|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
22.9.2009 23:06:56   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

joooojjjj babe...kap me bo res...no , v petek smo Naji oprali glavo in sem pač mislila, da je to to...in sem kupila še nek boljši šampon in potem še kis z zadnjim izpiranjem.....ej, pa grem gledat pa česat....15 gnid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katastrtofa...pa še vedno ne najdemo tstare ,,,,,kak je to možn...da je nimam jst....ej, res mi ni več do zafrkancije.....

user posted image user posted image user posted image user posted image
a igrače pa posteljnino ste vso preprali?
Kaj pa narediš s sedežno, preprogamiuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
22.9.2009 23:07:00   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek?

JA! Kje pa?

Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. user posted image Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za?

Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini?

Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! user posted image user posted image user posted image a ne spps?

user posted image user posted image user posted image Super!!!

Sam še uro je treba dorečt.
Kaj pol smo :
KOKICA
PERSIDA
spps (ni potrdila, pa ziher bo prišla, če bomo en plunk stran od nje user posted image )
Najaa

ŠE KATERA???

Mogoče Tasa in MČ, če se skupaj pripeljeta? Pa to bo že pravi meeting!!!! user posted image user posted image user posted image

Jaaa. točno, se lahko skup pripeljema. ona bo itak za akcijo - ker je vedno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
22.9.2009 23:07:29   
yania
Ej, ma sem vse oprala...pa igrače ki jih ima na postelji, sej drugih na omari ni nič že dolgo prijemala...ma grozn...mater ji mami, tisti, ki ne bo svojga otroka prečekirala in oprala buče...ma res no...ma veš kake laske ima Naja,,,do riti skor...

Aja, petek...mi gremo na Krk, sem čist pozabila...kaj pa četrtek?...aja, Neja ne more, a ne.,.

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
22.9.2009 23:07:32   
KOKICA32
Nina00- a tebi so se oglasili na telefon za plavanje, mislim? Al kako si vaju naročila?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
22.9.2009 23:07:48   
felix7

feliša, velja, sam da se bo Jure naspal. user posted image

pa jaz tudi user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
22.9.2009 23:07:49   
yania
gremo pa že zjutraj..user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
22.9.2009 23:07:52   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Prav pa drugič kje drugje, ko bom pravi čas prebrala kam se moram naslikat user posted image

Nina sej res, v petek dopoldan! Si za? Smo s felix in yanio že zmenjene.

Nina, a Atlantis te tudi zanima? Enkrat prihodnji teden zgodaj popoldne?

felix, jaz ti bom kar poslala revijo in pleničke, za bazen se pa same zmenite. Jaz razen petka ne morem, pa bazen me niti ne privlači. user posted image

ej, ne rabiš komplicirat, kar v petek prinesi. Mogoče pa skočimo v Atlantis po petkovem srečanju, če bo yania za stvar user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
22.9.2009 23:07:56   
Nina00

Prav pa drugič kje drugje, ko bom pravi čas prebrala kam se moram naslikat user posted image

Nina sej res, v petek dopoldan! Si za? Smo s felix in yanio že zmenjene.

Nina, a Atlantis te tudi zanima? Enkrat prihodnji teden zgodaj popoldne?
To pri nas ne gre skozi, ker sedaj vedno več jaz hodim po starejšega v vrtec. Sem pa naju z Brinom prijavila na plavanje dojenčkov user posted image

o fino user posted image a v Atlantis bosta hodila?
Ne, na DIF.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
22.9.2009 23:08:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Jaaa. točno, se lahko skup pripeljema. ona bo itak za akcijo - ker je vedno user posted image user posted image user posted image

Saj takrat bo že z dopusta, ne? V ponedeljek pride...mislim..user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
22.9.2009 23:09:40   
Nina00

Nina00- a tebi so se oglasili na telefon za plavanje, mislim? Al kako si vaju naročila?
Ja, klicala sem na številko, ki je na njihovi strani v času, ko piše, da jih lahko pokličeš. Ratalo v prvo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
22.9.2009 23:10:20   
felix7

škoda... user posted image
ej, a bi priletela ti do mene na en izlet? Sem dobila hruške user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
22.9.2009 23:10:25   
KOKICA32

Ja, klicala sem na številko, ki je na njihovi strani v času, ko piše, da jih lahko pokličeš. Ratalo v prvo.

