|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
25.9.2009 19:53:27   
bit
zdej k sm važička z puregonom...

en dobr link za vse uporabnice

http://hcp.organon.com/start/ifu_puregon_slov.asp?C=2143540081819837963

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
25.9.2009 20:24:22   
arneja
Bebi, je predolgo trajalo, da si odgovorila, pa sem šla drugam na kavo user posted image .

September, se pravi skoraj dva meseca ješ kontracepcijo user posted image ? V čem je pa njena fora? A nima Diphereline vloge, da te v umetno meno spravi user posted image ? Res ne kapiram teh tabletk, a zdravniki kdaj razložijo, zakaj?

Bit, ata ima pa zdaj menda zato neznansko gužvo, ker je folk s Hrvaške navalil, ko so tam sprejeli rigorozni zakon o prepovedi zamrzovanja zarodkov user posted image . Ej, meni ni pa nikoli čestital, ker se sama špikam, to jih bo naslednjič slišal user posted image . Ja, ja, Puregonček in Gonalček sta carska, dobro, da vse punce ne vedo zanju, ker nobena več ne bi hotela Menopurja user posted image . Ampak kako 100 enot?? A ni navadno 75 ali 150 ali še več? Na koliko imaš naštimano pero?

Pikec, a je testek pripravljen v kopalnici in čaka na jutranje zmage user posted image user posted image user posted image ?

Jaz sem danes malo bolje, se prepričujem, da sem nosečka user posted image .

Sunia, plusek je plusek user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz bi zdajle na tvojem mestu kričala user posted image user posted image user posted image . Ampak tale september je pa res carski user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
25.9.2009 20:32:26   
arneja
S*. ti kar celo Aquino apoteko vase zmeči, ker imaš zares veliko pikecov. Plavalčke brez problema s sabo prineseš, smao ne pozabit priimka gor napisat. Jaz sem jih enkrat slišala, ker sploh nisem nič napisala, drugič pa ker sem na pokrovček in ne na lonček napisala, pokrovček se pa lahko pomeša user posted image . Jaz sicer nisem prav reva, ampak tam imam pa res rada, če je dragi zraven, ker me pomirja user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
25.9.2009 20:34:32   
arneja
Bit, a ti bi imela pa zlatolasega škratka z modrimi učki user posted image ? Jaz pa rdečelasega, pa isto z modrimi učki user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
25.9.2009 20:46:33   
sonček33
Pika pika pikica ...kje si.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
25.9.2009 21:11:44   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bit, . Ampak kako 100 enot?? A ni navadno 75 ali 150 ali še več? Na koliko imaš naštimano pero?

na 100 a to je velik?

ej pojma nimam.....
v prejšnjem sem imela klasiko... suprafact spray  2x 2 in merinal  2 ampuli  iz madžarske

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
25.9.2009 21:13:47   
bit

Bit, a ti bi imela pa zlatolasega škratka z modrimi učki user posted image ? Jaz pa rdečelasega, pa isto z modrimi učki user posted image .

ja takega da zgleda angelček...od zunaj.....znotraj je pa taki mali vragec.....nagajivast ....po mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si ti.....kaj novega...počutje...pa rože na balkonuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
25.9.2009 21:37:04   
dysan
Pozdravček pupike!!!

Že tulk strani je napisanih, da ni šans, da se skozi vse prebijem in potem si vse zapomnem...
Tak, da skratka vsem srečkamuser posted image iskreno od srca čestitam user posted image user posted image user posted image , je pa res ta september famozen...user posted image user posted image user posted image
Vsem ostalim vse dobro...
Lubčka in user posted image za vsako posebej...

S-user posted image za jutri, naj bo čim manj boleče....

BEBIII- kako pa kaj ti, si neučakana, ne? pupika draga sam pozitivno, veš, da bo, mora bit...

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
25.9.2009 21:48:16   
dysan
Mal se vam moram potožit, meni te špike že tok težko grejo, se več nimam kam pikat, vsa sem že preluknana, v črnjavkah...
3 ampule menopurja pa dve vodice ja in še S-fact se mi zdi kr dost... no ja saj je verjetno katera ki ima še večjo dozo, no ja ne vem...
ne bit hude name, ampak se mi zdi, da se lahk samo vam potožim...

Lepo pančajte,pa še lepše sanjajte...
Nočka...

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
26.9.2009 3:17:15   
pika74
En velik minuuuuuuuuuuuuus.

