|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
23.9.2009 16:28:52   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IN ŠE DOBRO JUTRO že stamdardno od pol sedmih.user posted image user posted image user posted image

trinity imaš mail

hvalauser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
23.9.2009 16:32:01   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek?

JA! Kje pa?

Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. user posted image Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za?

Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini?

Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! user posted image user posted image user posted image a ne spps?

user posted image user posted image user posted image Super!!!

Sam še uro je treba dorečt.
Kaj pol smo :
KOKICA
PERSIDA
spps (ni potrdila, pa ziher bo prišla, če bomo en plunk stran od nje user posted image )
Najaa

ŠE KATERA???

A potem se ne bomo dobili z Lejco???Jah potem še jaz mogočeuser posted image

men tole srečanje zelo diši .... do Konjic bi še prišle midve s Tiano, samo da je mala še zmeri prehlajena pa ne vem kak bo do torka ....vam še povem, ko bom bolj ziheruser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
23.9.2009 16:56:58   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Imam pa eno vprašanje.... kaj naj ji dam da bo lažje in bolj mehko kakala? Zadnji čas fuuuuul na trdo kaka.... Saj vem, da ste o tem že govorle, ampak mam še vedno spomin ko zlata ribica user posted image

slive. ali sveže v kašici, če jih že je ali pa skuhaj kompot z jabolkami in slivami. lahko so tudi suhe slive za kompot. ali rjavo banano.

a ni tko, da banana zapira?

Res je, pardon. user posted image Misla sem jabolko.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
23.9.2009 17:07:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek?

JA! Kje pa?

Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. user posted image Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za?

Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini?

Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! user posted image user posted image user posted image a ne spps?

user posted image user posted image user posted image Super!!!

Sam še uro je treba dorečt.
Kaj pol smo :
KOKICA
PERSIDA
spps (ni potrdila, pa ziher bo prišla, če bomo en plunk stran od nje user posted image )
Najaa

ŠE KATERA???

A potem se ne bomo dobili z Lejco???Jah potem še jaz mogočeuser posted image

men tole srečanje zelo diši .... do Konjic bi še prišle midve s Tiano, samo da je mala še zmeri prehlajena pa ne vem kak bo do torka ....vam še povem, ko bom bolj ziheruser posted image
user posted image  če bo tak bi mi ustrezalouser posted image user posted image user posted image user posted image

no ,je pa en problem. danes sem z malim bila pri zdravniku,ker je ponoč ful čudno kašlal. no ima laringitis,zaenkrat sva še doma,če bo pa poslabšanje,,,pa via celje.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
23.9.2009 18:22:39   
Najaa
spps, sem vedla, da ti bo pasal. user posted image Upam, da bo z Marcelom vse ok. Kako pa zgleda to kašljanje in a je kaj dobil?

Nika se je pa danes spoprojateljila s pametnim kužkom. user posted image   Najprej ga je gledala ko 9.čudo, papol naju z atijem, pol se mu je nasmejala, ga vzela in - poslinla, seveda. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
23.9.2009 18:58:14   
Lolita23
Marcel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz si pa zdej izpiske delam, kaj je za videt v Bohinju, pa je kar.Prej sem rože še ven iz grede pometala in gredo pripravila za mačehe, jutri pa moram še malo vrt uredit, ker trenuten ni točne meje med vrtom in tratouser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
23.9.2009 20:08:23   
KOKICA32
Dober večer! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
23.9.2009 20:23:38   
trinity22

dober večer user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
23.9.2009 20:25:27   
trinity22
spps user posted image user posted image user posted image user posted image za Mrcela tud mene zanima kak zgleda to kašljanje, naša pa je prehlajena p a vsake tolk mal pokašla ampak to dela tud kadar se napravlja in zdaj ne vem kdaj zres kašla in kdaj se gospodična afnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1409
23.9.2009 20:26:37   
trinity22
spet bom mela samogovore, ko bom pa šla boste pa naklofale, da bom juri cel dopoldan brala, tako kot danesuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1410
23.9.2009 20:27:05   
Najaa

dober večer user posted image

dober večer. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1411
23.9.2009 20:27:40   
Najaa

spet bom mela samogovore, ko bom pa šla boste pa naklofale, da bom juri cel dopoldan brala, tako kot danesuser posted image user posted image

ne ne, jaz sem tukaj. Dokler mi dragi ne posteže večerje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1412
23.9.2009 20:30:21   
spps
kašelj je tak suh-se resčuje kod da en mali kuža laja,ko vdihne se ful sliši,pa zahripan je- to je dejansko ratal čez nočuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
23.9.2009 20:31:18   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kašelj je tak suh-se resčuje kod da en mali kuža laja,ko vdihne se ful sliši,pa zahripan je- to je dejansko ratal čez nočuser posted image

aja ja, lajajoč. Ma bogi mali pikec. Je kaj boljši?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
23.9.2009 20:32:14   
spps

spps, sem vedla, da ti bo pasal. user posted image Upam, da bo z Marcelom vse ok. Kako pa zgleda to kašljanje in a je kaj dobil?

