Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:17:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pridna, Spps! čuj za zobek nisem nič zraven pisala. a moram?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:19:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - kaj pri vas že hodite? ne še še kr poliramo,se pa poskuša na noge postavljat smrkuc mi imamo tudi en fenomen doma... obračat se noče (no, danes se celo je dvakrat), sedi ob podpori, ampak na noge se pa kar postavlja. Saj pravim, da bo prej hodil, kot sedel tud to se zgodi naš je najbolj smešen,ker se vleče samo z rokami- tak ko v kaki grozljivki...8ugotavljam pa,da mam preveč usramno po tleh,ker je bodi vedn na rjavo zvečer potegne Ja, mami malo boš mogla še ti coto v roko prijeti, ne se samo na Marcela zanašati, da ti bo vse spucal!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:20:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pridna, Spps! čuj za zobek nisem nič zraven pisala. a moram? pojma nimam....mislim, pa da se samo 1. piše ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:26:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pridna, Spps! čuj za zobek nisem nič zraven pisala. a moram? pojma nimam....mislim, pa da se samo 1. piše ja... če ne bomo pa dodali kasneje :)))
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:27:01
|
|
|
|
spps
|
feliša,kako ste pa kaj vi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:27:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pridna, Spps! čuj za zobek nisem nič zraven pisala. a moram? pojma nimam....mislim, pa da se samo 1. piše ja... če ne bomo pa dodali kasneje :))) seveda...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:28:37
|
|
|
|
spps
|
in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:30:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? pri nas...je sedaj spanje katastrofa...zobki pač...saj ga dam k sebi spati pa je malo bolje a še vedno jamra... Dojenčka- sedaj ? Že? No way!!! Kaj vi že kaj razmišljate?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:31:39
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? mam dost eno žverco zaenkrat hvala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:31:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa kje se zdaj vse? Kje pa Najaa hodi? Nič se ni opavičila, da bo manjkala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:31:56
|
|
|
|
NoBady
|
aja dober večer sm pozabla voščit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:32:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oooo, NoBady! Kako? Taj spi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:33:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ste videle, da se je Yassy oglasila nazaj? Saj to je tista, ki ima z egipčanom, ne? Me zanima, če je že prišel v Slo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:33:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? pri nas...je sedaj spanje katastrofa...zobki pač...saj ga dam k sebi spati pa je malo bolje a še vedno jamra... Dojenčka- sedaj ? Že? No way!!! Kaj vi že kaj razmišljate? mi smo zaenkrat dosegli svoj bonus (2 komada),zaenkrat 3. še ni v planu... čez leta...pa verjetn ne bom mela menda tolk potrpljenja-že zdaj vidim,da sem včasih preutrujena... ampak never say never
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:34:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady aja dober večer sm pozabla voščit ojla! kako kaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:34:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste videle, da se je Yassy oglasila nazaj? Saj to je tista, ki ima z egipčanom, ne? Me zanima, če je že prišel v Slo. jp,prav imaš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:35:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? mam dost eno žverco zaenkrat hvala sej še imaš čas, sam ne predolgo odlašat, ker si prideš iz forme
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:35:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? pri nas...je sedaj spanje katastrofa...zobki pač...saj ga dam k sebi spati pa je malo bolje a še vedno jamra... Dojenčka- sedaj ? Že? No way!!! Kaj vi že kaj razmišljate? mi smo zaenkrat dosegli svoj bonus (2 komada),zaenkrat 3. še ni v planu... čez leta...pa verjetn ne bom mela menda tolk potrpljenja-že zdaj vidim,da sem včasih preutrujena... ampak never say never To pa drži...a torej VI razmišljate o tretjem? Mislim je opcija---čez nekaj let? Jaz pa samo še enega...eno, no...si punčko v drugo želim... Sem si tudi jaz želela 3 otroke a sem z prvim prepozno štartala...sedaj pa me EMŠO baše...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:35:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. kdo je spet noseč? al o kakem novem dojenčku govorite? pri nas je blo danes malo divjanja in nisem nič uspela klicat - glede plavalnih tečajev. ampak vidim, da že imate neke podatke. Kokica - mi bomo verjetno šli že na ta uvodni sestanek v četrtek za v Mb pa potem če bo ful brezveze ne bom hodila niti na Ptuj. drugače pa še ne vem kam bi šla. Ta Fontana je bila včasih ful na slabem glasu, da je vse umazano kateri termin zdaj že tebi odgovarja? pozabila sem jaz pa trenutno likam. ene tri al štiri stroje sem že. eden se še suši. zdaj pa grem še tisto kar imam na stran dano za karitas.... da si končno malo pospravim, ker se mi bo že zmešalo počasi. cele počitnice smo okoli laufali, stanovanje pa ko v svinjaku
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:36:14
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, NoBady! Kako? Taj spi? vredu glede na to da imam iz wc papirja zamašek v nosu ker mi tok ven uliva vsi imamo tak nahod da dol padeš... taj spi trenutn...vsake tok se zbudi in ful kašlja ... samo zaspi potem nazaj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:36:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste videle, da se je Yassy oglasila nazaj? Saj to je tista, ki ima z egipčanom, ne? Me zanima, če je že prišel v Slo. jp,prav imaš A je? No, skleroza še ni tako huda-...Upam, da se še kaj javi, pa da jo izprašamo malo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:37:15
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste videle, da se je Yassy oglasila nazaj? Saj to je tista, ki ima z egipčanom, ne? Me zanima, če je že prišel v Slo. js ne vem kdo je to...al me ni blo al se je pa ne spomnim... a z egipčanm? bi mogla kako slikico pokazat ...bi vidle komu je podoben
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:37:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, NoBady! Kako? Taj spi? vredu glede na to da imam iz wc papirja zamašek v nosu ker mi tok ven uliva vsi imamo tak nahod da dol padeš... taj spi trenutn...vsake tok se zbudi in ful kašlja ... samo zaspi potem nazaj... O.B. menjaj namest wc papirja, sam ne vem kak boš to potem ven dobla,,,,
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 21:37:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps in kakoica,pri vas kaj novega? ponoči spite? jaz še čakam an tisto noč.... ima katera v planu v kratkem naročit dojenčka? mam dost eno žverco zaenkrat hvala sej še imaš čas, sam ne predolgo odlašat, ker si prideš iz forme Pa to vsi pravijo? Kako razliko imaš ti?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?