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
26.9.2009 5:09:27   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

En velik minuuuuuuuuuuuuus.

user posted image

Žal mi je pika, pa sem bila prepričana, da bo user posted image  user posted image  user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
26.9.2009 7:34:18   
zup2
Pika žal mi jeuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
26.9.2009 7:40:10   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
26.9.2009 7:44:29   
palcica_
Dobro jutro!

No včeraj sem bila na posvetu pri dr. D in prav ste imele, ni bil noben bau-bau user posted image .

No skratka, sedaj sledijo spermiogram, hormonski testi in pa reku je, da moram it na histeroskopijo. Mal se je začudu in reku, da če mi v postojni nikoli niso rekli, da je kaj narobe z desno stranjo maternice ????? Je reku, da mora sam pregledat za kaj se gre. No tako, sedaj me čaka še to user posted image .

A mi lahko katera od vas pove kako zgleda histeroskopija? Jo je kateri od vas delal dr. D? Kolko časa si potem še v bolnici?

Aja, kam pa gre mož na spermiogram? V leonišče al kam drugam?

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
26.9.2009 8:15:21   
metuljci
pika žal mi je user posted image user posted image

palcica jaz sem imela histeroskopijo, ni nič hudega, jaz sem šla še isti dan domov user posted image , niti nisem kaj dosti - skoraj nič krvavela, edino naslednja menstruacija je bila od hudiča user posted image

arneja, jaz nisem imela hiperce, mi je samo grozila user posted image  napihnjena niti nisem bila, mogoče malo, tolko, da sem mela malček poudarjen trebuh. mene so jajčniki precej tiščali, sem mela včasih občutek, da mi bosta prišla ven user posted image
meni je dr rekel, da se kontracepcija pred postopkom jemlje zaradi uravnavanja ciklusa in seveda uskladitve v skupine.

ko sem se jaz špikala nisem imela nobene modrice user posted image  očitno mam mirno roko user posted image

mismis pravkar sem opazila, da me ni na seznamčku user posted image  me lahko dodaš? (1. ICSI, MB, dr. Reljič)

lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
26.9.2009 8:16:31   
blanč
Pikauser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
26.9.2009 8:23:50   
arneja
Ej, Pika, sranje, naj gre vse skupaj v ku.ac user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz imam tudi že tako slab občutek, da bi se najraje ubila user posted image . Pa daj, kdo se to z nami zajebava, jaz imam pa res vsega že poln kufer, pa izmučena sem do amena user posted image user posted image user posted image . Kar je preveč je pa preveč. Ampak, ti pomisli na svoja pingivnčka, ki te pridno čakata user posted image . Naj bosta tvoj sonček zdajle med temi oblaki user posted image . Sem se bala, ker se nisi upala testa delati. Ista sem kot ti, kar je navadno znakec, da je telo začutilo, da ni uspelo in zato ta strah pred testom. Pika, res mi je zelo, zelo hudo, ker vem, da te takšen minus spravi na tla. Tukaj sem, za pogovor, kadar boš želela. Objemi dragega, iztoči goro solz, potem pa pojdita na sončka razmišljat o svojih dveh zamrznjnenčkih, prav user posted image ? Narobe svet, res user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
26.9.2009 8:29:22   
arneja
S*, tebi sem želela zaželeti srečo, potem me je pa Pikina nenovička čisto sesula user posted image user posted image user posted image . Zate pa verjamem, da ste dobili na kupe celic, pa na kupe plavalčkov, pa da se zdajle že domov pelješ počivat, pa da si na pol zadete še, ker si celo apoteko vase zmetala user posted image . S*, res upam, da te ni preveč bolelo user posted image . Število celic bo pa sigurno večje od 10 user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
26.9.2009 8:37:15   
arneja
Bit, kako je šlo danes s Puregonom? Verjamem, da je bila mala malca user posted image . Ne vem, mogoče so enote Puregona drugačne od Gonala, sem že pozabila, pa je 100 enot veliko. Koliko si pa imela nazadnje celic? Ma, jaz sem čisto vso voljo izgubila, celo razmišljam v smeri, da bi se nehala truditi, ker mi vse skupaj jemlje preveč energije in volje user posted image . Kateri postopek je tole za vaju?

Dysan
, ti kar pojamraj, jaz sem imela proti koncu tudi že vrh glave te injekcije in sem samo čakala, da zadnja pade. Verjetno so to čisto normalni občutki za večino punc tukaj, o katerih je dovoljeno jamrati user posted image .

Loremi, kako si kaj ti? Jaz začuda zadnjih 14 dni nimam nobenih glavobolov, mi očitno vreme paše user posted image .

