|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
25.9.2009 13:39:47   
Naska
Hojla,

včeraj dobilauser posted image , danes se začnem špikat!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
25.9.2009 13:47:17   
Naska
in danes imam rojstni dan - tako da moram nujno kakšno svečo upihnituser posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
25.9.2009 13:59:38   
arneja
Naska, super za tečko, današnjo špikico in pihanje sveče user posted image user posted image user posted image . Vse najboljše in eno luštno bebo ali dve ti želim user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
25.9.2009 14:06:31   
arneja
Bit, si prevzela špikice danes? Kaj ti je pa ata dal? In koliko enot?

Pikovit, itak, da si pogrešana user posted image . Pa Dejziko jaz pogrešam, se mi včasih prav kolca po starih časih user posted image .

Metuljci, a tebi je pa buši hitro po hiperci uplahnel?

Abra, kako je pa tebe tu gor lepo prebrat user posted image user posted image user posted image . Daj povej, komu je vajina prineska podobna: tebi ali očiju user posted image ? Koliko je pa že stara? Pri meni pa očitno še navijanje 300 na uro ne zaleže user posted image .

SS, danes so se pa dobesedno temni oblaki privlekli od nekod, prisežem, da nisem jaz kriva user posted image .

Gigi, je Aqua kaj sporočila, če jo je kaj bolelo? In super za tvoj poštiman zobek in nesuper za spraznjeno denarnico user posted image . Jaz sem tudi včeraj čez 200 evrov na servisu pustila user posted image .

Bebi, a si ti doma?

Nellika, super, da boš čez tri tedna naša soakterka user posted image .

S*
, kakšnega bušija imaš pa ti, če toliko foliklčkov notri skrivaš? Si si drogo za jutri že priskrbela?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
25.9.2009 14:08:32   
gospodarica
živijo babnice.
samo eno vprašanje imam...ima katera izkušnje z nakupom suprefact sprey na madžarskem?jaz sem ga danes šla iskat in sem ga dobila...ampak me malo "pika", kajti škatljica je malo drugačno od tiste ki mi jo je kazal reš.
upam da se niso zmotili.....je bela škatla z temno modrim napisom:suprefact orrspray.upam da je prava,ker če ni pa ne vem kaj bom...me panika grabi;prosim potolažite meuser posted image

za vse tiste ki imate težave z nabavo na madžarskem:
v lentiju je lekarna,ki sem jo danes jaz obiskala,zelo težko se kaj zmeniš,en gospod zna malo nemško pa še to bolj tako.amapk vse se da če se hoče.in imajo še kar nekaj na zalogi.
tel:00369023501383
naslov: kossuth lajos ut.4

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
25.9.2009 14:13:53   
arneja
September, koliko časa pa v MB Femoden jeste, cel mesec pred postopkom? In kakšna je njegova funkcija, zdravniki kaj povedo? Ali je namen samo to, da vas lahko v skupine dajo in rezultate primerjajo?

Cukica, te kaj zebe, ko imaš eksimkota v sebi user posted image ?

Gospodarica
, Suprefact pa po mojem lahko tudi v Italiji dobiš, če ti je bližje. Pa se mi zdi, da je prava, da ti barve meša s škatlo Prometriuma, ki je pa res rdeča. Za lekarne Lentiju mi pa ni jasno, če imajo zdaj takšen naval iz Slovenije in povpraševanje po enih in istih zdravilih, da se ne naučijo tistih par besed angleško user posted image . Jaz bi si na Googlu prevedla stavke v madžarščino in tiste na pol pismene stavke porinila lekarnarju pod nos user posted image .

