Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 11:56:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Glede tega erkeltungsbad-a (kopeli ob prehladu), sem jaz zasledila samo še v avstriji, fishi a to maš ti bone od avstrijskega dm....al se mogoče na štajerju že da to dobit.....jaz bom si zdaj k grem gor na trgatev, kr malo zaloge s tem nardila bo tud meni kak erkeltungsbad---prav prišel ja, kahlo imam te A bone.... pa včeraj sem bila gor, pa jo že imela v roki, pa pol nisem vzela....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 11:57:02
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY naša lih ven ne špukne, se pa vsa strese..........če pa proba kaj takega neutekočinjenega tist pa tud po dolgem in širokem izpljune
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 11:59:15
|
|
|
|
KAHLO
|
joj goldi....veš kako sem jaz to do poletja pogrešala v LJ.....nikjer ni blo za dobit, tud slišal še noben ni o tem...tako da sem si pol nabavla kr malo zaloge ko sem šla na štajer....nevem meni je bla ta zadeva full všeč....ko smo se kopali je vsa kopalnica dišalaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 12:38:56
|
|
|
|
taja1235
|
A kera daje otrokom pit SVEŽE mleko? Baje je razlika al se pije "trajno" al sveže mleko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 13:17:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...evo me.....res nima časa za rr...mali je še bolan in se bojim da ne dobi bronhitis ker še kr hroplje(je pa tašča bolana tak da se je od nje nalezo)....od danes delam redno tak da se veselim nedelje ko bom doma...to soboto imam delovno...ah saj bo...možek je priden,lepo se rihtata .... ...za branje nimam časa......lepo čvekajte babike... Naj Nik hitro ozdravi, drugače pa se lepo imejte. se podpišem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 13:20:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 Aja uceri sm ji dala za pit kravje mleko...a je mozno da jo je ponoc kaj zvijalo v trebuscku, k se je skoz zbujala ponavadi tega ne pocne...boscek mali.... pri našem je bilo pred 14 dnevi isto.... ..jaz mu bom zdaj prej probala kozje mleko dat..... imam ravno tu ene sosede, ki imajo eko kmetijo......pri prvem sem tudi s kozjim začela, pa je bilo OK..... Itak pa mleka ne pije samega, ampak mu nekaj na njem pripravim..al gris al keksolino al.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 13:25:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO joj goldi....veš kako sem jaz to do poletja pogrešala v LJ.....nikjer ni blo za dobit, tud slišal še noben ni o tem...tako da sem si pol nabavla kr malo zaloge ko sem šla na štajer....nevem meni je bla ta zadeva full všeč....ko smo se kopali je vsa kopalnica dišalaaaaaaaaaaa jaz sem pa v roki držala, pa sem si pol premislila..... bom pa zdaj naslednjič kupila......tak grem v kratkem spet gor......pa ne rabim niti do lipnice it, ker je tak tu prej že nekaj dm-ov...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 13:25:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A kera daje otrokom pit SVEŽE mleko? Baje je razlika al se pije "trajno" al sveže mleko jaz ne....me pa tud zanima kaka je razlika?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 14:03:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A kera daje otrokom pit SVEŽE mleko? Baje je razlika al se pije "trajno" al sveže mleko Naj bi otročki pili sveže mleko 3.5. No samo saj veš, vsak pediater svoje cinca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 14:20:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO joj goldi....veš kako sem jaz to do poletja pogrešala v LJ.....nikjer ni blo za dobit, tud slišal še noben ni o tem...tako da sem si pol nabavla kr malo zaloge ko sem šla na štajer....nevem meni je bla ta zadeva full všeč....ko smo se kopali je vsa kopalnica dišalaaaaaaaaaaa ste me prepričale, da še sama to nabavim SAmo kaj, ko nimam v planu nič it gor. Samo po to pa....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 14:26:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A kera daje otrokom pit SVEŽE mleko? Baje je razlika al se pije "trajno" al sveže mleko naša pije alpsko..3.5,malo razredčeno z vodo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 14:27:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,nas je M zbudila hitro,pa itak sem že A peljala v vrtec,pa v trgovino šla po svež kruh,zdaj pa se bom spravla za šolo delat naloge,upam da bo M solidna.Kaže že ne Saj bo pridna. če verješ,drla se je cel dopoldan,nisem mogla tak nič delat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 14:46:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če verješ,drla se je cel dopoldan,nisem mogla tak nič delat Kaj jo pa te jezi, da je tak huda?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 15:11:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če verješ,drla se je cel dopoldan,nisem mogla tak nič delat Kaj jo pa te jezi, da je tak huda? ona je vedno tak...če se ji 100 % ne posvečaš ni miru...samo bi hodla,pa sekunde ni na miru....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 17:02:49