Pa toti na Ptuju pa spijo!!! Sploh niso resni...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
22.9.2009 23:10:29   
felix7

joooojjjj babe...kap me bo res...no , v petek smo Naji oprali glavo in sem pač mislila, da je to to...in sem kupila še nek boljši šampon in potem še kis z zadnjim izpiranjem.....ej, pa grem gledat pa česat....15 gnid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katastrtofa...pa še vedno ne najdemo tstare ,,,,,kak je to možn...da je nimam jst....ej, res mi ni več do zafrkancije.....

upaš, da jih tam ni user posted image (ampak yanii tole zdaj ni nič smešno user posted image )

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
22.9.2009 23:10:35   
PERSIDA
kokica prej bi rekla mi smo se vsak teden hodli kopat ,pa bi takrat lahko vprašala ,da si za po nagi riti

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
22.9.2009 23:10:46   
Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa prej res ne morem. Razen če rečemo ponedeljek?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
22.9.2009 23:10:53   
yania

sedežna je usnjena, preproga pa samo 1, v Najini sobi, pred posteljo...Hvala Bogu...

ej, jaz sem oprala pri Naji celo sobo-beri posteljnino, igrače 3, pižama...ma vse kar bi lahk bilo....preprogo smo orenk posesali...ma edino, mislim da se nek sprej še dobi, za igrače ki jih ne moreš prat, po mojem je to tudi za preprogo lahko....samo kaj  je butast tisti glavnik, ko je zraven,m čisto gost, samo gnide pa ne potegneš dol, da si šef , je ne....kaj to pomeni da je še med živimi???user posted image user posted image user posted image sem se orenk z nihti matrala...

ma sej vam ne bom o naših problemih...zdej se ziher že vse čohate...user posted image

< Sporočilo je popravil yania -- 22.9.2009 23:11:30 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
22.9.2009 23:11:44   
MalaČebelica

JA! Kje pa?

Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. user posted image Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za?

jaz sem za. kje povejte. pa uro še prosim user posted image

Čitaj dalje! user posted image Pa potem vprašaj!user posted image user posted image

ja pa če sem samo zlikala par srajc, ve ste pa že tolko napisale da do jutri ne pridem na zeleno vejo user posted image moram čitat sproti ker lahko kaj pomembnega spustim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
22.9.2009 23:12:37   
yania

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa prej res ne morem. Razen če rečemo ponedeljek?

Ne, pa sej ni panike, se pač dobite ve, a ne....samo , kako , a smo se za ponedeljek menile, za drugi teden prvotno, a ne?...al kako da je meni to ušlo, da me ni cel vikend...to mi nijasno...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
22.9.2009 23:12:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica prej bi rekla mi smo se vsak teden hodli kopat ,pa bi takrat lahko vprašala ,da si za po nagi riti

user posted image user posted image user posted image , pa če imajo intetnetno stran, kjer lepo piše, da se pokliče...potem pa noben bimbo ne dvigne al pa MUUUUU napiše na mail...To me razpizdi! Joj, sem jezna..Kot da mi bo kdo zastonj kaj dal! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
22.9.2009 23:13:04   
MalaČebelica

čebelica - a še rabiš zemljevid? samo ne podatkov od mene jematuser posted image user posted image user posted image

Ja ja. tebe ne bom vprašala raje user posted image samo če se bo tasa z mano vozila, pol hm je lahko to nevarno enako kot je blo pri vama user posted image kaj pa če najamemo kombi pa šoferja. oni bo pa menda ja vedel kam mora user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
22.9.2009 23:13:46   
felix7

sedežna je usnjena, preproga pa samo 1, v Najini sobi, pred posteljo...Hvala Bogu...

ej, jaz sem oprala pri Naji celo sobo-beri posteljnino, igrače 3, pižama...ma vse kar bi lahk bilo....preprogo smo orenk posesali...ma edino, mislim da se nek sprej še dobi, za igrače ki jih ne moreš prat, po mojem je to tudi za preprogo lahko....samo kaj  je butast tisti glavnik, ko je zraven,m čisto gost, samo gnide pa ne potegneš dol, da si šef , je ne....kaj to pomeni da je še med živimi???user posted image user posted image user posted image sem se orenk z nihti matrala...

ma sej vam ne bom o naših problemih...zdej se ziher že vse čohate...user posted image

jest se pa res že dva dni user posted image je pa tudi res, da sem bila včeraj in predvčerajšnjih v stiku z otroci, ki imajo uške... z Najo in s sosedovim fantkom... upam, da ni kej name zlezlo, al pa res samo psiha tok deluje. A če maš uši, to fajn srbi?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
22.9.2009 23:13:49   
Najaa

Ne, pa sej ni panike, se pač dobite ve, a ne....samo , kako , a smo se za ponedeljek menile, za drugi teden prvotno, a ne?...al kako da je meni to ušlo, da me ni cel vikend...to mi nijasno...

Jaz sem razumela, da greste TA petek na morje. user posted image Menle smo se pa za nasl.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
22.9.2009 23:14:04   
MalaČebelica

user posted image

JA! Kje pa?

jaz sem za. kje povejte. pa uro še prosim user posted image

Čitaj dalje! user posted image Pa potem vprašaj!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je to? user posted image Nič ne razumem? URA?

kdaj se dobimo v torek v konjicah to pomeni

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
22.9.2009 23:14:21   
Nina00

Dobra si user posted image
Ma jaz sprašujem, ker se mi zdi, da nas tusi slej ali prej to čaka user posted image  Ja, saj zdaj mi je smešno user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
22.9.2009 23:14:37   
KOKICA32

Pa res...mene je res začelo srbeti...po rokah in nogah...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?