Palčica
, tekom dne sigurno dobiš odgovor. Jaz sem imela hkrati laparaskopijo in histrero*, tako da ne vem.

Metuljci
, kdaj gresta vidva v nov postopek?

Blanči, ti bi nam pa svoja pikeca lahko malo v spodbudo prilimala user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
26.9.2009 9:26:59   
loremi
Pika user posted image  user posted image  mi je zelo žal

Loremi, kako si kaj ti? Jaz začuda zadnjih 14 dni nimam nobenih glavobolov, mi očitno vreme paše user posted image .

Ja evo se lahko kr strinjam, sicer me  je vmes enkrat mal bolela, ampak je blo čist znosno. Tko da, tok tok, a bi še nekaj časa blo tako user posted image .

Jaz sem tud zdej spet mal ven iz teme padla, vsem, ki zdele čakate tistih 14 dolgih dni na pluseka, držim pesti, vsem v postopku, nej mine čimlažje in uspešno, tistim, ki pa smo trenutno nedrogerašice pa predvsem da se imamo lepo, no to velja itak za vse skup user posted image . Nosečke pa itak uživajte.

Jst grem jutri na dopustka, prej žal ni šlo, no ampak upejmo, da bo vseen lušn, sam prve dni upam da mi ta M ne bo preveč grenila. Biba, ko si enkrat spraševala, na Djerbo greva user posted image . Evo bežim pakirat, sem ugotovila, da nimam na zalogi baterij za fotoaparat, morm še to nabavit user posted image .

Pa lep dan želim vsem, se že sonček prav lepo kaže.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
26.9.2009 9:57:12   
biba007
Pika, user posted image , oh matr' no, ni fer, res ne. Ti pošiljam enega velikega lupčkauser posted image .

Arnejček, daj, zdrži še tehle pet dni. Saj ni več daleč, obljubim (jaja, vem, ure se vlečejo). Pa to, da te je strah it lulat, je prej tipično kot zaskrbljujoče, smo vse na istem. Saj zato smo pa imeli pri nas tisto tipajočo previdnostno varianto z enim lulanjem, pa potem še eno generalko in potem - bum - CB. Viš, počasi se daleč pride. Ti kaj več o zgodnje-nosečniških tegobah napišem na z.s. Boš videla, kar ne boš mogla pričakatuser posted image user posted image user posted image

Loremi, user posted image za Djerbo. In naj M ne bo prehuda. Ti pa napravi kakšno romantišes fotko in nam jo pripopaj. Saj veš, za stimulacijouser posted image . A, pa od Sapi zofo tudi še čakamouser posted image

Bit, jaz sem imela isto finto. Dve ampuli Merionala sta pa on-pair z 100 enotami Puregona. Ampak je pa res tale Puregonček luksuzen, kajneuser posted image .

S*user posted image user posted image user posted image

Ok, babe žabe, šibam v Ikeo. Imajo ene luškane omarce v akciji, pa grem na lov.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
26.9.2009 9:58:10   
tinkamiška
oh pikauser posted image pa tako dobro je kazalouser posted image user posted image user posted image ....meni se je zadnjič ulilo na 10. dan....

čestitke novima nosečkama!user posted image user posted image user posted image

jst imam punkcijo 28.9.

pozdravček vsem in pestke!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
26.9.2009 10:51:20   
Fargesia
pika... user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
26.9.2009 11:19:28   
Tanja_Jes
Pozdravček..

Ja, dolg se nisem javla...ful dolgo...sem se pa mal pofočkat prišla.
Ja najprej sem se zjokala i dragemu povedala za Miklarom.user posted image user posted image user posted image Groza.
Miklarom imaš konjsko srce, da vse to lahko preneseš. Samo ne zgubit upanja.
Vem da je borba huda, ampak na koncu bodo 100% vidni rezultati. Bo uspelo! Mora uspeti!
Toliko si že dala skozi!!! Upam s tabo in imaš moje viritualne user posted image user posted image user posted image , čeprav kaj dosti ne pomagajo v takih trenutkih.

Jaz pa začenjam 14.10 z 2. IVF - dolgi postopek, se pravi 20 dni špikanja. Upam da tokrat rata. Prvič baje ni uspelo ker so prezogdaj dali stopko, bomo videli kako bo tokrat... Se že veselim rasti mojih foliklčkov user posted image .

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
26.9.2009 11:25:26   
S*
Pikauser posted image

Arneja, odženi grde,temne misli stran!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?