|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
25.9.2009 12:53:51   
Anonimen
Dan
Kolk je luštn bit domauser posted image

Bradavic si jest ne bom mazala, bom pa uporabljala nastavke kot prvič, ker mam take čudne bradavice. Probala bom sicer brez sam dvomim da bo šlo.
Mene pa skoz user posted image  pritiska na mehur, sploh čez dan, vsake 10 minut me na wc pol pa par kapljic.

Urša1981 kakšna operacija te pa čaka? Nč ni fajn touser posted image user posted image user posted image user posted image  za v naprej
Ninka80 čestitke kolegici za Jakobauser posted image user posted image

(odgovor članu ursa1981)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
25.9.2009 12:54:44   
mayamaya
Dober dan user posted image

evo, jaz sem pa danes zaključila z MŠ. upam, da sem si kaj zapomnila user posted image . je bilo toliko enih informacij...

IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Ja res so zanimive te dohtrske...jaz tud ne vem al mazat al ne, bradavice si masiram tko mal nežno z aventovo kremo, ko jih mažem pa sproti še pomasirčkam. Je pa res da so me full bolele zdej pa nič več in so tud velik lepše. Presredek pa... ne vem.

Uf...je vroče, sem prišla iz sprehoda in je tok lepo jesensko...mam full rada jesen, še rajši pa pomlad....

lp

ja, tole masiranje...mene tudi bradavičke ne bolijo. si pa jih vsak večer mažem z mandljevim oljem tako kot trebuh. pa nobenega izcedka še nimam.
glede presredka...nisem čisto prepričana, da bom to prakticirala user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
25.9.2009 13:44:52   
juniorka
Evo se mene. Tu pa ni nic soncka, je tako oblacnouser posted image in sem lenoba... Ma tako se mi nic ne da, da vam ne morem povedat in to traja ze 2 tedna, ce pa se spravim kaj nardit, sem pa takoj zmantrana.
pitje- jaz tudi nisem znala pit vcasih, pa sem pol z zaharmoni 1,5 litra poskusla, da sem tisto spraznila cez dan, zdaj mi pa ni problema, priblizno vsako uro lepo eksam 2 dcl vode, lahko pa tudi pol litra, ce je treba. Je blo smesno na letaliscu enkrat, ko sem mela zaprto pollitrsko plastenko, pa mi je kljub otroku ni pustila vzet, pa sem rekla, a lahk spijem in ona , no ja, ne bi smela, pa naj bo in jaz zeksam tisto v 10 sekundah in ona me vprasa, a ste bila zejnauser posted image
Mazanje presredka- evo se iz te drzaveuser posted image , priporocajo mazanje od 35 tedna dalje, po 10 min na dan, tako da moj plan je zacet naslednji teden... ampak je tudi vec moznosti, da se strgas, ce si se ze prvic, tako da bom vidla, moram si olje dat na nocno omarco, da ne pozabim tega pocet, pa upam pol, da ne bom fasala kakega vnetja, ker sem FUL obcutljiva. Bradavic pa jaz tud ne masiram, ker naj bi povzrocale popadke, pa ni blo nekih problemov z dojenjem prvic ( sem imela iste probleme kot tasika), samo prvih 10 dni je bolelo na zacetku dojenja, ampak bolecina je v primerjavi s porodno zelo znosnauser posted image
Se mi je sanjalo, da sem bla v slo in sem imela v mislih, da moram caj iz plahtice nabavituser posted image , pa ga zdaj ne bo treba, ce so tudi razlicna mnenja...

nina7- kako je slo z antibiotikom? nisem vceraj brala, jaz to vedno prakticiram z brizgo od injekcije, ze od malega, ko je blo treba kaj dat, kr sam ven potegne s sesanjem in se sploh ne predrami. Si kr zvecer prpravim, da se ne ukvarjam s tem ponoci, pa dam zravn postle, al pa v hladilnik,ce mora it na hladnem. Na sploh so te brizge ful uporabne, tudi za ciscenje noska s fiziolosko .
Tassika, men so tudi barve ful vsec, lepo sta zrihtala, ni kajuser posted image . Hvala za idejo za spinaco, jo moram kupit, jo ma nas mali tud ful rad..skoda, da se ne sme zamrznit in pogret, bi je celo skrinjo nakuhalauser posted image . Edino meni pase samo govedina zraven, ne jajca.
nezy85- a si pol kupila tiste bodije v Leclercu? Meni so jih moji poslali in so super, kvaliteta je neprimerljiva z unimi iz Babycentra za 3,99, tu si jih pa se 5 za ceno 2 v bc dobil. Super nakup, se moram mal pohvalituser posted image . Sicer so bodiji tu po 5 funtovoz. 6 eurov za 7 kom, ampak imajo samo za cez glavo. Sem prebrala, da dojencki lahko podozivljajo moro poroda, ce jim vlacimo cunje cez glavo, tako da tega ne bom pocela na zacetku, naj prej pozabiuser posted image .
Grem, lep popoldan vam zelim.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
25.9.2009 14:20:00   
Anonimen
Juniorka ni šlo ne z brizgo ne s flašo, ni hotla spit, tko da sva ji mogla na silo datuser posted image , sm pa zdej mal prestavila uro, da mi je ne bo treba 2x budit ampak samo 1x, zjutri ji bom pa v hrano dala.

