|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
22.9.2009 20:28:43   
arneja
Miklarom, zdaj sem pa jaz ostala brez besed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.9.2009 20:30:53   
bit
pozdravljene, saj ne vem a bi kaj napisala o svojih današnjih težavah, ko berem take grozote.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 22.9.2009 20:31:13 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.9.2009 20:41:07   
sonček33
Miklarom, ni besed... človek težko dojema, da se kaj takega lahko zgodi in da je človeška brezbrižnost tako velika. Objem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.9.2009 20:42:27   
bit
Tko ....

danes me je naš Ata tko presenetu da vam ne znam povedat.....in to v tak plus ...on je mal čarov.... pomojem me je začutu da sem tečna.... pa kaj jaz vem vse.user posted image vglavenm en zoprnež sem bila....

No Ata pokličem mu povem tralala.. kdo sem da ni ratal.... pol je pa on začel... in ni nehal...sem že skoraj rekla da če nima gužve v ordinaciji..da če se mu ne mudi....pa nisem do besede prišlauser posted image user posted image user posted image
Uglavnem me je potaložu...da ne ve če bova šla januarja smučatuser posted image
100% sem bila da grem šele v januarju v postopek.. po smučanju... pa je rekel da ne, da je škoda časa zgubljat..da je najbolje da greva takoj v nov postopek..ker da bo maternica sedaj dobro ščiščena po estrofemu... da bom sedaj dobila tečko in naj takoj 2 dan pridem po recnijeuser posted image user posted image  
a ima katera podobne iskušnje.. kdaj ste dobile user posted image po 32 dneh jemanja estrofema

drugače pa Bibek user posted image user posted image user posted image user posted image za najlepši user posted image

bebii... user posted image user posted image user posted image user posted image dobro ga grej....in user posted image da vidim čez 14 dni

pika....tebi tudi želim user posted image user posted image   naš ata ti je sigurno zmešal zmagovalno kombinacijo...

diana79.... ti se kar razvajaj

arneja.... tvojim ribicam pošiljam lubčka

mismis..... še malo pa bo izpit

gigi kako pa tvoj fitness

loremi čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

trepetalkam želim en krasen PLUs narkomankam ..mirno roko.... ostalim pa lep večer še naprej

< Sporočilo je popravil bit -- 22.9.2009 20:50:42 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.9.2009 20:46:21   
mismis
Miklarom dušica, tvoja izguba je neprecenljiva. Me, ki nismo nikoli bile na tem, si sploh ne moremo predstavljati tvoje bolečine. Dušica drži se, probaj preboleti, poskusi najti moč za naprej, me te bomo stale ob straniuser posted image user posted image

Bit user posted image user posted image ,  tudi tebi 'bjemčke za minus, me pa veseli, da si najdla moč za naprej. Žal pa izkušenj z estrofemom nimam, mislim pa da so punce pisale, da jim je prišla tečka 2-3 dni po prenehanju jemanja

Zvezdica, a moj princ je že tako velik, ma takoj ko opravim tale izpit se moramo dobiti, da ga spet pocrkljam, da me ne bo pozabil.

Diana in Zvezdica, evo jaz čakam svojo user posted image , potem pa kličem, predvidevam, da se bom začela špikati nekje sredi oktobra. Diana, morda se tokrat vidimo v obratni vlogi, s tem mislim, da boš ti čakala na ET, jaz pa bom prišla po špike. A ja, čestitke za prvo špiko. Tašči se pa nikar ne pusti, kaj pa ona ve, koliko postopkov je pa ona dala za sabo?

< Sporočilo je popravil mismis -- 22.9.2009 20:49:10 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.9.2009 20:53:20   
mismis

AKTUALNO  

Sreda, 23.09.

vrtnica.m - UZ
Aqua77 - UZ

Četrtek, 24.09.
Tinkamiška - UZ
S* - UZ
Petek, 25.09.
paddy - UZ
palcica_ - posvet dr. D
Aqua77 - punkcija
cukica - ETZ