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
25.9.2009 14:22:30   
gospodarica
  no pa sem našla škatlo...je prava?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
25.9.2009 14:24:58   
gospodarica
za...je...ba....llllll....aaaaa sem.vam dam link pa poglejte če je prava, menda se pa ja ni uni zmedeni možiček zmotil:)

http://translate.google.si/translate?hl=sl&sl=hu&u=http://www.pirulapatika.hu/0031002149060/adatlap&ei=-LO8SuuKC4aFsAb4jsC-Cw&sa=X&oi=translate&resnum=4&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dsuprefact%2Borrspray%26hl%3Dsl%26rlz%3D1T4ADBF_en__267__267

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
25.9.2009 14:36:04   
arneja
Po mojem imaš pravo zadevo, nehaj paniko naganjat user posted image . Verjetno "orr" pomeni "nosni sprej" pa pri meni tudi na škatlici iz Italije piše, da je vsebuje buserelin, tako da bo to kar to user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2584
25.9.2009 14:44:56   
diana79
hej punce ste pozabile da sem iz madžarske?user posted image user posted image user posted image user posted image sprey je ta prava orr=nos!ta dedi celo madžaršččino težko razume,in vem da na madžarskem nimajo veliko interesa naučiti drugih jezikov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače jaz večkrat rezerviram zdravila tam in mislim da stic dobro ve kaj dela!glede tega še nikoli ni bilo problemov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
25.9.2009 14:45:29   
diana79
kaj pa se  sekirate zaradi madžarščine?saj imate mene!samo da povem da poznam tistega strica in on še madžarščina ne razume kot treba!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
25.9.2009 14:55:59   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 25.09.
paddy - UZ
palcica_ - posvet dr. D
Aqua77 - punkcija
cukica - ETZ
Naska - začetek špikanja

Sobota, 26.09.
S* - punkcija

Ponedeljek, 28.09.
dysan - UZ
Aqua77 - ET

Torek, 29.09.
db - ET

Petek, 02.10.
Fargesia - UZ
vrtnica.m - UZ

Ponedeljek, 05.10.
diana79 - UZ

Sreda, 07.10.
gasilka - prevzem zdravil

Četrtek, 08.10.
  september1 - prevzem Dipherlina

Petek, 09.10.
BarbiG - prevzem zdravil

Petek, 16.10.
Nellika - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   palcica_ , bilka, Miklarom, Bit   user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Pika74 greje  user posted image user posted image   test 26.09.
Sunia greje  user posted image user posted image   test 29.09.
Arneja greje  user posted image user posted image   test 02.10.
BEBIII greje  user posted image   test 06.10.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • cukica ( GK LJ, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, začetek 9.10.)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep, posvet 2.10.)
  • Nellika (GK LJ, začetek postopka 16.10.)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 01.10.)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                    14                               5                         35,7 %  
julij                         4                               1                             25    %  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE SEPTEMBER    

user posted image   Vitaebella (PO)

user posted image  BibaTolstojBond (PO)

user posted image   Zup (PO)

user posted image  Johnie

user posted image  Blicka (PO)

user posted image  Veronci (MB)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
25.9.2009 15:07:05   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

hej punce ste pozabile da sem iz madžarske?user posted image user posted image user posted image user posted image sprey je ta prava orr=nos!ta dedi celo madžaršččino težko razume,in vem da na madžarskem nimajo veliko interesa naučiti drugih jezikov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače jaz večkrat rezerviram zdravila tam in mislim da stic dobro ve kaj dela!glede tega še nikoli ni bilo problemov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš, da sem se včeraj spomnila nate.sem ti nameravala pisati,če se sama ne bi mogla zmenit:)zdaj pa vem da mamo tuki na forumu madžarsko deklino,upam da če bo potrebno še kdaj na madžarsko po zdravila ali kaj rezervirat se lahko obrnem nate?

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
25.9.2009 15:46:40   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bebi, a si ti doma?

Ja, kaj prideš na kavo?user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
25.9.2009 15:47:45   
Rakica_80
Sobota, 26.09.
S* - punkcija

Vso srečo jutri in pridelaj čim več celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
25.9.2009 16:29:14   
diana79
seveda lakho obrnes name!z veseljem bom pomagala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2591
25.9.2009 16:49:38   
september1
arneja jaz sem padla v "dolgi"postopek za ICSI,ki ga zdaj prakticirajo v MB ker so boljši rezultati. postopek se je začel že 6.8.do 18.9. med tem datumom morš dobit user posted image in začneš s Femodenom.zdaj pa odvisno kdaj dobiš user posted image .jst sem femoden jedla enkrat  4 tedne in zdaj drugič 3 tedne.Femoden so kontracepcijske tablete.
gospodarica jst ti pr tem ne znam pomagat.Žal.
cukica kako se počutiš?držim pestke!
naška mirno roko.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
25.9.2009 17:32:16   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bit, si prevzela špikice danes? Kaj ti je pa ata dal? In koliko enot?

