|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
26.9.2009 11:06:11   
rubica
je rekla sam za 5 min greva mal okrog bajte pa ju že 30 min ni pa okol bajte jo tut ni, joooooj ta naša tamala.

a pol sam še gaja nima zob user posted image no sej mene ne mot dokler dojim sam tko že vsi vaši user posted image jih majo, no pa sej 1x ji že bodo zrasli kajne?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
26.9.2009 11:07:03   
rubica
sam nekaj kar ste pomoje že mele sam sem spregledala a bo katera kupla avto sedež romer, pa katerga?

slišm otroka šibam......

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
26.9.2009 11:42:54   
Anonimen
a pol sam še gaja nima zob user posted image no sej mene ne mot dokler dojim sam tko že vsi vaši user posted image jih majo, no pa sej 1x ji že bodo zrasli kajne?

nič hudgauser posted image ula je šla v vrtec, pa je mela sam spodnji enkici tko, 1/3 zunajuser posted image pa ji ni blo hudga, jedla je vse normalno, jst itak nism nič pasirala, je blo čist kul.

neo bo dons jedu eno tako zelenjavno juhico, kar še mam različne zelenjave, pa notri mu bom zakuhala eno žličko gresa in malo rumenjaka...da vidmo...midva z lubijem bova gobe z jajci, ula bo pa melancan z jajciuser posted image tko da mamo tri menije, k u tahuj restavracijiuser posted image user posted image sam uli valjda ne dam gob, sam hotla bo pa jest isto k midva, pa melancan z jajci je skor istouser posted image

tak.

lubi je šu avto oprat, mulčka spita, jst sem korenje v skrinjo spravla, k mi ga je mami še privlekla, tko da zdej mam zimsko zalogo zelenjave in sadjauser posted image prou fajn.

(odgovor članu rubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
26.9.2009 12:01:03   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ula bo pa melancan z jajci

[/quote

jz bi tit to, jz pa sam za gajo kuham za naju pa moj naredi presenečenje user posted image user posted image , sploh ne vem kaj noče povedat, no dela do 13 pol gre v trg. pol pa dam kuhat, mi2 morva pa takrat vn na sonce, ko bo kuhu user posted image user posted image user posted image user posted image .

lep vikend!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
26.9.2009 12:22:20   
Zvezdica
ojla

sam da povem kaj sem delala danes, barba ti si kriva, ker sem se tega lotla, petra, ti pa zato k si mi slive prineslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slivove cmoke, pa zraven delam porovo krompirjevo kolerabno korenčkovo kremno juho za našga tamalega. zdaj vs ekar za nas kuham, priredim njemu, potem pa začinim za nas :)

grem, moram stroj spraznit.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
26.9.2009 12:22:24   
farfala
rubica in ulla hvala za mnenje o operilu, sem razmišljala tudi jaz, da mu bom ga dala samo v skrajni sili.

Sem pa ugotovila zdaj že večkrat, da vedno, ko sem prehlajena ali bolna imam tudi M.user posted image .

Kosilo : juha s krompirjem, grahom, korenčkom in bučko, na vrh pa malo gibanice. Mali in večji mali sta že pojedla cel krožnik, jaz pa še nisem lačna.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
26.9.2009 12:40:50   
Anonimen
Sem pa ugotovila zdaj že večkrat, da vedno, ko sem prehlajena ali bolna imam tudi M.

a misliš da kontra pa ni mogoč user posted image user posted image

mmmm gibanica user posted image user posted image zdej si mi pa nardila lušte.....a je ktera jo probala že iz hofrauser posted image k jo majo zdej kao v ponudbi....morm enkrt probat...k pečt se mi je ne ljubiuser posted image

zvezdica jst pa ne maram slivovih cmokovuser posted image nasploh mi ne potegne to krompirjevo testo....sploh če so pol še v onih drobtinah povaljani...bljak....

cmoke mam jst rada kruhoveuser posted image pa gresovi so tud še nekak...

