|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
21.9.2009 15:30:03   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz držim z "malicki", če ti ni kaj za brat pol preskoči kot vse ostale in pika!!!
Nismo tukaj da bi se prerekale in podcenjevale ampak da si izmenjujemo mnenja in znanja,...prav pa je tudi da se kaj predlaga ampak na lep način!

user posted image  a jaz pa nisem na lep način,al ? joj, joj, eni ste še zgleda fejst občutljivi, zarad hormonov, upam, user posted image

Rožca, ti edina opravljaš seznam, sem že pred časom napisala ostale podatke user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
21.9.2009 15:54:24   
7lina7
ojla!!

malicki- bom javila kako in kaj...   verjetno ne pred sredo.  obljubim,da bom ležala!! user posted image

vekybel- ja pol bo že držalo!! čestitam!user posted image

..ponoči nisem skor nič spala..upam,da bom danes!  grem malo počivat.. dio ta čas

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
21.9.2009 17:16:48   
sandrica23
Za seznam...Nosim fantka,naslednji pregled 19.10.

Sem bila danes na pregledu pa je vse v najlepšem redu.Lan je bil z mano se mu je tak dopadlo ko me je na stolu gor pa dol spuščaluser posted image Drugače se počutim utrujeno sploh če imam prejšnji dan kak napor obvezno zjutraj bruham....podaljšala mi je stalež,tak da sem še 4 tedne doma.V bistvu pa mi zadnjega tak pogodba poteče tak da kriza...bomo že

lep dan vsem!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
22.9.2009 11:02:25   
3Sonček3
Dobro jutro!

Evo mi smo čist navdušeni nad angelsoundom user posted image namazala sm se z navadnim oljem, ker se mi z vodo ni tko dobr slišalo. Pa napravco sm prvič dala na največjo glasnost in je šumelo zravn (kot kaseta kjer nič ne pojejo glasnost je pa naglas) zdej sm si pa dala nekje na srednjo jakost in se lepo sliši če malo pošumi pač preslišm user posted image . Aja pa na začetku je moj user posted image probou pa je tko nežno prslonu pa drsou po trebuščku da se itak ni nč slišalo, je treba mal bl prtisnt da pridejo zvoki, kr koža tut ni list papirja. user posted image se sliši zelo lepo 150/min sm jih naštela in te res nekej prevzame ko slišš kako se neki dogaja tam notri. Oddaja pa tut neke "vesoljske" zvoke, saj tko je men slišat morm se pa še pozanimat kaj je to al se odriva pa nastane takšen zvok user posted image bom se pozanimala pa bomo vidli kaj je. Drgač pa super zadevca ampak 70€ je predrago, res da so lepi zvoki in trenutki nepozabni ampak če se le da probejte rabljeno kupt to vam js priporočam, kaj boste nrdile je pa vaša odločitev.
Drgač pa vekybel to res ni blo lepo od G da je tko na hitr delou s tabo, pol se ne počutš neki posebnega user posted image . Bo pa drugič boljše. Tablet pa nasploh ne jem tko da js pravm kukr pride tko bo šlo. Če mam glavobol najrajši mal glasnej muziko poslušam pa mine. Tablet se pa res izogibam, ko sem mogla folno jemat mi je šlo kr na user posted image k so tko velike.
sandrica23 čestitke k veš za spol! user posted image Upam da bom tut js takšen odgovor dobila od G.

Punce lepo se mejte pa pište kej...kr je kr mal dougčas tukej user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
22.9.2009 12:18:01   
vekybel
Lepo pozdravljene user posted image ,
da še jz kej napišem da ne bo dolgčas user posted image .

3sonček3: ja prav maš, res me je tako hitro odpravil, da nič ne vem user posted image  Zato pa mu na morfologiji ne bom dala miru user posted image  in dokler mi ne pove vsega ne grem ven user posted image . Lepo da si si privoščila AS, lahko si vsaj brez skrbi ker slišiš user posted image  srček.

Zadnje dni sem utrujena, kr neki.....punce javite se kaj kako je bilo na pregledih!!!

7lina7: danes smo s tabo in ti držimo pesti user posted image ampak vseeno vemo da bo vse ok in javi se nam kaj ok.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
22.9.2009 12:24:57   
3Sonček3
Vekybel sej sm AS od dolči kupila user posted image ga je še mela k sm ji pisala in sm navalila takoj kr je biu relativno cenejši kukr v trgovini. Me pa drgač ne skrbi zato kr vem da je use uredu, pa če mam kej za preverjat al pa ne, slabih misli pr nas ni!!! Jim je pogodba potekla in so dobile odpoved user posted image .
Maš prou na morfologiji boš pa eno uro not hehe user posted image kr zasuj ga itak ti more use povedat nesme te kr vn vršt.

