pojavi, drugače grem pa do svoje G, da me temeljito pregleda, ker mi je vse zelo čudno. Ne bi šla rada v postopek, če sluznica še ni pripravljena. Bom pač čakala, dokler ne pride prava M, pa četudi šele okoli božiča. Kdaj pa ima dr. R zaprto? Cel december?

Kaj pa ve mislite, se mi splača počakati na pravo M?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
26.9.2009 20:14:38   
womanpolice
Živjo punce...

Če sm iskrena, niti nism šla brat prejšnjih vaših postov, saj ste spet naklofale - POHVALNO - cel kup strani... in ker ta teden nism imela kaj dosti časa, kar pa ga je bilo, pa je moj okupiral računalnik-nism bla nč kaj gor.

Rada bi le izrekla - z zamudo, se opravičujem, ISKRENO SOŽALJE MIKLAROM. Ne morm ti povedat, kako zelo sem se razžalostila, ko sm izvedela tako kruto novico. Če bi ti lahko kakorkoli pomagala, bi ti takoj. Samo reci, kako. Res mi je žal!!! Če karkoli rabiš, tukaj sem.

PIKA74... Jst zate še nism vrgla puške v koruzo... počakaj na krvnega... ne želim ti dajati lažnega upanja, pa vendar... dokler res ni tiste tečne user posted image , tolk dolg je še upanje...

DAISY23... Ne vem kaj naj rečem... zelo mi je žal, da tudi v 3. postopku ni ratalo (sva na istem). Ali kaj razmišljaš, da bi zamenjala center? Midva greva zdaj v MB in v četrtek imava prvi razgovor.

PIKOVIT... Daj mi čimrej javi tist kar sva se zmenile, saj se posnetki ne shranjujejo dolgo...

Samo toliko za danes... bom šla kmal v vodoravnega, saj sem utrujena od nočne in jutr imam 12 ur dnevno.

Želim vam lepo nedeljo vsem!!! Se kaj tipkamo drug teden, ko bom imela več časa....

lp

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
26.9.2009 22:30:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Žal imam zelo slabe novice.
mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla user posted image  user posted image  user posted image  Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna user posted image  user posted image  user posted image

Miklaromka naša sem komaj zdaj vidla. Nimam besed.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
26.9.2009 23:29:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Žal imam zelo slabe novice.
mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla user posted image  user posted image  user posted image  Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna user posted image  user posted image  user posted image

Miklaromka naša sem komaj zdaj vidla. Nimam besed.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
26.9.2009 23:35:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Jaz sem danes malo bolje, se prepričujem, da sem nosečka user posted image .

arnejči - user posted image ...tako se govori........

..... navijam zate .......  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ......to ti pa pošiljama s pikecom.......   

drži se.....  

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
26.9.2009 23:53:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Me pa zanima, če ima katera kakšen nasvet, kako to hiprco preživet. Je ša kaj kar lahko naredim, razen tega, da pijem aspirin, jem neslano, lahko hrano in popijem veliko tekočine???

jaz sem tudi imela hiperco....ni bila za hospitalizacijo je bila pa blaga/srednja  ....bila je pa tolikšna, da mi je pomagala, do mojega pikecauser posted image ....

.... jaz nisem niti vedala, da jo imam.....na pukciji sem imela  26 celic...pa trebuh mi je pol nekam čuden ostal, ...za ziher sem sicer pila malo več tekočine, kaj druga pa ne...nobenih tablet...sploh pa ne aspirina (a je to pametno splohuser posted image ..ne vem)... 

...no, ko sem prišla na ET je bila dr. Požlepova in sta bila 2 zarodka pripravljena......   sem še na mizi študirala a bi vseeno rekla naj oba al ne...pa sem se pol za 1 odločila, ker 1 user posted image  sem že doma imela .....pa najprej niti ni vedela a mi bodo sploh naredili ET, ker je bilo noter vse otečeno, da je komaj prišla s cevko zraven....pa je rekla, da zaradi hiperce ne bi vstavljali 2, ker se bo itak že 1 primil......  Ko sem še tam po ET čakala, je ob odhodu rekla, vi boste pa itak nosečka......hiperca vam pomaga.......   no in res sem bila pol user posted image .....

