Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 21.9.2009 22:40:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kako pa pol uši prehajajo z glave na glavo? lezejo po posteljnini al kako? Poposteljnini, plišastih igračkah,..., najraje pa kar z glave na glavo, ko otroci med igro stiskajo svoje buče skup. danes sem pa vidla uši "v živo". Jih je sosedov fantek staknil v vrtcu in potem sta dve sosedi gledali njegovo bučo in ugotavljali, a jih ma al ne... Pa pridem mimo in me sprašujeta, če vem, kako zgleda uš. Sem pogledala še jaz in itak, fantič ma uške Dobro, da smo se zadnje dni toliko pogovarjale o tem, zdaj sem že pravi ekspert na področju malih zajedalcev
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 21.9.2009 22:40:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix- da nebi midve o pomarančni koži.Si čist lepa žena po jusu narejena.Če bi mene človek prepolovil,bi lahko dobil ven dve feliši ,tak,da res nebi midve debatirale.Ko boš mela 100 kg te se javi.Pa ne boj se ko sem jaz na bazen stopla ni nihče ušel ,samo vode je blo bolj malo v bazenu . draga moja, kako tebi vedno uspe mene nasmejat PERSIDA JE LEGENDA
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 21.9.2009 22:40:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN jaz bi pa vprašala kako ste dale-naredile bučke prvič jaz jih bom narezala in skuhala na sopari, najverjetneje kar jutri
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 21.9.2009 22:40:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi? So ja. fb spet šteka, ne? sem obupala No! BRAVO!!! don't you worry, ne za dolgo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 21.9.2009 22:40:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cita - e bogi vi ,da čimprej mine.Tople obkladke na prsni koš,al ,pa vroče kamilice nekam zraven nje postavi.No to bi jaz . ja, nekak je treba zrak navlažit...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 21.9.2009 22:40:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes mi nekaj ne zalaufa .Sem že imela danes padec moči,pa sem nekak zgurala.Imam občutek ,da ko je moj doma gre vse k vragu.Maladva se dereta ko jesiharja ko je on doma.Ma pritisk mi je nakurblo na 1000C .Kdo drug ,če ne on.No malo sem se mogla spovedat .Ne vem ,če bi drugač lako zaspala. Persida, ti se kar skašljaj, čeprav ne vem, če boš zaradi tega kaj več spala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 21.9.2009 22:53:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz tudi šibam spati... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 21.9.2009 23:21:30
|
|
|
|
yania
|
Evo, so pogasili....potem me je pa še policaj popisal, ko sem neko inform.dala, ker sem enga sumljivga videla na biciklu, ko smo čakali gasilce...grozno, kako je gorelo...sem posnela s fotkičem...lahk na POPu objavmo pol pa sem še preden so pršli gasilci, še enkrat klicala 112 kje so tako dolgo, pa mi pravi na oni strani: pomirte se, pa saj gorijo samo smeti, e ne? ja butelj, smeti v gozdičku in teh smeti je ene 10 x 10 m, nad smetmi so drevesa, pa razsvetljava je direkt nad ognjem in razni kabli, pa vrtec je stran ene 50 m.... no, grem še jaz cunje skup zmetat....ni kraja...res ne... Feliša, kaj slike so uredu?..nisem nič nazaj brala...
