|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
23.9.2009 19:18:57   
Hanuši
Jaz sem pa danes zvedela takoooo lepoooo novico. Prijateljica in njen mož sta se 10 let trudila zanosit oba plodna, a ni in ni ratalo. Veliko umetnih oploditev je šlo že čez, tako, da sta sedaj že eno leto tudi v čakalni vrsti za posvojitev, danes pa telefon in novica: Manja, midva bova tudi imela fantka.
Noseča je že skoraj 6 mesecev, vendar sta čakala še izvide amnio in je vse O.K. Joj tok sem vesela

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
23.9.2009 19:21:55   
majana79
O, to je pa res lepa novica. user posted image  

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
23.9.2009 19:42:31   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Jaz sem pa danes zvedela takoooo lepoooo novico. Prijateljica in njen mož sta se 10 let trudila zanosit oba plodna, a ni in ni ratalo. Veliko umetnih oploditev je šlo že čez, tako, da sta sedaj že eno leto tudi v čakalni vrsti za posvojitev, danes pa telefon in novica: Manja, midva bova tudi imela fantka.
Noseča je že skoraj 6 mesecev, vendar sta čakala še izvide amnio in je vse O.K. Joj tok sem vesela

Hanuši in JanciF - hvala za pomoč okrog ZD Domžale. user posted image Sem vedela, kje bom najhitreje dobila napotkeuser posted image

Hanuši, res lepa novica. No, da še jaz pokomentiram svoj test nosečnosti. Naju je nosečnost tudi zeloooo presenetila, saj sem komaj čakala M, da grem v 3. poskus IVF. Zaradi prejšnjih dveh postopkov sem imela ciklus čisto zmešan in sem test delala šele 15. oktobra. Potem se je pa začela živčna vojna. Zaradi 4 splavov pred tem sem hodila h G vsakih 14 dni in strahoma čakala ali srček še bije. Malo mi je odleglo po NS, kjer so bili rezultati pozitivni, amniocentezo sem delala na 31. decembra in si lahko predstavljate silvestrovanje, no konec januarja sem pa dobila veselo novico, da je z našim Srečkom  (ki je bil včasih Zlatko) vse ok in drugo polovico nosečnosti sem lahko uživala.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
23.9.2009 19:53:43   
kaminek
tečka, kaj vse mora človek prestati. pa to, da ima jeklene živce. bravo tebi in vsem takim, k dajo to čez in imajo še voljo. še enkrat bravouser posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
23.9.2009 20:17:33   
majana79
tecka, pa si res bila pogumna borka user posted image V bistvu aplavz vsem vam, ki ste se tako borile za vaše user posted image

Ko pomislim da je nam uspelo kar tako, mi je kar nerodno, ko kdaj pojamram, ker bi morala bit neskončno hvaležna. Pa ne da nisem, ampak ve ste sigurno še bolj.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
23.9.2009 20:35:11   
Hanuši
evo pa še ena fotka našega rokerja. S temi cuncami ga pa moja sestra zalaga

user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
23.9.2009 20:36:24   
Tira
Ojla!

Ja jaz pa vem, da se je zgodil pravi čudež, ko sem kar takoj zanosila. V bistvu še niti resno načrtovala nisva, pa je bil že Marcel na poti user posted image

Drugače je pa včeraj skoraj cel dan prespal - stranski učinki cepljenja in tudi danes je bolj brezvoljen in zaspan. Že sedaj je tak, tako da tud pomislim ne, da bi ga cepila še proti kakšni bolezni. Tole je več kot preveč.

Mmmm, grem zdej jest, k je user posted image  pripravil večerjo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
23.9.2009 20:51:04   
Snoopyka

res lepa novicauser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
23.9.2009 20:52:01   
majana79
Hanuši, AC DC, hudooo user posted image  user posted image a, a, a, aaaaa, thunder! Upam da mu bo tut kak komad zavrtela. user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
23.9.2009 20:52:38   
Snoopyka
tolk fotk st dale tle gor da nemorem naštevat bom pa rekla za vse skupaj da so res lepe slikce, da so res srčkani in vsak je zase nekaj posebnega!user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
23.9.2009 20:55:16   
manna
Dober večer,
u ste pridne! Pa vaši sončki tudi! pa ful so sladki, prou vse bi pocrkljala...