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
26.9.2009 12:41:40   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ojla

sam da povem kaj sem delala danes, barba ti si kriva, ker sem se tega lotla, petra, ti pa zato k si mi slive prineslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slivove cmoke, pa zraven delam porovo krompirjevo kolerabno korenčkovo kremno juho za našga tamalega. zdaj vs ekar za nas kuham, priredim njemu, potem pa začinim za nas :)

grem, moram stroj spraznit.user posted image

JOJ, dobro, da si me spomnila, jaz sem tud dala prat pred kakimi 4 uramiuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
26.9.2009 12:47:15   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Sem pa ugotovila zdaj že večkrat, da vedno, ko sem prehlajena ali bolna imam tudi M.

a misliš da kontra pa ni mogoč user posted image user posted image

ja vsaki mesec pa res nisem prehlajena]user posted image

mmmm gibanica user posted image user posted image zdej si mi pa nardila lušte.....a je ktera jo probala že iz hofrauser posted image k jo majo zdej kao v ponudbi....morm enkrt probat...k pečt se mi je ne ljubiuser posted image

zvezdica jst pa ne maram slivovih cmokovuser posted image nasploh mi ne potegne to krompirjevo testo....sploh če so pol še v onih drobtinah povaljani...bljak....

jaz pa cmoke iz skute, krompirjevi mi tud niso tak dobri

ma daj, perilo moram it obesit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
26.9.2009 13:36:03   
Zvezdica
ezdica jst pa ne maram slivovih cmokovuser posted image nasploh mi ne potegne to krompirjevo testo....sploh če so pol še v onih drobtinah povaljani...bljak....

jast pa načeloma krompirja ne jem, razen v skrajni sili pa v kaki juhi, ampak teli slivovi so mi pa tok zapasal.

Kruhove bom pa jutri nardila ša goveje zrezke. No dobra ideja :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
26.9.2009 13:37:50   
mimi30
jaz pa cmoke iz skute, krompirjevi mi tud niso tak dobri

jaz skor vedno namest krompirja dam skuto, mam raj tak....povaljam jih pa v drobtinah za sebe ful, za dragega pa komi da se kaka gor držiuser posted image

dans za kosilo: fižolova juha z makarončki not in za špelo v govejo juho zakuhana cvetača in ajda (zmazala celo posodico)

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
26.9.2009 17:18:35   
Zvezdica
jaz skor vedno namest krompirja dam skuto, mam raj tak....povaljam jih pa v drobtinah za sebe ful, za dragega pa komi da se kaka gor držiuser posted image

mimi kako to nardiš, jast sem za te cmoke bl tko. Jast to že vse pripravljeno kupim. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
26.9.2009 18:54:29   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

mimi kako to nardiš, jast sem za te cmoke bl tko. Jast to že vse pripravljeno kupim. user posted image

no jaz jih nardim tko http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1896

sam na dam nič cukra not.

< Sporočilo je popravil rubica -- 26.9.2009 18:56:10 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
26.9.2009 19:38:22   
mimi30

skuto, jajce, malo soli in moko dobro zgnetem, naredim velik ''svaljk'', narežem na kose....dam noter sadje in oblikujem cmok

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
26.9.2009 20:53:53   
spetko
dober večer punce..

uuu mimi hvala za recept,bom probala naredit še tako kot si napisala..ki jaz pa obožujem slivove cmoke, Zvezdica povabiš na probouser posted image ...

rubica nisi edina..tudi pri nas je še brezzobi...in danes je tečen ko...upam da bo kakšen zobek na vrsti..

ulla...hvala za odgovor..sej se strinjam s tabo...ampak sem vseeno vprašala ki pač sem prebrala pa mi je bilo malo čudno..kako je to v praksi...v teoriji že...

ja Zvezdica to pa se popolnoma strinjam s tabo da je treba na primorsko pridet...tukaj je tako lepppoooouser posted image ..ok mimi ima prav da piha dosti..ampak vseeno paše...še posebej ko je sonček in malo mrzlo..pa se prošetaš na eno kavico al čajček...mmm..ni lepšegauser posted image user posted image user posted image

petra88..user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek..si imela prav tam na srečanju da bo prišu kmalu venuser posted image

nekatere sem vas dodala na FB ene pa sem dala request..
hijacinta..lahko komot še meni pošlješ ZS

povejte mi kaj lahko naredim z ohrovtom Tianu za jest..???? do zdej sem mu vedno s krompirjem delala ..pa bi probala še ka drugega..pa mi ne pade nič na pamet...user posted image

meni pa moji copatki še kr niso prišli..in niti ne morem na ebayu pogledat nakupa ne ničesar v zvezi s temi copatkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ..a ve katera ki uporablja ebay??Ulla,farfala,ne vem še katera si je naročila copatke,barba al sonček??

lep večer še naprej

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
26.9.2009 21:23:10   
sonček33
Ojla pupe.
Kaj počnete?
A niso čudoviti dnevi?