Ponedeljek, 28.09.
dysan - UZ

Petek, 02.10.
Fargesia - UZ

Ponedeljek, 05.10.
diana79 - UZ

Sreda, 07.10.
gasilka - prevzem zdravil

Petek, 09.10.
BarbiG - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   palcica_ , bilka, Miklarom, Bit   user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

johnie grejeuser posted image user posted image test 23.09..
Pika74 greje  user posted image user posted image   test 26.09.
Sunia greje  user posted image user posted image   test 29.09.
Arneja greje  user posted image user posted image   test 02.10.
BEBIII greje  user posted image   test 06.10.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • cukica ( GK LJ, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, začetek 9.10.)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 01.10.)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                    14                               5                         35,7 %  
julij                         4                               1                             25    %  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE SEPTEMBER    

user posted image   Vitaebella (PO)

user posted image  BibaTolstojBond (PO)

user posted image   Zup (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.9.2009 20:55:56   
mismis
pa še malo navijanja za jutri, ker sem glih pri volji, pa še malo spodbude potrebujemo po vseh teh žalostnih novičkah...

Sreda, 23.09.
vrtnica.m - UZ
Aqua77 - UZ

user posted image  user posted image  user posted image

Ženske, dobro zrihtajte jutri

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.9.2009 20:56:49   
bit
pa johnie lulaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri

< Sporočilo je popravil bit -- 22.9.2009 20:57:20 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.9.2009 21:03:34   
sonček33
aqua, vrtnica držim pesti. Dobro opravita.

bit - ata je faca...in super za skorajšnjo akcijo

zvezdica Patrik je lepotec
arnejči, kako si?
pika in ti? kaj špika? počivaš?
mismis naj hitro pride tečka rdečka

MI rastemo. LOvro je en zvedav fant, ki mamici ne pusti dihat ... a ji daje tudi zelo zelo veliko energije. Srček mali moj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.9.2009 21:08:37   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

pa še malo navijanja za jutri, ker sem glih pri volji, pa še malo spodbude potrebujemo po vseh teh žalostnih novičkah...

Sreda, 23.09.
vrtnica.m - UZ
Aqua77 - UZ

user posted image  user posted image  user posted image

Ženske, dobro zrihtajte jutri

Se kar podpišem pod tole!

ja johnie pa fajn nalulaj jutri user posted image   user posted image   user posted image user posted image

pika tvoj testek se tudi že bljiža

Bit en velik user posted image za -, pa še večji user posted image da si tako pozitivna in greš kar v nove boje.

Atneja
, mlada pa sem že celih 33 let. Me je pa ata kar prestrašil, ker je rekel da je foliklov preveč, tako da se še bolj bojim punkcije. Sem po naravi ena občutljivka, vsaj kar se tiče fizične bolečine, tako da...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.9.2009 21:11:27   
sonček33
Mal stimulacije

user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.9.2009 21:24:52   
pika74
Ma jst ne vem... bolj ko berem, bolj imam filing, da imam bele spodnjice le še zaradi estrofema... Vse drugo se mi zdi iluzorno.

Testa ziher ne bom delala jutri zjutraj, ker ga nimam.

Sem pa tečne volje te dni....grem rajš dol.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.9.2009 21:25:42   
miklarom
hvala vam vsem za tako lepe besedi, ki nama jih izrekate. Res ne vem, kako bo naprej, ker sedaj pa nimam več nobene moči, slika se mi odvija 24ur na dan pred očmi, dve noči že nisem zatisnila očesa, ker se prav bojim nočnih mor. Ne upam si iti v ponovni poskus, ker ne vem kaj me bo spet čakalo. to je za naju velika groza. Tako kot sem sedaj na tleh še nisem bila nikoli.Držati v naročju živo bitje ki ti joče in miga potem pa je čez dve uri ni več, ker za njih ni bilo smislaotroka rešiti in priklopiti ter dati v inkubaror. Revica boga , tako majcena se je borila sama dve uri pri življenju, in ji nihče ni pomagal.takšni zdravniki in osebje si ne zaslužijo licence, in to sem jim tudi povedala.
danes sma se oba poslovila od nje, in kako mrzla je bial, in kako je imela prstek v ustih, ki ga je nazadnje sesala.To je grozno. nimam več moči, počasi tudi meni duša in srce umirata