Jest sm tud takoj zmatrana, sam da mal sesam sm že fertik.

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
25.9.2009 16:34:13   
ursa1981
nina7 - saj mislim, da sem že pisala o tem, da so mi našli na pregledu v 17 tednu, da imam pod jajčnikom dermoidno cisto, ki jo bo treba odstraniti. Če bi jo našli pred 16 tednom bi operirali že takrat. Gre pa za manjši posek laparaskopija se reče, ko ti samo dve luknici čez popek naredijo - baje ni hujšega.

Ja, vedno mora nekaj biti, drugače ni OK. Ko je izginil hematom, se je pa še ta nadloga pojavila user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
25.9.2009 16:49:04   
divja

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Zdaj grem pa malo pospravit, potem pa na pošto in v trgovino, danes bo špinača in pire, za mišice al kako je rekel popajuser posted image

he he jaz sem imela tudi špinačo in pire krompir za kosilo...je prav pasalo ker sem se cel dan potepala ...bila v tosami, nato v muelerju.tako da sem nekaj nujnih stvari nabavila za malega....aja pa zjutraj sem na bolhi opazla da nekdo podari ikeino previjalno mizi (ta ki se na steno da) in sem klicala...baje prva :) Tako da sedaj imam že previjalno...no počasi se premika in čedalje bližje je dan ko bomo trije user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
25.9.2009 16:55:44   
nogavicka80
No, pa se še jaz malo javim.

Danes sem klicala, da bi mi podaljšali bolniško, kar pa baje sploh ni mogoče za isto diagnozo!?!?!? Kljub temu, da mi je ginekologinja priporočila do poroda, so moji dr. baje na ZZZS rekli, da mi za isto diagnozo ne more napisat več kot 30 dni. Vem, da je samo 30 plačanih, ampak da mi ne sme dati neplačane bolniške, kar bi se mi na borzi baje bolj splačalo, pa je nekaj novega. Kako ste urejale tiste, ki ste brezposelne in imate bolniško do porodniške???

No, bolj veseli del pa je, da sem bila v šopingu. Sva šla z mojim dragim k RECINKOTU samo po jogi, kupila pa še posteljnino in banjico s stojalom user posted image . So bili pa zelooo prijazni in ustrežljivi - ker tistega gospoda ni, ki to ureja, so celo enega drugega poklicali...skratka, če bi še dolgo po tistem skladišču skakala, bi tako vse pokupila po moje user posted image . Je pa fajn it tja, ker si lahko res vse zbereš...Aja, pa ko me je nekaj zanimalo, je ta gospod celo svojo ženo, ki je patronažna, poklical in mi postregel z vsemi podatki. Res so ŠPICA, jih moram pohvalit!!!
V vmesnem času, ko sva čakala na tega gospoda, sva zavila še v Hofer, kjer se nisem mogla upret poušterčku v obliki ovčke - tako mehka, nežna...ja, je šla kar z nami. Sem pa detetu obljubila, da bom ta poušterček dobro čuvala, dokler ga ne dobi  user posted image .

Imam pa še vprašanje glede pralnih plenic. Na netu sem brala, da bi se naj za te plenice uporabljali NEbiološki detergenti user posted image  Z mojim sva samo zbuljila...In prale naj bi jih na 30 stopinj. A se samo meni zdi nelogično...?