No, dans je blo občutno boljše kot včeraj. Sem trikrat prav namensko uspavala Manco, in tudi z njo poležala na taveliki postelji, samo da bi ona zaspala da ne bi bila tako sitkana zvečer. In je uspelo! Dopoldne je spala eno uro, popoldne pa dvakrat po 40min !!! Juhej !! Rezultat je bil, da je bila čist pridkana cel dan, se smejčkala in zdaj že sladko spančka. Očitno je tak otroček da jo je treba prav v mir dat, ugasnit vse, zagrnit zavese, jo mirit in uspavat da zaspi, ker dugače ona ne bi spala cel dan..pol pa taka utrujenost da je joj. A ve vaše otročke uspavate (čez dan) ali jih kar zmanjka in zaspijo kadar jim paše?? 
Kar se pa tiče dodatka, sem ji ga dala pa ni bilo nekega zanimanja. Sicer je popila 60ml ampak bolj tko "naj ti bo če že vztrajaš s to flašo" pa čudno me je gledala kaj ji to dajem.

Upam da se čimprej pocajtate vse ki ste bolne, pa vaši otročki tudi! Zdaj prihaja čas takih zoprnih virozic, se bo treba pazit malo bolj.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
23.9.2009 21:08:22   
manna
Hanuši; res fuuul lepa novica!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
23.9.2009 21:13:58   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Hanuši, AC DC, hudooo user posted image  user posted image a, a, a, aaaaa, thunder! Upam da mu bo tut kak komad zavrtela. user posted image

A sej za staro rock musko že mami in tati skrbita. Kar se otroških muzik tiče mu vrtimo samo Mačka Murija, vse ostalo je pa dobri stari rock. Ta mala pa hodi v Londonu v eno štacunco, kjer še vinilke prodajajo in pa za ta male take cunce.
Meni se sicer zdi mal velik keša, ampak, če tetka kupi, pa nejuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
23.9.2009 21:23:29   
lino

evo pa še ena fotka našega rokerja. S temi cuncami ga pa moja sestra zalaga

user posted image

Nooooroooo DOBRA majica!!!!!!!!!! For those about to rock we salute you....

Kje jih pa sestra dobi???

Čestitke za tako dobro novico!!!
Si res sploh ne morem mislit kaj vse morajo/ste morale ene prestat zauser posted image , ampak svaka vam častuser posted image user posted image user posted image
Mene je pa kr sram, ker sem ob tistem plusku pomislila tudi na drugo možnost, ker sem vedela, da bom takoj ob službo (pa sem se žele začela vzpenjati in si ustvarjati kariero) no ampak sedaj me je pa takooo sram, groooozna sem bila, si sploh ne znam zamišljat, da mojega malega sončeka ne bi bilo...jooooj, ko ga imam takoooo radauser posted image user posted image user posted image

Slikice so od vseh ubitačno dobre!!!user posted image user posted image user posted image

Sicer je tudi naš Maksi med bolj šlank s svojimi 5590g, se pa lepo redi, če pomislim, da je imel le 2690...je kr dober jedec, se vsak mesec povprečno za 1 kg zredi...o dodajanju zato ne razmišljamo, moram pa priznat, da se mi kr smili, ko me gleda kadar jem in kr slino zraven požira, se mu zgelda lušta (pa neee sej se mu ne more, sej ne ve kaj je touser posted image ) no ga pa full zanima in me nepremično gleda, ko jem...
Kaj pa ste zažele dajati, tiste, ki že dodajate??? Jst nočem kupljenih kašic, katero zelenjavo pa lahko potem prvo poskusimo??? (sem čist pozabilauser posted image )...

Ma ne vem, še neki sem hotla napisat, pa imam fuč spominuser posted image user posted image user posted image

Ma ja, hajde punce lahko noč.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
23.9.2009 21:39:30   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Kje jih pa sestra dobi???