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.9.2009 21:26:24   
bit
pika74....... pozitivna bodi.....še malo pa boš vidlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.9.2009 21:29:55   
bit
mikla.... samo vidva vesta kakšno bolečino nosita....bodita opora en drugemu.   Zjočita se, naj boli sedaj, vsak dan živi za vaju..... in enkrat ...ko bosta spet močna poskusita....user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.9.2009 21:35:33   
loremi
Draga miklarom, enostavno ne razumem zdravniške brezbrižnosti, saj so menda s tem namenom tam, da nam pomagajo.
Še enkrat ti izrekam iskreno sožalje in vama obema pošiljam velik topel objem ter moči za naprej, to je skoraj največ, kar lahko me v tem trenutku naredimo. Želim vama, da nebi obupala, da bi sedaj potovala s časom naprej, svojo angelčico ohranila na posebnem mestu v svojem srcu in kmalu ugotovila, da vajino življenje pa še ni izgubljeno in sta tu, da živita, da se imata rada in da se borita naprej po svojih najboljših močeh. Naj vaju vajina angelčica čuva na vsakem novem koraku in življenjskih odločitvah in naj bo kmalu spanje tako, da bo prineslo svetlejši dan. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.9.2009 21:37:26   
Špelka
Draga miklarom!

Ne poznam te, ne vem, kdo si, niti nisem s tabo tudi virtualno še spregovorila besede... Toda tvoja - vajina zgodba me je totalno šokirala. user posted image user posted image  Solze mi tečejo po licih, zarad ogromne bolečine, ki veje iz tvojih besed, pa še zaradi nesmiselnega in nerazumljivega ravnanja zdravnikov.user posted image user posted image  Saj  ni besede, ki bi te lako potolažila, pa vendar sem se morala oglasiti ter tebi in tvojemu možu izreči globoko, globoko sožalje. user posted image user posted image user posted image  

Pa še ena (mogoče neumesna) pripomba. Morda nekoč, ko bosta brala pogum in če ne bo preveč bolelo, obelodanita svojo zgodbo, te brezsramne "bogove  v belem" pa vsaj prijavita zdravniški zbornici.

MOje misli in molitev sta z vama. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 22.9.2009 21:40:51 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.9.2009 21:44:17   
Zvezdica
Miklarom, grozno kaj berem. Jast imam z Lj porodnišnico popolnoma drugačne izkušnje, pa vendar svetujem, da vse osebe ki so ravnale neprimerno prijavi, kot ti je to svetovala špelka.

Še enkrat sožalje tebi in tvojemu možu. Sem prižgala svečko za tvoja dva angelčka. user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.9.2009 22:07:48   
Zvezdica
Zvezdica, a moj princ je že tako velik, ma takoj ko opravim tale izpit se moramo dobiti, da ga spet pocrkljam, da me ne bo pozabil.

o missu moj, a maš izpit? Vidiš, totalno nedosledna sem. :( Le glej da se vidimo, mali prav pogreša tvoje crkljanje, ker sam pri tebi da mir v naročjuuser posted image user posted image user posted image Ampak res.

Žižetka, pkl k utegneš. Pa da se zmenimouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
22.9.2009 22:13:58   
Blicka
Živjo,

evo, pa sem tudi jaz dočakala svoj +.

Šla sem si tudi izmerit bHCG in je 576, danes je 16 dan od ET.

Bila sem v iCSI postopku pri dr. Rešu, 5.10. imam prvi UZ.

lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
22.9.2009 22:15:35   
tinkamiška
joj kako mi je hudo....user posted image user posted image user posted image user posted image

nimam besed...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
22.9.2009 22:21:02   
bit
blicka ...čestitke za beto.....iin 5.10 naj sem vam prikaže njalepši srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.9.2009 7:02:07   
Reby
Dobro jutro user posted image

user posted image

mikla - user posted image  user posted image  user posted image , ob priliki se oglasim do tebe

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.9.2009 7:06:20   
Anonimen
Jutro.

bit, žal mi je, da ni uspelo. user posted image Je pa super, da si tako pozitivna in da štartaš že spet čez par dni. user posted image

lana, fantek bo?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače vse ok?

miklarom, ni besed, ki bi lahko opisale kako mi je hudo za vaju. Kako ne razumem zdravnikov, da se tako malo brigajo za eno majhno dete, ki hoče živeti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo to ti lahko rečem, da zdrži in, da močno, močno držim pesti, da se vama spet kmalu uresniči želja po otroku in da bo tokrat razplet drugačen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.9.2009 7:13:04   
tassi1
miklarom- pošiljam ti en vellliik, vellikk objem. Ko bom šla prižgat svečko mojim angečkom, jim bom naročila naj pazijo na tvojo Tajo v nebesih.user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?