|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
13.9.2009 21:18:36   
petarda
Meni je pa najbolj všeč datum 26. ali 27. ta mesec user posted image , ko še nebo tako mrzlo...samo se moramo zdaj zmenit za ziher, ker sem že odpovedala eno stvar za takrat... in v primeru, da odpade se še lahko javim nazaj user posted image ....tak....da....ajde.....karte na mizo...user posted image  Kdo bi takrat lahko?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
13.9.2009 21:47:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Meni je pa najbolj všeč datum 26. ali 27. ta mesec user posted image , ko še nebo tako mrzlo...samo se moramo zdaj zmenit za ziher, ker sem že odpovedala eno stvar za takrat... in v primeru, da odpade se še lahko javim nazaj user posted image ....tak....da....ajde.....karte na mizo...user posted image  Kdo bi takrat lahko?user posted image

Jaz user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
14.9.2009 9:06:39   
Urša
V soboto gremo mi v Velenje-če gre še katera, naj nujno javi, da se dobimo, nedelja je še fraj. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
14.9.2009 16:17:18   
petarda
Kaj zdaj? Ste vse pomrznile? user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
15.9.2009 9:09:06   
ada2
Jaz moram preverit za tisti pikin vikend, če je Nuša doma ali pri atiju, ker, če je doma bi pa mi mogoče res šliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
16.9.2009 19:25:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Jaz moram preverit za tisti pikin vikend, če je Nuša doma ali pri atiju, ker, če je doma bi pa mi mogoče res šliuser posted image

Si preverila? user posted image  Mi bi tudi lahko prišli v Velenje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
16.9.2009 21:06:04   
ada2
preverila, je pri atiju... bomo se poskusili zmenit, da menjamo, če pa ne bo šlo, pa pridemo na žalost brez njeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
17.9.2009 13:09:59   
petarda

preverila, je pri atiju... bomo se poskusili zmenit, da menjamo, če pa ne bo šlo, pa pridemo na žalost brez njeuser posted image

Ti se kar zmeni,da menjate user posted image ....kaj takega bo pa ja razmel user posted image . Jaz se že veselim srečanja user posted image user posted image user posted image

Drgač pa smo imeli danes sistematiko in cepljenje za juniorja. Pri 6m ima 64 cm in 7220g. Ravno prav user posted image  No, mogoče je malo majhen, samo je rekel pediater, da se ve na koga je user posted image user posted image user posted image . Je pa bil priden, brez solzice, nasmejan...ma moj mali cuker user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
17.9.2009 18:32:50   
ada2
user posted image user posted image user posted image  junior, priden... naš je tudi vsa cepljenja do zdaj prestal brez jokauser posted image

ima pa skoraj pol kg več in 6 cm je daljši od juniorja

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
18.9.2009 20:51:50   
ada2
jaz sporočam, da nas ne bo v Velenje....user posted image

namreč bo se začele te user posted image  bratve in tisto soboto je ena taka, ki je pač ne moremo ven spustiti.... ok, je varianta, da grem sama z otroci, ampak že tako sem skoz sama za vse, pa po pravici povedano mi sami ni za iti, ker bi bila potem res čisto hin.... mi je lažje doma v park na igrišče iti, upam, da razumete...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
18.9.2009 22:56:44   
*bubi*
user posted image  za juniorja in za Mihca. Bubika pa kar zna glasilke uporabit pri cepljenju user posted image

Se je pa ful lepo navadila vrtca  user posted image  Sem tak vesela. Nič joka, nič več se nazaj ne vleče, ko vidi vzgojiteljico. Se ji vidi, da je bolj navajena h komu it - danes je po trgu hodila med eno prireditvijo (btw, bubi je z vrtcem nastopal user posted image ) in je kar šla enemu na krilo user posted image user posted image  Pa znana osebnost je, mogoče pa zato user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
18.9.2009 22:57:36   
*bubi*
Hmmmm, mogoče pa bi nam tudi ratalo do Velenja prit user posted image  Najprej naj bo lepo vreme napovedano, potem pa se bomo dalje pogovarjali.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
20.9.2009 19:17:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Hmmmm, mogoče pa bi nam tudi ratalo do Velenja prit user posted image  Najprej naj bo lepo vreme napovedano, potem pa se bomo dalje pogovarjali.user posted image

