Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 11:30:18
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
A ima katera telefonsko od Aquice? Rabim nujno!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 11:33:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pika74, si šla na krvni test?Jaz te nebom še objemčkala, dokler ne potrdiš s krvnim testom, jaz pa ipak mislim, da si Mene pa tako joške bolijo za znoret eej, v maternici mi šraufa kot da bom dobila vsak čas , v prejšnjem postopku, se mi je vlila že 7 dan Dysan, hvala za lepe besede S*, javi kako je bilo Tinkamiška, vso srečo na punkciji, pa sej veš- veliko veliko celic Uživajte pupe, jaz grem počivat...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 11:38:22
|
|
|
|
daisy23
|
Pozdravljene punce, Jaz se javljam po dogem času, za mano je 3. neuspeli postopek ICSI pri Rešu.Žal zelo slabo reagiram na hormosko stimulacijo in kljub velikim dozam ne pridelam skoraj nič jajčec. . Reš mi stalno nekaj poudarja, da za svojo starost tako slabo reagiram in, da bo treba v postopek s podarjeno jajčno celico, ker zgleda, da sicer ne bo nič. V kolikor imate izkušnje s tem in vaša mnenja o tem, mi prosim kaj svetujte, kako izgleda tak postopek, cena, pač vaša mnenja in izkušnje. Zelo sem vam hvaležna za pomoč. Vso srečo tudi vam.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 11:41:29
|
|
|
|
S*
|
No Pa še poročilo moje današnje punkcije. Kljub apaurinčku pred spanjem sem imela bolj slab spanec in sem že ob 5h kokodakala po bajti. Ob 6h sem klicala ata, če lahko midva res robo od doma prineseva in mi je potrdil, ter mi rekel, da naj kar pohitiva, ker bo on v Postojni takoj po 7h. No potem sva dalla gas, poskrbela sva za , jaz sem spila še cel kup tabletk in že sva šibala proti Postojni. Zgleda da apaurin res pomaga, ker me ni bilo niti toliko strah. Punkcija sama niti ni bila tako boleča ( hvala tistemu, ki je izumil ketonal), bolj mi je bila neprijetna sama priprava in čiščenje na koncu. Sem bila na tistem stolu več kot 20 min in ata je veselo klepetal z mojim in se meni opravičeval, da me mora še pikat, ker je treba vse ven pobrat. Na D strani sem pridelala 5 celic, druga stran pa je bila očitno super polna in špikanja kar ni hotelo bit konec. No skupaj sem pridelala 20 celic. Sem morala potem še malo poležat, ker je reku ata, da me je preveč namuču, da bi kar odskakljala domov. Na koncu sva pogledala še , ki jih je bilo kar nekaj. Malo me je prestrašil glede hiperce, je rekel da se boji kako bo in naj doma počivam, veliko pijem in naj jemljem aspirin 500, da ne bo kaj narobe. Transfer imam 01. oktobra. Sedaj sem doma in se bom pustila razvajat. Me pa zanima, če ima katera kakšen nasvet, kako to hiprco preživet. Je ša kaj kar lahko naredim, razen tega, da pijem aspirin, jem neslano, lahko hrano in popijem veliko tekočine??? Joj sem se razpisala, grem počivat zdaj. Ja pa hvala vsem, ki ste mislile name in držale pesti.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 11:51:30
|
|
|
|
blanč
|
Evo Arnejči. Naši in sosedov, ki je ratal v 8 IVFju
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 11:54:06
|
|
|
|
Fargesia
|
Blanč,
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 16:53:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
Cukica, kje si No upam, da lepo greješ svoje Pika74, situacija? Držim pesti S*, maaa supeeer za 20 celic, uauuu, ta pa je res dobra naj se ti čim več celic oplodi in razvija lepo Blanč, kakšni cukerčki Fargi, kako gre špikanje? Daisy23 Tanja_Jes, srečno v postopku, pa pridelaj čim več jajčk Naska, z malo zamude, VSE NAJBOLJŠE, PA SREČNO TUDI TEBI V POSTOPKU Diana79, kako si? Arneja, od viška glava ne boli No, mene je končno nehalo šaraufanje v maternici, cel božji dan eeeej sem že mislila, da je konec, sem hodila skoz na WC gledat, če je kej priteklo, no hvala bogu je še belina lepo se mejte, pa pa
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 18:52:45
|
|
|
|
bilka
|
pozdrav vsem .. Bebii to so dobri znaki, ne mislit na menstro, so pa znakci baje podobni tak da kar brez skrbi in uživaj, jaz pa ti držim močne pestke.. cukico tudi jaz pogrešam.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 19:24:03
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
BEBII - si me razveselila...kateri dan si od trasferja? Pa ne se preveč sekirat, pa mislit na to..bodi sproščena...he he...ja, sem bila ista kot ti...jest sem se celo pogovarjala z bušijem.. , pa v dvojini govorila , midve greva spat...pa tko...ja, pač ni ratal, bo pa zato zdej, al pa v tretjo, sej enkrat bo, ne dvomim v to...sem nepoboljšljiv optimist Ja zdej mal pazim na prehrano, Ledenka hvala , samo možek se mal pritožuje da on ne bo imel foliklčkov, pa da bi rad kdaj tut puska jedu. Res imam zlatega moža , ful mi stoji ob strani, pa skoz hodi z mano v LJ. No, če pa ne moreva eden brez drugega
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 19:44:02
|
|
|
|
Anonimen
|