Mimi recept je že med priljubljenimi, sporočim, ko bo uporabljen.

Mi smo danes gobarili. No, midva sva, Lovro je bil pa pri babi. Smo ze žjutraj šli k našima na vikend. Midva v hosto, Lovrenc je bil pa pri babi in dediju. Sva nabrala v 1,5h, skor polno košaro, kakšne 3kg. Superca. Pool sva pa midva šla eno kitico odspat. Sploh ne vem, kdaj sem takole čez dan tako fajn spala. Sva se stisnla in zasmrčala.

Jedli smo gobovo juho jo je dedi skuhal, lovro pa govejo z mesom in kvinojo.

Popldne smo šli na nogometno tekmo, mal s frendi na otroško igrišče.

Zdejle sem gobe čistila in dala v skrinjo.

Lovro ima še vedno le 1 zob. Spimo pa zadnje čase vedno bolj slabo. A se vaši otroci tudi ponoči premetavajo po posteljici, gužvajo v stranico, jamrajo? LOvro vse v spanju....še na vse štiri se postavi, včasih se celo dvigne in stoji pa komaj zase ve. user posted image

Jutri mamo pa pop piknik, nečaka praznujeta rd. Jupi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
26.9.2009 21:31:52   
Anonimen
meni pa moji copatki še kr niso prišli..in niti ne morem na ebayu pogledat nakupa ne ničesar v zvezi s temi copatkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ..a ve katera ki uporablja ebay??Ulla,farfala,ne vem še katera si je naročila copatke,barba al sonček??

pa si ziher naročila user posted image user posted image in če si prijavljena in pogledaš v my ebay, ni notri nič? vprašaj prodajalca, napiš mu sporočilo in vpraši, sej on pa more vedet a si naročila al neuser posted image

A se vaši otroci tudi ponoči premetavajo po posteljici, gužvajo v stranico, jamrajo? LOvro vse v spanju....še na vse štiri se postavi, včasih se celo dvigne in stoji pa komaj zase ve

ne govoruser posted image še vsede se včasih, pa ful dere, pa u bistvu še kr spiuser posted image pol pa razumi....p k ga k nama vzamem tud sam rine nekam in se tišči, celo noč držim roko na njem, da vem da je tamuser posted image da mi jo kam proti robu ne mahneuser posted image

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
26.9.2009 21:39:46   
khurde
čer,

res je bil lep sončen dan user posted image

jancci, petra user posted image user posted image user posted image za zobke

farfala, nimam pojma za operil

ulla, glede slikc ne vem, men je do zdej ratal vse v originalni velikosti shranit, samo bi pa rada jaz imela tko naštiman, da bi jih drugi lah shranil sam v iber pomanjšane, tok da se nič ne vidi skor, 1x1 cm user posted image , pa sem vse nastavitve že parkrat pregledala (k zmer je kej novga), pa nič najdla user posted image

sonček, moja tut jamra pa vse to počne, kar lovro počne... včer je celo sedela in na pol spala zraven, pol se je pa sam prekucnila, ker je nazaj zakinkala in nadaljevala s spanjem user posted image zanč enkrat je pa v sede zaspala nazaj in bila naslonjena name user posted image

spetko, ena moja kolegica tko podobno vodi otroka, ampak med nogami nekako... ima pa to po nasvetu fizioterapevta, ker njen otroček hodi v RA in naj bi ga s tem vzpodbudila k premikanju nog (se ne prestopa ob opori al kako že, že starejše dete)... sam če se otrok normalno razvija, ni to nič potrebno, pa če se normalno razvija, naj tudi ne bi kar padal povprek, ampak se naučil ujet ali pa lepo pasti