user posted image  No...trije smo že user posted image user posted image user posted image zdaj naj še Ada reče...ma klinc in deca in bratve...gremo tudi mi.... pa smo že 4.... pol pa paštetka, Amy, Jana, Nina...kdo še? Nincy, til, mujcek al kaj je bla potem, pa še ena iz Ptuja, ki dela na centru za socialno delouser posted image , pa Naty.......ajde babe...saj se vas skoraj ne spomnim večuser posted image . Dajmo se na kup dobit, da mal počvekamo user posted image ...no, pa še kakšna, ki sem jo sedaj nenamenoma pozabila, samo nimam cajta mislit, ker moram petardita iz banje pobrat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
20.9.2009 21:42:06   
Urša
No,super, potem pa se vidimo! Mi smo šli danes na otvoritev, je Pika prevzela oblast v mestu! user posted image  Luštno, ampak moram v soboto nujno kakšno srečko kupit, danes smo bili prepozni in jih je že zmanjkalo. Je pa veliko stvari, ful delavnic, konjčki, palačinke, sladoled, trampolin, lunapark, vila Čira Čara, Fickotov kolikor hočeš, gasilci-sta danes oba špricala, se pa vse dogaja ob jezeru, tako da je lepa okolica. Gužva je pa tudi! user posted image  Danes je nastopala Alya, v soboto bodo Foxy Teens.
Glede ure v soboto se kar same zmenite, mi imamo žal delovno soboto, tako da pridemo ko pridemo in vas poiščemo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
21.9.2009 9:14:37   
petarda

pa še ena iz Ptuja, ki dela na centru za socialno delouser posted image ,

Nej user posted image  sem se potem zvečer spomnila user posted image

Pa dobro jutro user posted image  Pa kavica user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
21.9.2009 9:17:45   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  No...trije smo že user posted image user posted image user posted image zdaj naj še Ada reče...ma klinc in deca in bratve...gremo tudi mi.... pa smo že 4.... pol pa paštetka, Amy, Jana, Nina...kdo še? Nincy, til, mujcek al kaj je bla potem, pa še ena iz Ptuja, ki dela na centru za socialno delouser posted image , pa Naty.......ajde babe...saj se vas skoraj ne spomnim večuser posted image . Dajmo se na kup dobit, da mal počvekamo user posted image ...no, pa še kakšna, ki sem jo sedaj nenamenoma pozabila, samo nimam cajta mislit, ker moram petardita iz banje pobrat user posted image

user posted image user posted image user posted image  
no, bom pa jaz rekla ma klinc pa ded in bratve, grem pa samauser posted image

ok, bom prišla sama z mojima fantoma, ampak pod pogojem, da mi bo kdaj katera Miha prijelauser posted image .... saj on je ful priden in miren, večje težave so z Adamomuser posted image
Nuša bo pa žal zamudila, čeprav jo vleče, ampak se jepač odločila za ata in bratvouser posted image

mogoče mi pa uspe zraven zvlečt še eno kolegico, ki ima tudi novembrčičo, en dan starejšo od Adamauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
21.9.2009 9:23:43   
ada2
mah, mi možgani res počasi delajouser posted image user posted image user posted image

če ne pa vzamem s sabo nečakinjo, pa je rešen problemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
21.9.2009 20:32:06   
petarda

mah, mi možgani res počasi delajouser posted image user posted image user posted image