naska, dobro se špikni danes! arneja, kakšni temni oblaki? Pri nas je bilo skos lepo. Kako si? sunia, čestitke za +!!!!!!!!! Krvni bo le potrdil lepo novico! Joj, koliko nosečk imamo ta mesec!! pika, Ravno zato sem prišla na net, da vidim tvoj velik plus.. s*, o madona, 20 celic!!!! Čestitke!! Zdaj se jih naj pa čimveč oplodi!! blanč, super slikca!! bebiii, itak, da bo še belina, nikar ne skrbi!! Držim pesti! Jaz pa imam že od včeraj popoldne krvav izcedek, kljub temu, da še vedno jemljem dabroston. Tako, da očitno so se mi malo zmešali hormoni. Upam samo, da me bo telo toliko poslušalo, da me M ne bo hecala.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 19:47:12
|
|
|
|
Fargesia
|
suzika...pokliči saj veš koga!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 20:04:17
|
|
|
|
bozza
|
Pika4, dokler imaš belino, je upanje. Ti kar jemlji prometrium in ponovi test čez kakšen dan. Jaz pa sloh ne vem, kaj naj si mislim. Moje telo ne sodeluje z mano. Kot da bi mi tale suprefact zakuhal to zmedo. Zdaj si ga ne vpihavam, sem 7 dni jemala prometrium, da mi sproži M, danes imam samo neke čudne krvave nitke. Še jutri počakam, če se mi slučajno kaj pojavi, drugače grem pa do svoje G, da me temeljito pregleda, ker mi je vse zelo čudno. Ne bi šla rada v postopek, če sluznica še ni pripravljena. Bom pač čakala, dokler ne pride prava M, pa četudi šele okoli božiča. Kdaj pa ima dr. R zaprto? Cel december? Kaj pa ve mislite, se mi splača počakati na pravo M?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 20:14:38
|
|
|
|
womanpolice
|
Živjo punce... Če sm iskrena, niti nism šla brat prejšnjih vaših postov, saj ste spet naklofale - POHVALNO - cel kup strani... in ker ta teden nism imela kaj dosti časa, kar pa ga je bilo, pa je moj okupiral računalnik-nism bla nč kaj gor. Rada bi le izrekla - z zamudo, se opravičujem, ISKRENO SOŽALJE MIKLAROM. Ne morm ti povedat, kako zelo sem se razžalostila, ko sm izvedela tako kruto novico. Če bi ti lahko kakorkoli pomagala, bi ti takoj. Samo reci, kako. Res mi je žal!!! Če karkoli rabiš, tukaj sem. PIKA74... Jst zate še nism vrgla puške v koruzo... počakaj na krvnega... ne želim ti dajati lažnega upanja, pa vendar... dokler res ni tiste tečne , tolk dolg je še upanje... DAISY23... Ne vem kaj naj rečem... zelo mi je žal, da tudi v 3. postopku ni ratalo (sva na istem). Ali kaj razmišljaš, da bi zamenjala center? Midva greva zdaj v MB in v četrtek imava prvi razgovor. PIKOVIT... Daj mi čimrej javi tist kar sva se zmenile, saj se posnetki ne shranjujejo dolgo... Samo toliko za danes... bom šla kmal v vodoravnega, saj sem utrujena od nočne in jutr imam 12 ur dnevno. Želim vam lepo nedeljo vsem!!! Se kaj tipkamo drug teden, ko bom imela več časa.... lp
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 22:30:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Žal imam zelo slabe novice. mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna Miklaromka naša sem komaj zdaj vidla. Nimam besed.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 23:29:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Reby Žal imam zelo slabe novice. mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna Miklaromka naša sem komaj zdaj vidla. Nimam besed.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 23:35:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Jaz sem danes malo bolje, se prepričujem, da sem nosečka . arnejči - ...tako se govori........ ..... navijam zate ....... ......to ti pa pošiljama s pikecom....... drži se.....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 26.9.2009 23:53:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Me pa zanima, če ima katera kakšen nasvet, kako to hiprco preživet. Je ša kaj kar lahko naredim, razen tega, da pijem aspirin, jem neslano, lahko hrano in popijem veliko tekočine??? jaz sem tudi imela hiperco....ni bila za hospitalizacijo je bila pa blaga/srednja ....bila je pa tolikšna, da mi je pomagala, do mojega pikeca .... .... jaz nisem niti vedala, da jo imam.....na pukciji sem imela 26 celic...pa trebuh mi je pol nekam čuden ostal, ...za ziher sem sicer pila malo več tekočine, kaj druga pa ne...nobenih tablet...sploh pa ne aspirina (a je to pametno sploh ..ne vem)... ...no, ko sem prišla na ET je bila dr. Požlepova in sta bila 2 zarodka pripravljena...... sem še na mizi študirala a bi vseeno rekla naj oba al ne...pa sem se pol za 1 odločila, ker 1 sem že doma imela .....pa najprej niti ni vedela a mi bodo sploh naredili ET, ker je bilo noter vse otečeno, da je komaj prišla s cevko zraven....pa je rekla, da zaradi hiperce ne bi vstavljali 2, ker se bo itak že 1 primil...... Ko sem še tam po ET čakala, je ob odhodu rekla, vi boste pa itak nosečka......hiperca vam pomaga....... no in res sem bila pol ..... no, tukaj imaš nekaj nasvetov....meni so takrat prav prišli........ je pa na hrvatskom .... http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=184&Tekst2ID=186&Show=1925 http://www.medicina.hr/clanci/metode_potpomognute_oplodnje.htm ........držim pesti ......
