Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:04:10
|
|
|
|
ksenci
|
no prej sm tolk jamrala kolk sm utrujena, ko pa je mali zaspal, sm se stuširala in še kr na rač. visim- no sej me bo kmal moj dol vrgu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:04:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:06:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:07:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:07:54
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ja, ko cunje... kaj češ, pride... aha, saj se spomnimo - zadnjič, k je naša reprezentanca izgubila, pa sta se s tvojim utapljala v jagodah - očitno je blo tu mač, pa je zdaj za tabo prišlo kam je odšel možek?
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:08:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
razno: Wentworth Miller v papučah - he, he - in raybankah : KLIKNI Saj ni res, pa je: Suri Cruise v petkah: KLIKNI KLIKNI Za ljubiteljice Somraka (Twilight): KLIKNI Sarah Michelle Gellar - še malo, pa bo otroček pribrcal na svet: KLIKNI Tori Spelling - ex-Donna iz BH-ja without make-up --> not good, not good at all: KLIKNI Nicolette Sheridan bi morda lahko razmislila o malce daljših kratkih hlačah: KLIKNI Medtem pa Eva Longoria Parker kar žari ob svojem Tonyju - tko dobro že nekaj časa ni izgledala: KLIKNI KLIKNI OMG, sodniki bodo šli iz 40. v 47. plačni razred - dio mio, tud jaz bi mogla it za sodnico, ne pa v javno upravo, kjer nas je čez 150.000 in nas bojo zdj gladko skenslali: KLIKNI
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:10:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:12:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:13:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:13:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:15:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška metuljčk...kako pri vragu si lahko vedno tako pozitivna, polna energije...kaj piješ? katero drogo čopaš? dej še men mal baš tole sm hotla napisat, z jezika si mi vzela! jz s suhim zlatom plačam od metuljčice staf!!!!!!!!!!!!!!!! hi, hi, ti kar daj aro, pa ti potem naknadno izdam recept
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:17:38
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Ojla, men se pa danes čist nič ne da, sem ful utrujena, pa ne vem od česa. Zjutraj sva se že potepala po mestu, bila na kavici s kolegicami, varuški danes nisva šla, ker ima neke obveznosti. Glih sem skuhala kosilo, počakam da se Aljaž zbudi pa greva jest. Sem se pa prej kr zraven njega mal ulegla in mal zadremala, je tak pasal. Metuljček, delam v komerciali, v podjetju, ki je največji proizvajalec ročnega orodja v Slo. Ajde, da boš mal ugibala. Mirjam, lep trebušček, se boš prijavila za Miss buši? Jutri pa imamo tudi mi končno posvetovalnico pri 1.letu. Je že bil čas. Zdaj pa moram mal v službo poklicat, da se zmenim za potne stroške, ker se bom sedaj vozila sama, prej pa smo imeli organiziran prevoz. Uživajte. Bom jaz ugibala namesto metuljčice. A delaš v Unior Zreče? Če je odg ja, potem mogoče poznaš eno mojo sošolko iz Zreč. Mislim da še dela tam, Tatjana D. Ja, delam v Uniorju. Sam zdele se pa ne spomnim, da bi poznala kakšno Tatjano. Kje pa dela?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:17:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:18:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:20:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:21:03
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 mojček - kaj pa, če jo boli/peče grlo in zato zavrača drugo hrano? A slzov sirup si ji kaj dala? Pikepoke za Živo! sm tuhtala, sam... če ji pa kej diši, pa poje... smoki, fige - to je pa mlela. pa na flaši vakum nardi je pa res, da tudi čaja manj popije, tko da možno, da jo malo grlo draži, ja. slezov sirup... bom kupila, pa da vidimo. moja noče niti unga bimbi za imunski sistem pit. no way, kolk ji ni dobr! Tega bimbi mi Aljaž tud večkrat ven plune, sicer je pa res ful sladek. Drugače pa se jaz kr potrudim, da ga vsaj nekaj dobi. Slezov sirup se daje pri dražečem in suhem kašlju brez katarja, tak da moraš pazit, kakšen kašelj ima, ker drugače lahko narediš več škode kot koristi. Tak nam je 1x P rekla. Sem šla zdaj prav prebrat na škatlo za kakšen kašelj je.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:21:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci drage moje, ne ve meni takšne slikce limat tlele gor, kr se ne bo vredu končal no se bom poskušala brzdat, če pa ne, pa še imam eno trojansko big kremšnito v hladilniku evo, ksenči, samo zate: kakšna krešnita neki - tole zgoraj je zdravi obrok Almera, mirno noč! mojček, moj sodelavec je tudi kajakaš - se že cca. 10 let ukvarja s tem & na polno uživa. Meni je to daleč preveč ekstremno, da bi šla v brzice s tem malim boat-om Pa da okol obrne - dio mio, me kar tu na kopnem stisne, če pomislim, kako bi blo down under. Kje sta pa danes populis & neboglasnica? Kaj pa dogaja z levinjo? Tims? In še malo morje jih je, k jih nismo že (pre)dolgo brale ... javite se kaj, julijke! bajdwej, pupe: a kateri slučajno iz nosa teče - ker mam feeling, da sem se od ene virtualne nalezla. Nekaj mi skuša tečt iz nosa - upam, da je le lažni preplah, ker sem bla glih pred nekaj dnevi prehlajena. C'mon, no.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:23:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:23:47
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 sam res... noro, kako šopaš energijo naokol... komot si jo vzameš, kar imaš manjkota dovolim hja, zdaj moram pa vodoravno, sicer se bo ta energija iztrošila mejte se max, bejbike moje, lepo in mirno noč želim ... če se bo pa kaj treslo sredi noči, pa nič skrbet - telovadba na barjanskih tleh night, night
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:26:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:26:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška moja je doma sama jedla stvari kot so pire...zdej je pa v vrtcu začela vse..sem ji pač žličko dala v roko, pa sva skupaj zajeli v krožniku in sem ji pomagala nest v usta...ene parkrat je dovolila, potem pa ne več,...zdej v vrtcu vse je sama, doma ji pa še ne pustim tolk pacat vau, noro, kako hito je to steklo pri vas mi smo zdaj spet stagnirali, ko je bila bolna, pa sem jo maksimalno razvajala & jo lepo pitala ... hm, bo ju3 spet špasno v vrtcu - tam hoče vse sama & je potem juha v naročju namesto v želodčku ... no, enkrat bo že ratalo ... he, he, I'm sorry ... not today, miško, not today ... mama's on fire
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:26:59
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Almera Njami - sladoled sem snedla. Danes sem pa prav utrujena - tale služba mi ni nič fajn. Aja, kako naj se lotim, da bo Bor sam jedel? Z roko je brez problema (koščke kruha ipd, z žlico pa le kupčke zraven posodice dela) moja je doma sama jedla stvari kot so pire...zdej je pa v vrtcu začela vse..sem ji pač žličko dala v roko, pa sva skupaj zajeli v krožniku in sem ji pomagala nest v usta...ene parkrat je dovolila, potem pa ne več,...zdej v vrtcu vse je sama, doma ji pa še ne pustim tolk pacat d best! naš pa kr neki paca pa nima pojma kaj bi si z žlico počel. sicer jo ese v usta, ampak prazno. krožnik pa prime in ga vrže z mize... mi še neki časa ne bomo jedli sami
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 22:27:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 22.9.2009 22:29:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška se mi je zdelo da ne greš spat, ampak se priklopit podaljšek je še v Portorožu
|
Katero ime vam je všeč?Marija (
14%)
Anamarija (
52%)
Ivana (
34%)
Število vseh glasov: 11496Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!