dobil ni nobenih zdravil -moram večkrat naredit paro v kopalnici,vlažit zrak po stanovanju, mali mora spit veliko...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
23.9.2009 20:50:30   
trinity22

kaj boš dobrega jedlauser posted image  Jaz sem tudi lačna ...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
23.9.2009 20:55:12   
yania
Marcel user posted image user posted image user posted image user posted image bogi,,,da člimprej ozdraviš....
Naš je tudi imel vaje petja danes od 14.30 naprej...fuuuulll je prdel..zdej pa ne vem, ali je kriva frutkova kašica: jabolko, hruška, banana in žita (piše po 6,mesecu- skrbijo me hruške), mogoče od tašče kruhek al pa zjutraj je tudi malo kruhka jedel...kaj vem...lahko pa da je kompot, ker ponavadi ne dajem noter breskve...ma res je bil božček,,al pa je kriv sirup, AB, samo do zdej ni bilo problema, pa ga je od sobote zvečer user posted image
Aja, pa še nekaj, tiste ki se spoznate na buče...ob 15.ih je dobil za kosilo kuhano bučko in ker je jokal ko user posted image , se niti krompir ni skuhal do konca, in sem mu noter pač dala rićolino, in je (sicer v joku, ne vem zakaj) pojedel vse...me pa skrbi,ker je kolegica na morje enkrat prinesla to vrsto buče- HOKAIDO, in je bila oranžna,,,ta je bila pa noter svetlo rumena, bolj navzven pa zelenauser posted image  a je to normalno, a je bila nezrela, al kaka čudna sorta???? ma me skrbi, da mu ni to kaj škodilo mater..pa ful sem bila v dvomih ko sem mu jo rezala, samo on obožuje bučke...pa tako je jokal...no nakar se je izkazalo , da ga samo napenja, in da ni take krize,,,sej se mi je zdelo, ko je pred 2 urama in pol jedel....

A gledate film na POPU?....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
23.9.2009 20:55:14   
spps

slabše,se mu dihanje otežuje in kašlja precej pogostouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
23.9.2009 20:57:49   
yania
aaaa...nespodobno povabilo je to...sej se mi je zdelo znano....hud filmček...

Najaa, kaj bo dobrega...imaš pa dobrega moža...mojga pa še doma ni...user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
23.9.2009 21:05:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

aaaa...nespodobno povabilo je to...sej se mi je zdelo znano....hud filmček...

Najaa, kaj bo dobrega...imaš pa dobrega moža...mojga pa še doma ni...user posted image

Hud film, ja. Sem ga že parkrat gledala, moj pa ne in je zdaj pred tv-jem. Ja, je fajn zdej ko ni več v tisti stresni službi. Čist drug človek je.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
23.9.2009 21:05:48   
Najaa

Ribice. Zdaj jih pa pivom zalivam. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
23.9.2009 21:07:38   
trinity22

slabše,se mu dihanje otežuje in kašlja precej pogostouser posted image

bogi Marcel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
23.9.2009 21:09:31   
trinity22

oooo kak dobro, sam a ne pravijo, da morajo ribice v vinu plavatuser posted image  jaz sem pa eno žemlo zglodala tu zraven,  pa še sem lačnauser posted image pa ne lubi se mi it kaj pacat, ko je že tolk urauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
23.9.2009 21:12:24   
yania
Bogi so otročki ko zbolijo....potem pa jih zalivamo s fiziološko..ma jaz sem ga dobesedno zalivala..in potem mi Naja reče, ko hoče vedno še ona fiziološko, da ji je šlo čisto do ušesa...in takrat meni potegne, če je to sploh uredu, kar delam...user posted image hladna fiziološka in bakterije z noska ki jih šibaš do ušeskov.....no, po dveh dnevih smo fasali antibiotik , vnetje ušesa....in , kaj pravite na to?...pa če kdo ne bi smel zboleti na ušeskih, potem je to on, ker sem res stalno mu težila s tem...ene 3x na dan, še ponoči če je bil zabasan...al pa še več...

Neposredna povezava do sporočila: 1424
23.9.2009 21:13:12   
Najaa

oooo kak dobro, sam a ne pravijo, da morajo ribice v vinu plavatuser posted image  jaz sem pa eno žemlo zglodala tu zraven,  pa še sem lačnauser posted image pa ne lubi se mi it kaj pacat, ko je že tolk urauser posted image

Ja, pravijo tako, sam mi bolj pivo paše. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?