mi smo se danes mal potepali, zdej se pa bašem s solato user posted image moja je pa včer pogruntala, da tist njen magični lonček pa mogoče le ima kakšno funkcijo in ni sam za igranje... se mi zdi, da je to tut delo ostalih otrok, pr katerih je vidla, da pijejo ven user posted image tko da je včer v bistvu prvič pila vodo iz lončka user posted image peer pressure, ja user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
26.9.2009 21:47:39   
sonček33
ulla, a če je pa neo tudi tak, pol sem pa pomirjena:) ma res ja, kar napol v snu tole počnejo...pa kako nja potem spim, ne morem no..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
26.9.2009 21:59:21   
spetko
ulla...ja sej transakcija je šla...ker sem pol pogledala tudi račun..
ja sej najboljš da kr direktno govorim s prodajalcemuser posted image user posted image user posted image

khurde...ja ne vem...ta članek je tako pisalo da je možno tudi tako da ga ne bi motili pri razvoju ko se jih drži za rokice...ma booo..jaz ne bom nič...sam bo vse pogruntal..ampak odkar smo pa bili na srečanju pa se non stop daje na kolena in se hoče premaknit..pa še ob kavč se mi dviga na kolena..in cel vesel in se smeje..ko pa mu ne rata pa jok in stok...
tko da ja...dobra je ta varianta bla s srečanjemuser posted image ...ostalim zobki rastjo, mi skor kobacamo,eni vodo začeli pit iz magic cup...user posted image user posted image
aja jancci user posted image za 4.zobek

sonček33 katere gobe ste nabirali? a jurčke?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
26.9.2009 22:01:06   
sonček33
a jancci ma že štiri zobke?user posted image user posted image  ja bravo no, Meta...

spletko jurčke ja

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
26.9.2009 22:01:23   
spetko
aja sonček33..moj se tudi ful premetava po pojstli...in zabija v stranica...enkrat pa se je obrnu kontra..torej kjer je glava so noge in se je pol butnu v stranico in začel jokat in jaz valda..kolko sem bila zaspana ko sem ga dvignila sem ga itak narobe dvignila..jaaooouser posted image user posted image user posted image ..ampak HB sem takoj zaštekala in moj je takoj skočil da ki če sem norauser posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
26.9.2009 22:03:30   
spetko
uuu jurčki so dobri...moja mama je lih danes delala gobovo juho (z jurčki)..kje pa to nabirate?...mi oz. moji starši grejo ponavadi na vikend od tete ki je na dolenjskem...pa jih tam naberejo en kup..

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
26.9.2009 22:04:45   
kiara24
Čer,

Mi smo se potepali po LJ, smo za KLaro dobili ful lepe čevljče in to z mehkim podpladkom jih bom slikala in objavila, meni so tolk kjutuser posted image . POl smo šli pa še na romatično kosilo, ker moj jutri popoldan odhaja na službeno pot za en teden, me je kar groza.

Farfala - hvala za info o coptkih. Jaz sem noska pucala z fizio. in to sem kupila v lekarni da se razprši in je ful dobr k ampule ni pustila not siskat to pa vtaknem v nosnico in se lepo razpsši. Držim pesti, da bo čimprej bolje. Mislim, pa da mu lahko daš tudi sirup Calpol, je za prehlad in vročino...

Rubica- Mi imamo ta avotsedež od Romerja- King Plus ion je res dober, mi se sedaj vozimo okrog brez problema.

Grem k mojemu se crkljat... sedaj ko Klara že trdno spi.user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
26.9.2009 22:07:25   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

aja sonček33..moj se tudi ful premetava po pojstli...in zabija v stranica...enkrat pa se je obrnu kontra..torej kjer je glava so noge in se je pol butnu v stranico in začel jokat in jaz valda..kolko sem bila zaspana ko sem ga dvignila sem ga itak narobe dvignila..jaaooouser posted image user posted image user posted image ..ampak HB sem takoj zaštekala in moj je takoj skočil da ki če sem norauser posted image user posted image

ooooo, spetko, kok sem se zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?