Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:14:06
|
|
|
|
yania
|
Feliša, kje si??????????danes mi ni nič zneslo veš, zaradi hrušk...kako si jutri dopoldan...ma se magari oglasim pri tebi no....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:14:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz sem pa tak vesela. danes je Klara končno sprejela neko hrano z veseljem in ne s kremženjem - in to so bili riževi kosmiči najbolj smešno pa je da ko sem jih delala, sem jih poskusila pa so bli brez okusa. in sem mislila, joj tega že ne bo hotela. nisem pa imela kaj pametnega not za dat. pol pa sem vseeno ji probala dat in je ful lepo polizala iz žličke iz flaške smo spraznili enih 40 ml. seveda je bilo nekaj po njej, nekaj po stolu, nekaj po tleh. samo je pa tudi kar precej šlo v njo. za prvič več kot super
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:17:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
bogi Marsel za njega
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:19:30
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa tak vesela. danes je Klara končno sprejela neko hrano z veseljem in ne s kremženjem - in to so bili riževi kosmiči najbolj smešno pa je da ko sem jih delala, sem jih poskusila pa so bli brez okusa. in sem mislila, joj tega že ne bo hotela. nisem pa imela kaj pametnega not za dat. pol pa sem vseeno ji probala dat in je ful lepo polizala iz žličke iz flaške smo spraznili enih 40 ml. seveda je bilo nekaj po njej, nekaj po stolu, nekaj po tleh. samo je pa tudi kar precej šlo v njo. za prvič več kot super bravo klara.... No naš ima zadnje čase pribliske, da po parih žličkah noče več jesti, gleda vstran in se mi nasmiha, ali pa kar jokati začne...pojma nimam zakaj to dela...no in potem vzamem s hladilnika en magnete,, kokija, pa rečem, glej kdo te gleda ko ješ, in papca naprej..najprej ga držim v roki jaz potem on...ma nočem ga na to navaditi...naja je vedno imela 100000000 igrač, da je sploh usta odprla....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:20:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa tak vesela. danes je Klara končno sprejela neko hrano z veseljem in ne s kremženjem - in to so bili riževi kosmiči najbolj smešno pa je da ko sem jih delala, sem jih poskusila pa so bli brez okusa. in sem mislila, joj tega že ne bo hotela. nisem pa imela kaj pametnega not za dat. pol pa sem vseeno ji probala dat in je ful lepo polizala iz žličke iz flaške smo spraznili enih 40 ml. seveda je bilo nekaj po njej, nekaj po stolu, nekaj po tleh. samo je pa tudi kar precej šlo v njo. za prvič več kot super Klara! Moram tud jaz Niko pohvalit, ker je pridno jedla rižolino zvečer, spila mleko in zaspala ko mucka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:22:47
|
|
|
|
Najaa
|
yania, a veš, da sem danes nekaj pospravljala in sem našla eno malo aventovo flaško? Pa iskala sem jo ko mutava par dni. Pa sem točno vedla, da je nisem dala naprej s pumpico. No tak da zdej jo mam. Aja pa povej Naji, da je Tija cel dan takrat nosila tisto risbico od nje okoli. Liziko je pa itak takoj pojedla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:24:46
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa tak vesela. danes je Klara končno sprejela neko hrano z veseljem in ne s kremženjem - in to so bili riževi kosmiči najbolj smešno pa je da ko sem jih delala, sem jih poskusila pa so bli brez okusa. in sem mislila, joj tega že ne bo hotela. nisem pa imela kaj pametnega not za dat. pol pa sem vseeno ji probala dat in je ful lepo polizala iz žličke iz flaške smo spraznili enih 40 ml. seveda je bilo nekaj po njej, nekaj po stolu, nekaj po tleh. samo je pa tudi kar precej šlo v njo. za prvič več kot super fino da je lepo jedla saj počasi bo Katere kosmiče si ji pa dala to? A te ko se z AM oz. z vodo zmešajo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:24:58
|
|
|
|
bambika
|
Dober večer! Mi smo danes imeli posvetovalnico in uspešno prestali pikico . NOVE MERE: 8490g in 70cm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:25:19
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa tak vesela. danes je Klara končno sprejela neko hrano z veseljem in ne s kremženjem - in to so bili riževi kosmiči najbolj smešno pa je da ko sem jih delala, sem jih poskusila pa so bli brez okusa. in sem mislila, joj tega že ne bo hotela. nisem pa imela kaj pametnega not za dat. pol pa sem vseeno ji probala dat in je ful lepo polizala iz žličke iz flaške smo spraznili enih 40 ml. seveda je bilo nekaj po njej, nekaj po stolu, nekaj po tleh. samo je pa tudi kar precej šlo v njo. za prvič več kot super Klara! Moram tud jaz Niko pohvalit, ker je pridno jedla rižolino zvečer, spila mleko in zaspala ko mucka. oooo, bravo pikica... sej bo... samo jaz ne morem verjeti, kako je smešno ko poslušaš mamice, naš poje toliko, naš toliko...pa vse različno, npr.kolegica je rodila v 35.tednu, in ima mali nekaj čez 6 kg, pa je star korigirano 4 mesece in še malo....spi celo noč, od 8-8, je pa čez dan na 4 ure po 210 ml...kaj hočeš še lepšega....miško je ful cortek...Jakob
