|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
23.9.2009 22:10:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

spps, daj Marcelu prepraži kamilice na olivnem olju, jih daj na gazico in pod bodi na prsni koš...to je mojemu ful odprlo,,,se je fino začel odkašljevati...prej pa ravno tako kot pri tebi , vse suho...pa samo eno noč sem to naredila...

Tole me je pa vedno zanimal. Kako te kamilice pol zaviješ? Jih ne daš kr na golo kožo? user posted image In se morjo ohladit, ne?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
23.9.2009 22:11:05   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

naša pa se spet carta in naju čaka na sred velike posteljeuser posted image  danes na ji še bo, ker še ima zabasan nosek, ampak ko bo pa zdrava pa nemauser posted image

A še ne spi?

spi, spi samo sred velike postelje kraljujeuser posted image

ja naša pa ponavadi potem kar ostane z namauser posted image  

Sej Nika se je tud navadla pri nama zaspat. Pol jo pa odnesem v njeno posteljo. Tak da zdej tud kraljuje. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
23.9.2009 22:11:08   
Nina00

Kaj je zdej ženščine?! Prisotnih vas je dost, da eno debato vržemo! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dajmo. Samo danes grem pa prej spat, ker Brin ga zadnje dni sračka. Prvo rundo spi do 3h, nato pa se zbuja vsako uro. Pa danes se je ob 7h odločil, da bo to to. Meni je pa to malo, če grem šele ob polnoči ali 1h spat user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
23.9.2009 22:14:29   
Nina00

naša pa se spet carta in naju čaka na sred velike posteljeuser posted image  danes na ji še bo, ker še ima zabasan nosek, ampak ko bo pa zdrava pa nemauser posted image

A še ne spi?

ja naša pa ponavadi potem kar ostane z namauser posted image  

Sej Nika se je tud navadla pri nama zaspat. Pol jo pa odnesem v njeno posteljo. Tak da zdej tud kraljuje. user posted image

Pri nas pa zvečer oba spita v svoji postelji. Starejši do jutra. Brin pa ob 3h pride jest v najino pa se ga meni potem ne da prestavljat in ostane do jutra pri nama. Pa saj, če bi vsaj potem spal od 3h do 6h, bi se še potrudila, tako pa se res ne splača za tisto urco.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
23.9.2009 22:14:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Kaj je zdej ženščine?! Prisotnih vas je dost, da eno debato vržemo! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dajmo. Samo danes grem pa prej spat, ker Brin ga zadnje dni sračka. Prvo rundo spi do 3h, nato pa se zbuja vsako uro. Pa danes se je ob 7h odločil, da bo to to. Meni je pa to malo, če grem šele ob polnoči ali 1h spat user posted image

Verjamem ja. Jaz tud vsak dan rečem, da danes grem pa prej... Pol pa ko se odlimam od rač. je treba pa še flaške oprat, pa stuširat se pa kak film pogledat... ok to ni več treba. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
23.9.2009 22:14:51   
yania
Mala čebelica, jaz bi na tvojem mestu zvečer dala kako Hipovo narejeno kašico za lahko noč in potem še dojenje.... al pa  res poskusi dat s svojim mlekom, si ga sčrpaj...al pa kak piškotek, da ga požuli in potem dojenje...še najboljše pa je da kupiš kašico, riž.kosmiče ki so že z AM in čao miki....no moja kolegica tudi doji, in se je zadnjič nasrala in ravno tako kupila eno škatlo, in piše da ni noter mleka...nekje je slišala, da lahko narediš z riževim mlekom...in on to ful rad papca...star 8 mesecev...tudi to lahko narediš...kupiš v vsaki trgovini....je pa malo sladko mleko...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
23.9.2009 22:15:32   
Nina00

Verjamem ja. Jaz tud vsak dan rečem, da danes grem pa prej... Pol pa ko se odlimam od rač. je treba pa še flaške oprat, pa stuširat se pa kak film pogledat... ok to ni več treba. user posted image

Ja, zelo znano. Pa si prej rečem, da danes grem pa res zgodaj spat user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
23.9.2009 22:16:26   
yania

no tule bi jaz dodala, še kako posodo v stroj zmetat, al pa kake cunje obesit....grozne smo....adicted....user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
23.9.2009 22:17:59   
yania
no jaz grem samo pod tuš...pridem še nazaj....po vsej verjetnosti user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
23.9.2009 22:18:13   
Nina00

no tule bi jaz dodala, še kako posodo v stroj zmetat, al pa kake cunje obesit....grozne smo....adicted....user posted image
Ma to ne, samo, ko veš, da te bo vse počakalo in da se bo dan začel v takem svinjaku .... pa zbereš voljo in še par stvari narediš user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
23.9.2009 22:19:16   
Najaa

