|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
26.9.2009 11:05:50   
metka_zone
Hi,hi,hi!Drage moje punce,na špikanje v križu se pa ne preveč zanašat user posted image ...Popadki se ponavadi začnejo z podobnimi bolečinami kot so tiste,preden dobite menstruacijo in najprej so redki in šibki,potem pa čedalje bolj pogosti.Ko boste to bolečino čutile na približno 15 min,pripravite sebe in svoje partnerje ( kar je najtežje user posted image  ),potovalko in glejte na uro,ker potem se zadeva kar hitro začne dejansko dogajati.Midva sva čakala cca.4 ure,potem sem pa rekla,da bo bolje da greva za CE,ker sem imela bolečine na vsake 6 min.In verjemite,da tuširanje,depilacija in podobno ni nič v primerjavi s tem,da sem streznila svojega partnerja,da me res mora peljati,ker je hotel spati naprej user posted image ...In tudi ni nujno,da vam poči mehur,meni ni obakrat...Samo svetujem.Sam porod pa ni noben bavbav,če le imaš dobro babico.

Jaz kraljujem sama doma,ker so tašča in moja moja dva moška šli po gobe na Roglo,Žan pa itak samo spi in je...Upam,da bodo imeli kaj sreče...

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
26.9.2009 11:13:59   
Anonimen
metka zone ... čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metka_zone)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
26.9.2009 11:24:18   
katrin***
metka_zone...ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image  Koliko časa pa spi in na koliko se hranita? Sm firbčna user posted image user posted image user posted image

Drugače je moja noč podobna temule urniku sedaj:
-spat okol 22.30 ko vse postorim in grem pod tuš,
-vstajanje ob 24.00 da nahranimo našo pupo (morm povedat, da je začela celo jest pri meni, vendar dokaj hitro odneha in potem ji dam še po flaški, da se naje do konca - upam, da delam prav, ker še vedno prehitro zaspi ob dojenjuuser posted image  in potem ne bi dovolj napredovala oziroma nič)
-naslednje vstajanje ob 03.00 da ponovimo vajo od prej user posted image
-ter naslednje jutranje vstajanje ob 06.00 da pupo še previjemo prej in jo nahranimo ter pančkat do 09.00 in tako cel dan do večera. user posted image

Tako da tudi jaz nisem kaj dosti drugače od vas, ki pa hodite po wc-jih, saj tudi jaz, še vedno 3x, ker veliko pijem zaradi mlekauser posted image

Uživajte v vikendu in božajte svoje bušije, ker jaz še kar pogrešam brcikeuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
26.9.2009 11:26:40   
Anonimen
Katrin*** kako lepo vam greuser posted image Jaz sem čisto jokava ko berem vaše prigode...komaj čakam, da bomo tudi mi trije skupaj. Tile hormoni pa dajo vetra. Lepo se razvajajte še naprej user posted image

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
26.9.2009 11:57:57   
maj2009
OJLA PUNCE!!!!
no da se vam najprej lepooooooo zahvalim za vse čestitke!!!!!! hvala vam!!!!!user posted image user posted image

mi smo v četrtek prišli domov, ker je Julija 3.dan preveč zgubla na teži tko da sva ble še 1. dan več v porodnišnci. ampak je potem v 1 dnevu pridobila nazaj in sva lahko šle domov. mal smo mel probleme z pristavljanjem in vlečenjem. ful je spala čez dan ponoč je blo pa kr hudo. je zlo jokala, jst sm mela ful mleka pristavt pa nisva znale in ni znala vlečt. pol sm si šla pa parkrat zbrizgat da je dobla po flaški, no v četrtek dopoudne pa sva se dojile z nastavkom in sva zmagale!!!
tko da hvala bogu , da obsstajajo nastavki, ker je res ta zadnja stvar da bi si mogla brizgat pa po flaški dajat jest.

učeri smo imeli že prvi obisk patronažne sestre, je vse ok, popek je odpadel že v porodnišnici tko da se bomo v torek že kopali!!!

sm na hitr preletela in vidla da se neki pogovarjate o popkovničnih celicah. moj je šou paket iskat v nedeljo ko sm šla jst na klistir na zavod za transfuzijo.

pozdravček vsem oktobrkam, ki ste že mamice in držimo pestke še za ostale, ki boste to še postale!user posted image

presrečna mamica Tina in očka Tomaž

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 12:05:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3656
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 12:08:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 12:13:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
26.9.2009 12:14:12   
Anonimen
Punce, Nea_Teja že predihava umetne popadke v porodni. Je bla zjutraj sprejeta v porodno.user posted image
Novejše novice še sledijo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3659
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 12:15:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3660
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 12:16:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3661
26.9.2009 12:22:45   
lenika83
Metka_zone čestitam!!!

Nea_teja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3662
26.9.2009 12:27:18   
karmen b
srečno Nea-Teja...dihamo s tabo, sam do bo čim prej mimo in boš popestvala svojo štručko user posted image

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 3663
26.9.2009 12:28:10   
Crystall
Stuhica ... kakšna lepotička si, pa kakšne lase imaš, pa o bušiju sploh ne govorimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nea teja ... še malce pa boš MAMI. JUHEJJJJJ! Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, kosilo skuhano in tud pojedla sva ga že - pečen mesni sir, krompirjevi njoki v paradižnikovi omaki, kuhana zelenjava (ker jo jaz obožujem) in paradižnik. Njamiiiiii  Še pospravit moram, potem pa pod tuš in gasa na fešto user posted image .

