|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
26.9.2009 5:24:48   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ojla! user posted image

Ja...sem v oblačkih zdaj čisto...sem zavzela svoj priljubljeni user posted image  položaj pred računalnikom ...in se je zgodilo pravkar par rahlih kluk kluk v spodnjem delu trebuha user posted image  Zdaj pa res več nič ne dvomim...to je to...ponovno nepopisni občutki..kak je fajn! Čutim sineka! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
26.9.2009 5:25:05   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

iiiiiiii
http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999

iii user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
26.9.2009 5:26:58   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Eno vprašanje : a lohk AB že prej zmešam z mlekom pa ji pol kasnej dam? verjetno da lahko sam vseen vprašamuser posted image

Kje pa steuser posted image  Po TV ni nč pametnega, tuki pa tud nikjer nobeneuser posted image

Glih sem spravla malo tečko spat, je user posted image mogo it nazaj delat, ker je kao gužva user posted image , pol pa rihtaj bolano, zaspano in bolečezobo tečko sama user posted image

user posted image user posted image user posted image ti popolnoma nič nezavidam. vem, kako je v takšnih primerih. eva je spomladi vedno zbolela, ko je šel user posted image na intervencijo. ko je prišel nazaj, je bla že zdrava.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
26.9.2009 5:27:07   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Najprej moje poročilo:Gregor je danes v vrtcu SPAAAAAL user posted image user posted image user posted image Pridem ob pol enih tja in vidim mojo malo bibo, kako "švasa" na ležalničku user posted image user posted image user posted image Je vzgojiteljica rekla, da je šel lepo sam ležat gor, ko je videl, da gredo tudi drugi otroci, in da je popil malo soka ter mirno zaspal user posted image No, sem šla potem ob enih še 1x tja, ker ga prej nisem hotela budit, potem je bil pa že pokonci user posted image Sem tako ponosna na mojega malega fanta user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
26.9.2009 8:09:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Najprej moje poročilo:Gregor je danes v vrtcu SPAAAAAL user posted image user posted image user posted image Pridem ob pol enih tja in vidim mojo malo bibo, kako "švasa" na ležalničku user posted image user posted image user posted image Je vzgojiteljica rekla, da je šel lepo sam ležat gor, ko je videl, da gredo tudi drugi otroci, in da je popil malo soka ter mirno zaspal user posted image No, sem šla potem ob enih še 1x tja, ker ga prej nisem hotela budit, potem je bil pa že pokonci user posted image Sem tako ponosna na mojega malega fanta user posted image user posted image

Jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image , sej sm vedla da bo, v vrtcu so vsi drugačni. Kako je pa ponoč?

Sej ubistvu mi ne nagajajo AB, sam muka mi jo j zbudit pa na silo dajat.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
26.9.2009 8:12:35   
Anonimen
Pa dobro jutro vsem, grem si počas kavo skuhat al pa jo naj raj kr mojuser posted image

Evo link http://www.missbusi.si/, sej ime pa priimek pa itak veste

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
26.9.2009 8:44:42   
suzy85

Pa dobro jutro vsem, grem si počas kavo skuhat al pa jo naj raj kr mojuser posted image

sem že glasovala! lepe nagrade so!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
26.9.2009 8:49:59   
suzy85
no, midve sma pokonci. eva gleda risanke, jst sm se pa že za kavico zmenla user posted image

lep vikend vam želim!

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.9.2009 8:58:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hvala, ja sej nagrade so res lepe, sam itak ne pričakujem da bom pršla med 10

Gaja tud risanke gleda

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
26.9.2009 9:13:07   
Estrella*

Gaja tud risanke gleda

nina, sem te komaj najdlauser posted image  Imaš moj glas, pa še z MR.M računalnika bom mal pomagalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
26.9.2009 9:16:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Gaja tud risanke gleda

nina, sem te komaj najdlauser posted image  Imaš moj glas, pa še z MR.M računalnika bom mal pomagalauser posted image

ja kako nouser posted image , pa hvala, sej sploh ne vem kolkrat lohk glasuješ,pomoje na 15 minut

Gremo zdej mal vn drva žagat, no jest pa Gaja bova kej druzga počele

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.9.2009 9:26:15   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Gaja tud risanke gleda

ja kako nouser posted image , pa hvala, sej sploh ne vem kolkrat lohk glasuješ,pomoje na 15 minut

Gremo zdej mal vn drva žagat, no jest pa Gaja bova kej druzga počele

Z enega računalnika samo enkratuser posted image Pa dobr žagajte, da ne boste ponočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
26.9.2009 10:07:27   
Anonimen
Sm pršla notr čaj skuhat, matr sam mal neki delam pa sm že vsa zadihana

Estrella jest sm že večkrat samo, more vmes mal časa pretečtuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
26.9.2009 11:03:27   
nia5
Jutro user posted image
Noč je bila vredu, se je zbudila le 2x. Danes pa grem spet delat, se morem zmenit kako in kaj, da ne bom ko neki avtomigec, da vem ali si morem še kak šiht najdit ali kako.

