|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
24.9.2009 14:37:07   
mayamaya
Bojana mislim, da ja. za paket in za porodniško (to je teh prvih 105 dni) dobiš kmalu po oddaji papirjev, tretjo za nego otroka, pa enkrat po otrokovem rojstvu. 

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 951
24.9.2009 14:42:42   
Bojana82
No, saj se mi je zdelo, da je tako, nisem pa bila prepričana......hvala mayamaya.......

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 952
24.9.2009 14:47:17   
Menta
ninka80 Jaz si tudi pravim, da za ta čas, dokler smo tu, bomo že kako. Nam ni hudega. Srčno pa upam in delam na tem, da se v roku 4 let preselimo na svoje.

voziček Jaz sem čist nesrečna. Nimajo več moje barve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Peg perego namreč ima v jeseni nove barve, starih pa več ne delajo. In mojo lepo rdečo so čisto razprodali, niti iz Italije se je ne da naročiti. Nove barve pa niso tako lepe.

Ah, malo mi je dan pokvarilo tole... Pa sem mogla nekomu pojamrat. Upam, da razumete.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 953
24.9.2009 14:58:41   
Eva19
da se še jaz malo javim..

kok ste vse pridne, vse neki delate, jaz bi pa tko rada še kakšno stvar naredila doma, pa sem čez dali manj sposobna delat. dans sem bla pri frizerju na probi za frizuro, ker grem v soboto sestri za pričo. pa res nisem dolg na stolu sedela, manj kot eno urco, ampak mi je kar na lepem slabo ratal pa sem skup zlezla user posted image je pa res, da sem se že cel dan počutla neki čudno, v spodnjem delu trebuha me je ful neki špikal, ko sem hodila sem mela občutek, kukr da bo zdej zdej neki vn pogledal. no upam da bo to sam danes, me pa že pošteno skrbi, kako bom v soboto cel dan zdržala... zvečer bo že vsejen, me bodo lahko tud pogrešal, če se bom mogla vmes mal uležt.

drugač pa naša user posted image brca sto na uro, rebra mam že cela razbolena, ker mislm da nima več velik prostora in me pol suva tja gor nekam, posledično mam seveda tut dihanje tko oteženo, sem ko stara mama, pa še do stanovanja mam stopnice, na srečo sva v drugem nadstropju, jih ni toliko. ampak ko pridem gor sem vsejeno čist fertik, še posebi če imam v rokah še kako vrečko s trgovine.

čas gre pa tko hitr, jaz pa še kr neki prelagam vsa opravila z dneva v dan...sej sobica pa postlca je prištimana, lupinica in voziček tudi. me pa čaka še nakup bolj toplih cotic, ker kar sem dobila, razen bodijev, mi bo prišlo v poštev malo kasneje. bom se drug teden odpravila to nakupvat, pa še tiste drobnarije ki ostanejo. mi pa vsaj na začetku ni treba kupovat planic user posted image user posted image user posted image sem dobila od sestre, ki ima 5 mesecev starega fantka, uporablja pamepreske, je pa mali tko hitro zrasu, da ji je ostal ful velik plenic...mi je vse že dala... pa bo na začetku en strošek manj :) je pa res da dela v simpsu in so ji tudi s firme poslali res velik paketov planic user posted image

drug teden pa pregled, komi čakam da vidim svojo user posted image   že kr pogrešam,ker je tok časa nisem vidla, še dobr da mam vsaj slikce, da jih lahko občudujem skos user posted image

pridne bodite, predvsem pa se merkajte in svoje bušije še posebi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 954
24.9.2009 15:06:12   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

Bojana mislim, da ja. za paket in za porodniško (to je teh prvih 105 dni) dobiš kmalu po oddaji papirjev, tretjo za nego otroka, pa enkrat po otrokovem rojstvu. 

tretjo dobiš pa malo prreden se ti izteče prvih 105 dni, če se prav spomnim.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 955
24.9.2009 15:09:44   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: Menta

ninka80 Jaz si tudi pravim, da za ta čas, dokler smo tu, bomo že kako. Nam ni hudega. Srčno pa upam in delam na tem, da se v roku 4 let preselimo na svoje.

voziček Jaz sem čist nesrečna. Nimajo več moje barve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Peg perego namreč ima v jeseni nove barve, starih pa več ne delajo. In mojo lepo rdečo so čisto razprodali, niti iz Italije se je ne da naročiti. Nove barve pa niso tako lepe.

