|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
26.9.2009 15:17:56   
stuhica
Chrystal zdej pa že res pretiravaš no... sem pa res dolgolaska to pa drži... sem sploh skeptična o teh laseh pa vražah pa da si jih dolg časa ne umiješ... ne vem no , čeprav morma reči da jaz si jih kamot lahko operem na max 10 dni, en teden pa sigurno brez pranja zdržijo...

Michelle in majcy sem vama poslala tudi ZS...

Februarka držale bomo pesti da bo z vama vse ok... boš vidla da bo.... bomo v mislih stabo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
26.9.2009 15:30:33   
naty6
Neja_teja - saj bo šlo user posted image user posted image user posted image

Tudi pri meni se je nekaj začelo dogajati...nekakšno špikanje v križu. Mogoče je od napora, kajti danes sem precej postorila. Bom bolj pazljiva nekaj časa, da bomo vidli. Danes goduje moj sin Damjan in si je zaželel kokosove kocke. Tako, da sem mu spekla, pripravila kosilo, dala cote prat, posesala hišo in nazadnje še zbrisala. Sedaj sem prišla izpod tuša in se mi več nič ne da....tako da grem kar pred TV.

Lep dan še naprej vsem.

Naty

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
26.9.2009 15:49:14   
malaMravljica
ok, sam na hitro sla cez napisano, preveeeeeeeec klepetate no.

Metka zone, jupiiii mami mami mami CESTITKE!

Hehehe.. ni ga se junaka nad 50 cm in 3 kg user posted image user posted image   ta bo danes pri neji teji, kaj pravite?

Aja, glede gibov. Jaz jih ne stejem, ker mi g ni nikoli nic rekel o tem, pa na tacaju tudi ne vem ce je kaj omenila. Prej je bilo gibov itak cez cel dan zadosti, sedaj pa je dojencek ze tok velik,  da nima vec tok prostora in posledicno so migi drugacni, pa manj jih je. Se pa cartava zjutraj v postelji, bejbi miga, jaz ga pa bozam in se zgovarjam. Se pa vedno zbudi, ko se zbudi moj, pol zacneva klepetat in bejbi zacne migat, pac sodeluje zraven.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
26.9.2009 16:06:21   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Tako, kosilo skuhano in tud pojedla sva ga že - pečen mesni sir, krompirjevi njoki v paradižnikovi omaki, kuhana zelenjava (ker jo jaz obožujem) in paradižnik. Njamiiiiii  Še pospravit moram, potem pa pod tuš in gasa na fešto user posted image .

Crystall, kaj pa je to mesni sir? Ne se mi smejat, res ne vem.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
26.9.2009 16:22:42   
karmen b
Za gibe je men g dal tabelco za vpisovat, pa je rekel naj jih štejem med deveto dop. in sedmo zvečer. Je pa tud rekel, da naj to začnem delat, ko bom opazila, da me do desetih še ne zbrca tako pošteno, kot to počne sedaj. Pa pri njemu ne gre brez komentarjev, ki te nasmejejo in je pripomnil, da jih pa lahko začnem že takoj štet, če želim, da mi ne bo dolgčas do poroda. Pravi pavliha, in kaj user posted image ...

Punce, jaz mam pa kopalnico praktično gotovo!!! Danes pade tušitranje v novi banji, če ne kar namakanje v kopeli, da vidim če drži banja user posted image ..sej drži, smo že probal. Ma je tok lepo, da bi kar do stropaskakal od sreče.

Muca*maca mene pa ni nič šraufal po kostanju, sem se tako super počutla...mi je prav hudo, da si mela težave user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 16:59:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 17:02:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
26.9.2009 17:05:24   
malaMravljica
Jaka moje je ime, naj sedaj vsak to ve 26.9 ob 15.20 sem se rodil mamici Katarini se v narocje skril. 53cm sem velik in 3020 g tezak zdrava pridna sva oba a sedaj pocitek potrebujeva.. pa.pa lep pozdrav iz Postojne

user posted image user posted image user posted image  good done Nea Teja

jeeeee, prvi nad 50 cm in 3kg. BRAAAAAVOOOO!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3683
26.9.2009 17:10:44   
Anonimen
nea tea ... čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3684
26.9.2009 17:10:57   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

malamravljica- mesni sir pečen zgleda kot hrenovka, je tudi iste barve, le da je ponavadi ploščate oblike. In okus ima po siru. Meni je tudi njama. Ga že dolgo nismo jedli...

o hudo, kaj ve to jeste al kaj????? pa veste kje jaz zivim in kako temu recem? Stiropor brez okusa user posted image user posted image user posted image  temu se original drugace rece Leberkäse in jaz izbircna metka tega enostavno ne morem pogoltnit dol.