no, tukaj imaš nekaj nasvetov....meni so takrat prav prišli........ je pa na hrvatskomuser posted image ....

http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=184&Tekst2ID=186&Show=1925

http://www.medicina.hr/clanci/metode_potpomognute_oplodnje.htm

........držim pesti ...... user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
27.9.2009 1:13:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Evo Arnejči. Naši in sosedov, ki je ratal v 8 IVFju
user posted image

...ma kok lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
27.9.2009 1:17:13   
gloria
.....zmatrana sem ko konj...sem pršla pred pol urce iz šihta,ampak me je firbec matrala kok so moje borke.....

Arneja otročki pridni...pa ti veš da jaz vem da je tokrat dobitna kombinacija....stran slabe misli in lepo uživatuser posted image
Pika user posted image

...ostalim en veeeeeeelik pozdravček od mene.....se tipkamo kaj ju3...nočka....

< Sporočilo je popravil gloria -- 27.9.2009 1:18:49 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
27.9.2009 7:19:08   
arneja
Dobro jutro user posted image .

Sem prejle prebrala, da se Merkur zdajle retrogradno obrača, pa me zato mogoče tako trka - od torka naprej bo bolje, ravno pravi čas, da se zadeve obrnejo in v sredo plusek nalulam user posted image .

S*, 20 celic??? Pa da se je ata tvojemu opravičeval, da mora vse ven pobrati user posted image ? Zame si ti že nosečka, ker če se jih samo pol oplodi, pa samo pol razvije do blastociste, pa samo pol ugnezdi, sta to 2,5 otročka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
27.9.2009 7:20:09   
arneja
Blanči, zlata si s slikico treh IVF junakov user posted image . V 8. postopku praviš, da je ta tretji ratal? Potem nam jih je pa še nekaj ostalo na zalogi user posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
27.9.2009 7:21:18   
arneja
WP, veš, da sem ravno zjutraj, ko sem se zbudila, o Kajsici in tebi razmišljala user posted image ? NO, evo, in ti si se javila, čakamo še na Kajsico user posted image . Kje se ta punca potepa?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
27.9.2009 7:23:20   
arneja
Bebi, daj vesela bodi, da te šraufa, to sigurno pomeni, da se pikica gnezdi user posted image . Mene ravno zato tako skrbi, ker ribici nobenega šraufanja ne povzročata user posted image .

Zdaj grem pa po vrsti brat in odgovarjat, do zdaj sem kar malo počez brala, je bil firbec prevelik, da bi šla lepo počasi user posted image .

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
27.9.2009 7:32:31   
arneja
Loremi, ti pa na Djerbo user posted image user posted image user posted image ? Uf, bi jaz tudi zdajle nekam odfrčala user posted image . M pa itak ne bo trajala cel teden, tako da nekaj dni boš brezskrbno uživala user posted image .

Bibek, ste nabavili ta luškane omarice user posted image ? Danes so pa samo še štirje dnevi za čakat, saj počasi bo sreda tu user posted image .

Tinkamiška, včeraj je potem stopka padla? Koliko imate pa kaj foliklčkov?

Tanja Jes, naj tokrat stopka na ravno pravi čas pade user posted image .

S*, je bil včeraj potem takšen lep sonček, da so se grde misli kar izgubile user posted image . Kako se ti počutiš? Če se ne boš dobro počutila, pojdi k zdravniku, nič do ET-ja čakat. Kot sem brala Zarjo, hiperca zna biti res huda stvar.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
27.9.2009 7:36:25   
arneja
S*, kako je pa Aqua, se ti je kaj oglasila?

Daisy, koliko celic si pa pridelala v posameznem postopku? In katera zdravila si imela? Pa koliko si stara? Sva očitno v precej podobni situaciji. Jaz sem tudi že slišala, da bo treba po žensko celico v tujino. Ampak mi je ostal še en koncesijski postopek in tistega bom sigurno še porabila. Saj veš, da bi vsi imeli radi čisto svoje pikice user posted image , če obstaja najmanjša možnost za to. Mogoče vtipkaj v brksalnik, tu gor punce nimajo ravno izkušenj z darovano žensko celico.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?