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
25.9.2009 17:05:04   
Lupinca
No, da se še js malo pofočkamuser posted image

tassika, lepa sobica!user posted image

nina7, lepo da sta z malo miško že doma! Kako pa se zdej kaj počuti?
Drugače pa ja...wc...enako pri meni. Sem že razmišljala o plenicahuser posted image

aja, no da poročam kako je bilo na pregledu...ma me je umes kr malo stisnilo. Me G lepo pregleda vaginalno...pa nič ne komentira. Torej je spodaj še vse bp. Pol pa pravi da bova na hitr UZ nardili, tok da vidi če je še z glavo navzdol. In pogleda, reče ja, je lepo pridna in z bučko gleda dol...pol pa kr utihne in začne čudno gledat. Ma joj ta moja G...takrt me je kr stisnil...rečem kaj pa je...in me vpraša če kadim med nosečnostjo..js itak  user posted image user posted image , da ne...in spet tiho. Pa se kr usede in gleda...začne merit in pravi da imam kalcinirano posteljico. Mhm ok...in kaj to pomeni?user posted image Pa nič ne reče, sam da naj se oblečem in to je to.
No, pol itak da sem začela vrtat vanjo in šele pol je vidla, da me valda skrbi kaj to pomeni, da HALo, a mi lahko razložiš...no in pol je rekla da je bila to njena neumesna opazka, da je to sicer normalno, ampak ne tako zgodaj...da pač lah da bomo šli malo prej v P. Sem rekla da kaj je pa pol tok časa merila, no in končno zvem, da to pač lahko povzroča kake zatsoje v rasti, ampak da pri meni ne in da je pupika vidt ok, ter da ima že 2300g user posted image

tako da sem dobre volje dans in ful vesela...ampak kaj ko me je mogla umes za tistih par minut prestrašit. al pa sem js panik nevem...ampak pač sem hotla zvedt, zakaj se je hiter UZ spremenil v fajn dolg UZ ane.

tko...zdej pa šibam kej pojest, pol greva pa z mojim zvečer na majarončke v mesto. user posted image

aja pa naslednji pregled imam čez 3 tedne. Torej 16.10.

lep dan vsem
papauser posted image

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
25.9.2009 17:25:35   
Metuljcica77
divja a se ti da please napisat kaj si kej nabavila v tosami in mullerju. Upam, da nisem preveč radovedna, ampak jaz moram nabavit le še posteljino in te bolj kozmetične stvari, pa me zanima kaj se kej splača kje kupit.

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
25.9.2009 19:46:35   
pikica 28
ojla,

no pa smo pri cunjicah...no jaz imam en problemček...khm...mogoče pretiravam, sam moja tašča mi že celo nosečnost rine cunjice, ki jih je še moj dragi nosil....do sedaj sem se jih uspešno utepala, danes pa mi jih je dobesedno porinila, da jih moram pregledati in preprati in naj si izberem kaj mi je všeč...Sej je vse OK, sam te cunje so stare in totalno preprane...sploh ne vem kaj naj naredim...če bom pa zavrnila, bo pa spet joj....Skratka, jaz imam vse nove lepe cunjice za našo pupo preprane in pripravljene za uporabo. Ona me pa posiljuje s starimi prepranimi zadevami...Sem vzela par stvari, samo da bo mir...in jih pač ne bom nikoli oblekla...Ampak potem me bo vedno gnjavila zakaj nisem bebe oblekla v tisto kar mi je dala...No mogoče pretiravam...sam halo...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
25.9.2009 20:17:56   
Bojana82
Ja, pikica 28 takšne so pač tašče.....tudi meni se dogaja podobno kot tebi user posted image !
Jaz sem vzela oblekce ( samo zaradi ljubega miru ) ampak oblekla jih pa otročku sigurno nebom.....

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
25.9.2009 20:22:21   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Ja, pikica 28 takšne so pač tašče.....tudi meni se dogaja podobno kot tebi user posted image !
Jaz sem vzela oblekce ( samo zaradi ljubega miru ) ampak oblekla jih pa otročku sigurno nebom.....

ja shit ne...sam je to kar nadležno...

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 25.9.2009 20:23:08 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
25.9.2009 20:23:03   
spelap1
živjo

nogavicka80-nevem za katere plenice si ti gledala, ampak za racmanove ti lahko povem da jih pereš na 90° in lahko kamot uporabljaš prašek. jaz uporabljam pralne kroglice in samo en sonetov detergent (ki naj bi bil naraven) za flekece (ko bodo pleničke pokakane). edino za bambusovo racmanovo plenico vem da se lahko pere samo na 60°.

