yania
|
Marcel bogi,,,da člimprej ozdraviš.... Naš je tudi imel vaje petja danes od 14.30 naprej...fuuuulll je prdel..zdej pa ne vem, ali je kriva frutkova kašica: jabolko, hruška, banana in žita (piše po 6,mesecu- skrbijo me hruške), mogoče od tašče kruhek al pa zjutraj je tudi malo kruhka jedel...kaj vem...lahko pa da je kompot, ker ponavadi ne dajem noter breskve...ma res je bil božček,,al pa je kriv sirup, AB, samo do zdej ni bilo problema, pa ga je od sobote zvečer Aja, pa še nekaj, tiste ki se spoznate na buče...ob 15.ih je dobil za kosilo kuhano bučko in ker je jokal ko , se niti krompir ni skuhal do konca, in sem mu noter pač dala rićolino, in je (sicer v joku, ne vem zakaj) pojedel vse...me pa skrbi,ker je kolegica na morje enkrat prinesla to vrsto buče- HOKAIDO, in je bila oranžna,,,ta je bila pa noter svetlo rumena, bolj navzven pa zelena a je to normalno, a je bila nezrela, al kaka čudna sorta???? ma me skrbi, da mu ni to kaj škodilo mater..pa ful sem bila v dvomih ko sem mu jo rezala, samo on obožuje bučke...pa tako je jokal...no nakar se je izkazalo , da ga samo napenja, in da ni take krize,,,sej se mi je zdelo, ko je pred 2 urama in pol jedel.... A gledate film na POPU?....