7lina7 vse bo uredu. Evo ti eno user posted image in user posted image za srečo. Javi se ko boš pr močeh.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 12:45:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
22.9.2009 12:53:51   
3Sonček3
Pozdravljena valen!

Tudi jaz sem jemala Tifol pa sem dobila rdeče izpuščajčke po njemu tko da sm ga zamenjala z Elevit k mi je biu čist uredu. Zdej pa ne jem več folne kisline. Kako je s kremicami nevem kr si še nism nč kupla, ampak ko bom bom vzela mandeljevo olje, drgač pa mislm da ti bodo tut v trgovini oz. drogeriji najbl znali svetovat kaj izberi za svojo kožo. Če se je na NS že videl spol, potem mislm da bi se lahko tut na pregledu, sm kukr js vem se na tem pregledu ne bo delalo ultrazvoka (odvisno od G). Če bo user posted image lepo obrnjen ti bojo sigurno povedali. Javi nam, če izveš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
22.9.2009 14:34:34   
vekybel
valen: jaz sem tudi jemala prvo tifol in pol prešaltala na elevit, ki ga še vedno pijem in ga bom dokler bom dojila. Kar se tiče krem in olja si še nisem kupila nič, bom pa v prihodnje mleko za telo, ker tudi jz ne maram občutek mastnega in mislim da kr navadno mleko ali losjon si kupi ker tej od Aventa so dragi, koža pa rabi nekaj vlažilnega tako da je kr vseeno.
Za drugi pregled ti lahko pogleda kaj bo samo če bo user posted image  postavljen da lahko vidi. Učeraj sem bila na ultrazvoku in ni mogel videt od popkovine user posted image . Bomo drugič.

3sonček3: mora bit full dobro ko slišiš srček tvojegauser posted image . Če ni skrivnost koliko si plačala?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
22.9.2009 16:12:06   
3Sonček3
Ja vekybel res je ful dobr občutek slišat user posted image  user posted image . Plačala sm 35€ zato sm ga uzela kr se mi je zdelo zelo poceni.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
22.9.2009 16:19:40   
vekybel
3sonček3: res ni pretirana cena. A imaš kako omejitev koliko krat lahko poslušaš al ne?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
22.9.2009 16:25:44   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

3sonček3: res ni pretirana cena. A imaš kako omejitev koliko krat lahko poslušaš al ne?

Ne nobene omejitve zato ker je narejen na doplerjev način ki NI ŠKODLJIV in si lahko priklopljena 24 ur na dan. Js mam užitka kakšnih 5-10 minut potem pa odneham ker še ni različnih zvokov. Edino srček slišim pa neke zvoke ki nevem čemu bi jih pripisala. Če bi vedela kako izgleda kolcanje, riganje, brcanje ipd. pa bi vstrajala dlje časa. Pa tut user posted image ni skos na istem mestu tko da ko jo glih lepo dobiš se ti zmuzne prejle ga sploh nism našla, vrjetno je tako čudno obrnjen da se ne sliši dobro pa tut ustrajala nism dougo

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
22.9.2009 16:38:11   
lana70
.....mi smo pa s pregleda in se je naš košarkaš tako prisrčno igral z nogicami.........ja, kot kaže bo še en kavbojc

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
22.9.2009 16:41:18   
3Sonček3
Čestitam lana70 za uspešno opravljen pregled in  lepo da prčakujete fantka. Kdaj bom js zvedla user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
22.9.2009 17:48:51   
Jassika
lana70 user posted image user posted image user posted image   za dobro opravljen pregled. drgače maš pa zdej kmalu amnio, kajne? No, jst se potem nisem odločila da bi šla, čeprav mogoče ne bi bilo slabo. Bom držala pesti zate, pa tudi 7lina7 zate jih danes že cel dan držim, da je šlo vse kot mora user posted image user posted image user posted image  obema za srečo. Le javi se, ko boš dovolj pri močeh.

LP

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
23.9.2009 9:10:13   
Pikapolonica80
Pa se javljam spet po dolgem času.

moje počutje gre na boljše, tudi tiste male slabosti počasi izginjajo tko da apetit se povečujeuser posted image . Tko da bom kmalu postala bajsasta pomoje user posted image . Danes sem povedala še trem bližnjim sodelovkam, so ble vse šokirane kolk časa že, ker do zdaj še nihče ni opazil kakršnihkoli sprememb na meni. Jaz seveda opazim, na zunaj pa se ne vidi še prav nič in zaenkrat nosim še moje stvari.

Sedaj ko vas berem sem šele ugotovila da se na nuhalni tudi že lahko vidi spol, ko sem bila jaz tam mi ni gin. ni nič omenila da bi se dalo kaj videtiuser posted image . V 18. tednu imam spet pregled, ali bo moja gin. lahko kaj povedala/videla?

