|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
23.9.2009 19:51:25   
rosa 2
pozdravljene....
Pusha, Bili čestitke za full dobre rezultate morfologije in za user posted image ,resuser posted image user posted image . upam,da bomo mi tud jutri videli spol,kokerkoli sploh ni važn kaj je sam da je vse ok in da je zdravo....
glede bolniške, tudi jaz sem na bolniški od mislim da 7 tedna,pa še tud nisem imela nič kontrole,pa upam,da je ne bo!! drugače pa malo gledam da sem dopoldan in čez dan doma,zvečer pa na juriš!! pa je tako tudi vredu. sej mormo mal šparatuser posted image , vikende pa me skoraj nikoli ni.....????? sem mislila da v sobotah ne hodijo???
in drugače kako se kaj počutite? jaz še kar ok,razen pozabljivost me muči,da je za znoretuser posted image ,skoraj vse pozabim.....spomnim pa se ko je že mimo....user posted image ,
uživajte in mejte se lepo!! nočko

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.9.2009 7:34:15   
smuki
Jutro!

Sej ne morem verjet - pa je. Kljub temu, da sem se pazila, jedla veliko sadja, pila Actimel... sem zbolela. Je šlo tako na hitro - najprej grlo, pol kihanje, šmrkanje in sem že bila v postelji. Celo noč nisem spala, ker sem se celo popoldan in večer nalivala s čajem, potem sem pa skoz na wc hodila. Dihat itak nisem mogla, ker mam čist zamašen nos, če se pa dvignem, se mi pa samo vlije. Groza!!!
Danes sem ostala doma, da tole preležim. Pa še česen z medom sem si naredila, sam je pa to res taaaaaaaaaaako nagravžno, da imam še eno uro okus po česnu - mi kr dviguje.

Drugače pa - moja pikica je v zadnjih dveh dneh postala tako živahna!!! Kak je to fenomenalen občutek - se kr topim zraven.

Vsem, ki ste že imele morfologijo - čestitke za lepe rezultate (jaz bom čakala še kr nekaj časa, da spet vidim mojga mucka).

Grem zdaj na čaj....

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.9.2009 7:39:50   
kora33
jutro...
včeraj ste bile pa pridne....
valentinčica - a kontrola preveri osebni dokument.....????kaj pa če imam vse v avtu...user posted image pa je šel npr v šoping, kerjaz ne smem...hi hi hi.....doma ne rabiš imet osebnega dokumenta.....joj kaj vse mi roji po glavi...noro...do sedaj sem bila vsega skupaj dvakrat za kratek čas v bolniški...enkrat zarad gnojne angine in enkrat po posegu....
prvi mesec zdaj bo še ok...ker je še vse odvisno od delodajalca...mislim, da mi ne bo pošiljal kntrole...potem pa ....upam, da mi dovolijo izhode....na komisiji...pa bom lahko šla malo na kak sprehod in v šoping brez strahu...sem panik kar se tega tiče...zeloooo
no pa bomo že nekako preživeli....
čestitke vsem za morfologijo in krasne rezultate....
lp in papa

sreča je

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.9.2009 8:14:55   
kora33
ja smuki...saj nisem rekla da je dobrooooo...samo pomaga....proti vnetemu grlu, če je pravi čas...stoposto.....
lp

sreča je

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
24.9.2009 9:01:07   
Lara73
JUTRO PUNCE

sem že s kofetka, no ja kakava.

čestitke vsem za uspešno opravljen pregled. Jaz tudi že komaj čakam, pa je še cel teden.... no ja. bom že potrpela.

danes grem pa v btc (LJ) malo za vozičke pogledat user posted image . V planu imam sicer kupit rabljenega, ampak mogoče najdem kaj pametnega user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 9:04:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
24.9.2009 10:36:54   
smuki
Kora, sej vem, da si rekla, že prej, da ni dobro, sam ko ma hudič mlade probaš tudi to. Jaz pa še sploh, ker ne maram česna... Me je pa začelo še po ušesih cukat in zobje bolet... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
24.9.2009 14:09:40   
punsha
Ojoj, prav grozni teli prehladi. Jaz se zaenkrat še prav dobro držim (že trkam)... Punce pozdravite se čim prej! Pazite nase in se imejte rade!

