skačica
|
Nea teja- čestitke in pošiljam en kup pikapok za Jaka, da bo čimprej ok in bo spet pri mamici. talika- čestitke za punčko Zalo. Je pa prava punca, čist fajn mere ima. Mi smo cel dan lutali, očitno pri nas ne bo še nič. Šli smo v Bumbar park pa v mehiško na Ptuj, potem v Hervisa (kar naenkrat se je tamala spomnila, da jo oboje supergice tišijo in smo šli po nove). Sem vzela dvojne in še ene zame , ker imajo akcijo (če kupiš 3, so ene brezplačne) pa zame še en sp. del trenirke in jopco od Nike. Jupiiiiii, sem čist hepi, ker bom lahko oboje zdej nosila, po porodu pa sploh. Zdele sem precej boga s cunjami, ker poletja ni več, jesenskih cunj pa nosečniških nimam, tko da malo kombiniram in tko. No, še en teden, največ dva. bom pač bolj v trenirkah. Potem smo šli še do babice in dedija. Iza gre full rada k njima, res ju ima rada. Zdele mala seveda že nekaj časa spi, jaz se pa relaksiram za računalnikom. Jutri pa k stricu in teti na kosilo, komja čakam. Spet bom dobro jedla. Imam srečo, da so zdele tele poroke in feštice na sporedu, ko se lahko bašem . Jutri mislim da bodo tudi jurčki. Zdele se pa res že bliža oktober in nas kar nekaj čaka v vrsti, da gremo ta prve rodit. Čeprav nekatere kar prehitevajo . No, meni moj napoveduje malo zamude, pravi da bom šla naslednjo nedeljo. Če bom samo en dan zamujala, takoj podpišem. štetje gibov- jaz jih nisem nič štela pri Izi, zdej pa tud ne. Pač otroček mora brcat ali pa se premikat vsak dan, zdej pa odvisno je kako ima naštiman timing. Moja je full živahna po deseti uri zvečer. Takrat lahko naštejem 100 gibov, čez dan pa potem noter prinaša in bolj počiva. Se tudi oglasi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Prejle se ji je kolcalo, revici mali. Se ji pa ne tko zlo pogosto, upam, da se ji tud pol ne bo preveč. Tud jaz komaj čakam, da jo spoznam, da vidim kakšna je, da mi povejo, da je zdrava, da jo prelubčkam in predvsem komaj čakam trenutek, ko jo bom pokazala moji Izi. Ona tud komaj čaka, je čisto nora na dojenčke.
|