juniorka
|
Evo se mene. Tu pa ni nic soncka, je tako oblacno in sem lenoba... Ma tako se mi nic ne da, da vam ne morem povedat in to traja ze 2 tedna, ce pa se spravim kaj nardit, sem pa takoj zmantrana. pitje- jaz tudi nisem znala pit vcasih, pa sem pol z zaharmoni 1,5 litra poskusla, da sem tisto spraznila cez dan, zdaj mi pa ni problema, priblizno vsako uro lepo eksam 2 dcl vode, lahko pa tudi pol litra, ce je treba. Je blo smesno na letaliscu enkrat, ko sem mela zaprto pollitrsko plastenko, pa mi je kljub otroku ni pustila vzet, pa sem rekla, a lahk spijem in ona , no ja, ne bi smela, pa naj bo in jaz zeksam tisto v 10 sekundah in ona me vprasa, a ste bila zejna Mazanje presredka- evo se iz te drzave , priporocajo mazanje od 35 tedna dalje, po 10 min na dan, tako da moj plan je zacet naslednji teden... ampak je tudi vec moznosti, da se strgas, ce si se ze prvic, tako da bom vidla, moram si olje dat na nocno omarco, da ne pozabim tega pocet, pa upam pol, da ne bom fasala kakega vnetja, ker sem FUL obcutljiva. Bradavic pa jaz tud ne masiram, ker naj bi povzrocale popadke, pa ni blo nekih problemov z dojenjem prvic ( sem imela iste probleme kot tasika), samo prvih 10 dni je bolelo na zacetku dojenja, ampak bolecina je v primerjavi s porodno zelo znosna Se mi je sanjalo, da sem bla v slo in sem imela v mislih, da moram caj iz plahtice nabavit , pa ga zdaj ne bo treba, ce so tudi razlicna mnenja... nina7- kako je slo z antibiotikom? nisem vceraj brala, jaz to vedno prakticiram z brizgo od injekcije, ze od malega, ko je blo treba kaj dat, kr sam ven potegne s sesanjem in se sploh ne predrami. Si kr zvecer prpravim, da se ne ukvarjam s tem ponoci, pa dam zravn postle, al pa v hladilnik,ce mora it na hladnem. Na sploh so te brizge ful uporabne, tudi za ciscenje noska s fiziolosko . Tassika, men so tudi barve ful vsec, lepo sta zrihtala, ni kaj . Hvala za idejo za spinaco, jo moram kupit, jo ma nas mali tud ful rad..skoda, da se ne sme zamrznit in pogret, bi je celo skrinjo nakuhala . Edino meni pase samo govedina zraven, ne jajca. nezy85- a si pol kupila tiste bodije v Leclercu? Meni so jih moji poslali in so super, kvaliteta je neprimerljiva z unimi iz Babycentra za 3,99, tu si jih pa se 5 za ceno 2 v bc dobil. Super nakup, se moram mal pohvalit . Sicer so bodiji tu po 5 funtovoz. 6 eurov za 7 kom, ampak imajo samo za cez glavo. Sem prebrala, da dojencki lahko podozivljajo moro poroda, ce jim vlacimo cunje cez glavo, tako da tega ne bom pocela na zacetku, naj prej pozabi . Grem, lep popoldan vam zelim.
|