|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
22.9.2009 21:08:50   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika spi 1-2 uri, kak kdaj. V vrtcu sploh ne vem, ne vprašam vsak dan sproti. Popoldan pa ji več ne pustim. Gremo takoj ven in je ful pridna, po 18. uri pa kar prosi, da jo v pižamo spravim in dam spat user posted image  Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to user posted image

enako. jaz je tudi popoldne ne dajem spat, tako da se ob sedmih lepo stuširamo, zrihtamo, pojemo in spimo. do šestih, ko jo pač zbudi ati za vrtec. med vikendom pa včasih tudi do pol osmih spi.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
22.9.2009 21:11:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja,samo tvoja vsaj za kako urco zaspi...meni pa ne spi in je groza

Ne urco, Lana spi okrog tri urce na dan še. Enostavno mi pokaže, da je utrujena in hoče počivati.

ja,vidiš,tačas si človek lahko v miru kaj naredi....kar konkretnouser posted image

.... se otroček hitro navadi,da ima počitek, če ima vsak dan isti ritem...al pa vsaj podobnega...ob približno isti uri se hrani, gre na sprehod,  gre počivat..... .....se navadijo. user posted image ...   Probaj ji nek stalni ritem naredit....boš videla, da ti bo zaspala opoldan.......   Malo glej kako ima A v vrtcu, pa imejta tako tud doma.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
22.9.2009 21:13:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

a bi še meni

...ko bom šla gor ti javim..ne vem točno kdaj....v kratkem pa sigurno.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
22.9.2009 21:17:21   
ključek
user posted image ................bova rekli kakšno???user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
22.9.2009 21:17:39   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika spi 1-2 uri, kak kdaj. V vrtcu sploh ne vem, ne vprašam vsak dan sproti. Popoldan pa ji več ne pustim. Gremo takoj ven in je ful pridna, po 18. uri pa kar prosi, da jo v pižamo spravim in dam spat user posted image  Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to user posted image

enako. jaz je tudi popoldne ne dajem spat, tako da se ob sedmih lepo stuširamo, zrihtamo, pojemo in spimo. do šestih, ko jo pač zbudi ati za vrtec. med vikendom pa včasih tudi do pol osmih spi.user posted image

jaz tud našega ne pustim več popoldan spat...... zaspi opoldan včasih že ob 10.30, včasih komaj ob 12.30 (odvisno kdaj zjutraj vstane) pa spi do  14 al pa še dalje.....  zvečer pa nekje ob 21uri zaspi pa do jutra....z izjemami sevedauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
22.9.2009 21:17:42   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

a bi še meni

...ko bom šla gor ti javim..ne vem točno kdaj....v kratkem pa sigurno.....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1931
22.9.2009 21:18:08   
gold fish

če češuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
22.9.2009 21:19:12   
ključek

če češuser posted image

če čem????????????????????????????user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1933
22.9.2009 21:20:14   
ključek
joj, tok se mi lušta torta, ki jo imam v hladilniku..............user posted image user posted image

pa me skrbi, da jutri hlač ne bom mogla obleči.................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
22.9.2009 21:20:55   
ključek
zband, že spijo user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
22.9.2009 21:21:36   
ključek
user posted image ................kdaj gre pikec v vrtec??
do kdaj imaš ti podaljšano?

Neposredna povezava do sporočila: 1936
22.9.2009 21:22:15   
ključek
ja kaj je zdej to..............monologiiiiiiiiiiiiiiiii..................................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
22.9.2009 21:23:26   
gold fish

joj, tok se mi lušta torta, ki jo imam v hladilniku..............user posted image user posted image

pa me skrbi, da jutri hlač ne bom mogla obleči.................user posted image user posted image user posted image

pol jo pa meni daj...... jaz sem še lahko v trenerkiuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
22.9.2009 21:24:51   
ključek

user posted image user posted image ..............bom poslala..........user posted image

tko kot čips zadnjič.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1939
22.9.2009 21:25:33   
gold fish

user posted image ................kdaj gre pikec v vrtec??
do kdaj imaš ti podaljšano?

pikec gre čez 14 dni cca..... Jaz imam pa do začetka novembra + dopust še imam, samo ne vem še koliko ga bom porabila oz. če mi bodo dovolili, da si ga prenesem v drugo leto......

če si ga lahko delno  prenesem ...grem delat 23.11, če moram celega porabit...grem delat 10.12....   14 dni ga bom v vsakem primeru porabila, ker mi drugače propade....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
22.9.2009 21:26:14   
gold fish
to sem malo gledala:

http://www.dooyoo.de/cid/saeuglings-kinderpflege/penaten-baby-erkaeltungsbad-125-ml/Preise/

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
22.9.2009 21:27:09   
gold fish
...pa še to..... komentarji...

http://www.dooyoo.de/saeuglings-kinderpflege/penaten-baby-erkaeltungsbad-125-ml/Testberichte/

Neposredna povezava do sporočila: 1942
22.9.2009 21:28:50   
zband
ojla

spijo že a ne doma,so šli malo na počitnice,da izkoristijo še te temperature in da se odpočijejo od ati-ja.user posted image .ne v soboto imamo trgatev pa so šli prej na vikend da spečejo pecivo in vse potrebno pripravijo seveda ni šla žena sama z otroci ampak sta se pridružila še tast in seveda tašča.ati pa ima v službi še delo in se jim upam pridruži v četrtek.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
22.9.2009 21:29:26   
gold fish

user posted image user posted image ..............bom poslala..........user posted image

veš kaj...ni treba.....mam jaz tud probleme kaj oblečt...omara pa polna.....novih pa nočem kupit, ker hočem, da so mi te iz omare prav...ker so tud noveuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
22.9.2009 21:30:19   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: zband

ojla

spijo že a ne doma,so šli malo na počitnice,da izkoristijo še te temperature in da se odpočijejo od ati-ja.user posted image .ne v soboto imamo trgatev pa so šli prej na vikend da spečejo pecivo in vse potrebno pripravijo seveda ni šla žena sama z otroci ampak sta se pridružila še tast in seveda tašča.ati pa ima v službi še delo in se jim upam pridruži v četrtek.

no krasno!!
lepo se imejte!!!user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
22.9.2009 21:30:55   
ključek

...pa še to..... komentarji...

http://www.dooyoo.de/saeuglings-kinderpflege/penaten-baby-erkaeltungsbad-125-ml/Testberichte/

ne zastopim....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
22.9.2009 21:31:04   
zband
ker hočem, da so mi te iz omare prav...ker so tud noveuser posted image

kdo bi vas zastopil

Neposredna povezava do sporočila: 1947
22.9.2009 21:31:06   
RAČKAPK
Čer

kaj je kaj nowega

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
22.9.2009 21:31:21   
gold fish
zband- a mate dosti za trgat??

mi bomo tud imeli trgatev....imam enih 5 trsov....lanskih pa letošnjihuser posted image .....enih 10 grozdekov je goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
22.9.2009 21:31:31   
ključek

veš kaj...ni treba.
....mam jaz tud probleme kaj oblečt...omara pa polna.....novih pa nočem kupit, ker hočem, da so mi te iz omare prav...ker so tud noveuser posted image

sej ne morem..............user posted image user posted image user posted image user posted image ................sem jo že pojedla................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?