Ja, zelo znano. Pa si prej rečem, da danes grem pa res zgodaj spat user posted image

Sej noč je še mlada. user posted image

Nina, kako ste se adaptirali v novem domu?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
23.9.2009 22:19:28   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: spps

spps, sem vedla, da ti bo pasal. user posted image Upam, da bo z Marcelom vse ok. Kako pa zgleda to kašljanje in a je kaj dobil?

dobil ni nobenih zdravil -moram večkrat naredit paro v kopalnici,vlažit zrak po stanovanju, mali mora spit veliko...

to j naš leo imel..ni pomagalo nič razen inhalacij..ki pa je res težko gledat ker tak otrok se buni ko mu dajo masko gor.naš je tako jokal da je od muke zaspal..user posted image user posted image se ne spomnim kolikokrat smo šli...to ne traja dolgo ta laringitis...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
23.9.2009 22:27:31   
yania
Ja, samo nekaterim Ventolin pomaga, enim pa ne..če je boljše po Ventolinu, potem je to neke vrste astma, a ni tako...no naši Naji ni pomagalo in smo samo šibali popoldan v bolnico, ker je imela kisika v krvi 92%....na Vrazovem trgu so nas prednostno sprejeli in  takoj namontirali kisik (brkice) v nosek....stara je bila pa 17 mesecev....božčka...ona bi ful hodila, pa je bila kot na vrvici, vezana na razdaljo 2 metrov, še manj...tako da sem jo drugi dan v bolnici, kar malo odklopila iz kisika in s cevko hodila za njo, ker ji ni bilo stalno ležati....
No , takrat sem kupila po nasvetu ene kolegice, inhalator...to je dobra zadeva, samo zaenkrat še nismo pri Timonu nič uporabljali..daš fiziološko in diha on to prek maske...je pa okrog 90 E....fino je....Naja je ogromno predihala..gledala Nodija in zraven: mami, a je že konc? je bila kar potrpežljiva,,,ji je brnelo po 10-15 minut naenkrat....

aja, pa dihanje v eni minuti pri user posted image  ko spijo (ne je trd spanec) je normalno od 27-34...če je več, hitro k zdravniku....

no zdej pa res grem...

< Sporočilo je popravil yania -- 23.9.2009 22:29:24 >

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
23.9.2009 22:27:32   
Nina00

Super je! Kot bi že dolgo tu živeli pa čeprav še po malem rihtamo. Se počutimo že čisto doma user posted image  Znam že ponoči do WC-ja prit ne da bi luč prižgala user posted image
Prilagoditev na večje je vedno lahka. Se mi zdi, da je bolj enostavno tudi, ker smo se selili v bližino, tako da praktično nismo menjali okolja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
23.9.2009 22:37:20   
Nina00
Danes grem pa res prej spat, tako da lahko noč!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
23.9.2009 22:40:36   
Najaa

Super je! Kot bi že dolgo tu živeli pa čeprav še po malem rihtamo. Se počutimo že čisto doma user posted image  Znam že ponoči do WC-ja prit ne da bi luč prižgala user posted image
Prilagoditev na večje je vedno lahka. Se mi zdi, da je bolj enostavno tudi, ker smo se selili v bližino, tako da praktično nismo menjali okolja.

To ti pa rada verjamem. user posted image

Jaz tudi grem še malo pred tv. Pa flaške pomit in se stuširat seveda. user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
23.9.2009 22:44:30   
trinity22
lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
23.9.2009 22:46:24   
leo**tia

Ja, samo nekaterim Ventolin pomaga, enim pa ne..če je boljše po Ventolinu, potem je to neke vrste astma, a ni tako...no naši Naji ni pomagalo in smo samo šibali popoldan v bolnico, ker je imela kisika v krvi 92%....na Vrazovem trgu so nas prednostno sprejeli in  takoj namontirali kisik (brkice) v nosek....stara je bila pa 17 mesecev....božčka...ona bi ful hodila, pa je bila kot na vrvici, vezana na razdaljo 2 metrov, še manj...tako da sem jo drugi dan v bolnici, kar malo odklopila iz kisika in s cevko hodila za njo, ker ji ni bilo stalno ležati....
No , takrat sem kupila po nasvetu ene kolegice, inhalator...to je dobra zadeva, samo zaenkrat še nismo pri Timonu nič uporabljali..daš fiziološko in diha on to prek maske...je pa okrog 90 E....fino je....Naja je ogromno predihala..gledala Nodija in zraven: mami, a je že konc? je bila kar potrpežljiva,,,ji je brnelo po 10-15 minut naenkrat....