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ona je vedno tak...če se ji 100 % ne posvečaš ni miru...samo bi hodla,pa sekunde ni na miru.... Saj naši Lani se je tudi treba popolnoma posvetiti, ker drugače ima tudi svoje finte.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 17:10:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ona je vedno tak...če se ji 100 % ne posvečaš ni miru...samo bi hodla,pa sekunde ni na miru.... Saj naši Lani se je tudi treba popolnoma posvetiti, ker drugače ima tudi svoje finte. ja,samo tvoja vsaj za kako urco zaspi...meni pa ne spi in je groza,pa boženedaj da jo dam v stajico,se že dere ven mamamamam,pa roke steguje. Ma danes sta me full izčrpali.Pa A je taka trmika,odkar hodi v vrtec pa je še bolj živahna.Hvalabogu da je moj jutri doma,da se malo spočijem.Zdaj sem jih poslala "dol" na kofe...da na brzino pospravim malo,pol pa šibnem za njimi....Zdaj že M vsak dan rabi en sprehodek brez vozička,drugače je groza....nič,šibam sedaj......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 19:32:44
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,samo tvoja vsaj za kako urco zaspi...meni pa ne spi in je groza Ne urco, Lana spi okrog tri urce na dan še. Enostavno mi pokaže, da je utrujena in hoče počivati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 19:59:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubika spi 1-2 uri, kak kdaj. V vrtcu sploh ne vem, ne vprašam vsak dan sproti. Popoldan pa ji več ne pustim. Gremo takoj ven in je ful pridna, po 18. uri pa kar prosi, da jo v pižamo spravim in dam spat Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 20:15:40
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubika spi 1-2 uri, kak kdaj. V vrtcu sploh ne vem, ne vprašam vsak dan sproti. Popoldan pa ji več ne pustim. Gremo takoj ven in je ful pridna, po 18. uri pa kar prosi, da jo v pižamo spravim in dam spat Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to Pridna. Midve imava tudi malo drugačen ritem, ko sem v službi, sedaj pa ko sem na bolniški, pa je popoldanski počitek bolj pozen, ampak vseeno zaspi ob pol osmih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 20:15:55
|
|
|
|
pf
|
Lahko noč, grem brat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 20:16:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,samo tvoja vsaj za kako urco zaspi...meni pa ne spi in je groza Ne urco, Lana spi okrog tri urce na dan še. Enostavno mi pokaže, da je utrujena in hoče počivati. ja,vidiš,tačas si človek lahko v miru kaj naredi....kar konkretno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 20:18:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to pridna... Naša tud po 19. uri gre spat in spi....do minimalno 6 ure zjutraj,edino ko ima svoje "čudne" dneve in ga biksa.....pol se pa zbuja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:04:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO joj goldi....veš kako sem jaz to do poletja pogrešala v LJ.....nikjer ni blo za dobit, tud slišal še noben ni o tem...tako da sem si pol nabavla kr malo zaloge ko sem šla na štajer....nevem meni je bla ta zadeva full všeč....ko smo se kopali je vsa kopalnica dišalaaaaaaaaaaa ste me prepričale, da še sama to nabavim SAmo kaj, ko nimam v planu nič it gor. Samo po to pa.... a ti jaz vzamem, ko grem?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:06:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to ..bravo bubika.... ...daj ti malo še našemu namigni....no, pa saj če je tak, ko je zdaj spet, pol ni problema....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:07:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO joj goldi....veš kako sem jaz to do poletja pogrešala v LJ.....nikjer ni blo za dobit, tud slišal še noben ni o tem...tako da sem si pol nabavla kr malo zaloge ko sem šla na štajer....nevem meni je bla ta zadeva full všeč....ko smo se kopali je vsa kopalnica dišalaaaaaaaaaaa ste me prepričale, da še sama to nabavim SAmo kaj, ko nimam v planu nič it gor. Samo po to pa.... a ti jaz vzamem, ko grem? a bi še meni prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?????????????????????????
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?