Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.9.2009 22:50:34
|
|
|
|
birdy
|
Rubin, držim pesti za tvojo Gajo. Kot ateist redkokdaj molim (le kadar je kera od mojih punčk bolna) ampak danes pa še par naslednjih dni pa bom molila za tvojo punčiko
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.9.2009 22:55:30
|
|
|
|
Najaa
|
Rubin zate in za Gajo
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.9.2009 23:15:56
|
|
|
|
felix7
|
Rubin, tudi mi tvoji malčici pošiljamo , tebi in preostalim članom družine pa . Upamo, da se Gaja čim prej pozdravi!
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 7:13:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 7:17:58
|
|
|
|
ly117
|
Rubin zate in za tvojo pupo .
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 7:33:46
|
|
|
|
TRIŠ
|
Rubin
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 7:39:36
|
|
|
|
neisha80
|
Rubin,tudi od mene ..
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 7:39:59
|
|
|
|
oka
|
Ne vem kaj naj ti napišem, kot to, da močno držim pesti za Gajo, da bo premagala to infekcijo
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 9:49:42
|
|
|
|
yania
|
za malo borko....sej bo...bodi močna...
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 10:00:44
|
|
|
|
Mateja4
|
srčno upam da ji uspe za malo korenjakinjo
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 17:38:04
|
|
|
|
gigi1
|
Draga moja pa tako sem upala, da je kritično obdobje za vami. Drži se draga. Gaji pa da čimprej okreva.
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 17:45:49
|
|
|
|
koala
|
Ojoj Rubin, vsak dan pokukam sem in upam na dobre novičke, vam pa življenje res na prizanaša. Ampak jaz vrjamem v moč male borke in moč njene mamice, vam da bosta skupaj to premagali, drži se mali Gaji pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiko pikapok, da se ekspresno pozdravi.
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 18:52:38
|
|
|
|
Hope2
|
za gajo
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 24.9.2009 18:55:16
|
|
|
|
sonček33
|
Rubin, mislim in molim za vas.
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 25.9.2009 12:37:35
|
|
|
|
nokes
|
rubin, naše pozitivne misli in želje so vsak dan z vami. gaja bo zmagala, stvari se bodo uredile. tako mora biti. ohrani svojo moč in vero.
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 25.9.2009 15:31:43
|
|
|
|
marta82
|
Rubin mislim na vas in držim pesti za malo princesko.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 25.9.2009 21:52:09
|
|
|
|
Andromeda
|
Pošiljam nešteto za borko Gajo, zate Rubin pa in želja, da se že konča to neurje in da posije sonček v vaša življenja!
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 25.9.2009 22:30:19
|
|
|
|
Rubin.
|
Hvala vam punce, za dobre želje, misli, pikapoke, ... . Še posebej bi se zahvalila vam dekleta, ki mi že več kot tri mesece stojite ob strani in me bodrite. Pomaga. Ker najhuje je če si v nesreči sam, jaz pa vem, da nisem, ker imam poleg moža in prijateljic tudi vas, moje rr - prijateljice. Težko je res je težko. Ko se mi povrne izgubljeno upanje in spet začnem verjeti, da bom nekoč pa le dobila Gajo domov, se le to, zlomi na tisoč koščkov. In ponovno moram zbrati voljo in moč, da ga začnem sestavljati. Upanje namreč. Ampak ko pridem na EINT in vidim mojo deklico, kako se me razveseli, vem da ga moram začeti pobirati in lepiti, za njo. Nikdar nisem dvomila v moji dve deklici, da sta močni, da se znata boriti in da bomo enkrat skupaj. Ampak kaj ko ni bilo in še vedno ni v njunih, njenih rokah. Proti zunanjim vplivom, pa sta bili nemočni, vsaj Zoja. Gaja pa se bori, bori in bori. In upam, da ne premaguje samo bitk, temveč da bo na koncu zmagala v tej vojni.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 25.9.2009 23:56:54
|
|
|
|
hillmagic
|
RUBIN NAJ BO ŠE VSE DOBRO.... UPANJE NAJ TE NAPREJ OPOGUMLJA IN BODRI KOT ZVEZDICA NA NEBU KI ZATE ŽARI ..... Ni ti lahko te dni, težko obdobje imate in je res hudo, razkadila se bo ta sivina in v srcih zaigrala toplina...NAJ BO ŠE VSE DOBRo.... DANES JUTRI IN POJUTRIŠNJEM....z mislim pošiljam moč srčne luči, da se vas dotakne in to črnino stran odmakne...NAJ BO DOBRO ŠE VSE NAPREJ....DANES JUTRI IN POJUTRIŠNJeM.....
