|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
22.9.2009 11:56:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Glede tega erkeltungsbad-a (kopeli ob prehladu), sem jaz zasledila samo še v avstriji, fishi a to maš ti bone od avstrijskega dm....al se mogoče na štajerju že da to dobit.....jaz bom si zdaj k grem gor na trgatev, kr malo zaloge s tem nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image bo tud meni kak erkeltungsbad---prav prišeluser posted image

ja, kahlo imam te A bone.... pa včeraj sem bila gor, pa jo že imela v roki, pa pol nisem vzela....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
22.9.2009 11:57:02   
KAHLO
MTY naša lih ven ne špukne, se pa vsa strese..........če pa proba kaj takega neutekočinjenega tist pa tud po dolgem in širokem izpljuneuser posted image  

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
22.9.2009 11:59:15   
KAHLO
joj goldi....veš kako sem jaz to do poletja pogrešala v LJ.....nikjer ni blo za dobit, tud slišal še noben ni o tem...tako da sem si pol nabavla kr malo zaloge ko sem šla na štajer....nevem meni je bla ta zadeva full všeč....ko smo se kopali je vsa kopalnica dišalaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
22.9.2009 12:38:56   
taja1235

A kera daje otrokom pit SVEŽE mleko? Baje je razlika al se pije "trajno" al sveže mleko user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.9.2009 13:17:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...evo me.....res nima časa za rr...mali je še bolan in se bojim da ne dobi bronhitis ker še kr hroplje(je pa tašča bolana tak da se je od nje nalezo)....od danes delam redno tak da se veselim nedelje ko bom doma...to soboto imam delovno...ah saj bo...možek je priden,lepo se rihtatauser posted image ....
...za branje nimam časa......lepo čvekajte babike...

Naj Nik hitro ozdravi, drugače pa se lepo imejte. user posted image

se podpišem....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.9.2009 13:20:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

Aja uceri sm ji dala za pit kravje mleko...a je mozno da jo je ponoc kaj zvijalo v trebuscku, k se je skoz zbujala ponavadi tega ne pocne...boscek mali....

pri našem je bilo pred 14 dnevi isto....

..jaz mu bom zdaj prej probala kozje mleko dat.....   imam ravno tu ene sosede, ki imajo eko kmetijo......pri prvem sem tudi s kozjim začela, pa je bilo OK.....   Itak pa mleka ne pije samega, ampak mu nekaj na njem pripravim..al gris al keksolino al..... 

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.9.2009 13:25:06   
gold fish

joj goldi....veš kako sem jaz to do poletja pogrešala v LJ.....nikjer ni blo za dobit, tud slišal še noben ni o tem...tako da sem si pol nabavla kr malo zaloge ko sem šla na štajer....nevem meni je bla ta zadeva full všeč....ko smo se kopali je vsa kopalnica dišalaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

jaz sem pa v roki držala, pa sem si pol premislila.....   bom pa zdaj naslednjič kupila......tak grem v kratkem spet gor......pa ne rabim niti do lipnice it, ker je tak tu prej že nekaj dm-ov...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.9.2009 13:25:32   
gold fish

A kera daje otrokom pit SVEŽE mleko? Baje je razlika al se pije "trajno" al sveže mleko user posted image

jaz ne....me pa tud zanima kaka je razlika?

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.9.2009 14:03:01   
pf

Naj bi otročki pili sveže mleko 3.5. No samo saj veš, vsak pediater svoje cinca.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.9.2009 14:20:26   
*bubi*

ste me prepričale, da še sama to nabavim user posted image

SAmo kaj, ko nimam v planu nič it gor. Samo po to pa.... user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.9.2009 14:26:33   
arabela*

naša pije alpsko..3.5,malo razredčeno z vodouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.9.2009 14:27:56   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja,nas je M zbudila hitro,pa itak sem že A peljala v vrtec,pa v trgovino šla po svež kruh,zdaj pa se bom spravla za šolo delat naloge,upam da bo M solidna.Kaže že neuser posted image

Saj bo pridna.