Metuljcica77- jaz sem posteljnino kupila preko galeba po internetu, za posteljico 140x70, in ima povšterček+preobleka, kovterček+preobleka, in obrobo za posteljico po vsej dolžini pa sem dala 58€ meni se ne zdi drago, imajo pa kar nekaj ponudbe in tudi kvaliteta je zelo dobra, dobila sem jo pa v parih dneh.

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1013
25.9.2009 20:28:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981

nina7 - saj mislim, da sem že pisala o tem, da so mi našli na pregledu v 17 tednu, da imam pod jajčnikom dermoidno cisto, ki jo bo treba odstraniti. Če bi jo našli pred 16 tednom bi operirali že takrat. Gre pa za manjši posek laparaskopija se reče, ko ti samo dve luknici čez popek naredijo - baje ni hujšega.

Ja, vedno mora nekaj biti, drugače ni OK. Ko je izginil hematom, se je pa še ta nadloga pojavila user posted image

LP

ojej maš pa res smolouser posted image .Kolk časa boš pa mogla pol tm ustat, pa al to bo takoj po porodu?

Lupinca te pa je prestrašla, no važn da je s pikico vse ok. Pa res je velika. Gaja je mela, ko se je rodila 2860. Je pa zdej že čist ok, ubistvu jo je ta bakterija ki jo je mela čist izčrpala
Pikica28 najbolj da pač parkrat ponucaš une cunje za doma. Pa si ji drugač rekla, da maš že dost cunj?

(odgovor članu ursa1981)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
25.9.2009 20:32:37   
lelyka
pikica28..imam jaz isti problem..moja tašča čist navdušena nad oblekcami,ki
jih ima ona doma..no ona mi ponuja oblekce od bratca od mojega..ki je 10let nazaj jih nosil..pa še kakšna se od mojega fanta dobi..no in ona meni en dan pri kosilu,da mi je naštimala oblekce,da naj vzamem,da kaj bom kupovala..
jaz mam pa itak že vse lepo kupljeno..ampak sem tisti žakelj cunj vseeno vzela,da ne bo bila potem jezna..pa sem jih že pod posteljo dala..če bo pa kaj
uprašala zakaj ni oblečena nič v tiste njene cunje..bom pa že kak izgovor dobila..saj mogoče sem nesramna..ampak sem cunje pogledala in so tok preprane,da še za doma ne bi mogla dati pupiki naši za obleči..

sta pa tast in tašča zelo nama zamirila,ker sva kupila nov voziček..in nisva vzela tistega 10let starega,ki ga imajo..ker so prav ga shranili za mojega fanta,da ko bo mel otroka,da bo mel tisti voziček..tako,da se je moj z njimi že kregal zaradi tega..ah z njimi bom še probleme imela..ampak sem jim že povedala,da otrok je moj in od fanta in da ga bova  vzgajala kot se bo nama prav zdelo in da obiskat ga lahko pridejo kadar hočejo..ampak drugo pa nene..
upam,da mi ne bo potrebno jim to še gdaj ponavljat;)
nič šibam sedaj mal pred tv pogledat
vam pa
lep večer in vikend vam želim..

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
25.9.2009 20:40:58   
pikica 28
seveda sem ji rekla, da imam dovolj cunjic, sam njej se ne da dopovedat...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
25.9.2009 20:45:15   
pikica 28
ja tudi midva sva jasno in glasno povedala, da otrok je najin in vzgajala ga bova tako, kot bova ga midva hotela...HB nima shranjenega vozička....Ima pa shranjeno zibelko, ki je tudi nisva hotela, ker imava že posteljico in vse kar potrebujeva za spanje...Pa se ji ne da dopovedat in sedaj forsira, da naj imam zibelko v dnevni sobi...češ, da bo tudi tam lahko spal...bolj ko se zgovarjam, slabše se da kaj zmenit...joj...te tašče...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

Neposredna povezava do sporočila: 1017
25.9.2009 20:47:50   
Anonimen
Ma so res smešni, eh punce ne se sekirat zaradi slabe vesti itak je to vaš otrok in ne njihov. Mogoče bi jest oblekla kdaj pa kdaj kakšno stvar za doma zarad miru. Pa da šparajo vozičekuser posted image , ta je dobra. Ma nimamo kej, tko je. HB mam jest uredu taščo, mi nč ne turi, včasih tamalo tm preobleče,(ma tud od sina 15 let stare cote), če kej delata na vrtu ...da ni vsa umazana pol k jo pridem iskat.