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:26:40
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa tak vesela. danes je Klara končno sprejela neko hrano z veseljem in ne s kremženjem - in to so bili riževi kosmiči najbolj smešno pa je da ko sem jih delala, sem jih poskusila pa so bli brez okusa. in sem mislila, joj tega že ne bo hotela. nisem pa imela kaj pametnega not za dat. pol pa sem vseeno ji probala dat in je ful lepo polizala iz žličke iz flaške smo spraznili enih 40 ml. seveda je bilo nekaj po njej, nekaj po stolu, nekaj po tleh. samo je pa tudi kar precej šlo v njo. za prvič več kot super Klara! Moram tud jaz Niko pohvalit, ker je pridno jedla rižolino zvečer, spila mleko in zaspala ko mucka. pridni obe žabici naša pa se spet carta in naju čaka na sred velike postelje danes na ji še bo, ker še ima zabasan nosek, ampak ko bo pa zdrava pa nema
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:28:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa tak vesela. danes je Klara končno sprejela neko hrano z veseljem in ne s kremženjem - in to so bili riževi kosmiči najbolj smešno pa je da ko sem jih delala, sem jih poskusila pa so bli brez okusa. in sem mislila, joj tega že ne bo hotela. nisem pa imela kaj pametnega not za dat. pol pa sem vseeno ji probala dat in je ful lepo polizala iz žličke iz flaške smo spraznili enih 40 ml. seveda je bilo nekaj po njej, nekaj po stolu, nekaj po tleh. samo je pa tudi kar precej šlo v njo. za prvič več kot super Klara! Moram tud jaz Niko pohvalit, ker je pridno jedla rižolino zvečer, spila mleko in zaspala ko mucka. oooo, bravo pikica... sej bo... samo jaz ne morem verjeti, kako je smešno ko poslušaš mamice, naš poje toliko, naš toliko...pa vse različno, npr.kolegica je rodila v 35.tednu, in ima mali nekaj čez 6 kg, pa je star korigirano 4 mesece in še malo....spi celo noč, od 8-8, je pa čez dan na 4 ure po 210 ml...kaj hočeš še lepšega....miško je ful cortek...Jakob Priden mali. Nika pa sam po 100 na dve uri, pa še to ji včasih ne gre... Sem pa brala knjigo o nedonošenčkih v P in je pisalo, da ponavad bolj malo jejo, ampak napredujejo pa prav tako lepo. No, Nika je že ena od teh.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:28:38
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a veš, da sem danes nekaj pospravljala in sem našla eno malo aventovo flaško? Pa iskala sem jo ko mutava par dni. Pa sem točno vedla, da je nisem dala naprej s pumpico. No tak da zdej jo mam. Aja pa povej Naji, da je Tija cel dan takrat nosila tisto risbico od nje okoli. Liziko je pa itak takoj pojedla. , aja, ti je potem dala liziko za Tijo?...sploh nisem opazila kdaj....ja, bom ji povedala...ravno je zaspančkala...ma sej je tako pridna...pa zrela , res...se stušira, pa zobke umije, pa pižamica....ona je pričakovala, da bova zdej še kaj kramljale ko me ni nič danes skor videla, ker je hotela z mojimi v Kamnik,,,np...sem rekla, jutri,,,danes je že pozno, ti pa imaš maraton jutri z vrtcem...grejo nekam tečt...pa je zbirala kratke hlačke, kot bi bilo ne vem kaj...haha...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:28:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 naša pa se spet carta in naju čaka na sred velike postelje danes na ji še bo, ker še ima zabasan nosek, ampak ko bo pa zdrava pa nema A še ne spi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:31:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa tak vesela. danes je Klara končno sprejela neko hrano z veseljem in ne s kremženjem - in to so bili riževi kosmiči najbolj smešno pa je da ko sem jih delala, sem jih poskusila pa so bli brez okusa. in sem mislila, joj tega že ne bo hotela. nisem pa imela kaj pametnega not za dat. pol pa sem vseeno ji probala dat in je ful lepo polizala iz žličke iz flaške smo spraznili enih 40 ml. seveda je bilo nekaj po njej, nekaj po stolu, nekaj po tleh. samo je pa tudi kar precej šlo v njo. za prvič več kot super fino da je lepo jedla saj počasi bo Katere kosmiče si ji pa dala to? A te ko se z AM oz. z vodo zmešajo? pa vzela sem od milupe in so navodila, kako se zmešajo z vodo, z sokom, z AM itd. kot da lahko te ene in iste lahko zmešaš s čemer želiš ni mi blo najbolj jasno, ampak tam lepo piše.... no sem jih pa zmešala z vodo pa malo čajčka noter, tega ko rada pije - neka mešanca od mariborskih lekarn.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:32:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vzela sem od milupe in so navodila, kako se zmešajo z vodo, z sokom, z AM itd. kot da lahko te ene in iste lahko zmešaš s čemer želiš ni mi blo najbolj jasno, ampak tam lepo piše.... no sem jih pa zmešala z vodo pa malo čajčka noter, tega ko rada pije - neka mešanca od mariborskih lekarn. Sej tu not je že AM?