Ah, malo mi je dan pokvarilo tole... Pa sem mogla nekomu pojamrat. Upam, da razumete.

joj, Menta, tko je blo pri meni. Sem gledala vozičke na netu, pa je bil tako lepe rdeče-modre barve, ko sva prišla v trgovino me je pa skoraj kapuser posted image . Neka čudna vijolična-roza.....kr neki. Tko da čist razumem tvojo nesrečnost. Katero barvo boš pa zdej vzela?

ja, itak selitev na svoje, pol bo pa placa kok češ user posted image user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 956
24.9.2009 15:26:48   
divja
Perlica76; ja to so te bradavice, jaz sem jih opazila sredi avgusta in do zdele so se mi ful razširile in tudi tista ki je bila notri mi je v 2 tednih zrasla skoraj za 1 cm....
sem pa včeraj klicala mojega G kako da šem ponoči toliko krvavela, in mi je rekel da to ni normalno, in da če bom še da naj grem kar nazaj, sam je bilo čez dan vse ok, pol sem pa ob 18 šla za eno uro počit in ko sem šla na wc se je spet vlila kri :( tako da me je moj peljal kar na urgenco, tam pa so mi rekli da mi ne morejo nič pomagat :( da mi ne more nič dati , je pa samo toliko preverila ali krvavim iz te notranje rane ali kje višje sam je iz notranje, aja pa materični vrat mi je zmerila je 40 mm tako da zdaj vsaj vem da zgubljam kri iz tiste rane, ker danes ponoči se je zgodba ponovila...upam da se bo kmalu zacelila

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 957
24.9.2009 15:27:56   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: Eva19

da se še jaz malo javim..

kok ste vse pridne, vse neki delate, jaz bi pa tko rada še kakšno stvar naredila doma, pa sem čez dali manj sposobna delat. dans sem bla pri frizerju na probi za frizuro, ker grem v soboto sestri za pričo. pa res nisem dolg na stolu sedela, manj kot eno urco, ampak mi je kar na lepem slabo ratal pa sem skup zlezla user posted image je pa res, da sem se že cel dan počutla neki čudno, v spodnjem delu trebuha me je ful neki špikal, ko sem hodila sem mela občutek, kukr da bo zdej zdej neki vn pogledal. no upam da bo to sam danes, me pa že pošteno skrbi, kako bom v soboto cel dan zdržala... zvečer bo že vsejen, me bodo lahko tud pogrešal, če se bom mogla vmes mal uležt.

Eva19, kot bi opisovala mene 14 dni nazaj, ko sem skup zlezla - sicer se tisti dan nisem neki slabo počutila, ampak je prišlo tako naenkrat, po približno 1 uri poslušanja na šoli za starše, pa nikakor se nisem mogla namestit na tiste neudobne stole in me je kar zmanjkal. Potem sem se čez 4 dni cel dan slabo počutila, otekala sem full in sem veliko počivala, no od takrat naprej pa je trkam, 300% drugače. Sem pa uvedla to, da kamorkoli grem, da imam pri sebi vsaj 1liter hladne vode, pa kakšen prigrizek - žele bonbone, polnozrnate piškote, kakšno čokoladko in ko začutim, da mi nekaj ni najbolje, hitro nekaj pojem, popijem vodo in sem OK. Držim pestiuser posted image user posted image , da boš v soboto zmogla vse napore, zvečer pa si kar privošči počitek, ko bodo formalnosti za vami - pa fajn se imejte!!!!user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 958
24.9.2009 15:28:08   
tassika

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10.

1.user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      22.09.              user posted image
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24) TRBOVLJE (1.user posted image ,?.user posted image )        
23.09.               user posted image  
3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         

5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )       28.9.                  user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  

8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
? 
                      user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )       29.9.                      user posted image

11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )       8.9.                     user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )             ?                  user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )              ?                  user posted image        

15.user posted image   Zupica (23)                    (1.user posted image ,0.user posted image )         ?                 user posted image       
15.user posted image    Katja34 (?)                    (4.user posted image ,3.user posted image )         ?                  user posted image                  
03.11

16.user posted image   monika985 (26 ) PO    (1.user posted image ,?.user posted image )          30.09.                user posted image
17.user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                 user posted image
18.user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )     4.9.              user posted image
19.user posted image   Nonička (28)                     (2.user posted image ,1.user posted image )   ?                 user posted image
04.11.  
20.user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )            14.10.
                user posted image
21. monika m (32)               (1. ,?. )           ?                     