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
23.9.2009 10:06:57   
Anonimen
pozdravljene user posted image

evo moje počutje je malo boljše. Komaj čakam na pregled, ki bo čez dva tedna, da vidim če bo G kaj omenil spol. No upam da nam bo kaj namignil, da se bomo lahko počasi začeli pripravljati, da ne bo na koncu preveč stroškov, ker bo spet treba kar nekaj stvari še dokupit.

Z mojim user posted image   sma se odločila, da spol tokrat obdrživa zase že zaradi tega da bo bolj zanimivo in da pustiva firbce na čakanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image  Imena pa imava tudi zbrana ampak boma ostala kar tiho. user posted image user posted image

Vitamini - že od vsega začetka elevit, so super jemala pa jih bom tudi po porodu.

Angelsounds - poznam ga že iz prve user posted image , po mojih izkušnjah je bil v uporabi do 23 tedna, takrat pa ko sem tudi začutila brcike pa sem ta angelsound kar malo opustila, saj so bile brcike mnogo bolj zanimive.

Čestitke vsem za uspešno opravljeni pregled user posted image user posted image , držim pesti tudi za tiste ki so in še bodo imele ACuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
23.9.2009 11:46:10   
7lina7
jutro  user posted image !!

včera bila na AC.. cel štos! pridem tja na sprejem, čakam in ugotovim,da imajo gužvo- slišim sestre ki debatirajo " čuj a ta lahko sedi al mora imet posteljo?"  ker jih kao ni bilo .. no, izpolnimo formularje, smo gotovi okrog 9h,pa me spremlja sestra na hodnik in pravi " kam vas naj dam?? eh nekje tu se vsedite na hodniku,kjer je prostor, pa nekje do 12h doste na vrsti."   ok! poiščem stol in čakam.ni blo udobno..   pride mimo G in vpraša kaj čakam. pa pravim da na AC. me pogleda pa pravi "a kr na hodniku??" ..ja, če pa ni postelj..halo!  me čez 15min pokliče noter, opraviva AC ( boli ko ***) , bebica mi na ekranu pomaha!! in ko končamo,pravi sestra naj vstanem in grem ven. pa pravi G če imam posteljo in ker te seveda ni bilo,pravi da bom pač kr tu v ambulanti ležala.pa se sestra buni,da imata gužvo pred vrati,da ne bo šlo... pa pravi g ja, pol pa postlo najdite!!  hehe se mi je kr fajn zdelo!! no in sem dobila na hitro eno ležišče!!   ob 13h sem že lahko šla domov počivat!
za 1x je vse ok, boli več nič in naj kr tako ostane..

..zdaj pa dalje na hrbet... lep dan

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
23.9.2009 11:54:30   
3Sonček3
7lina7 čestitam za uspešno opravljen pregled user posted image Zdej pa le počivej.user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
23.9.2009 12:18:44   
lana70
7lina7 a fejst čutiš, ko ti rinejo tisto iglo??? V čem je pa nevarnost??? Kako se počutiš danes?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
23.9.2009 12:20:33   
malicki
7lina7 samo da je AC za tabo user posted image  

Kaj a na hodniku bi naj čakala 3 ure da prideš na vrsto, po postopku pa te je sestra tudi mislila ven vrečt al kaj user posted image  Ma neverjetni so no, grrr user posted image   Pa bravo za zdravnika!

Drugače pa nič novega. Brcik še ni, pregled pa v petek nasl. teden. Ampak UZ-ja mi G itak ne bo delal, ker je al škrt al pa enostavno len.
Ne vem no, zdaj so končno nabavili UZ, ki ga imajo v vsaki ordinaciji poleg pregledne mize, pa ga ne uporabljajo. Koja jim je finta ??

Prej si se pa moral po pregledu obleči in iti na konec hodnika v drugo sobo, in tam spet sleči, ker so imeli samo 1 skupni UZ.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
23.9.2009 12:28:15   
vekybel
7lina7: čestitke za opravljen pregled in zdej glej da boš počivala in pošiljam ti velik šop user posted image .

Mene pa je učeraj cel dan ko se vstanem vedno nekaj spikalo v popku, zanimivo.
Tako se veselim da začne user posted image  brcat.

3sonček3: sigurno vsako uro poslušaš svojega user posted image  na AS?

Kje so ostale punce??? Nič se ne javijo!!!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
23.9.2009 12:38:39   
3Sonček3
Ne vekybel ne poslušam "vsako uro" user posted image . Zjutraj ko se najem si vzamem 15 minut časa, pa zvečer z user posted image skupej poslušava. Mi bl paše če mi kdo drug tole drži mene hitr začnejo roke bolet user posted image sej ni teško sej sm prslonš, sm useeno je lepše če te kdo razvaja.
Mene je pa včerej zvečer tok zgaga pekla user posted image za znort sm skor pol litra sladoleda požrla pol je blo pa mal bolš. Vrjetno sm omako za kosilo preveč začinla user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 12:41:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 12:42:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?