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
24.9.2009 17:30:03   
protina

Pozdravček!

Danes sem imela pregled in zaenkrat kaže vse ok. No razen tega, da je vse nizko.Jaz čutim gibe čist spodaj in ne pod popkom.No ja upam, da se še dvignemo.
Maternični vrat pa imam 2,4mm kar bi naj bilo za 2user posted image nosečnost še kar v redu tako da mi ni trebana cerklažo.Upamo, da zdržimo do konca.
Naslednji pregled imam 16.10 in takrat bo najverjetneje morfologija.

A se kateri dogaja, da ji trebuh otrdi?

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
24.9.2009 17:52:53   
gapii27
protina meni včasih otrdi spodnji del, al pa ko se obrne kiri in rit gor drži.... je rekla moja gin. da je to normalno

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
24.9.2009 19:58:58   
julieb
Malo za sproščanje, da pridete na zeleno vejo tiste, ki ste bolne in za vse nas februarke, da se prepustimo lepim zvokom.

http://www.youtube.com/watch?v=ZoURE7kheKg&feature=player_embedded#t=51

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
25.9.2009 7:37:01   
kora33
jutro jutro....
ja to da trebuh otrdi je normalno....zdaj je dojenček že tolk velik, da v bistvu čutiš njegovo ritko al pa glavo in daje občutek otrdelega trebuha...je pa hecno ja.....
našemu user posted image  ne paše, kadar ata in mamiuser posted image ....ha ha ha...se začne tako premetavat in štrajkat....po moje bo vsakokrat jokal, ko se boma hotla pocartat...ha ha ha....
prehlad gre počas na boljš...tk ko pravijo če ga zdraviš traja en teden...če ne pa sedem dni....pri meni je danes sedmi dan...pa je e malo kašlja...ta lahko še traja...nos je že skoraj čist...upam, da ne dobim kakega novega...me je ta zdelal do konca....
lp vsem uživajte lepo jesen, ki prihaja....v vse barvah in toploti sončka, ki nam jo daje

sreča je

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
25.9.2009 9:10:26   
JanaB
Jutro
meni se tudi zdi da mi trebuh občasno otrdi - kot bi imela kakšno melono notri,  pa včasih je take čudne oblike, da ne vem kaj mali/mala zganja tam notri user posted image  
Otročka še ne čutim, no sem imela občutek, da je nekaj že 2 tedna nazaj v 16. tednu sedaj pa nič. Enkrat se mi je zdelo, da me je nekaj pobožalo pa je verjetno bolj kot kaj drugega to, da me zelo srbi trebuh verjetno zaradi raztegovanja kože in vseh vezi. Imate tudi druge podobne občutke?

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
25.9.2009 9:12:13   
zvesta
Ja, jaz tudi počasi ugotavljam, če so to brcike ali niso. Kot da že ne bi bila enkrat noseča. :)

Drugačwe me pa noge še vedno bolijo za ****, mali je siten, tudi mož je pristal na štiriurni bolniški. Adijo pamet gre vse narobe....

Punce, ki vam otrdeva trebuh, začnite pit magnezij vsak dan. Bo bolje.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
25.9.2009 9:41:28   
JanaB
A če piješ donat bi moglo zadostovat glede količine magnezija?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
25.9.2009 9:42:11   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: JanaB

A če piješ donat bi moglo zadostovat glede količine magnezija?

ne, ne zadostuje....pa tudi drugače se veže ta magnezij po moje...

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
25.9.2009 10:36:39   
ninček1
Jutro-Dan!

Jaz sem do zdaj spalauser posted image .Ne vem kaj mi je bilo danes.