05.11.

22.user posted image Bojana82 (27) LJ              (2.user posted image ,1.user posted image )       05.10.               user posted image    
23.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
? 
                 user posted image
24.user posted image   juniorka (33)GB              (2.,1. )          07.10.                    user posted image
25.user posted image   tanja712 (24)                   (1.user posted image ,0. )            ?                  user posted image
26.user posted image  Kajjada (?)                   (3. user posted image ,2.user posted image )         29.9.                 user posted image
27.user posted image   NosečkaL (?)                (2. user posted image ,1.user posted image )         29.9.                 user posted image
06.11. 

28.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )            ?                    user posted image   
29.user posted image  srecna_zvezda (23)        (2.user posted image , 0.user posted image )       13.10                  user posted image
7.11.     
30.user posted image daisy1980 (28)             (1.user posted image ,0user posted image )    
       06.10.                 user posted image
31.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                    user posted image    
32.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )           ?                       user posted image
08.11.  
33.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                      user posted image
34.user posted image zanka (?)                       (2.user posted image ,?.user posted image )                ?                  user posted image
09.11.
35.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
36.user posted image  Pecorella (?) LJ             (1.user posted image ,1.user posted image )         11.9.                   user posted image    
37.user posted image   KARNEM (27) LJ            (1.user posted image 0.user posted image )          3.9.                     user posted image  
10.11.  
38.user posted image robikA (?)                       (3.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
39.user posted image
 mayamaya (32)           (1.user posted image ,?.user posted image )            29.9.                 user posted image
40.user posted image   miska73 (36)       RODILA 2.9.09   user posted image user posted image 1420 in 1430
11.11.  
41.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
?                        user posted image
42.user posted image
divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )          01.09                 user posted image
43.user posted image jj24 (24)                       (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                    user posted image
44.user posted image metuljcica77 (32) LJ/PO (1.user posted image ,0.user posted image )         16.10.                  user posted image          
12.11.    
45.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                    user posted image       

46.user posted image  Tula (36)                         (3.user posted image ,3user posted image             ?                  user posted image     
13.11.  
47.user posted image nina68 (41) LJ/CE         (3.user posted image ,user posted image )            
30.09.                  user posted image
48.user posted image valerija77 (32) CE         (3.user posted image ,1.user posted image )      13.10. CTG
               user posted image         
14.11.
49.user posted image Nezy85 (23) MB             (2.user posted image ,?.user posted image )          30.9.                    user posted image   
50.user posted image
 ROZICI (25) RADLJE       (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                      user posted image
15.11.        

16.11.

51.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                    user posted image
52.user posted image
 Mashy (27) CE                (3.user posted image ,1.user posted image )        22.9.                     user posted image    
53.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )         29.9.                   user posted image        
54.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )         30.9.                  user posted image      
55.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                      user posted image
56.user posted image    spelap1 (21) CE                 (1.user posted image . ,0user posted image . )       20.10.            user posted image   

57.user posted image   Eva19 (19) LJ                 (1. user posted image . ,0. user posted image )           01.10.          user posted image
17.11
58.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
59.user posted image MC09(32)                         (1.user posted image ,0.user posted image         13.10.               user posted image       

60.user posted image  luan  (32) NM                     (2.user posted image ,1.user posted image      29.09.                user posted image   
61.user posted image   Nogavicka80(29)PO/PT/LJ(1.user posted image ,0.user posted image       21.09.                 user posted image        
18.11. 

62.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )          29.09.                 user posted image
19.11.
63.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
 ?      
                user posted image        
64.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                     user posted image      

65.user posted image december06 (30)CE       (2.user posted image , 2.user posted image )             24.9.                user posted image      
66.user posted image  caryn (?) LJ                  (1.user posted image , 0.user posted image )            ?                      user posted image      
67.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )         13.10                 user posted image                
20.11. 