Neposredna povezava do sporočila: 3685
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 17:12:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3686
26.9.2009 17:14:28   
Anonimen
A je še kera user posted image al pa mami ki ima facebook?

Neposredna povezava do sporočila: 3687
26.9.2009 17:20:36   
malaMravljica
Punce, jaz imam pa se 6 dni do PDP user posted image user posted image user posted image

Kaj katera ve kako je majakla, je doma in vse ok? Al ze carta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 17:31:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3689
26.9.2009 17:32:10   
naty6

Neja_teja čestitke za fantiča....veliko cartanjauser posted image user posted image .

Naty

Neposredna povezava do sporočila: 3690
26.9.2009 17:35:17   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

o hudo, kaj ve to jeste al kaj????? pa veste kje jaz zivim in kako temu recem? Stiropor brez okusa user posted image user posted image user posted image  temu se original drugace rece Leberkäse in jaz izbircna metka tega enostavno ne morem pogoltnit dol.

user posted image   user posted image   user posted image   Da te  user posted image  sliši!!! Ja, Leberkäse in Spezi- to dvoje moj možek obožuje!!! Pa ni tako nagravžen kot praviš... user posted image

no, pa ga poslji en dan na kosilo z mojim user posted image user posted image  sam moj mu bo kar pir predlagal, ne Spezi user posted image user posted image  in ce bom jaz kuhala obljubim Leberkäse naredim pa potem Speclje s sirom in si bodo vsi obliznili se prstke na koncu user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3691
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 17:40:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3692
26.9.2009 17:45:08   
malaMravljica
ok, dogovorjeno. Moj bo pa se vesel, da bo njemu celo pivo ostalo user posted image user posted image  
ti prides pa zraven, da bova se midve blebetali zraven a ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3693
26.9.2009 17:46:59   
Februarka08
Nea_teja čestitke za vašega junakauser posted image user posted image
user posted image

Evo, mi smo iz šopinga, sem Larisi kupila darilo, ki ji ga bo user posted image prinesel, sem dala zanj uf...user posted image je moj rekel, da če ne bo aktualen oz. če bo spet samo ena igrača več, vrže igračo in še mene skoz oknouser posted image grrrrrrrrrrr. Pa modrc sem dobila,  zdaj so ful čudni že v Lisci, tako da mi nič všečuser posted image tistega k ga mam doma je ful bolj fajn, ful bolj eleastičen in vse. No ja, bomo videli.
Me je pa tako štoknilo prejle spodaj ko sem iz avta stopila, da nisem mogla koraka narestuser posted image Jutri imamo namen it na Brezje in če ne bom mogla, bom spet celo nedeljo domauser posted image no, upam da bom ok, zdaj bom počivala, tamala bo pa upam mal risanke gledala. Joj, jaz imam tolk prahu in vsega doma da raje kar mižim, ko se sprehajam po stanovanjuuser posted image ampak drugače ne gre, bo pa moj mogel mal več narest, ko bova v P z user posted image da vsaj v čist dom stopivauser posted image

Nič, noge v luft, se beremouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3694
26.9.2009 18:04:46   
rakica 2
par urc me ni in že je tu novo bitjece,neja-tea-čestitke za sinkota Jakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 18:08:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3696
26.9.2009 18:10:15   
rakica 2
jst sm spet sama,mojgauser posted image spet ni je treba it na vse svinjske procesije,mene pa zvija v trebuhu,upam dauser posted image še nima sile za venuser posted image user posted image .facebook-ga imam ,ma ga bolj švoh uporabljam...nč punce,lep dan user posted image vam želim,grem verjetno spet k mamiuser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
26.9.2009 18:12:33   
boob
nea_tea user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
26.9.2009 18:13:25   
Anonimen
Nea_teja čestitke user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 3699
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 18:13:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?