Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 11:55:16
|
|
|
|
Inigo
|
ojla! na hitro poročam, da sva ravno od maksilofacialnega kirurga. pravi, da bo zobek ok, da naj ga malo še čuvamo, pol pa bo. malo je majav, ampak se hitro prijema nazaj. pozorni bomo mogli bit samo pri izraščaanju stalnega, ker lahko da ga je udarec potisnil nazaj in da zna malo dlje izraščat. če pa ne bo hotu zrast, ga bodo pa mogli "osvobodit". ampak to je še daleč. zaenkrat je VSE OK! jutri ša mava kontrolo pr svoji P, zaradi šivčkov, pol pa smo konc z zdravniki. upam! pridete kj na Piko?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 12:00:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 12:01:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 12:06:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 12:07:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa kaj ste se menle za miss buši, da je prijava sam do 17? ker so podaljšal do 24. taka d anaše nosečke se lahko prijavite. upam da nisem falila teme no evo ... ziiimskaaaaaaaaa, kje si?
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 12:40:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 12:56:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 13:22:50
|
|
|
|
lili3
|
Ojla, men se pa danes čist nič ne da, sem ful utrujena, pa ne vem od česa. Zjutraj sva se že potepala po mestu, bila na kavici s kolegicami, varuški danes nisva šla, ker ima neke obveznosti. Glih sem skuhala kosilo, počakam da se Aljaž zbudi pa greva jest. Sem se pa prej kr zraven njega mal ulegla in mal zadremala, je tak pasal. Metuljček, delam v komerciali, v podjetju, ki je največji proizvajalec ročnega orodja v Slo. Ajde, da boš mal ugibala. Mirjam, lep trebušček, se boš prijavila za Miss buši? Jutri pa imamo tudi mi končno posvetovalnico pri 1.letu. Je že bil čas. Zdaj pa moram mal v službo poklicat, da se zmenim za potne stroške, ker se bom sedaj vozila sama, prej pa smo imeli organiziran prevoz. Uživajte.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 14:08:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 14:09:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 14:41:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 18:15:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 18:22:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 18:24:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 19:09:39
|
|
|
|
ksenci
|
jz sm spet čistpreutrujena- smo bili v lj- aljaž je imel kontrolo v alergološki in so ga ponovno testiral. zdravnica je omenla, da mu bojo mogoče naslednjič še nardil imunske teste, da vidijo kolk je odporen- sam je baje potreben kjr dost krvi. bomo vidl, kaj in kako. danes so bili kožni testi na jajca negatvni, ampak čakamo še krvne, da vidmo kolk je na tem. potem pa smo se vstavl v domžalah in smo šli gledat 3 tedne staro manco-uh, kako je majcena, sm že čist pozabla kako mali so novorojenčki zdaj pa komaj čakam da spravim spat aljaža pol pa še sebe. že dva dni sem ful utrujena, pa sloh ne vem zakaj pa križ me je začel tako matrat
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 19:26:19
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Rebeca vam pa res dogaja! Sem imela FB na sumu, da si poniknila, ker vidim, da tam pridno kmetuješ. kaj sem jaz edina tukaj, ki ni "kmetica"? Sploh nočem začet, da ne bi not padla.. moram pa vam priznat, da dobivam kar pikice, ker imam vsak dan vsaj 10 nekih daril, pa vabil za kmetijo.. ni mi treba nič pošiljat. sorčy sm mnda jz ti tud kaj poslala, kr sm kliknala kr pošli vsem farm w prijateljem, sm jz tud kmetica že kak teden- tukaj nč križ ne boli, sam pol ko pogledam na naš vrt pred hišo se sprašujem zaka ni tak simpl
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 19:26:20
|
|
|
|
Majuska
|
Ugotavljam, da je naš fant na dobri poti do samostojne hoje ... stoji v stajici in gleda risanke, ko pa zaploska, se seveda spusti in kar stoji ... se malce nazaj ulovi, pa spet ploska in sam stoji ... no, še malo nam manjka Naš oči je kar pozabil kosilo naredit ... saj ne morem verjet ... preostane mi samo, da si naredim solato
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 19:27:41
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Ugotavljam, da je naš fant na dobri poti do samostojne hoje ... stoji v stajici in gleda risanke, ko pa zaploska, se seveda spusti in kar stoji ... se malce nazaj ulovi, pa spet ploska in sam stoji ... no, še malo nam manjka Naš oči je kar pozabil kosilo naredit ... saj ne morem verjet ... preostane mi samo, da si naredim solato bravo aleksander a res ja kaj pa je očija zmedl
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 19:37:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 19:40:19
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Ugotavljam, da je naš fant na dobri poti do samostojne hoje ... stoji v stajici in gleda risanke, ko pa zaploska, se seveda spusti in kar stoji ... se malce nazaj ulovi, pa spet ploska in sam stoji ... no, še malo nam manjka user posted image Naš oči je kar pozabil kosilo naredit ... saj ne morem verjet ... preostane mi samo, da si naredim solato user posted image user posted image tudi nam je danes v razvojni rekla, da je samo še vprašanje meseca, kdaj bo ta mali hodil. čez dva meseca pa kontrola, ko bo že hodil, da vidi kako je z nogico. sem vesela ful ful ful super umpa, upam, da nasledn tedn pa bo šla skoz kaka kavica. zdaj mi dan kr prehit steče. ampak morma mal počvekat, kr drgač se bo preveč nabral
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 19:53:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 19:54:15
|
|
|
|
netki
|
evo zgubljena netki se vrača seveda s vprašanjem glede prehlada: koliko svečk zaenkrat lahko dam tilnu? eno? ali lahko kombiniram s calpolom? ja mal smo zbolel, veselo hodimo, uživamo v vrtcu, mami gre v šolo, odnosi nč boljši....poniknila nisem zaradi kakšne zamere ampak se nekak nisem mogla vklopit, kr nisem pasala zraven...zdej se je dost stvari spremenil tko da mal bolj pozitivno gledam naprej.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 20:23:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 20:27:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 20:48:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Otrok vam pove, da je istospolno usmerjenrotkappchenposlal/a bi ga/jo k psihiatru (
12%)
to se mi ne more zgoditi (
4%)
odpovedal/a bi se ga/je (
1%)
sprejel/a bi to (
82%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!