kaminek
|
našo malo ne uspavamo, se kr sama potrudi in začne dremuckat čez dan. pa odvisno od dneva, včasih bi kr naprej dremala, včasih je pa tko naspidirana, da je veselje. drgač jo pa zelo rada uspavam, ker ko jo mam v naročju, začne gost in prigovarjat, češ, kako mi je hudo, mami, pomagaj mi, ne morem še zaspančkat. prav sadka je. zadnje 3 dni pa opažam, da je začela zelo podoživljat stvari v spanju, ki jih doživi čez dan, in potem se parkrat oglasi s kratkim jokom, ampak vse v spanju. pa tud je 5-6x na dan, prej je 4-5 x, je kr lačna, tko da jemo na 3 ure, prej smo pa na 4 ali 5 ur. sej raste pa kot goba po dežju.. včeraj sm jo dala past kravce in se je prevalila najprej na en bok, potem pa še na ta drucga ko sm zvedla, da sm noseča, kr nism mogla verjet, čeprav sva delala na tem in nama je v tretje uspelo. pa še to takrat, ko je pršu iz službenega potovanja iz janponske. najbrž je to to . tko, da mormo naslednjič tud takoj po potovanju, pa bo ratal . u bistvu, je bil moj bolj srečen, jst sm pa imela kr mešane občutke, dobr sm začela z rednim delom (dobro leto) in nism vedla, kakšn bo odziv. ampak potem, ko sm prvič slišala in vidla srček bit, sm se čist stopila in mi je blo čist vseen, al imam službo al pa ne. da pa zdej pomislim,da ne bi mogla met rada to malo navihanko, mi pa kr slabo rata. to so taki lepi trenutki, preživeti z otrokom, da si prej niti predstavljat nism mogla. no, pa sm se tud jst mal razpisala. grem pa zdej malo dat v voziček in malo vn, bom jst mal rožce presadila, ker so bolj boge. hm, se že trudi, da bi zaspala v ležalniku, še mal pa jo bo zmanjkal
|