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 3664
26.9.2009 12:30:17   
boob
nea_tea user posted image user posted image user posted image  dihamo stabo user posted image  SREČNO

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
26.9.2009 12:33:15   
Februarka08
Nea_teja uf, diham s tabo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno prejle prišla iz sprehoda s tamalo, to ni zame, sem čist prečuser posted image pa ji ne morm tega veselja vzet. Saj je dobro da mal migam, sam da ne bom kaj preveč migalauser posted image potem pa sami hitro gor, da sem ji dala malico, jo slekla in na kahlo, no potem je pa HB moj prišel da mi jo je dal na previjalno in v postlo, tako da zdaj spi, jaz sem pa tud 1 stroj iz sušilca že porovnala, naslednji se suši, tretji se pa še pereuser posted image perem pa zadnji kos (zaenkratuser posted image ) za našega user posted image - tisto baby zimsko vrečo, da mam vse pripravljeno, čeprav še ne bo snegauser posted image pajacov mam dost, ker za začetek mam tistega luštnega iz pliša z ušeski, za kasneje pa tole vrečouser posted image super.
Slabo urco lahko počivam, potem grem pa za kosilo pripravit. Danes ne bo veliko dela, bo pire in špinačauser posted image

Novopečene mamice, kako vas je luštno bratuser posted image no, jaz se tako hitro sigurno ne bom javila na RR, ker mi moj tudi dovolil ne bo, pa še oči ne bom matrala, tako da boste moje porodne izkušnje in vse ostalo izvedele malo kasneje.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3666
26.9.2009 12:36:36   
Crystall
Punce, ne vem katera vaša princeska misli na našega malega škratka, da se mu tako vztrajno kolca v bušiju user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
26.9.2009 12:37:44   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Punce, ne vem katera vaša princeska misli na našega malega škratka, da se mu tako vztrajno kolca v bušiju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

našemu user posted image se je včeraj sigurno 3x kolcalouser posted image še ponoči sem ga čutila...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
26.9.2009 12:41:18   
Anonimen
Go Nea_tejauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
26.9.2009 13:13:29   
Anonimen
stuhica, kera si, da ti še jst dam en klikc user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 26.9.2009 13:17:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
26.9.2009 13:23:47   
LINDI
Nea teja upam,da čimprej mine toleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pridružujem ostalim,ki dihajo s tabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
26.9.2009 13:24:13   
Meliitak
metka_zone...juhu bravo na malega lumpeka in lepo si nas potolažila da porod ni tak bavbav kot si ene predstavljajo...uživajteuser posted image user posted image user posted image

Nea_teja...pestke zate držimo in predihavamo s tabo, saj bo, boš vidla!!!

kaj pravite za gibe, da jih je do 15h treba naštet vsaj 10? hmm pol se morm pa res zamislt, ker naša pupa ni tok dejavna zjutrej, pol popoldan malce pritiska tok da vem da je tukej, sicer pa ja res vedno bolj na švoh ker me je pred kakim tednim kaka brca še bolela, zdej pa vedno manj...se bom posvetovala z G v torek

za kosilo bomo pa eno zloženko iz palačink in zelenjave (kot ena pita), in domačo gobovo juhco...jaaa tud pr nas mamo gobe, sicer ne velik ampak za juhco bo...

Neposredna povezava do sporočila: 3672
26.9.2009 13:40:27   
rolika
Zdravo
Metka_zone - ČESTITAM user posted image user posted image user posted image
Nea_teja user posted image user posted image user posted image

Brcike- pri nas pa jih je zadnje dneve več čutit kot prej.... samo to niso brcike ampak bolj obračanje user posted image no samo da je....
kar se pa tiče štetja pa so nam rekli, da je treba preštet 10 gibov v 12 urah, od kere pa do kere ure pa se je treba sam odločit... jaz imam od 9.00 do 21.00.
Punce lepo nedeljo vam želim pa vse, ki boste jedla kostanje pečene še za mene kakega dajte v usta user posted image

Lp

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
26.9.2009 14:06:44   
katrin***
maj2009...ja superca da vam je le uspelo. Tudi midve sva bile 1 dan dlje v P, ker je Alini preveč padla teža. Pri nama je bil pa problem, ko je non-stop spala in spala. Se ji točno vidi, da je en mesec prezgodaj. Tudi jokala se ni, da bi povedala da je lačna. Šele sedaj doma, da včasih kej pojoka, je pa takrat že zelo lačna, vendar se privajave na nov red hranjenja in se včasih zbudi že malo pred uro in začen prstka cmokatuser posted image   Prejle je skos jedla pri meni in ko sm ji pol še flaško ponudila JE NI HOTLA!!! JEEEJJJJJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Počasi, vendar bomo zmagale tudi midve. user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
26.9.2009 15:14:22   
tea85
daannn

prvo seveda čestitke meka_zone in neja_teja- drži se, z mislimi smo stabo !

naši pupi se je tud danes kolcalo, je blo prav hecno user posted image
midva sma se tud najedla, zdaj sem se še malo sladkala..in seveda sledi tv in malo lenarjenja, pol pa malo v potep- upam,da se bo mojemu dalo, eh, če ne pa grem sama.

aja, ponoči sma mela z mojim zelo zanimiv "pogovor " če se temu lahko tak reče, učitno misli on da je popoln in da je menekenuser posted image ni mu potrebno rečt pa vem zakaj je taki do mene pa tudi zanikal ni tako da z njim še komuniciram le po potrebiuser posted image bo še prišo dan ko bom pa jaz taka user posted image kot je on.

drugače pa sem danes kr fajn...aaaa zdaj sem se spomnila, grem si nardit eno ledeno kavo..mmmm

lepo popoldan vam želim

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?