felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania joooojjjj babe...kap me bo res...no , v petek smo Naji oprali glavo in sem pač mislila, da je to to...in sem kupila še nek boljši šampon in potem še kis z zadnjim izpiranjem.....ej, pa grem gledat pa česat....15 gnid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katastrtofa...pa še vedno ne najdemo tstare ,,,,,kak je to možn...da je nimam jst....ej, res mi ni več do zafrkancije..... a igrače pa posteljnino ste vso preprali? Kaj pa narediš s sedežno, preprogami sedežna je usnjena, preproga pa samo 1, v Najini sobi, pred posteljo...Hvala Bogu... ej, jaz sem oprala pri Naji celo sobo-beri posteljnino, igrače 3, pižama...ma vse kar bi lahk bilo....preprogo smo orenk posesali...ma edino, mislim da se nek sprej še dobi, za igrače ki jih ne moreš prat, po mojem je to tudi za preprogo lahko....samo kaj je butast tisti glavnik, ko je zraven,m čisto gost, samo gnide pa ne potegneš dol, da si šef , je ne....kaj to pomeni da je še med živimi??? sem se orenk z nihti matrala... ma sej vam ne bom o naših problemih...zdej se ziher že vse čohate... jest se pa res že dva dni je pa tudi res, da sem bila včeraj in predvčerajšnjih v stiku z otroci, ki imajo uške... z Najo in s sosedovim fantkom... upam, da ni kej name zlezlo, al pa res samo psiha tok deluje. A če maš uši, to fajn srbi?