< Sporočilo je popravil yania -- 21.9.2009 23:22:40 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 8:47:57
|
|
|
|
mediuhec
|
MB: jaz sem za čet dopoldan okol 9.30-10.00. trezika, malačebelica- vidve tudi? bučke: jaz jih mal prekuham da so mehke- jih zmaše 100 na uro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 9:34:28
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!! Mi smo vstali spet ob pol sedmih, ma sej zdej sem pa že skor navajena Gh jaz ji tudi dam kar naribano olupjeno jabolko, banano tudi kar strgam pa dajem, grozdje sem ji pa tudi dala kar tak malo brez koščic, sploh nisem miksala, pa tudi druge hrane več ne bom, krompir ji je bolj všeč pretlačen in isto korenje.Je pa res, da sva zdaj zaenkrat samo en obrok izpustile, pa mi bojo zize odpadle, sam počasi moraš, aja pa malico ima eno sadje poleg zize. pridne sta glede gh. kaj nikoli ji nisi miksala pa to? je hotla kar od začetka jest pretlačeno? Ja na začetku sem, sam potem sem pa še tak poskusila, je pa res, da kupim banane ponavadi take, ki so že dot rjave.Ker so te bolj zrele, pa mehkejše.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 9:36:14
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? pridita vidva recimo v terme ptuj A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim! eh pozabila. pa čakaj ni ravno v ponedeljek ta dan ko lahko pokličemo? grem gledat. sem pa gledala da majo tudi na fontani v mb. bi vidva prišla v mb? A grete na tečaj, medve tudi, sicer v Velenje, cena je pa neki čez 100€, sam sej koga bom spoznala, pa še mala bo v vodi, tam je pa čist nora
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 10:58:03
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? pridita vidva recimo v terme ptuj A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim! eh pozabila. pa čakaj ni ravno v ponedeljek ta dan ko lahko pokličemo? grem gledat. sem pa gledala da majo tudi na fontani v mb. bi vidva prišla v mb? A grete na tečaj, medve tudi, sicer v Velenje, cena je pa neki čez 100€, sam sej koga bom spoznala, pa še mala bo v vodi, tam je pa čist nora o Lolita potem se pa vidimo, midve s Tiano tudi prideva, kdaj bosta hodile, priditatist termin ko je za Velenjčane, da bo vsaj ena poznana
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 11:38:15
|
|
|
|
trinity22
|
No midve sva že kako uro doma iz posvetovalnice ... vse sva lepo opravile, je bila pohvaljena, le pikice nisva dobiel, ker je spet prehlajena, ji je včeraj zvečer začelo iz noska tečt in sva ga celo noč praznile, bogica je celo noč jamrala v spanju Mi je pa ful čudno, ko si tile dohterji niso čisto nič enotni. Danes jo je ena druga pregledovala, ne njena zdravnica in me vpraša če ima vročino, pa rečem, da ne, da je ponoči imela 37, 7, pa me ona ful čudno pogleda in reče ja gospa sej to pa je vročina men pa vsi tumbajo, da do 38 ni nobena vročina in da kaj paniko zganjam, ja pa kak naj pol vem kdaj je in kdaj ni če še oni niso med sabo zmenjeni. No uglavnem zradi tega je potm cepljenje prestavljeno na 6. 10. Podatki za na seznam: težka: 7890g velika: 65,5 cm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 12:03:51
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? pridita vidva recimo v terme ptuj A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim! eh pozabila. pa čakaj ni ravno v ponedeljek ta dan ko lahko pokličemo? grem gledat. sem pa gledala da majo tudi na fontani v mb. bi vidva prišla v mb? A grete na tečaj, medve tudi, sicer v Velenje, cena je pa neki čez 100€, sam sej koga bom spoznala, pa še mala bo v vodi, tam je pa čist nora o Lolita potem se pa vidimo, midve s Tiano tudi prideva, kdaj bosta hodile, priditatist termin ko je za Velenjčane, da bo vsaj ena poznana Potem se pa vidimo na sestanku, verjeten bom šla ja na tega-termin.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 12:15:58
|
|
|
|
Yassy
|
Ojla punce, no pa evo da se se jst javm mal po dolgem casu.Sem vas kar nekaj casa iskala, no pa mi je dabes ratalao najst kam ste se ksrile:)))),...vivim, da ste vse se vedo pridne z pisanjem,....sam par puncpa pogresam,...al pa so sam danes bl tiho :)))) no upam da me se sprejmete medse, po tako dolgem casu,...sem videla da vpisujete spey nek seznam,....glede cesa??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 13:20:39
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? pridita vidva recimo v terme ptuj A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim! eh pozabila. pa čakaj ni ravno v ponedeljek ta dan ko lahko pokličemo? grem gledat. sem pa gledala da majo tudi na fontani v mb. bi vidva prišla v mb? A grete na tečaj, medve tudi, sicer v Velenje, cena je pa neki čez 100€, sam sej koga bom spoznala, pa še mala bo v vodi, tam je pa čist nora o Lolita potem se pa vidimo, midve s Tiano tudi prideva, kdaj bosta hodile, priditatist termin ko je za Velenjčane, da bo vsaj ena poznana Potem se pa vidimo na sestanku, verjeten bom šla ja na tega-termin. no super ... sem jim glih dans poslal mail, kdaj bo ta uvodni sestanek, upam, da dobim odgovor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 13:57:16