Neposredna povezava do sporočila: 1018
25.9.2009 20:55:11   
nogavicka80
TAŠČE - sama je sicer nisem nikoli poznala, a poslušam prenekatero grenko zgodbo o njih...jaz bi verjetno zaradi ljubega miru te cunje vzela in ko bi šla k njej na obisk, občasno oblekla pač te stare cunje...al pa jo celo prosila, če lahko mam pri njej te cotke spravljene v primeru nesreč (otroci se polulajo, pokakajo, pobruhajo, polijejo,...). In bi mi veliko pomenilo, če ne bi rabila vedno s sabo rezerve nosit...

spelap1 - za probo sva vzela eno modro potiskano in 3 tiste enobarvne, ki so na tem linku    http://stores.shop.ebay.ca/Babyland-Diapers__W0QQ_armrsZ1QQ_fromZQQ_ipgZQQ_sasiZ1

In piše, da se pere na 30 stopinj. Pol je pa še moj poiskal en link v SLO, kjer isto piše - na 30...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
25.9.2009 20:59:49   
divja
V tosami moram reči da je bila ful prijazna prodajalka, ki mi je kar po vrsti svetavala kaj najbolj nujno rabim na začetku, tako da sem vzela:
- vložke natur super 2 paketa
- vlažki natur normal 2 paketa (so podobni kot vir 80, sam meni so boljši natur)
- tetra planice2 paketa
-zloženec 5x5 cm (za popek)
- blazinice za dojenje
- povijalne planice 5 kom
- mako majica 2 kom
- darilni paket za dojenčka (vsebuje: bombažne blazinice, soft krpice, baby palčke, bombažne krpice, v paketu pride ceneje kot če bi to kupil posamezno)
- krtačka za lase in glavniček

v Muelerju sem pa vzela:
- modrček za dojenje
- čistilne robčke
- planičke za novorojenčke (2-5 kg)
- krtačko za čiščenje flašk
tako nekaj že imam nekaj pa mi še manjka...

mam pa eno vprašanje za tiste ki že imaste nove vozičke, ali jih boste kaj oprale in kako ročno ali v stroju, jaz sem mislila kar v stroju tiste stvari ki se dajo sneti, sam ne vem na koliko, da se mi ne bi kaj skrčilo pa da pol ne bom dobila nazaj....
pozdavček

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
25.9.2009 21:04:35   
Anonimen
Divja men so tud te natur vložki boljši kot vir80. A unih vatirancev ti pa ni priporočala? Jest bom mela za par dni raj to, ker kr lije s tebe pol pa te natur.

Vozička jest nism nč prala, itak daš tetra pleničko spodaj

(odgovor članu divja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
25.9.2009 21:06:37   
Anonimen
Aja Divja ti si se prijavla na miss buši a ne, al se motim? Jutr se začne glasovanje, povej pod katerim imenom si, da glasujemo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1022
25.9.2009 21:13:06   
pikica 28
punce, mene zanima glede teh povijalnih plenic...a jih boste uporabljale al samo pleničko za enkratno uporabo (seveda, če bodo OK boki)?

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
25.9.2009 21:16:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

punce, mene zanima glede teh povijalnih plenic...a jih boste uporabljale al samo pleničko za enkratno uporabo (seveda, če bodo OK boki)?

jest jih ne bom če bojo kolki ok, jih tud pri Gaji nism. Jih sploh nimamuser posted image , če jih bom rabla mi jih bo pa kolegica posodila

Neposredna povezava do sporočila: 1024
25.9.2009 21:17:46   
tassika
Nina7 jaz imam te vatirance, sam kaj daš pa spodaj, navaden vložek ali kako?

Tašče, jaz s svojo nimam problemov, včasih kaj preslišim pa je, sem pa od moje mami dobila goro pajackov od moje sestrce pa je 11,5 let mlajša od mene in še nekaj mojih, pa niso nič kaj preveč uničeni, eni so tako lepi kot bi bili novi, tudi voziček je še imela, ampak tistega sem ji pustila doma, da bo ona lahko hodila na sprehode če bo varuška, je pa res da mi ni ful težila kaj naj vzamem, sem vse lahko sama pregledala in potem doma še enkrat in dal anaprej kar mi ni bilo všeč.

Evo zame glasujete pod Nataša Lah, se bom potrudila, da bom tudi jaz oddala glaske, ali zjutraj ali pa zvečer ko se vrnem s trgatve. Imejte se lepo, papa.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......