Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:14:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - to je res dogodek za ginesa pri čem ste zdaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:14:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 A če maš uši, to fajn srbi? JA! Jih nikol nisi mela, ko si bla majhna? Jaz sem jih mela ene 2x, v šoli so razsajale.Ma je srbelo za pop.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:14:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
čebelica - mogoče bo moj naslednji teden že brezposeln ,pa nas lahko on fura saj je poklicni voznik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:15:40
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania joooojjjj babe...kap me bo res...no , v petek smo Naji oprali glavo in sem pač mislila, da je to to...in sem kupila še nek boljši šampon in potem še kis z zadnjim izpiranjem.....ej, pa grem gledat pa česat....15 gnid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katastrtofa...pa še vedno ne najdemo tstare ,,,,,kak je to možn...da je nimam jst....ej, res mi ni več do zafrkancije..... a igrače pa posteljnino ste vso preprali? Kaj pa narediš s sedežno, preprogami upaš, da jih tam ni (ampak yanii tole zdaj ni nič smešno ) Kaj narest, če živiš na 100 kvadratih?......no, HB je povsod laminat....pa ploščice v kopalnici...tepihov pa res nimamo zaradi mojih alergij,,,ker, ko sva ta vikend Naji samo omaro prestavila, pa sem potem okno še nekaj pomivala, sem tako kihala zraven...grozno...ne morš verjeti..pa fora je ko nisem alergična na pršice, al kaj bi še lahko to bilo..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:15:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? a ga ma kdo v akciji? ha ha ha ha. feliška se že zanima ja, ga bom naročila pri najugodnejšem ponudniku bomo povedali tvojemu možeku. saj se mi zdi da sem ga že zasledila na FB
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:15:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania ma sej vam ne bom o naših problemih...zdej se ziher že vse čohate... Pa res...mene je res začelo srbeti...po rokah in nogah... Pol maš bolhe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:15:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kdaj se dobimo v torek v konjicah to pomeni Okol 10h?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:16:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 A če maš uši, to fajn srbi? A še jih nisi imela? Mi smo jih VSI imeli, ko sem hodila v vrtec!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:16:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - mogoče bo moj naslednji teden že brezposeln ,pa nas lahko on fura saj je poklicni voznik Pa smo spet pri busu vročekrvnih mamic.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:17:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - to je res dogodek za ginesa pri čem ste zdaj To pa še jaz ne vem zdaj...Persida?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:18:09
|
|
|
|
Nina00
|
Jaz moram pa spat Taka je direktiva pri nas doma , tako da: lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:18:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - mogoče bo moj naslednji teden že brezposeln ,pa nas lahko on fura saj je poklicni voznik Pa daj nehaj se tak hecat, no!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:18:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Jaz moram pa spat Taka je direktiva pri nas doma , tako da: lahko noč vsem! Pridna, kako si pa ti ubogljiva!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:19:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - najina vožnja s tašo do konjic
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:19:33
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Jaz moram pa spat Taka je direktiva pri nas doma , tako da: lahko noč vsem! Pridna, kako si pa ti ubogljiva! Ja, vem kdaj je fajn ubogat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:19:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania ma sej vam ne bom o naših problemih...zdej se ziher že vse čohate... Pa res...mene je res začelo srbeti...po rokah in nogah... Pol maš bolhe. Možno...imam psa...veš...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:20:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
nina - lahko noč moj je obupal nad mano ,pa se je rajši sam spucal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:20:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - najina vožnja s tašo do konjic aja! To pa mi je res smešno, vedno,, ko se spomnim...se ful narežim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:20:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - mogoče bo moj naslednji teden že brezposeln ,pa nas lahko on fura saj je poklicni voznik pa daj. ne bo. veš da se bo porihtalo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:20:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania gremo pa že zjutraj.. Jaz pa prej res ne morem. Razen če rečemo ponedeljek? Ne, pa sej ni panike, se pač dobite ve, a ne....samo , kako , a smo se za ponedeljek menile, za drugi teden prvotno, a ne?...al kako da je meni to ušlo, da me ni cel vikend...to mi nijasno... ja, najprej smo samo rekle za drugi teden, kar se mene tiče, se lahko tudi v ponedeljek zmenimo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:21:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 A če maš uši, to fajn srbi? JA! Jih nikol nisi mela, ko si bla majhna? Jaz sem jih mela ene 2x, v šoli so razsajale.Ma je srbelo za pop. mela, ja, samo sem pozabla. Aha, pol je res samo psiha, ker me na vsake tok cajta začne malce srbet
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:21:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kdaj se dobimo v torek v konjicah to pomeni Okol 10h? Jaz se strinjam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:21:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? a ga ma kdo v akciji? ha ha ha ha. feliška se že zanima ja, ga bom naročila pri najugodnejšem ponudniku bomo povedali tvojemu možeku. saj se mi zdi da sem ga že zasledila na FB najbrž si ga res, ker ljudi s tem priimkom pa res ni dosti v Sloveniji pa ne me zdej možu tožit, no... sem misla, da smo kolegice
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:21:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Jaz moram pa spat Taka je direktiva pri nas doma , tako da: lahko noč vsem! Pridna, kako si pa ti ubogljiva! Ja, vem kdaj je fajn ubogat Pa preračunljiva tudi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:22:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kdaj se dobimo v torek v konjicah to pomeni Okol 10h? ja po moje ok
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?