Meni tudi trebuh otrdi, večkrat. Se mi pa dogaja, da sem recimo prejšnji vikend imela taki trebuh kot da sem žogo pojedla, včeraj zjutraj , ko sem se zbudila, pa sem prav mogla gledat , če ga še sploh mam, v glavnem , nimam vsaki dan enako velikega.
Brcike mislim, da zdaj že vem kdaj so.Včeraj zvečer me je dragi božal po trebuhu, pa je mali ful norel, vendar ga še on ne čuti.Včasih me tako brcne, da se zdrznem, ne zaboli, vendar je tak, kot , da mi kaki živec v trebuhu utripneuser posted image user posted image .Vendar ne vsaki dan.Pa še to samo zvečer.Me pa te vezi tako bolijo.....Ko se vstanem iz postelje, se včasih, kar cela pokrčim, ker zvzde vidim, tak me zaboli.
Tudi mene srbi trebuh za znoret, da bi si lahko kožo dol potegnila.....

Še točno 2 tedna do morfologije..jojoojoooooj se vleeečeeee.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
25.9.2009 10:42:33   
protina

Pozdrav!

Ja jaz imam tudi glede trebuha take občutke, da se cel našuser posted image obrača in imamo zato
otrdele trebuhe.
No občutek mi je malce nelagoden, ko mi pritiska na mehur.
Ja tudi jaz pijem donat vsak dan pa bom mogoče res uvedla Magnesol.

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
25.9.2009 10:43:34   
protina

A se je mogoče katera že naročala na 3D ultrazvok na Ptuju?
Meni je tja najbližje.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
25.9.2009 10:44:36   
zvesta
Jaz ne bom šla na 3D UZ.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
25.9.2009 11:14:06   
ninček1
Jaz sem klicala na Ptuj in sem se pogovarjala z dr. Lukmanom in mi je rekel, da se najlepše vidi od 23-26 tedna in , da se je treba 3 tedne prej naročit.Jaz bom ziher šla, nisem se še naročila, sem v 21 tednu pa bom še počakala kaka 2 tedna.Stane 70 eur.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
25.9.2009 11:20:11   
spelch
lep pozdrav...Jst mam v bolniški dovoljena dva daljša izhoda dnevno...tko da ce grem v trgovino ne more biti nič...:)sj pa ne moreš biti skoz v hiši...

Lara73 moja kolegica prodaja zelo lep voziček od guinnya, zraven da tudi globoko košarico in jajčko, če te morda zanima...cena pa je zelo ugodna...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
25.9.2009 12:17:48   
vaney
Evo še malo mene...

Saj v bistvu nimam nič pametnega za povedat...včeraj sva šla z dragim v šoping čevljev za Anžeta, pa sva naletela na dobro akcijo v Dieshmannu, ugotovila sva pa tudi, da ima Outlet na Rudniku super stvari in bova zdaj kar tam hodila kupovat teniske...

Drugače sem pa zdaj v fazi nakupa novega avta...a ima katera Scenica in kako je zadovoljna? Jaz imam trenutno še Laguno Grandtour (karavan), 4 leta staro, ampak je iz Francije uvožena in ima ful kulomterov, tako da se bodo počasi začela popravila, pa bom rajši za novega doplačala kot pa popravila plačevala (saj veste, kuplinga, turbina, menjalnik...to so drage stvari).

brcike; jaz jih že kar čutim, včeraj pa jih je čutil tudi možek in je prav fajn občutekuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.9.2009 12:41:42   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Malo za sproščanje, da pridete na zeleno vejo tiste, ki ste bolne in za vse nas februarke, da se prepustimo lepim zvokom.

http://www.youtube.com/watch?v=ZoURE7kheKg&feature=player_embedded#t=51

joj kok je lepa... hvala, mi paše... ravno poslušam... user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.9.2009 12:49:59   
lunca83
Ojla!

Tako, pa je za mano moj 2. pregled (ja šele). Sm mela en hiter UZ, je vse ok, kri sm mela super, toxo sem prekužena, tako, da je bilo pregleda kar hitro konec.

Morfologojo imam 19.10.

No jaz še ne čutim brcikuser posted image , kar je normal glede na to da sem prvič user posted image , ampak že komi čakam kdaj bo kej akcije.

No lepo se imejte souser posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.