V Londonu, sam je huda cena, ta bodi je bil 22 funtov, puloverček z jezikom od Stonesov pa 30.

a ne kok morjo eni reveži res čez dat. Pri nas je bila Hana ups, pri zaščiti, Bine je pa v prvem načrtovanem poskusu ratal. Mi je enkrat v štosu ta dotična prijateljica rekla, če bi bila nadomestna mati. Pri vsem hudem, je imela vedno smisel za humor in se ni nikdar sama sebi smilila. Joj kok jima privoščim, sem začela tok vpit, pa pol jokat, ko sem zvedela novico, da je moj lubi mislil, da se mi je zmešal. No in spomnila sem se pol še na našo Gantar, pa sej bo tut njej enkrat usojeno mama postat

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
23.9.2009 21:39:34   
majana79

A sej za staro rock musko že mami in tati skrbita. Kar se otroških muzik tiče mu vrtimo samo Mačka Murija, vse ostalo je pa dobri stari rock. Ta mala pa hodi v Londonu v eno štacunco, kjer še vinilke prodajajo in pa za ta male take cunce.
Meni se sicer zdi mal velik keša, ampak, če tetka kupi, pa nejuser posted image

Pametno, moramo otrokom že zdej dober okus privzgojit. user posted image Tetka pa naj se izprsi, sej zato so. user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
23.9.2009 21:41:01   
majana79
No in spomnila sem se pol še na našo Gantar, pa sej bo tut njej enkrat usojeno mama postat

A je katera v stikih z njo? Sem se zadnjič spomnila nanjo in vedno začnem potem jokat, ko se spomnim na njenega user posted image . user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
24.9.2009 8:39:39   
Hanuši
Dobro jutro,

naš Bine je šel včeraj spat ob 20.15 in evo on še kar vleče pa je že 8.30, pol se pa revež tako lačen zbudi, trebuščka sploh nimauser posted image . Glede na to, da čez dan kar hitro opozori, da je lačen, res ne vem kako ponoči zdrži 12-13 ur

IZVIRNO SPOROČILO: manna

A ve vaše otročke uspavate (čez dan) ali jih kar zmanjka in zaspijo kadar jim paše?? 

manna našega Bineta zmanjka samo od sebe in sicer dopoldan 2x po kakšno urco in pa popoldan okrog 17.00 tut za kakšno urco ali urco in pol. Sem se pa odločila, da ga ne bom uspavala, dam ga ležat, ko vidim, da si učke mane, v usta dudo in lepo zaspi.
Ker Hano sem mogla vedno uspavat. Posledica tega je pa bila, da sem jo uspavala do njenega 6 leta. Potem smo pa z jokom nehavali, kar približno 1 teden. Sej ko je bila dojenček sem jaz to bolj iz svoje potrebe delala kot z njene, se mi je tako lušno zdelo, samo kasneje ti pa začne presedati. Ker na začetku malo pogodejo in zaspijo, starejši ko so, več ti imajo za povedati in včasih je uspavanje trajalo tut po 45 min do ene ure. Jaz pa v kuhinji še celo goro posode, ali pa cel kup cunj

Z Binetom se pa zvečer  lepo skopava, nahraniva, položim ga v košek mu dam v usta dudo in v cca. 5 min lepo zaspi

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
24.9.2009 8:41:36   
lenika
Ja res je hudo, ko pomisliš na te zgodbe. Tudi jaz imam kolege, ki so se 5 let trudili in končno dobili deklico. Imam pa kolege, ki se še vedno trudijo pa jim ne uspe. user posted image
Tako, da sem res full hvaežna za moja dva sončka, ki sta oba ratala v prvem poskusu.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
24.9.2009 8:58:44   
manna
Dobro jutro,
tudi jaz se kdaj spomnim na Gantar. Upam da ji gre dobro in da je morda user posted image   ?
Ja, sploh si ne predstavljam da eni probavajo in probavajo leta in leta in so najbrž že obupano siti vsega, od seksa naprej...  Pri nas je tud ratalo takoj, moj dragi je rekel; a žeeee, jaz sem pa mislil da bova mogla ful delat user posted image

Hanuši; ja, takole uspavanje je zmer težje.. Ena kolegica ima tri otročke (5, 3, 1 leto) in pravi da se je najbolj zafrknila s tem, ko jih je navadila da gre z njimi spat dokler ne zaspijo. Zdaj pa ima celga vraga.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
24.9.2009 9:08:40   
kaminek
našo malo ne uspavamo, se kr sama potrudiuser posted image in začne dremuckat čez dan. pa odvisno od dneva, včasih bi kr naprej dremala, včasih je pa tko naspidirana, da je veselje. drgač jo pa zelo rada uspavam, ker ko jo mam v naročju, začne gost in prigovarjat, češ, kako mi je hudo, mami, pomagaj mi, ne morem še zaspančkat. prav sadka je.
zadnje 3 dni pa opažam, da je začela zelo podoživljat stvari v spanju, ki jih doživi čez dan, in potem se parkrat oglasi s kratkim jokom, ampak vse v spanju. pa tud je 5-6x na dan, prej je 4-5 x, je kr lačna, tko da jemo na 3 ure, prej smo pa na 4 ali 5 ur. sej raste pa kot goba po dežju.. včeraj sm jo dala past kravce in se je prevalila najprej na en bok, potem pa še na ta drucgauser posted image