|
|
|
|
mediuhec
|
atlantis: a se niste menile da greste tja? imam DM bon, če katera rabi- pošljem po pošti (10% popust za prilagajanje dojenčkov v vodi)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 14:05:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy Ojla punce, no pa evo da se se jst javm mal po dolgem casu.Sem vas kar nekaj casa iskala, no pa mi je dabes ratalao najst kam ste se ksrile:)))),...vivim, da ste vse se vedo pridne z pisanjem,....sam par puncpa pogresam,...al pa so sam danes bl tiho :)))) no upam da me se sprejmete medse, po tako dolgem casu,...sem videla da vpisujete spey nek seznam,....glede cesa?? Pozdravljena nazaj....!!! Na seznam pa vpijujemo podatke iz posvetovalnic, mere, težo, prve zobke pa slikice objavljamo. Malo prečekiraj stari zadnji seznam...Ko boš pisala podatke jih odebeli in obarvaj, da ne bodo tete, ki to rihtajo spregledale. Pa čimveč se vključuj v debate..večerne so bolj aktualne...da ne boš izbrisana...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 14:07:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lolita in Trinity!!!! A vama so se javili na telefon ali po mailu??? Kako sta se prijavili ali bosta kar šli na uvodni sestanek??? Nama z MaloČebelico se ne javijo in nič ne odgovorijo....za Terme Ptuj govorim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 15:37:22
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lolita in Trinity!!!! A vama so se javili na telefon ali po mailu??? Kako sta se prijavili ali bosta kar šli na uvodni sestanek??? Nama z MaloČebelico se ne javijo in nič ne odgovorijo....za Terme Ptuj govorim! oj, jaz sem jim danes poslala mail pa še nisem dobila odgovora ... ti javim ko bo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 16:05:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Feliša, kaj slike so uredu?..nisem nič nazaj brala... ja, seveda a ti lahko iz ftpja vlečeš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 16:14:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec atlantis: a se niste menile da greste tja? imam DM bon, če katera rabi- pošljem po pošti (10% popust za prilagajanje dojenčkov v vodi) ja, smo se, ja, ampak čist tako... na plavanje drugače pa se tale tečaj prilagajanja dojenčkov v vodi začenja jutri, če katero zanima: http://www.atlantis-vodnomesto.si/novica.php?id=4620 Najaa in yania, a sta pol za stvar za naslednji teden? A bi šla še katera? Glih gledam cenik, da je med 13. in 16. uro ob delavnikih vstopnica 20% cenejša. Za dve uri stane 8,30 EUR (to je brez popusta). Sicer se mi zdi cena za dve uri kar visoka... Samo za dlje pa najbrž niti nima smisla iti, ne verjamem, da je malčkom voda dolgo zanimiva
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 19:59:47
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? pridita vidva recimo v terme ptuj A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim! eh pozabila. pa čakaj ni ravno v ponedeljek ta dan ko lahko pokličemo? grem gledat. sem pa gledala da majo tudi na fontani v mb. bi vidva prišla v mb? A grete na tečaj, medve tudi, sicer v Velenje, cena je pa neki čez 100€, sam sej koga bom spoznala, pa še mala bo v vodi, tam je pa čist nora o Lolita potem se pa vidimo, midve s Tiano tudi prideva, kdaj bosta hodile, priditatist termin ko je za Velenjčane, da bo vsaj ena poznana Potem se pa vidimo na sestanku, verjeten bom šla ja na tega-termin. no super ... sem jim glih dans poslal mail, kdaj bo ta uvodni sestanek, upam, da dobim odgovor Jaz imam že mail, so mi ga poslali in če hočeš, ti pošljem na mail, če mi ga poveš na zs.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:00:33
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lolita in Trinity!!!! A vama so se javili na telefon ali po mailu??? Kako sta se prijavili ali bosta kar šli na uvodni sestanek??? Nama z MaloČebelico se ne javijo in nič ne odgovorijo....za Terme Ptuj govorim! Jaz sem poklicala in mi je poslala mail Bazen Velenje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 20:14:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lolita in Trinity!!!! A vama so se javili na telefon ali po mailu??? Kako sta se prijavili ali bosta kar šli na uvodni sestanek??? Nama z MaloČebelico se ne javijo in nič ne odgovorijo....za Terme Ptuj govorim! Jaz sem poklicala in mi je poslala mail Bazen Velenje a tako ..super no..na Ptuju pa je baje odzivnik in nič ne odziva...Je MalaČebelica preverila!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?