|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 9:43:56
|
|
|
|
glugluglu
|
oj, naš Tian je boljši, samo zakašlja tu in tam, še iz nosa mu ne teče več sedaj ko sem mu ga spucala po ORL. Ksenci, ja ti znaki, ki si jih še dodatno opisala, ki jih je imel od tvojga brat so pa res tipični za shizofrenijo, no res dobro, da so pravočasno opazili. rebeca, a zdaj ne bo rdeče-siva, sta si spet premislila? Sicer mi pa grejo tudi temno rjava okna bolj zraven k rumeno beli fasadi kot k rdečo sivi. Citron C3 Picasso je pa meni ful fajn avto, tak praktičen, pa ne prevelik, ravno prav za nas - ženske z otroci, to so res fajn pogruntali. Tianu tudi neenakomerno rastejo zobje, je dobil štiri kočnike že zdavnaj, medtem ko sprednjih še nima vseh . zimska Tian je v vrtcu od 6.40 do 15.15 (8,5 ur) ali do 15.30, tudi že do 16.00 je bil (kar je več kot 9 ur ). Tako je to, če smo polno zaposleni, ja pa jaz imam 7 urni delavnik, potem ko bom imela normalno 8 ur, pa ne bo zneslo, da bo največ do 9 ur v vrtcu. Fizično ne znese, nimam rakete do službe in nazaj. Drugače pa sej bo, sčasoma bosta lahko spoznala kakšen par, ki imajo podobne situacije glede varstva in otrok, pa bo lažje. Vem pa kako ti je, ker sem bila v zelo zelo podobni situaciji par let nazaj pa se še zdaj včasih sprašujem kako mi je sploh uspelo sploh prigurat, ampak kar gre nekako. nanka, dobro opravi, jaz imam tudi roditeljskega za Marka danes.
|
|
|