Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 20:33:17
|
|
|
|
sonček33
|
Arneja si boljše? je sonce danes vzšlo?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 20:35:44
|
|
|
|
arneja
|
Čestitke, Bety . Vidva z Damjanom sta živ dokaz, da mora človek vztrajati in vztrajati . Aquica, jutri pa že punkcija ? Dobro se naspi, da bodo celice jutri spočite . Pa tvoj dragi tudi, da bodo plavalčki kravl do njih udarili .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 20:36:41
|
|
|
|
arneja
|
Sončica, sem bila danes cel dan na terenu, tako da ni bilo panike. Sem pa malo tečna, pa vsake toliko omenim kaj negativnega . S tem, da v ponedeljek sem se pa na veliko hvalila, da sem noseča .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 20:37:58
|
|
|
|
arneja
|
S*, ti pa si Kokoška z veliko začetnico . To bo otročkov . Jutri fino zobke stisni, se bo splačalo .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 20:43:46
|
|
|
|
bit
|
tako še moja malenkost..... je prispela..... jutri grem po recnije.....pa sem spet v akciji
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 24.9.2009 20:51:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
Testiranje khmmm tole naše zdravstvo user posted image Bom raje kar tiho.Moja G bi mi morala napisati napotnico za revmatološko,pa se ji je spet nekaj zataknilo.Kot vednouser posted image user posted image . o pikovitka tebe sem pa prav pogrešala. Kako si ti?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 0:14:54
|
|
|
|
pikovit
|
O Zvezdi,lepo je biti pogrešan .Kakšna kava bi bila lahko.Kaj praviš?Je že čas Pjah pri nas je vse in nič.Ti povem ko greva na kafe.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 0:18:07
|
|
|
|
pikovit
|
Aquica moja naj ti noč mine mirno in z mislimi,da si jutri še korak bližje svoji največji želji.Mislim nate in ti pošiljam protibolečinske objemčke. Drži se.Še za srečo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 6:12:21
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 7:26:30
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Pa ne ga srat, Pikec, da še kar nisi lulala ? Nas moraš malo mučit, kaj ? Kupila pa si menda testek danes, ne? Torej jutri zjutraj pridemo tvojega pluska pogledat . Lulam lulam vsak dan... samo ne na test . Če bo do večera belina, potem zvečer lekarna proda en CB . Ampak do takrat je še veliiiiiiiiiikoooooooooooo ur.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 8:10:10
|
|
|
|
metuljci
|
dobro jutro! pika kaj te nič firbec ne matra? jaz bi po moje že 10 testov nardila nhaja jaz bi raje prej opravila operacijo kolena in potem šla v postopek. predlani sem imela dve operaciji kolena (artroskopijo in rekonstrukcijo vezi) in verjemi, da ni tako enostavno v bistvu je pa odločitev tvoja veronci čestitke vsem ostalim pa en velik
< Sporočilo je popravil metuljci -- 25.9.2009 8:11:17 >
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 9:07:54
|
|
|
|
nellika
|
tako tudi moja je se končno spomnila name včeraj zvečer, tako da danes ob 10tih kličem pa da rečejo kdaj grem po pikece in da se kmalu vse začne !