če verješ,drla se je cel dopoldan,nisem mogla tak nič delatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.9.2009 14:46:27   
pf

Kaj jo pa te jezi, da je tak huda?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.9.2009 15:11:26   
arabela*

Kaj jo pa te jezi, da je tak huda?

ona je vedno tak...če se ji 100 % ne posvečaš ni miru...samo bi hodla,pa sekunde ni na miru....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.9.2009 17:02:49   
pf

ona je vedno tak...če se ji 100 % ne posvečaš ni miru...samo bi hodla,pa sekunde ni na miru....

Saj naši Lani se je tudi treba popolnoma posvetiti, ker drugače ima tudi svoje finte.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.9.2009 17:10:24   
arabela*

Saj naši Lani se je tudi treba popolnoma posvetiti, ker drugače ima tudi svoje finte.

ja,samo tvoja vsaj za kako urco zaspi...meni pa ne spi in je groza,pa boženedaj da jo dam v stajico,se že dere ven mamamamam,pa roke steguje.
Ma danes sta me full izčrpali.Pa A je taka trmika,odkar hodi v vrtec pa je še bolj živahna.Hvalabogu da je moj jutri doma,da se malo spočijem.Zdaj sem jih poslala "dol" na kofe...da na brzino pospravim malo,pol pa šibnem za njimi....Zdaj že M vsak dan rabi en sprehodek brez vozička,drugače je groza....nič,šibam sedaj......user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
22.9.2009 19:32:44   
pf

ja,samo tvoja vsaj za kako urco zaspi...meni pa ne spi in je groza

Ne urco, Lana spi okrog tri urce na dan še. Enostavno mi pokaže, da je utrujena in hoče počivati.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.9.2009 19:59:46   
*bubi*
Bubika spi 1-2 uri, kak kdaj. V vrtcu sploh ne vem, ne vprašam vsak dan sproti. Popoldan pa ji več ne pustim. Gremo takoj ven in je ful pridna, po 18. uri pa kar prosi, da jo v pižamo spravim in dam spat user posted image  Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
22.9.2009 20:15:40   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika spi 1-2 uri, kak kdaj. V vrtcu sploh ne vem, ne vprašam vsak dan sproti. Popoldan pa ji več ne pustim. Gremo takoj ven in je ful pridna, po 18. uri pa kar prosi, da jo v pižamo spravim in dam spat user posted image  Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to user posted image

Pridna. Midve imava tudi malo drugačen ritem, ko sem v službi, sedaj pa ko sem na bolniški, pa je popoldanski počitek bolj pozen, ampak vseeno zaspi ob pol osmih.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
22.9.2009 20:15:55   
pf
Lahko noč, grem brat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
22.9.2009 20:16:42   
arabela*

ja,samo tvoja vsaj za kako urco zaspi...meni pa ne spi in je groza

Ne urco, Lana spi okrog tri urce na dan še. Enostavno mi pokaže, da je utrujena in hoče počivati.

ja,vidiš,tačas si človek lahko v miru kaj naredi....kar konkretnouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
22.9.2009 20:18:28   
arabela*

Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to user posted image

pridna...user posted image

Naša tud po 19. uri gre spat in spi....do minimalno 6 ure zjutraj,edino ko ima svoje "čudne" dneve in ga biksa.....pol se pa zbuja...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
22.9.2009 21:04:38   
gold fish

a ti jaz vzamem, ko grem?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
22.9.2009 21:06:53   
gold fish

Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to user posted image

user posted image user posted image user posted image   ..bravo bubika....

...daj ti malo še našemu namigni....no, pa saj če je tak, ko je zdaj spet, pol ni problema....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
22.9.2009 21:07:19   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

a ti jaz vzamem, ko grem?

a bi še meni prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?????????????????????????

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?