veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček IZVIRNO SPOROČILO: veselka moja rožica med dojenjem se pa velikrat na bradavico jezi , pa prou oklene se jo, da ja ne bo kdo njej kej uzel pol se z nogicami odriva ob mene in gre glava naprej, joška pa ne in se spet razburja , pa preteguje se mi med dojenjem z bradavico v ustih, včasih tko vneto sesa, da ji vn teče ... na koncu pa zaspi pod joško - v senci a se še kjermu rata do pajske pokakat ne morem vprašaja stisnt, ker mam samo 1 roko frej luana se tudi krega oz. igra z bradavico. pa ko cuza čebla, kot da bi govorila mmmm njami, njami , pa preteguje se tudi prav rada z bradavico v ustih, tako da da glavo čisto nazaj (da ji lahko cel vratek vidim) in jo razvleče za nekaj cm, prav čudim se kok je že elastična ta moja bradavica . včeraj zvečer pred spanje je tako vneto cuzala, kot da nebi dva dni jedla in zgleda da je zajela preveč zraka ker je pol pri podiranju kupčka čist vse polila, da sva bile obe mokre, jaz celo do gat . no , pol sva ponovile vajo, še dobro da imam velik mleka (trkam). zaenkrat kaka samo v pleničko, pa včasih po mamici . hahaha, a ni ful smešne to njihovo vneto sesanje moja scuza joško do zadnje kaplje... še ožela bi jo po moje, če bi jo lahko učer je blo res že na koncu in je od jeze kar skakala, pa glasove spuščala na ubogo joško... smo hitro še eno flašo zrihtal (je dobila najprej obe joški, potem takoj 60 ml dodatka, pa pol čez kratek čas spet joški in pol na koncu je spila še 30 dodatka - res je požerušček... no, pol je k top zaspala)
< Sporočilo je popravil veselka -- 25.9.2009 9:01:37 >