68.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image ) 9.10/25.9.UZ KR          user posted image      

69.user posted image  barbchen(31)PO             (2.user posted image ,0.user posted image )         25.9.                   user posted image       

70.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )              ?                    user posted image
71.user posted image   petkapet (33)IZOLA      (2. user posted image ,1 user posted image )          22.9.                  user posted image  
21.11
72.user posted image summer410 (29) PT/MB (1.user posted image ,?.user posted image )           02.09.                 user posted image         

73.user posted image  krivonoska (32) MB        (2.user posted image ,1.user posted image )           08.09.                user posted image   
74.user posted image   DULCE (?) LJ                (?.user posted image ,?.user posted image )                   ?                 user posted image   
22.11.
75.user posted image nina7 (27) LJ                   (2.user posted image ,2user posted image )         08.10.                  user posted image
76.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                    user posted image
77.user posted image  giotti  (34)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
28.09.
                 user posted image
78.user posted image Menta (28)                      (1.user posted image ,?.user posted image )          15.10.                 user posted image

79.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )                  ?
                   user posted image
23.11.
80.user posted image tassika (26)LJ                (2.user posted image ,0.user posted image )           7.10. CTG              user posted image

24.11.
81.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )               
?                     user posted image

82.user posted image Ikar (32) JESENICE           (3. user posted image ,2.user posted image )           9.9.                     user posted image
25.11.
83.user posted image  karmyka (22)CE          (2.user posted image ,3user posted image )          7.9.                           user posted image   
84.user posted image  pi82ka (26) LJ            (1.user posted image ,1. user posted image )           29.09                     user posted image
85.user posted image  Kepica78 (31) LJ           (1.user posted image ,0.user posted image )          7.10.                      user posted image
27.11.
86.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                         user posted image            

87.user posted image   Pikapolonica24 (25)MB (2.user posted image ,2.user posted image )               ?                        user posted image            
28.11.
88.user posted image korala (32) KR                 (1.user posted image  ,user posted image )    29.9./7.10. UZ KR        
   user posted image

29.11.
89.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                          user posted image

90.user posted image  neni13 (?)                   (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                          user posted image
91.user posted image   Zvezda71 (38) LJ       (2.user posted image ,1.user posted image )              01.09.                   user posted image
30.11.

92.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )           7.9.                        user posted image
93.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
94.user posted image  eva 1(26)TRBOVLJE       (3.user posted image ,3user posted image )          21.09.                      user posted image
XX.XX. 
95.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
? 
                           user posted image
96.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          

?                         user posted image
97.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ? 
                       user posted image    

98.user posted image   MatejC (31)                   (2. user posted image ,1.user posted image )             ?                       user posted image

Skupaj: 

user posted image :    33 

user posted image :    26

user posted image  :    40 

user posted image + user posted image + user posted image  = 99

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

•  
    user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 959
    24.9.2009 15:28:16   
    tassika

user posted image

user posted image   Pi82ka 24t1 

user posted image tassika 30t

user posted image   nezy85 29t1d 

user posted image  Valerija77 32t1d 

user posted image sashy 30t 

user posted image  giotti 29t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 26t3d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d 

user posted image murkica 32t

user posted image nina7 31t

user posted image mayamaya 30t2d

user posted image summer410 25t

user posted image Eva1 25t

user posted image
    Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 29t

user posted image  spelap 29t

user posted image luan 24t

user posted image juniorka 27t

user posted image Ninika80 29t2d

user posted image Metuljcica77 30t

user posted image Eva19 29t

user posted image divja 30t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 960
    24.9.2009 15:28:24   
    tassika

user posted image  

NOVEMBRKE

=======================================================
     NOSEČKA     DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
    ======================================================= 
    1.  Miška73     02.09.         10.11    ROK,NEJC         1420 g/1430 g user posted image user posted image

user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 961
    24.9.2009 15:37:47   
    petkapet
    Ej, menta, ne še obupatuser posted image !

Javi kateri model iščeš od pegperego (mogoče skate, barva tango? ) ali kateri? Itak moram počivat, pa lahko komot pogledam malo po netu za voziček.