Nina7 sem že glasovala user posted image , bom navijala zate

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za Gregija, priden fantič

Vidim, da vam risanke gledajo, naši sploh ne potegnejo, pri nas so še vedno reklame zakon, najbolj pa top shop user posted image . Ko se začnejo te reklame, lahko marsikaj naredim medtem, ker sedi ko cvek in gleda user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
26.9.2009 11:18:00   
Anonimen
Nia user posted image user posted image user posted image  za super noč glede na stanje.

Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimamuser posted image

Midve sva že nazaj notr, sva zdej pojedle , še mal pa gre spat, jest pa neki na hitr skuhat

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
26.9.2009 11:36:18   
suzy85
Ja Gaja ma full rada Nodija pa gosenico Tinko, pa tud reklame rada gleda. Je full hecna, ko ji rečm če bo gledala risanko pa gre na kavč ležat pa čaka da ji naštimamuser posted image

eva je pa začela gledat risanke na baby tv. je čisto nora nanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
26.9.2009 11:36:56   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro user posted image
Noč je bila vredu, se je zbudila le 2x. Danes pa grem spet delat, se morem zmenit kako in kaj, da ne bom ko neki avtomigec, da vem ali si morem še kak šiht najdit ali kako.

super za prespano noč! user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
26.9.2009 11:38:14   
suzy85
eva bo pa zgleda zbolela. spet ji iz noska teče, pa vročine pa 37.4. upam, da ji pade in da se ne bo kaj razvilo iz tega.
pa spet sma same doma! user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
26.9.2009 12:04:34   
Anonimen

eva bo pa zgleda zbolela. spet ji iz noska teče, pa vročine pa 37.4. upam, da ji pade in da se ne bo kaj razvilo iz tega.
pa spet sma same doma! user posted image

ohjoj no, pa ne še onauser posted image , user posted image user posted image  da ne bo kej hujšga

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
26.9.2009 12:22:00   
Srčekgirll
Danuser posted image

Spanje: ODLIČNO
Počutje: ok
Vreme: ODLIČNO
Končno je moj pikec zaspal. V vrtcu zaspi sam, doma bi se gospodič pa nosil,...a jej..
Kako smo pa drgač ostale?

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
26.9.2009 12:22:54   
sesil
lep pozdrav

sem malo brskala in glasovala za miss buši. nina, imaš moj glas.

mi smo ok, naša dečva ni na miru 2 minuti. spimo še vedno 2x na dan po malo;))
spremljam vas ne veliko, ni časa še za to.bo bolje v prihodnosti:)

novim nosečkam pa čestitke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
26.9.2009 12:23:16   
Srčekgirll
Aja, pa vsem za dobro spanje,...user posted image user posted image user posted image user posted image
za bubančke, pa tiste k ste (če ste) slabo spali pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
26.9.2009 12:31:53   
Anonimen
Srčekgirl pr ns je pa obratno, doma takoj zaspi, jo dam v pojstlo pa flašo  pa zaspi, v vrtcu jo morjo pa požatuser posted image , ja kokr jo bojo navadl, važn da doma zaspi lepo
Gaja je tud zaspala, jest morm pa kuhat pa se mi ne da

O Sesil pa kje si ti, kako je v službi,je za zdržat? pa hvala za glasuser posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
26.9.2009 12:42:22   
katy82
Hej mačkice moje

remember me?user posted image

Sm doma na bolniški,me je prehlad čist povozu,sej zdej sem že boljše sam vseen moram še mirkat nase,me na momente kar obliva.

Včer sva se vidle z Edino na poti iz Čateških,je prav pasal poklepetat,mala princeska je bla pa tko luškana,seveda je bla užaljena če smo se preveč zaklepetaleuser posted image

Naša madam mačkica spi opoldansko spanje,je tko pridna,sam flašo mleka in je zaspala,nobenga glasu od nje ni blo slišat.

Nina kako je z bušijem,nisem spremljala tko da ne vem kaj nosiš pod srčkom?Počutiš se v redu,si kej utrujena zdej k maš že eno malo fračo doma in ne moreš več kr it počivat?

U kaj berem,Čmrlika se je ugriznla v jezik(hec)Ja čestitam za sinčka in za prve brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzy a ti si pa sploh za vse sama a ne?kako se spopadaš z vsem tem?Kaj pa poroka?

Mam par slikic od moje poroke a jih lahko kateri na mejl pošlem in jih bo potem ona dala gor,mene comp zaj...kao nimam dost placa gor in noče nč nardit

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
26.9.2009 12:49:25   
Anonimen
o še ena izgubljena duša se javla, kako lepouser posted image

smo čakale kdaj bomo vidle slikce, lahko jih men pošlješ na ninnaravnikar@gmail.com sam nč ne obljubim, ker mi net full počas dela, bom se potrudila.
A ti si pa bolančkana, boga, hitr se pozdrav pa upam, da se mala ne naleze kej.
Drugač sm pa jest vredu, počivanja itak ni, sej drugač je Gaja v vrtcu, sam vseen je skoz neki. Pa ta tedn je doma, ker je mela eno bakterijo in sva ble na infekcijski, na srečo samo eno noč. G je rekla na MF da bo user posted image , 100% bomo pa vidl novembrauser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?