Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 11:05:50
|
|
|
|
metka_zone
|
Hi,hi,hi!Drage moje punce,na špikanje v križu se pa ne preveč zanašat ...Popadki se ponavadi začnejo z podobnimi bolečinami kot so tiste,preden dobite menstruacijo in najprej so redki in šibki,potem pa čedalje bolj pogosti.Ko boste to bolečino čutile na približno 15 min,pripravite sebe in svoje partnerje ( kar je najtežje ),potovalko in glejte na uro,ker potem se zadeva kar hitro začne dejansko dogajati.Midva sva čakala cca.4 ure,potem sem pa rekla,da bo bolje da greva za CE,ker sem imela bolečine na vsake 6 min.In verjemite,da tuširanje,depilacija in podobno ni nič v primerjavi s tem,da sem streznila svojega partnerja,da me res mora peljati,ker je hotel spati naprej ...In tudi ni nujno,da vam poči mehur,meni ni obakrat...Samo svetujem.Sam porod pa ni noben bavbav,če le imaš dobro babico. Jaz kraljujem sama doma,ker so tašča in moja moja dva moška šli po gobe na Roglo,Žan pa itak samo spi in je...Upam,da bodo imeli kaj sreče...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 11:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
metka zone ... čestitke
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 11:24:18
|
|
|
|
katrin***
|
metka_zone...ČESTITKE!!! Koliko časa pa spi in na koliko se hranita? Sm firbčna Drugače je moja noč podobna temule urniku sedaj: -spat okol 22.30 ko vse postorim in grem pod tuš, -vstajanje ob 24.00 da nahranimo našo pupo (morm povedat, da je začela celo jest pri meni, vendar dokaj hitro odneha in potem ji dam še po flaški, da se naje do konca - upam, da delam prav, ker še vedno prehitro zaspi ob dojenju in potem ne bi dovolj napredovala oziroma nič) -naslednje vstajanje ob 03.00 da ponovimo vajo od prej -ter naslednje jutranje vstajanje ob 06.00 da pupo še previjemo prej in jo nahranimo ter pančkat do 09.00 in tako cel dan do večera. Tako da tudi jaz nisem kaj dosti drugače od vas, ki pa hodite po wc-jih, saj tudi jaz, še vedno 3x, ker veliko pijem zaradi mleka Uživajte v vikendu in božajte svoje bušije, ker jaz še kar pogrešam brcike
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 11:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Katrin*** kako lepo vam gre Jaz sem čisto jokava ko berem vaše prigode...komaj čakam, da bomo tudi mi trije skupaj. Tile hormoni pa dajo vetra. Lepo se razvajajte še naprej
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 11:57:57
|
|
|
|
maj2009
|
OJLA PUNCE!!!! no da se vam najprej lepooooooo zahvalim za vse čestitke!!!!!! hvala vam!!!!! mi smo v četrtek prišli domov, ker je Julija 3.dan preveč zgubla na teži tko da sva ble še 1. dan več v porodnišnci. ampak je potem v 1 dnevu pridobila nazaj in sva lahko šle domov. mal smo mel probleme z pristavljanjem in vlečenjem. ful je spala čez dan ponoč je blo pa kr hudo. je zlo jokala, jst sm mela ful mleka pristavt pa nisva znale in ni znala vlečt. pol sm si šla pa parkrat zbrizgat da je dobla po flaški, no v četrtek dopoudne pa sva se dojile z nastavkom in sva zmagale!!! tko da hvala bogu , da obsstajajo nastavki, ker je res ta zadnja stvar da bi si mogla brizgat pa po flaški dajat jest. učeri smo imeli že prvi obisk patronažne sestre, je vse ok, popek je odpadel že v porodnišnici tko da se bomo v torek že kopali!!! sm na hitr preletela in vidla da se neki pogovarjate o popkovničnih celicah. moj je šou paket iskat v nedeljo ko sm šla jst na klistir na zavod za transfuzijo. pozdravček vsem oktobrkam, ki ste že mamice in držimo pestke še za ostale, ki boste to še postale! presrečna mamica Tina in očka Tomaž
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2009 12:05:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2009 12:08:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2009 12:13:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 12:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, Nea_Teja že predihava umetne popadke v porodni. Je bla zjutraj sprejeta v porodno. Novejše novice še sledijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2009 12:15:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2009 12:16:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 12:22:45
|
|
|
|
lenika83
|
Metka_zone čestitam!!! Nea_teja
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 12:27:18
|
|
|
|
karmen b
|
srečno Nea-Teja...dihamo s tabo, sam do bo čim prej mimo in boš popestvala svojo štručko
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 12:28:10
|
|
|
|
Crystall
|
Stuhica ... kakšna lepotička si, pa kakšne lase imaš, pa o bušiju sploh ne govorimo Nea teja ... še malce pa boš MAMI. JUHEJJJJJ! Drži se! Tako, kosilo skuhano in tud pojedla sva ga že - pečen mesni sir, krompirjevi njoki v paradižnikovi omaki, kuhana zelenjava (ker jo jaz obožujem) in paradižnik. Njamiiiiii Še pospravit moram, potem pa pod tuš in gasa na fešto .