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 9:24:46
|
|
|
|
Abra
|
Miklarom, sem šele zdaj prebrala tvojo zgodbo vem, da ni besed, ki bi te lahko potolažile. Pika, navijam, da je tokrat tisto pravo nov recept bi moral bit uspešen!!!! Še en dan Arneja, zate pa tudi navijam tristo na uro Pa seveda za vse ostale tudi!!!! In čestitke v sem novim nosečkam Pikovit napotnico za revmatologa ti napiše splošni zdravnik, ni nujno, da G. Stopi čimprej do njega, ker je čakalna doba 11 mesecev. V začetku aprila sem dobila daum za konec februarja Mi je vmes sicer uspelo v nujno ambulanto prit, a z velko muko. Aja, pa še Bety iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 9:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
veronci, čestitke za pluseka in dve črtici!!! Mirno in lepo nosečnost ti želim!! pika, kako kaže?? Pa kaj sploh sprašujem, saj vse vemo kakšen bo rezultat. nhaya, meni osebno postopek do same punkcije ni bil naporen. Razen seveda vožnja v LJ vsak drugi dan in na koncu celo vsak dan. Drugače pa ni blo problema, tako, da jaz bi na tvojem mestu kar začela. bebiii, ti ne znam pomagat, ampak to imam jaz velikokrat. In to prozorno tekočino, npr. ko vstanem se mi vlije iz nožnice. aqua, držim pesti danes za čimbolj nebolečo punkcijo in čimveč celic. arneja, preženi te grde oblake in misli in poglej v sonček kako lepo sije in greje tebe in tvoji dve ribici. Veš, da močno držimo pesti zate in ti pošiljamo pozitivne misli. nellika, pa bo akcija!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 9:54:04
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Veronci čestitam Bebiii to je čisto normalno Arnejči glavo gor. Pika navijam k zmešana. Pikovitka lubčka. Abra pozdravček tebi in princeski. Nisem še uspela do dermatologa. Se javim, ko dobim datum. Aquica pravi, da je preživela. Imajo 3 lepe celice . Pravljično število. ET bo v ponedeljek 28.9.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 10:27:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
Daaaan Aqua, super za 3 celice, naj se ti vse tri lepo razvijajo Sedaj pa lepo počivaj do ET, da bo telo pripravljeno na pikice Gigi, končno nekaj normalnega, saj sem navajena vse kar je nenormalno kako si ti? Kmalu bomo naredili pasulj po tvojem receptu NJAMIII Suzi, jaz ponavadi nimam izcedkov nikoli, sedaj jih imam po ET.Je prišla ? Če se ne motim si rekla enkrat drugi teden? Mismis, kje si? Vedno ko igram tetris se spomnem nate Pika74, držiiim peeestkeeeee Sigurna sem da bo veeeeeelik++++++++ Lana70, so ratale gobice? Cukica, lepo sprejmi pikici Punce uživajte in bodite dobro, si tipkamo
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 10:51:31
|
|
|
|
nellika
|
evo ga - ravnokar klicala v Lj in rekli da 16.10. ob 7.30 naj se oglasim po zdravila , tako da še tri tedne potem pa akcija pikanja
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 11:18:02
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica pravi, da je preživela. Imajo 3 lepe celice . Pravljično število. ET bo v ponedeljek 28.9.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 11:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pika, kje se potepaš?? nellika, super!! Že komaj čakaš, kajne? bebiii, ja, drug teden računam, da grem čez vikend mal v LJ pogledat! Prvi UZ in prevzet zdravila. aqua, čestitke za 3 celice!! Sedaj pa lepo počivaj do ponedeljka,.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 11:41:01
|
|
|
|
nellika
|
ja res je, že komaj čakam, upam da bodo hitro minili ti 3 tedni! a mi lahko samo na kratko katera napiše kako poteka ta dolgi ivf postopek, kak dolgo se pikaš pa to? prosim da se še na to malo pripravim upam da ne težim preveč
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 11:42:28
|
|
|
|
september1
|
pozdravljene! nekaj časa nazaj sem se javila potem pa nič več.prebirala sem vas redno, ker sedaj tudi sama spadam v to temo. sedaj sem dala že eno terapijo Fedomena skoz.Danes začen z drugim krogom.čez 13 dni 8.10. pa grem po Dipherelne in se začnem špikat.Nakar me še čaka Gonal in tako naprej. Vsem ki ste v postopku želim da je postopek uspešen in da ste srečke vseh tiste ki pa ste že nosečke pa mirno in zdravo do konca . Pika74 džim pestke da bo Aqua za celice in da se uspešno razvijajo. cukica srečno nellika za datum ko greš po zdravila veronci čestitke, bravo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 12:01:42
|
|
|
|
metuljci
|
aqua
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 12:44:14
|
|
|
|
bilka
|
Cukica srečno za danes upam, da že greješ svoje zmrzkote vsem ostalim pa še vedno držim pestke in želim srečno
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 13:10:49
|
|
|
|
arneja
|
Bravo, Aqua, za pravljično število celic . Zdajle so se že poparčkale s plavalčki . Je bil ata nežen, ne ? In, Pika, zdajle si pa sigurno en velik plusek naštrikala .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.9.2009 13:28:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: bilka Cukica srečno za danes upam, da že greješ svoje zmrzkote vsem ostalim pa še vedno držim pestke in želim srečno se podpišem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?