(odgovor članu Menta)
    Neposredna povezava do sporočila: 962
    24.9.2009 16:34:26   
    Menta
    petkapet Hvala za ponujeno pomoč, ampak mi je pravkar uspelo izbrskati rdeč model Peg perego GT3. Sem klicala na brezplačno številko BC in so mi povedali, da ga imajo še na Rudniku in mi ga bodo dostavili enkrat naslednji teden. Ne morem verjet, da se je tako hitro rešilo.
    Ja, naj ne obupam, mi je rekla tudi ena kolegica in glej ga zlomka, voziček bo kmalu tu. user posted image user posted image user posted image
    Hmmm, samo kako ga bom pa plačala, še pa ne vemuser posted image . Bom do naslednjega tedna nekaj zgruntala. user posted image

(odgovor članu petkapet)
    Neposredna povezava do sporočila: 963
    24.9.2009 16:37:56   
    Bojana82
    Punce, ali se katera maže s tem oljčkom za presredek ( naj bi bilo po uporabi letega veliko manj možnosti da bi bilo treba šivat )?

Ja pa še nekaj, danes mi je prijateljica, ki ima tudi rok novembra rekla, da naj se neham parfumat, ker je njo njena G okregala, da bo otrok zavračal mleko, ker naj bi se nalezlo tega okusa po parfumu user posted image ( ampak to je meni za lase privlečeno, prvič sem slišala )......??!!

(odgovor članu petkapet)
    Neposredna povezava do sporočila: 964
    24.9.2009 16:40:44   
    Perlica76
    Tassika sem vidla,da mi fali še nekaj podatkov na tabeli-torej to je moja 2. nosečnost in bo prvi dojenček(torej nič user posted image  še ni doma),imam pa 33 let.

Divja ja sranje te tvoje krvavitve,ampak glavno,da ne krvaviš iz maternice,čeprav še vedno ne razumem zakaj so te morali zdaj matrat s tem zažiganjem,a res ni blo druge rešitve?No držim pesti,da bi se vsaj vse čimprej uredilo!!Jaz jih še kar prenašam okoli in upam,da se uresniči napoved G,da jih bo telo nadvaladalo!

pa-pa

(odgovor članu petkapet)
    Neposredna povezava do sporočila: 965
    24.9.2009 16:43:50   
    Perlica76
    mazanje-masiranje presredka
    Jaz sem najprej mislila,da si ga bom,zdaj sem se pa premislila,ker sem brala po netu izkušnje nosečnic,pri enih je pač delovalo masiranje,pri drugih pa ni.Pa sem se premislila in ga ne bom masirala,bo kar bo!

Neposredna povezava do sporočila: 966
    24.9.2009 16:50:03   
    tassika
    Baje da se splača mazat zadnji mesec. Jaz bom po 37t začela veselo skakat po hribčkih če ne bo dž, pa pila bom malinov čaj, sej stane me nič, pa mazat presredek, ampak baje je treba to tako močno da skoraj boli, ornk masaža, pa po dolgem času bo moj spet prišel na račun ker takrat dobi zeleno luč za user posted image

Me je pa ravnokar klicala kolegica, ki naj bi danes imela prvi pregled v 8t in ne boste verjele noseča je že 11t, njena g. pravi, da vmesna krvavitev pač ni bila M, jo je koraj kap. Ampak sem vesela zanjo, sploh ker bova skupaj n aporodniški z rahlo njeno zamudouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 967
    24.9.2009 16:54:10   
    luan

IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Ja pa še nekaj, danes mi je prijateljica, ki ima tudi rok novembra rekla, da naj se neham parfumat, ker je njo njena G okregala, da bo otrok zavračal mleko, ker naj bi se nalezlo tega okusa po parfumu user posted image ( ampak to je meni za lase privlečeno, prvič sem slišala )......??!!

Ja to pa je nekaj podobnega, kot je moja sestra zadnjič rekla, da se mora zdaj sladoleda najest, da ga potem ne bo smela.Pa sem jo vprašala zakaj.In odgovoruser posted image :ker si bom mleko prehladila.Sem misila, da bom dol padla.
    LP

(odgovor članu Bojana82)
    Neposredna povezava do sporočila: 968
    24.9.2009 17:05:00   
    Bojana82
    Joj, luan ta s sladoledom je še bolj močna user posted image , kot pa to z parfumom......