sem arnejčka...sem.

danes je bila taka gužva pri Atu...
sva prišla ob 4.55 in sva bila šele 4 na vrsti... ko pa sva prišla v čakalnico...pa polna ...
Ata je ata....simpauser posted image user posted image user posted image user posted image

mi je čestital ker si sama dajem špikeuser posted image user posted image

aja poročilo 01.10. 09 UZ
municija pa je naslednja: Diphereline 1 ampula ter Puregon 100 enot kaj va vem česa...user posted image user posted image user posted image sam tale svinčnik...je pa carski....preprosto kot pasulj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
25.9.2009 18:33:08   
gigi1
Piiiiikaaa74 kaj dogaja?  Navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image

S* naj bo neboleča in dober in kvaliteten pridelek ti user posted image  naša user posted image  

Bit user posted image  user posted image  user posted image  za predsedniški apartma (puregon)

Arnejči nič ni napisala. Samo, da je preživela. Kako si mi ti?

gospodarica in diana lepo vaju je spet brati user posted image . Naj bo tokrat uspešno user posted image  user posted image  user posted image

Naska mirno rokco user posted image

Cukica upam, da si na desnem boku in lepo greješ pingote.

Lep večer vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
25.9.2009 18:36:27   
Sunia
Miklarom -  Moje sožalje user posted image

No meni je danes 10 dan od kar grejem moja user posted image user posted image , počutje : prvih pet dni zelo močne bolečine, ki pa so do danes skoraj izginile.
Naredila pa sem danes CB in pokazal se je +. V ponedeljek imam krvnega in tako bom vedela tudi ali se res lahko veselim.
Za vse vas pa želim, da kmalu ugledate tudi ve +.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
25.9.2009 18:38:26   
bit
sunia....ja čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
25.9.2009 18:41:34   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bit user posted image  user posted image  user posted image  za predsedniški apartma (puregon)

Lep večer vsem

gigi ....a ne da je to carska tehnologija..... si ga tudi ti imela....kako si ga prenašala....1001 vprašanje imam spetuser posted image user posted image

kako kaj tvoj gym

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
25.9.2009 18:42:54   
S*
Hvala punce za lepe želje, čeprav se bojim te punkcije kot hudič križa. Mi je pa naša prijazna Aquica poslala pol lekarne, tako da bom sedaj iz igle prešla na malo mehkejšo drogo user posted image  user posted image  user posted image , Ja ni druge, če ne me bo apstinenčna kriza zagrabla user posted image  user posted image  user posted image .

Imam pa za vse Atove dekliine eno vprašanje. Ali lahko pri postopku ICSI tudi prineseš plavalčke sabo, ali mora moj dragi to obvezno opravit med mojo punkcijo???
Jaz bi svojega možička imela med punkcijo rajši pri sebi, kot pa na Wc-ju.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
25.9.2009 18:44:43   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Sunia

No meni je danes 10 dan od kar grejem moja user posted image user posted image , počutje : prvih pet dni zelo močne bolečine, ki pa so do danes skoraj izginile.
Naredila pa sem danes CB in pokazal se je +. V ponedeljek imam krvnega in tako bom vedela tudi ali se res lahko veselim.
Za vse vas pa želim, da kmalu ugledate tudi ve +.

Čestitke user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
25.9.2009 18:47:59   
bit
S.....nič se bat punkcije.....sama sem v prejšnjem postopku pridelala 10 jajčk... kok je blo foliklov ne vem....pa ni blo hudo boš vidla....
sama sem imela pred očmi sliko ...enega malega škratka takega z modrimi očki...in zlatimi kravžljčki.... pa je šlo..

glede plavalčkov ti pa ne znam pomagat..

< Sporočilo je popravil bit -- 25.9.2009 18:48:41 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?