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 1:13:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Evo Arnejči. Naši in sosedov, ki je ratal v 8 IVFju ...ma kok lepo
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 1:17:13
|
|
|
|
gloria
|
.....zmatrana sem ko konj...sem pršla pred pol urce iz šihta,ampak me je firbec matrala kok so moje borke..... Arneja otročki pridni...pa ti veš da jaz vem da je tokrat dobitna kombinacija....stran slabe misli in lepo uživat Pika ...ostalim en veeeeeeelik pozdravček od mene.....se tipkamo kaj ju3...nočka....
< Sporočilo je popravil gloria -- 27.9.2009 1:18:49 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 7:19:08
|
|
|
|
arneja
|
Dobro jutro . Sem prejle prebrala, da se Merkur zdajle retrogradno obrača, pa me zato mogoče tako trka - od torka naprej bo bolje, ravno pravi čas, da se zadeve obrnejo in v sredo plusek nalulam . S*, 20 celic??? Pa da se je ata tvojemu opravičeval, da mora vse ven pobrati ? Zame si ti že nosečka, ker če se jih samo pol oplodi, pa samo pol razvije do blastociste, pa samo pol ugnezdi, sta to 2,5 otročka .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 7:20:09
|
|
|
|
arneja
|
Blanči, zlata si s slikico treh IVF junakov . V 8. postopku praviš, da je ta tretji ratal? Potem nam jih je pa še nekaj ostalo na zalogi .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 7:21:18
|
|
|
|
arneja
|
WP, veš, da sem ravno zjutraj, ko sem se zbudila, o Kajsici in tebi razmišljala ? NO, evo, in ti si se javila, čakamo še na Kajsico . Kje se ta punca potepa?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 7:23:20
|
|
|
|
arneja
|
Bebi, daj vesela bodi, da te šraufa, to sigurno pomeni, da se pikica gnezdi . Mene ravno zato tako skrbi, ker ribici nobenega šraufanja ne povzročata . Zdaj grem pa po vrsti brat in odgovarjat, do zdaj sem kar malo počez brala, je bil firbec prevelik, da bi šla lepo počasi .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 7:32:31
|
|
|
|
arneja
|
Loremi, ti pa na Djerbo ? Uf, bi jaz tudi zdajle nekam odfrčala . M pa itak ne bo trajala cel teden, tako da nekaj dni boš brezskrbno uživala . Bibek, ste nabavili ta luškane omarice ? Danes so pa samo še štirje dnevi za čakat, saj počasi bo sreda tu . Tinkamiška, včeraj je potem stopka padla? Koliko imate pa kaj foliklčkov? Tanja Jes, naj tokrat stopka na ravno pravi čas pade . S*, je bil včeraj potem takšen lep sonček, da so se grde misli kar izgubile . Kako se ti počutiš? Če se ne boš dobro počutila, pojdi k zdravniku, nič do ET-ja čakat. Kot sem brala Zarjo, hiperca zna biti res huda stvar.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 7:36:25
|
|
|
|
arneja
|
S*, kako je pa Aqua, se ti je kaj oglasila? Daisy, koliko celic si pa pridelala v posameznem postopku? In katera zdravila si imela? Pa koliko si stara? Sva očitno v precej podobni situaciji. Jaz sem tudi že slišala, da bo treba po žensko celico v tujino. Ampak mi je ostal še en koncesijski postopek in tistega bom sigurno še porabila. Saj veš, da bi vsi imeli radi čisto svoje pikice , če obstaja najmanjša možnost za to. Mogoče vtipkaj v brksalnik, tu gor punce nimajo ravno izkušenj z darovano žensko celico.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?