|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
24.9.2009 20:33:17   
sonček33
Arneja si boljše? je sonce danes vzšlo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
24.9.2009 20:35:44   
arneja
Čestitke, Bety user posted image user posted image user posted image . Vidva z Damjanom sta živ dokaz, da mora človek vztrajati in vztrajati user posted image user posted image user posted image .

Aquica, jutri pa že punkcija user posted image user posted image user posted image ? Dobro se naspi, da bodo celice jutri spočite user posted image . Pa tvoj dragi tudi, da bodo plavalčki kravl do njih udarili user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
24.9.2009 20:36:41   
arneja
Sončica, sem bila danes cel dan na terenu, tako da ni bilo panike. Sem pa malo tečna, pa vsake toliko omenim kaj negativnega user posted image . S tem, da v ponedeljek sem se pa na veliko hvalila, da sem noseča user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
24.9.2009 20:37:58   
arneja
S*, ti pa si Kokoška z veliko začetnico user posted image user posted image user posted image . To bo otročkov user posted image user posted image user posted image . Jutri fino zobke stisni, se bo splačalo user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
24.9.2009 20:43:46   
bit
tako še moja malenkost.....
user posted image je prispela..... jutri grem po recnije.....pa sem spet v akcijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.9.2009 20:51:52   
Zvezdica

Testiranje khmmm tole naše zdravstvo user posted image Bom raje kar tiho.Moja G bi mi morala napisati napotnico za revmatološko,pa se ji je spet nekaj zataknilo.Kot vednouser posted image user posted image .

o pikovitkauser posted image tebe sem pa prav pogrešala. Kako si ti?

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
25.9.2009 0:14:54   
pikovit
O Zvezdi,lepo je biti pogrešan user posted image .Kakšna kava bi bila lahko.Kaj praviš?Je že časuser posted image

Pjah pri nas je vse in nič.Ti povem ko greva na kafe.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
25.9.2009 0:18:07   
pikovit
Aquica moja naj ti noč mine mirno in z mislimi,da si jutri še korak bližje svoji največji želji.Mislim nate in ti pošiljam protibolečinske objemčke.user posted image user posted image user posted image

Drži se.Še  user posted image za srečo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
25.9.2009 6:12:21   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
25.9.2009 7:26:30   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pa ne ga srat, Pikec, da še kar nisi lulala user posted image ? Nas moraš malo mučit, kaj user posted image ? Kupila pa si menda testek danes, ne? Torej jutri zjutraj pridemo tvojega pluska pogledat user posted image user posted image user posted image .

Lulam lulam vsak dan... samo ne na test user posted image user posted image user posted image .

Če bo do večera belina, potem zvečer lekarna proda en CB user posted image . Ampak do takrat je še veliiiiiiiiiikoooooooooooo ur.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
25.9.2009 8:10:10   
metuljci
dobro jutro!

pika kaj te nič firbec ne matra? jaz bi po moje že 10 testov nardila user posted image
nhaja jaz bi raje prej opravila operacijo kolena in potem šla v postopek. predlani sem imela dve operaciji kolena (artroskopijo in rekonstrukcijo vezi) in verjemi, da ni tako enostavno user posted image v bistvu je pa odločitev tvoja user posted image
veronci čestitke user posted image

vsem ostalim pa en velik user posted image

< Sporočilo je popravil metuljci -- 25.9.2009 8:11:17 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
25.9.2009 9:07:54   
nellika
tako tudi moja user posted image   je se končno  spomnila name včeraj zvečer, tako da danes ob 10tih kličem pa da rečejo kdaj grem po pikece user posted image  in da se kmalu vse začne user posted image !

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
25.9.2009 9:24:46   
Abra
Miklarom, sem šele zdaj prebrala tvojo zgodbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem, da ni besed, ki bi te lahko potolažile.

Pika, navijam, da je tokrat tisto pravo user posted image user posted image user posted image nov recept bi moral bit uspešen!!!! Še en danuser posted image user posted image user posted image

Arneja, zate pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image navijam tristo na uro user posted image

Pa seveda za vse ostale tudi!!!! In čestitke v sem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image

Pikovit napotnico za revmatologa ti napiše splošni zdravnik, ni nujno, da G. Stopi čimprej do njega, ker je čakalna doba 11 mesecev. V začetku aprila sem dobila daum za konec februarja user posted image Mi je vmes sicer uspelo v nujno ambulanto prit, a z velko muko.