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 12:30:17
|
|
|
|
boob
|
nea_tea dihamo stabo SREČNO
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 12:33:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Nea_teja uf, diham s tabo!! Jaz sem pa ravno prejle prišla iz sprehoda s tamalo, to ni zame, sem čist preč pa ji ne morm tega veselja vzet. Saj je dobro da mal migam, sam da ne bom kaj preveč migala potem pa sami hitro gor, da sem ji dala malico, jo slekla in na kahlo, no potem je pa HB moj prišel da mi jo je dal na previjalno in v postlo, tako da zdaj spi, jaz sem pa tud 1 stroj iz sušilca že porovnala, naslednji se suši, tretji se pa še pere perem pa zadnji kos (zaenkrat ) za našega - tisto baby zimsko vrečo, da mam vse pripravljeno, čeprav še ne bo snega pajacov mam dost, ker za začetek mam tistega luštnega iz pliša z ušeski, za kasneje pa tole vrečo super. Slabo urco lahko počivam, potem grem pa za kosilo pripravit. Danes ne bo veliko dela, bo pire in špinača Novopečene mamice, kako vas je luštno brat no, jaz se tako hitro sigurno ne bom javila na RR, ker mi moj tudi dovolil ne bo, pa še oči ne bom matrala, tako da boste moje porodne izkušnje in vse ostalo izvedele malo kasneje.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 12:36:36
|
|
|
|
Crystall
|
Punce, ne vem katera vaša princeska misli na našega malega škratka, da se mu tako vztrajno kolca v bušiju
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 12:37:44
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall Punce, ne vem katera vaša princeska misli na našega malega škratka, da se mu tako vztrajno kolca v bušiju našemu se je včeraj sigurno 3x kolcalo še ponoči sem ga čutila...
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 12:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Go Nea_teja
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 13:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
stuhica, kera si, da ti še jst dam en klikc
< Sporočilo je popravil majcy_m -- 26.9.2009 13:17:19 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 13:23:47
|
|
|
|
LINDI
|
Nea teja upam,da čimprej mine tole se pridružujem ostalim,ki dihajo s tabo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 13:24:13
|
|
|
|
Meliitak
|
metka_zone...juhu bravo na malega lumpeka in lepo si nas potolažila da porod ni tak bavbav kot si ene predstavljajo...uživajte Nea_teja...pestke zate držimo in predihavamo s tabo, saj bo, boš vidla!!! kaj pravite za gibe, da jih je do 15h treba naštet vsaj 10? hmm pol se morm pa res zamislt, ker naša pupa ni tok dejavna zjutrej, pol popoldan malce pritiska tok da vem da je tukej, sicer pa ja res vedno bolj na švoh ker me je pred kakim tednim kaka brca še bolela, zdej pa vedno manj...se bom posvetovala z G v torek za kosilo bomo pa eno zloženko iz palačink in zelenjave (kot ena pita), in domačo gobovo juhco...jaaa tud pr nas mamo gobe, sicer ne velik ampak za juhco bo...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 13:40:27
|
|
|
|
rolika
|
Zdravo Metka_zone - ČESTITAM Nea_teja Brcike- pri nas pa jih je zadnje dneve več čutit kot prej.... samo to niso brcike ampak bolj obračanje no samo da je.... kar se pa tiče štetja pa so nam rekli, da je treba preštet 10 gibov v 12 urah, od kere pa do kere ure pa se je treba sam odločit... jaz imam od 9.00 do 21.00. Punce lepo nedeljo vam želim pa vse, ki boste jedla kostanje pečene še za mene kakega dajte v usta Lp
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 14:06:44
|
|
|
|
katrin***
|
maj2009...ja superca da vam je le uspelo. Tudi midve sva bile 1 dan dlje v P, ker je Alini preveč padla teža. Pri nama je bil pa problem, ko je non-stop spala in spala. Se ji točno vidi, da je en mesec prezgodaj. Tudi jokala se ni, da bi povedala da je lačna. Šele sedaj doma, da včasih kej pojoka, je pa takrat že zelo lačna, vendar se privajave na nov red hranjenja in se včasih zbudi že malo pred uro in začen prstka cmokat Prejle je skos jedla pri meni in ko sm ji pol še flaško ponudila JE NI HOTLA!!! JEEEJJJJJ Počasi, vendar bomo zmagale tudi midve.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 26.9.2009 15:14:22
|
|
|
|
tea85
|
daannn prvo seveda čestitke meka_zone in neja_teja- drži se, z mislimi smo stabo ! naši pupi se je tud danes kolcalo, je blo prav hecno midva sma se tud najedla, zdaj sem se še malo sladkala..in seveda sledi tv in malo lenarjenja, pol pa malo v potep- upam,da se bo mojemu dalo, eh, če ne pa grem sama. aja, ponoči sma mela z mojim zelo zanimiv "pogovor " če se temu lahko tak reče, učitno misli on da je popoln in da je meneken ni mu potrebno rečt pa vem zakaj je taki do mene pa tudi zanikal ni tako da z njim še komuniciram le po potrebi bo še prišo dan ko bom pa jaz taka kot je on. drugače pa sem danes kr fajn...aaaa zdaj sem se spomnila, grem si nardit eno ledeno kavo..mmmm lepo popoldan vam želim
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?