če ne pa vzamem s sabo nečakinjo, pa je rešen problemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  No evo user posted image user posted image user posted image ...drgač ti pa jaz primem Miha, če ti meni Juniorja user posted image user posted image user posted image user posted image .... Jaoooo zdaj sam držite pesti, da mi ne zbolimouser posted image ...petardito je včeraj ponoči začel kašljat...in spet čist tako lajajoče, kot pri laringitisuuser posted image  Čez dan je bilo bolje, po opoldanskem spancu spet...zdaj težko govori, sem mu dala prospan, pa kamilice kuham, da bomo dali glavo v pisker user posted image , pa potem kamilice v sobo...jaz mislim, da bi morali progurat nočuser posted image  Vročine pa HVALA BOGU nima user posted image user posted image user posted image user posted image .... Sem pa danes malo gledala te inhalatorje... saj mi ni problem skuhat kamilic...samo pri laringitisu baje bolj svetujejo hladne inhalacije s fiziološko user posted image  in te naj bi se delale samo z inhalatorjemuser posted image ...in prebrala sem, da je boljši UZ, kot navaden kompresorski...nihče v lekarnah in trgovinah po mestu, pa mi ne zna razložit zakajuser posted image ...Pa cene so tako smešne...nekje je UZ enaka cena kot kompresorski, nekje pa navaden 100 eur, UZ 200...torej enkrat večuser posted image ....

Bubi...daj pomagaj prosim...katerega priporočaš? Katerega imate vi? Zakaj naj bi bil UZ boljši? user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 21.9.2009 20:33:42 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
21.9.2009 21:51:52   
ada2
user posted image user posted image user posted image  za petardita, da ne zboli

torej srečanje novemrčkov 2005 je letos 26.9 v Velenju... dajmo še samo uro določit. kakšni predlogi?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
21.9.2009 21:56:15   
petarda
Zdaj vidim, da naj bi UZ inhalator bolje razpršil vodo v meglico user posted image ...pa verjetno je tišji user posted image .

Srečanje... mi se zjutraj najemo, napakiramo in gremo....pridemo v Velenje nekje do večera user posted image user posted image user posted image user posted image .... ah seeeej neeee...čeprav včasih res traja, da vse napakiram user posted image ... Jaz mislim, da nekje okoli poldneva, enih bi bili mi tamuser posted image .... saj kosilo bomo pa itak tam kaj usput pojedli...kak hot dog, čevapčič...al kaj takega kar Pika rada je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
21.9.2009 22:15:04   
petarda
Tincci sem še pozabila user posted image user posted image user posted image ... Tincci, tincci...boš prišla? ...sem pa bila zdaj na tvoji spletni strani in vidim, da laufa 100/h user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
22.9.2009 7:37:51   
amy26

user posted image user posted image user posted image  za petardita, da ne zboli

torej srečanje novemrčkov 2005 je letos 26.9 v Velenju... dajmo še samo uro določit. kakšni predlogi?

dobro jutro

delam 26.9.09, če bomo zdravi bom pač trgovino zaprla
Ela je bila sedaj cel prejšnji teden na antibiotiku, kašlja še vedno Aleks tudi malo, bomo torej videli kako bo z zdravjem,
kje v Velenju pa se menite, pa kje je Velenjeuser posted image  torej če greš po avtocesti proti Celju katere smeri se držati

25.9. grem še na RD od bivše sošolke bomo zalile 30. okroglih, babe bomo na kupu in šle na bowling, to bo fino še nikoli nisem bila na bowlingu

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
22.9.2009 9:07:48   
Urša
Greš proti CE, za Žalcem je izvoz za Velenje, to je še pred Celjem. Ko prideš v Velenje, je pa itak že Pika na znakih, ki kaže pot, greš v krožnem v smeri Šoštanj. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
22.9.2009 9:10:20   
Urša
Na ViaMichelin mi vrže ven tale izvoz:
Žalec
Dravograd
Slovenj Gradec
Velenje
Dobrna

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
22.9.2009 20:33:30   
ada2
user posted image user posted image user posted image  jaz pridem z vsemi tremi otrokiuser posted image user posted image user posted image

pa še moja sestra s svojima dvemauser posted image

a bi ostalim, ki se več ne javljajo tu kak mail poslale? vabilo?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Ime deklice
kyra

Katero ime za deklico vam je bolj všeč?

Flora (27%)

Kaja (42%)

Taja (31%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!