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 26.9.2009 6:36:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
Močno upam ,da bo tega gorja enkrat konec.Gaja drži se.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 26.9.2009 6:43:47
|
|
|
|
lutiropan
|
rubin
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 26.9.2009 7:31:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Rubin., mislim na vas in močno držim pesti za Gajo .
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 26.9.2009 7:44:20
|
|
|
|
miklarom
|
RUBUN- močno držim vse pestke za malo Gajo in za vse vas, da se bo vse dobro končalo. Vem kako ti je težko to preživljati, saj sem sama doživela te dni grozote , ko se je najina Taja rodila 21.9.ob 3.23 in po dved urah revica umrla, ker je niso hoteli dati v inkubator in priklopiti, ampak so nama jo pustili kar tako, češ če bo preživela ali ne. Kako se naj tako drobcena bitja kot so naši otroci sami borijo za življenje, če nimajo toliko moči v sebi, zdravnikim je pa vseeno za takšna bitja. Nama se je to zgodilo že druguč, in verjemi mi da vem kako ti je, zato res iz srca upam, da se vse dobro konča in da bo mala Gaja z vso svojo močjo le vse to prestala. Rada vas imam
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 26.9.2009 8:20:42
|
|
|
|
bačko
|
Rubin ko sem danes vse to brala naj ti povem da si super borka.Imaš veliko energije in volje in naj to vedno ostane pri tebi.Bodi močna.Si najboljša mama na svetu.Občudujem te ko berem kako si močna. Naj ti tudi izrečen iskreno sožalje za Zojo! Vem da vas čuva in vas vedno opazuje.Še posebej pa čuva svojo sestrico Gajo. Zate je še posebej lepo občutek ko si prvič držala Gajo v naročju in jo cartala.Verjamem da se tega občutka ne da opisati. Držim pesti za Gajo in vama pošiljam miljon .Drži se in upam da kaj kmalu tudi k vam posije sonce ki bo dolgo sijal.Drži se in mislim na vas.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 26.9.2009 8:22:16
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom RUBUN- močno držim vse pestke za malo Gajo in za vse vas, da se bo vse dobro končalo. Vem kako ti je težko to preživljati, saj sem sama doživela te dni grozote , ko se je najina Taja rodila 21.9.ob 3.23 in po dved urah revica umrla, ker je niso hoteli dati v inkubator in priklopiti, ampak so nama jo pustili kar tako, češ če bo preživela ali ne. Kako se naj tako drobcena bitja kot so naši otroci sami borijo za življenje, če nimajo toliko moči v sebi, zdravnikim je pa vseeno za takšna bitja. Nama se je to zgodilo že druguč, in verjemi mi da vem kako ti je, zato res iz srca upam, da se vse dobro konča in da bo mala Gaja z vso svojo močjo le vse to prestala. Rada vas imam Miklarom, tudi tvoja zgodba je tako tragična, da ne morem zadržati solz. Bodi močna, tvoja angelčka gledata na vaju z možem. En velik objem ti pošiljam. Rubin... tudi ti, bodi močna. Saj veš, splača se! Mislim na vas.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?