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:36:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vzela sem od milupe in so navodila, kako se zmešajo z vodo, z sokom, z AM itd. kot da lahko te ene in iste lahko zmešaš s čemer želiš ni mi blo najbolj jasno, ampak tam lepo piše.... no sem jih pa zmešala z vodo pa malo čajčka noter, tega ko rada pije - neka mešanca od mariborskih lekarn. Sej tu not je že AM? gor piše da je, brez glutena in brez mleka. kaj to pomeni? da je to taka da bi mogla dodajat AM? kaj pa če vseeno delam z vodo? ker namreč nimam AM. razen če naredim s svojim mlekom... ampak gor piše ENOSTAVNA PRIPRAVA Z VODO delam kaj narobe?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:39:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vzela sem od milupe in so navodila, kako se zmešajo z vodo, z sokom, z AM itd. kot da lahko te ene in iste lahko zmešaš s čemer želiš ni mi blo najbolj jasno, ampak tam lepo piše.... no sem jih pa zmešala z vodo pa malo čajčka noter, tega ko rada pije - neka mešanca od mariborskih lekarn. Sej tu not je že AM? gor piše da je, brez glutena in brez mleka. kaj to pomeni? da je to taka da bi mogla dodajat AM? kaj pa če vseeno delam z vodo? ker namreč nimam AM. razen če naredim s svojim mlekom... ampak gor piše ENOSTAVNA PRIPRAVA Z VODO delam kaj narobe? Pojma nimam, sam če je brez dodanega AM, se ponavad naredi z AM ja. Lahko pa imaš samo za zgostitev kašic. Sam če boš delala sam z vodo, ne bo dolgo sita po tem. Lahko pa probaš naredit s svojim mlekom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:56:28
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vzela sem od milupe in so navodila, kako se zmešajo z vodo, z sokom, z AM itd. kot da lahko te ene in iste lahko zmešaš s čemer želiš ni mi blo najbolj jasno, ampak tam lepo piše.... no sem jih pa zmešala z vodo pa malo čajčka noter, tega ko rada pije - neka mešanca od mariborskih lekarn. Sej tu not je že AM? gor piše da je, brez glutena in brez mleka. kaj to pomeni? da je to taka da bi mogla dodajat AM? kaj pa če vseeno delam z vodo? ker namreč nimam AM. razen če naredim s svojim mlekom... ampak gor piše ENOSTAVNA PRIPRAVA Z VODO delam kaj narobe? ne ne delaš nič narobe, so brez kravjega mleka in v njih je že nadaljevalno mleko no AM, zato se mešajo z vodo ali s sokom, vsaj če imaš te iste od milupe kot jaz ...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 21:57:00
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 naša pa se spet carta in naju čaka na sred velike postelje danes na ji še bo, ker še ima zabasan nosek, ampak ko bo pa zdrava pa nema A še ne spi? spi, spi samo sred velike postelje kraljuje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 22:00:14
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no ,je pa en problem. danes sem z malim bila pri zdravniku,ker je ponoč ful čudno kašlal. no ima laringitis,zaenkrat sva še doma,če bo pa poslabšanje,,,pa via celje. Upam, da sta še doma pa da bo čim prej zdrav!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 22:07:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa tak vesela. danes je Klara končno sprejela neko hrano z veseljem in ne s kremženjem - in to so bili riževi kosmiči najbolj smešno pa je da ko sem jih delala, sem jih poskusila pa so bli brez okusa. in sem mislila, joj tega že ne bo hotela. nisem pa imela kaj pametnega not za dat. pol pa sem vseeno ji probala dat in je ful lepo polizala iz žličke iz flaške smo spraznili enih 40 ml. seveda je bilo nekaj po njej, nekaj po stolu, nekaj po tleh. samo je pa tudi kar precej šlo v njo. za prvič več kot super Klara! Saj bo počasi tudi vse drugo sprejela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 22:07:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 naša pa se spet carta in naju čaka na sred velike postelje danes na ji še bo, ker še ima zabasan nosek, ampak ko bo pa zdrava pa nema A še ne spi? spi, spi samo sred velike postelje kraljuje Sej Nika se je tud navadla pri nama zaspat. Pol jo pa odnesem v njeno posteljo. Tak da zdej tud kraljuje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 22:08:10
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj je zdej ženščine?! Prisotnih vas je dost, da eno debato vržemo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 22:08:31
|
|
|
|
yania
|
spps, daj Marcelu prepraži kamilice na olivnem olju, jih daj na gazico in pod bodi na prsni koš...to je mojemu ful odprlo,,,se je fino začel odkašljevati...prej pa ravno tako kot pri tebi , vse suho...pa samo eno noč sem to naredila...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 23.9.2009 22:08:59
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Dober večer! Mi smo danes imeli posvetovalnico in uspešno prestali pikico . NOVE MERE: 8490g in 70cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?