aja, pa dihanje v eni minuti pri user posted image  ko spijo (ne je trd spanec) je normalno od 27-34...če je več, hitro k zdravniku....

no zdej pa res grem...

sumili so astmo..butci..je bil v bolnici na opazovanju in še tam rota virus staknil...pol so delali raznorazne preiskave in sprva rekli da ima alergijo na brezo,lipo itd.....kašljal je 1leto cel dan in noč...šli smo v noro pamet..in nazadnje nima astme,nima nobene alergije,no hvala bogu,samo so sprva trdili vse mogoče pa je dobil inhalatorčke tiste male in singulair praške..nenadoma se stanje zelo izboljšalo in ni več sploh kašljal..sedaj se ga nič hb ne prime,niti gripo ni od mene dobil v času nosečnosti s tijom...naj tako ostane,,upam da nikoli ne doživimo tega s tijom..ahhh...samo trpel je a nihče ni vedel kaj mu je..ti zdravniki............user posted image

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 23.9.2009 22:49:24 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
23.9.2009 22:54:05   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

pa vzela sem od milupe in so navodila, kako se zmešajo z vodo, z sokom, z AM itd. kot da lahko te ene in iste lahko zmešaš s čemer želiš user posted image user posted image ni mi blo najbolj jasno, ampak tam lepo piše.... no sem jih pa zmešala z vodo pa malo čajčka noter, tega ko rada pije -  neka mešanca od mariborskih lekarn.

Sej tu not je že AM?

gor piše da je, brez glutena in  brez mleka. kaj to pomeni? da je to taka da bi mogla dodajat AM? kaj pa če vseeno delam z vodo? ker namreč nimam AM. razen če naredim s svojim mlekom... ampak gor piše ENOSTAVNA PRIPRAVA Z VODO user posted image user posted image user posted image

delam kaj narobe?

ne ne delaš nič narobe, so brez kravjega mleka in v njih je že nadaljevalno mleko no AM, zato se mešajo z vodo ali s sokom, vsaj če imaš te iste od milupe kot jaz ...

aha, hvala za info vsem. saj zdaj sem itak vesela do nebes in nazaj, da je sploh končno že nekaj sprejela tak kot se spodobi user posted image user posted image kolko bo pa pol od tega sita pa se bom drugič ukvarjala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
23.9.2009 22:55:51   
MalaČebelica

A še ne spi?

pri nam je isto. smao pol ko jo odnesem v njeno posteljo poavadi spi tam pol ure al pa kako urco pa se že dere pa pride nazaj v veliko posteljo. ne vem komu na čast se sploh jo trudim vsak večer odnest v njeno posteljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
23.9.2009 22:56:18   
Najaa
Ma ne morem verjet. Mala Gaja je spet slaba... kar jokam zraven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
23.9.2009 22:57:39   
Najaa

pri nam je isto. smao pol ko jo odnesem v njeno posteljo poavadi spi tam pol ure al pa kako urco pa se že dere pa pride nazaj v veliko posteljo. ne vem komu na čast se sploh jo trudim vsak večer odnest v njeno posteljo user posted image user posted image user posted image

Da ne boš čist zakrnela in da malo mišice krepiš. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
23.9.2009 22:59:28   
MalaČebelica

Mala čebelica, jaz bi na tvojem mestu zvečer dala kako Hipovo narejeno kašico za lahko noč in potem še dojenje.... al pa  res poskusi dat s svojim mlekom, si ga sčrpaj...al pa kak piškotek, da ga požuli in potem dojenje...še najboljše pa je da kupiš kašico, riž.kosmiče ki so že z AM in čao miki....no moja kolegica tudi doji, in se je zadnjič nasrala in ravno tako kupila eno škatlo, in piše da ni noter mleka...nekje je slišala, da lahko narediš z riževim mlekom...in on to ful rad papca...star 8 mesecev...tudi to lahko narediš...kupiš v vsaki trgovini....je pa malo sladko mleko...

a zanimivo. to pa nisem vedla. no saj bomo vidli kak bo šlo naprej s hranjenjem. mogoče se pa zdaj odpre pa bo vse kar padalo not v njo user posted image user posted image user posted image drugače pa hvala za idejo.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
23.9.2009 23:02:29   
MalaČebelica

Da ne boš čist zakrnela in da malo mišice krepiš. user posted image user posted image user posted image

ha ha. no hvala za tolažbo. vsaj neka korist user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
23.9.2009 23:03:09   
MalaČebelica
zaj pa grem spat. nič od debate danes. mogoče pa jutri... user posted image

lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?