Aja, pa še Bety iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
25.9.2009 9:48:42   
Anonimen
veronci, čestitke za pluseka in dve črtici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mirno in lepo nosečnost ti želim!!

pika
, kako kaže?? Pa kaj sploh sprašujem, saj vse vemo kakšen bo rezultat.  user posted image

nhaya, meni osebno postopek do same punkcije ni bil naporen. Razen seveda vožnja v LJ vsak drugi dan in na koncu celo vsak dan. Drugače pa ni blo problema, tako, da jaz bi na tvojem mestu kar začela. user posted image

bebiii, ti ne znam pomagat, ampak to imam jaz velikokrat. In to prozorno tekočino, npr. ko vstanem se mi  vlije iz nožnice. user posted image

aqua,
držim pesti danes za čimbolj nebolečo punkcijo in čimveč celic.  user posted image

arneja, preženi te grde oblake in misli in poglej v sonček kako lepo sije in greje tebe in tvoji dve ribici.  user posted image   Veš, da močno držimo pesti zate in ti pošiljamo pozitivne misli.

nellika, pa bo akcija!!  user posted image

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
25.9.2009 9:54:04   
gigi1
Daaan

Veronci čestitam user posted image  user posted image  user posted image

Bebiii to je čisto normalno user posted image

Arnejči glavo gor.

Pika navijam k zmešana.

Pikovitka lubčka.

Abra pozdravček tebi in princeski. Nisem še uspela do dermatologa. Se javim, ko dobim datum.

Aquica pravi, da je preživela. Imajo 3 lepe celice user posted image  user posted image  user posted image . Pravljično število. ET bo v ponedeljek 28.9.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
25.9.2009 10:27:25   
Rakica_80
Daaaanuser posted image
Aqua, super za 3 celice, naj se ti vse tri lepo razvijajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa lepo počivaj do ET, da bo telo pripravljeno na pikiceuser posted image
Gigi, končno nekaj normalnega, saj sem navajena vse kar je nenormalnouser posted image user posted image user posted image kako si ti? Kmalu bomo naredili pasulj po tvojem receptuuser posted image user posted image user posted image NJAMIIIuser posted image
Suzi, jaz ponavadi nimam izcedkov nikoli, sedaj jih imam po ET.Je prišlauser posted image ? Če se ne motim si rekla enkrat drugi teden?
Mismis, kje si? Vedno ko igram tetris se spomnem nateuser posted image
Pika74, držiiim peeestkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurna sem da bo veeeeeelik++++++++user posted image
Lana70, so ratale gobice?user posted image
Cukica, lepo sprejmi pikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce uživajte in bodite dobro, si tipkamouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
25.9.2009 10:51:31   
nellika
evo ga - ravnokar klicala v Lj in rekli da 16.10. ob 7.30 naj se oglasim po zdravila user posted image ,
tako da še tri tedne potem pa akcija pikanja user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
25.9.2009 11:18:02   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aquica pravi, da je preživela. Imajo 3 lepe celice user posted image  user posted image  user posted image . Pravljično število. ET bo v ponedeljek 28.9.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
25.9.2009 11:21:54   
Anonimen
pika, kje se potepaš??user posted image user posted image user posted image user posted image

nellika, super!! Že komaj čakaš, kajne? user posted image

bebiii, ja, drug teden računam, da grem čez vikend mal v LJ pogledat! Prvi UZ in prevzet zdravila.

aqua
, čestitke za 3 celice!! Sedaj pa lepo počivaj do ponedeljka,.

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2569
25.9.2009 11:41:01   
nellika
ja res je, že komaj čakam, upam da bodo hitro minili ti 3 tedni! user posted image

a mi lahko samo na kratko katera napiše kako poteka ta dolgi ivf postopek, kak dolgo se pikaš pa to?
prosim da se še na to malo pripravim user posted image  upam da ne težim preveč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
25.9.2009 11:42:28   
september1
pozdravljene!
nekaj časa nazaj sem se javila potem pa nič več.prebirala sem vas redno, ker sedaj tudi sama spadam v to temo. sedaj sem dala že eno terapijo Fedomena skoz.Danes začen  z drugim krogom.čez 13 dni 8.10. pa grem po Dipherelne in se začnem špikat.Nakar me še čaka Gonal in tako naprej.

Vsem ki ste v postopku želim da je postopek uspešen in da ste srečke user posted image vseh user posted image
tiste ki pa ste že nosečke pa mirno in zdravo user posted image do konca
.

Pika74 džim pestke da bo user posted image user posted image
Aqua user posted image za celice in da se uspešno razvijajo.
cukica srečno
nellika user posted image user posted image user posted image za datum ko greš po zdravila
veronci čestitke, bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
25.9.2009 12:01:42   
metuljci
aqua user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
25.9.2009 12:44:14   
bilka
Cukica srečno za danes upam, da že greješ svoje zmrzkoteuser posted image user posted image

vsem ostalim pa še vedno držim pestke in želim srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
25.9.2009 13:10:49   
arneja
Bravo, Aqua, za pravljično število celic user posted image user posted image user posted image . Zdajle so se že poparčkale s plavalčki user posted image user posted image user posted image . Je bil ata nežen, ne user posted image ?

In, Pika, zdajle si pa sigurno en velik plusek naštrikala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
25.9.2009 13:28:46   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: bilka

Cukica srečno za danes upam, da že greješ svoje zmrzkoteuser posted image user posted image

vsem ostalim pa še vedno držim pestke in želim srečnouser posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?