Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:24:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zdaj ,pa sta že pocukrane . Tebe tud meti rad.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:24:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. če je na zadnjih sedežih se vozi v smeri vožnje tak so nam v materinski šoli povedal... KAJ???? Ne morem verjeti... saj sploh ne moreš jajčke montirati v smeri vožnje? Vsaj moje ne:...je pa stara,..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:25:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zdaj ,pa sta že pocukrane .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:25:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. To pa jaz sedaj tudi nena štekam? Saj pa drugače NE SMEŠ voziti otroka v jajčki kot v nasprotni smeri vožnje uhh neki novga zvedla...sej zato sm ga pa jst spredi furala ker je bil kntra obrnjen in mi je zgledal nekak bolj varno... zdej vidte kaj v MŠ učijo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:25:45
|
|
|
|
leo**tia
|
no bady ste narobe razumele...pravi da so mu noge bile napoti ...ne bi to bila ovira če bi ga vozila v smeri vožnje ker potem lahko noge visijo dol...ona ga je vozila v nasproti smeri vožnje pa je noge imel v sedežu in so mu bile napoti ker jih ni imel kam dati,,edino če bi luknje v sedež naredila ..naša lupinica je globoka tako da ji še en čas bo prav..ampak mislim da bo kmalu v sedežu ker z lupinice nič ne vidi in joka v avtu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:26:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek? JA! Kje pa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:26:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. če je na zadnjih sedežih se vozi v smeri vožnje tak so nam v materinski šoli povedal... KAJ???? Ne morem verjeti... saj sploh ne moreš jajčke montirati v smeri vožnje? Vsaj moje ne:...je pa stara,.. Jaz imam podstavek pod jajčko in bi verjetno lahko montirala, ... al pa tud ne. Kako pa daš pas okol lupince? FAK! Pa to je ful nevarno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:27:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek? JA! Kje pa? Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:28:45
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia no bady ste narobe razumele...pravi da so mu noge bile napoti ...ne bi to bila ovira če bi ga vozila v smeri vožnje ker potem lahko noge visijo dol...ona ga je vozila v nasproti smeri vožnje pa je noge imel v sedežu in so mu bile napoti ker jih ni imel kam dati,,edino če bi luknje v sedež naredila ..naša lupinica je globoka tako da ji še en čas bo prav..ampak mislim da bo kmalu v sedežu ker z lupinice nič ne vidi in joka v avtu... ja sej taj se je vozu v nasprotni smeri vožnje ampak spredaj ( mami je sedela pa zadi) ker so v MŠ rekl da zadi NIKOL ne sme bit obratno obrnjen... hudo no... vesela sm da mi je nek instinkt prav povedu in je bil frajer pač vedno spredi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:29:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
Prvič slišim ,da bi se jajčka kontra obračala (v smeri voznika) tota je po moje kaki štamprli ruknila preden je šla predavat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:29:18
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:29:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. če je na zadnjih sedežih se vozi v smeri vožnje tak so nam v materinski šoli povedal... KAJ???? Ne morem verjeti... saj sploh ne moreš jajčke montirati v smeri vožnje? Vsaj moje ne:...je pa stara,.. Jaz imam podstavek pod jajčko in bi verjetno lahko montirala, ... al pa tud ne. Kako pa daš pas okol lupince? FAK! Pa to je ful nevarno. take zareze ima lupinica..tam k so rokice npr., pa potem še za jajčko ena, ki pas našpana in ga vtakneš v ono, v kar pač vtakneš pas, da se zaskoči... Joj, kaj sem zdaj napisala...ni pa nevarno...zelo fajn fiksira jajčko na sedež....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:30:21
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. če je na zadnjih sedežih se vozi v smeri vožnje tak so nam v materinski šoli povedal... KAJ???? Ne morem verjeti... saj sploh ne moreš jajčke montirati v smeri vožnje? Vsaj moje ne:...je pa stara,.. Jaz imam podstavek pod jajčko in bi verjetno lahko montirala, ... al pa tud ne. Kako pa daš pas okol lupince? FAK! Pa to je ful nevarno. ja se da ja, samo res je kot si napisala NEVARNOO zato se pa ni vozu zadi... ker sploh ni blo fiksn, se je kr tko mal migala...mislim res, ampak kaja veš če so v MŠ tak rekl že more bit tak prav ( tk sm si jst razlagala) ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:30:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer nina ti maš ,pa zadnje čase nas malo več rada
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:31:07
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Prvič slišim ,da bi se jajčka kontra obračala (v smeri voznika) tota je po moje kaki štamprli ruknila preden je šla predavat pomoje jih je blo več
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:31:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek? JA! Kje pa? Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za? Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:31:15
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. če je na zadnjih sedežih se vozi v smeri vožnje tak so nam v materinski šoli povedal... se opravičujem šele zdaj sem vidla da si odgovorila..sam ti si ga naprej imela??res prvič slišim da je lahko obrnjen v smeri vožnje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:32:24
|
|
|
|
NoBady
|
a nism js napisala da grem spat? noo zdej pa res grem... lepe sanje lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:32:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:32:42
|
|
|
|
felix7
|
ok, zdaj se pa sprostite, ker vam bom nasula en kup mojih postov
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:33:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a nism js napisala da grem spat? noo zdej pa res grem... lepe sanje lahko noč jaz tudi...pa so dekline prišle na čvek, pa mi še ni za it..pa bo treba ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:33:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady v jajci ni hudega če noge dol gledajo če se vozi v smeri vožnje ...midva sma ga pa vozla vedno spredi in more bit kontra obrnjen in potem tiste noge ki dol bingljajo napot hodjo ker jih nima kam dat... zato je bil problem Kako pa to misliš? Mislim, sej v lupinici se otrok vozi samo nazaj obrnjen, ne v smeri vožnje. če je na zadnjih sedežih se vozi v smeri vožnje tak so nam v materinski šoli povedal... KAJ???? Ne morem verjeti... saj sploh ne moreš jajčke montirati v smeri vožnje? Vsaj moje ne:...je pa stara,.. Jaz imam podstavek pod jajčko in bi verjetno lahko montirala, ... al pa tud ne. Kako pa daš pas okol lupince? FAK! Pa to je ful nevarno. ja se da ja, samo res je kot si napisala NEVARNOO zato se pa ni vozu zadi... ker sploh ni blo fiksn, se je kr tko mal migala...mislim res, ampak kaja veš če so v MŠ tak rekl že more bit tak prav ( tk sm si jst razlagala) ... Tale iz MŠ je pa res svojga dnarja vredna Lupinico moraš VEDNO!!!!!!! montirat kontra smeri vožnje, tako da otrok gleda nazaj! Se človek vpraša kaj je še narobe povedala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:33:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer felix priden fant spi? spi, spi je prejle še nekaj pel v spanju, ampak se ni pustil dosti motiti pri vaši hiši tudi mir?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 22:33:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša,kako ste pa kaj vi? ne pitaj, oba sva zgonjena danes... jaz sem cel dan likala, pospravljala in do zdaljle kuhala marmelado, mož je pa po službi rezal drva, da bomo pozimi uživali ob kaminu. No, zdaj moram pa še večerni ritual RRja dati skoz, sicer ne bom mogla spat
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?