Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:08:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubika spi 1-2 uri, kak kdaj. V vrtcu sploh ne vem, ne vprašam vsak dan sproti. Popoldan pa ji več ne pustim. Gremo takoj ven in je ful pridna, po 18. uri pa kar prosi, da jo v pižamo spravim in dam spat Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to enako. jaz je tudi popoldne ne dajem spat, tako da se ob sedmih lepo stuširamo, zrihtamo, pojemo in spimo. do šestih, ko jo pač zbudi ati za vrtec. med vikendom pa včasih tudi do pol osmih spi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:11:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,samo tvoja vsaj za kako urco zaspi...meni pa ne spi in je groza Ne urco, Lana spi okrog tri urce na dan še. Enostavno mi pokaže, da je utrujena in hoče počivati. ja,vidiš,tačas si človek lahko v miru kaj naredi....kar konkretno .... se otroček hitro navadi,da ima počitek, če ima vsak dan isti ritem...al pa vsaj podobnega...ob približno isti uri se hrani, gre na sprehod, gre počivat..... .....se navadijo. ... Probaj ji nek stalni ritem naredit....boš videla, da ti bo zaspala opoldan....... Malo glej kako ima A v vrtcu, pa imejta tako tud doma.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:13:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a bi še meni ...ko bom šla gor ti javim..ne vem točno kdaj....v kratkem pa sigurno.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:17:21
|
|
|
|
ključek
|
................bova rekli kakšno???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:17:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubika spi 1-2 uri, kak kdaj. V vrtcu sploh ne vem, ne vprašam vsak dan sproti. Popoldan pa ji več ne pustim. Gremo takoj ven in je ful pridna, po 18. uri pa kar prosi, da jo v pižamo spravim in dam spat Tako da spi od 19. do 6.30-7.00 zjutraj. Vsak dan znova sem ji hvaležna za to enako. jaz je tudi popoldne ne dajem spat, tako da se ob sedmih lepo stuširamo, zrihtamo, pojemo in spimo. do šestih, ko jo pač zbudi ati za vrtec. med vikendom pa včasih tudi do pol osmih spi. jaz tud našega ne pustim več popoldan spat...... zaspi opoldan včasih že ob 10.30, včasih komaj ob 12.30 (odvisno kdaj zjutraj vstane) pa spi do 14 al pa še dalje..... zvečer pa nekje ob 21uri zaspi pa do jutra....z izjemami seveda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:17:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a bi še meni ...ko bom šla gor ti javim..ne vem točno kdaj....v kratkem pa sigurno.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:18:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ................bova rekli kakšno??? če češ
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:19:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ................bova rekli kakšno??? če češ če čem????????????????????????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:20:14
|
|
|
|
ključek
|
joj, tok se mi lušta torta, ki jo imam v hladilniku.............. pa me skrbi, da jutri hlač ne bom mogla obleči.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:20:55
|
|
|
|
ključek
|
zband, že spijo ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:21:36
|
|
|
|
ključek
|
................kdaj gre pikec v vrtec?? do kdaj imaš ti podaljšano?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:22:15
|
|
|
|
ključek
|
ja kaj je zdej to..............monologiiiiiiiiiiiiiiiii..................................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:23:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj, tok se mi lušta torta, ki jo imam v hladilniku.............. pa me skrbi, da jutri hlač ne bom mogla obleči................. pol jo pa meni daj...... jaz sem še lahko v trenerki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:24:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj, tok se mi lušta torta, ki jo imam v hladilniku.............. pa me skrbi, da jutri hlač ne bom mogla obleči................. pol jo pa meni daj...... jaz sem še lahko v trenerki ..............bom poslala.......... tko kot čips zadnjič.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:25:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ................kdaj gre pikec v vrtec?? do kdaj imaš ti podaljšano? pikec gre čez 14 dni cca..... Jaz imam pa do začetka novembra + dopust še imam, samo ne vem še koliko ga bom porabila oz. če mi bodo dovolili, da si ga prenesem v drugo leto...... če si ga lahko delno prenesem ...grem delat 23.11, če moram celega porabit...grem delat 10.12.... 14 dni ga bom v vsakem primeru porabila, ker mi drugače propade....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:28:50
|
|
|
|
zband
|
ojla spijo že a ne doma,so šli malo na počitnice,da izkoristijo še te temperature in da se odpočijejo od ati-ja. .ne v soboto imamo trgatev pa so šli prej na vikend da spečejo pecivo in vse potrebno pripravijo seveda ni šla žena sama z otroci ampak sta se pridružila še tast in seveda tašča.ati pa ima v službi še delo in se jim upam pridruži v četrtek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:29:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj, tok se mi lušta torta, ki jo imam v hladilniku.............. pa me skrbi, da jutri hlač ne bom mogla obleči................. pol jo pa meni daj...... jaz sem še lahko v trenerki ..............bom poslala.......... tko kot čips zadnjič. veš kaj...ni treba.....mam jaz tud probleme kaj oblečt...omara pa polna.....novih pa nočem kupit, ker hočem, da so mi te iz omare prav...ker so tud nove
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:30:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ojla spijo že a ne doma,so šli malo na počitnice,da izkoristijo še te temperature in da se odpočijejo od ati-ja. .ne v soboto imamo trgatev pa so šli prej na vikend da spečejo pecivo in vse potrebno pripravijo seveda ni šla žena sama z otroci ampak sta se pridružila še tast in seveda tašča.ati pa ima v službi še delo in se jim upam pridruži v četrtek. no krasno!! lepo se imejte!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:31:04
|
|
|
|
zband
|
ker hočem, da so mi te iz omare prav...ker so tud noveuser posted image kdo bi vas zastopil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:31:06
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Čer kaj je kaj nowega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:31:21
|
|
|
|
gold fish
|
zband- a mate dosti za trgat?? mi bomo tud imeli trgatev....imam enih 5 trsov....lanskih pa letošnjih .....enih 10 grozdekov je gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 22.9.2009 21:31:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj, tok se mi lušta torta, ki jo imam v hladilniku.............. pa me skrbi, da jutri hlač ne bom mogla obleči................. pol jo pa meni daj...... jaz sem še lahko v trenerki ..............bom poslala.......... tko kot čips zadnjič. veš kaj...ni treba.....mam jaz tud probleme kaj oblečt...omara pa polna.....novih pa nočem kupit, ker hočem, da so mi te iz omare prav...ker so tud nove sej ne morem.............. ................sem jo že pojedla................
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?