Tassika, midva že od marca ne smeva user posted image , zaradi problemov ki sem jih imela......ker pa se je stanje že pred časom umirilo, sem svojo G vprašala, če bi se z mojim sedaj lahko kaj pocrkljala pa mi je ful odsvetovala, ker kao sedaj lahko zelo hitro pride do kakšne okužbe, ker bo kao telo po dooolgem času sprejelo tujek in se ni s tem za igrat ( no, takole dobesedno je bilo meni razloženo ).....sedaj nevem, mogoče sem te s katero zamenjala, ampak zdi se mi, da si ti že tudi kmalu pisala, da ne smeta user posted image , zato bi te rada opozorila nato kar je meni rekla G! Če pa sem te s katero zamenjala, se ti pa že vnaprej opravičujem user posted image .....

(odgovor članu luan)
    Neposredna povezava do sporočila: 969
    24.9.2009 17:15:14   
    Anonimen
    Ojla moje so user posted image , hvala za lepe želje in pikapoke , je pomagal saj sva že domauser posted image . Še dobr k tole je res naporno zame, pa za tamalo tud, zdej morva pa še jemat antibiotike 10 dni. Ma važn , da sva doma.
    Za nazaj nism nč brala, sm preveč utrujena od vsega, grem zdej tamalo skopat pa mal počivat pol.

(odgovor članu petkapet)
      Neposredna povezava do sporočila: 970
    24.9.2009 17:16:25   
    tassika
    Ja midva sva tista dva, ki sta tudi od marca na abstinenciuser posted image  in ko sem končno mislila da bova že lahko bnisva smela zaradi materničnega vratu, po 37t pa mislim, da ne bo več panike, ker baje pomaga za mehčanje materničnega vratu, je pa res da prej pa priporočajo s kondomi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Bojana82)
    Neposredna povezava do sporočila: 971
    24.9.2009 17:23:20   
    pikica 28
    ojla, evo še mene malo tu...
    joj koliko ste naklepetale....user posted image

No jaz imam pa ta teden nakupovalno mrzlico in kupujem vse kar je še potrebno za prihod našega jenčija...
    Imava že skoraj vse pripravljeno, samo še negovalni set za jenčija moreva kupit in pa moderček za dojenje...za mamico seveda...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
    1. mesec: .... 3870g/54cm
    2. mesec: .... 4900g/59cm
    3. mesec: .... 5930g/61cm
    4. mesec:.... 6950g/63cm
    5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 972
    24.9.2009 18:50:47   
    petkapet
    No , super Menta, da si uspela najt pravo barvo user posted image user posted image user posted image .

Alora, dobrodošli doma NIna7, zdaj se boste pa pocartali in bo.

Sem uspela dobit une brisačke za novorojenčka s kapucouser posted image , so mi kr drugi šli v nabavo user posted image . Mene tudi kr prime, še za nakupit. Imamo že skor vse, še od prvega.

Ma en problemček pa še imam. Npr. dekico, spužvo za okoli posteljce....ima še starejši bratec v sobici. Zdej pa nevem glede dekce, ali bi nabavila še eno ali naj ga probam prepričat... A je katera naročila mogoče dekco od recinkota?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 973
    24.9.2009 18:53:05   
    ninka80
    IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

No , super Menta, da si uspela najt pravo barvo user posted image user posted image user posted image .

Alora, dobrodošli doma NIna7, zdaj se boste pa pocartali in bo.

Sem uspela dobit une brisačke za novorojenčka s kapucouser posted image , so mi kr drugi šli v nabavo user posted image . Mene tudi kr prime, še za nakupit. Imamo že skor vse, še od prvega.

Ma en problemček pa še imam. Npr. dekico, spužvo za okoli posteljce....ima še starejši bratec v sobici. Zdej pa nevem glede dekce, ali bi nabavila še eno ali naj ga probam prepričat... A je katera naročila mogoče dekco od recinkota?

Menta user posted image user posted image   user posted image

Nina7, zdej se pa lepo crtajte.

petkapet, kakšno dekico to misliš? A tisto obrobo za v posteljico?

(odgovor članu petkapet)
    Neposredna povezava do sporočila: 974
    24.9.2009 19:05:28   
    petkapet
    Ninka80, sem mislila prav na dekco za posteljco, ekola link http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=9Ae
    Kaj se ti zdi, tole bi nabavila.

Raje kupim še eno dekco, kot da starejšemu vzamem dekco, s katero se crklja. Sej vadimo, da pride kmalu bratec in je tudi vesel, ma nikoli ne veš kako bo reagiral pol.

(odgovor članu ninka80)
    Neposredna povezava do sporočila: 975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......