ko sm zvedla, da sm noseča, kr nism mogla verjet, čeprav sva delala na tem in nama je v tretje uspelo. pa še to takrat, ko je pršu iz službenega potovanja iz janponske. najbrž je to touser posted image . tko, da mormo naslednjič tud takoj po potovanju, pa bo rataluser posted image user posted image . u bistvu, je bil moj bolj srečen, jst sm pa imela kr mešane občutke, dobr sm začela z rednim delom (dobro leto) in nism vedla, kakšn bo odziv. ampak potem, ko sm prvič slišala in vidla srček bit, sm se čist stopila in mi je blo čist vseen, al imam službo al pa ne. da pa zdej pomislim,da ne bi mogla met rada to malo navihanko, mi pa kr slabo rata. to so taki lepi trenutki, preživeti z otrokom, da si prej niti predstavljat nism mogla.

no, pa sm se tud jst mal razpisala. grem pa zdej malo dat v voziček in malo vn, bom jst mal rožce presadila, ker so bolj boge. hm, user posted image  se že trudi, da bi zaspala v ležalniku, še mal pa jo bo zmanjkaluser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
24.9.2009 9:15:27   
kaminek
pa še to: kako se spopadate s kg? ste začele kaj resneje migat? jst si zdej nakupujem športno garderobo, ker bom začela hodt v fitnes, še nikoli nism šla prav z namenom, da bi shujšala, ker mi je to ratalo doma. zdej sm si pa rekla, da se morm mal k seb spravt, ker tud lohk zdej že opravljam vsa opravila. pa tud to je, da mal zamenjam okolje, sej če telovadim toma, sm spet sam doma, tko bom pa mela mal izhodauser posted image
verjele ali ne, sm šele zdej popolnoma k sebi pršla, glede fizičnega stanja. pa še vedno me kdaj pa kdaj medenica boli, sm se res kr razkačila med porodom. pa upam, da bo drugi otroček malo manjši, da bo hitreje in lažje šlo vn, ker je to res še potem občutiš "posledice".

aha, naša že spančkauser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
24.9.2009 9:38:32   
bačko
Jutro!
Pri nas pa bomo zgleda danes dobili končno nečakinjo oziroma sestrično.Prejle sva se pogovarjali in je rekla da ima že od 3 zjutraj popadke.Komaj čakam.
Hanuši kako lepo pase kravice!user posted image user posted image In zelo lepo novico ste izvedeli.user posted image user posted image user posted image user posted image
Bjondi pozdravi se čim prej in veliko  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate!
Tecka ti pa si prava borka.Čestitam vsem takim ki se tako mučijo in potem kočno dobijo svoje user posted image .
Hanuši ko bi Lora samo eno noč imela tako kot je pri vas.Ona se zbudi ob 1 in potem ob 5.Ja pa res da Lora vedno sama zaspi.tako kot pri tebi sem tudi jaz morala Žano vedno uspavati ampak tam nekje do 7 meseca.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
24.9.2009 9:47:22   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Hanuši kako lepo pase kravice!user posted image user posted image

bačko, če se ne motim, tudi vaša Lora ni preveč navdušena nad pasenjem kravic. Pri nas jih Bine pase brez problema od kar mu rokice pod prsmi lepo prekrižam, dokler sem mu jih dajala vzporedno z glavico oz. telesom, jih pa ni in ni hotel.

Držim pesti za čim lažji in kratek porod user posted image   , pa da tvoji princeski čim prej spoznata svojo novo sestrično

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 24.9.2009 9:52:09 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
24.9.2009 9:53:07   
bačko
Hanuši zdaj jih tudi ona lepo pase.Samo k zravniku smo mogli iti po pikico!user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.