|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
21.9.2009 22:07:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer.

HELOOOO!!! Kako si? Bavca spita?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 901
21.9.2009 22:08:18   
PERSIDA
A si vidla sploh me nisi pogrešala ,pa evo mene na raportuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 902
21.9.2009 22:09:10   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Še to....MI IMAMO PA ŽE DRUGI ZOBEEEEKKKKK!!!!!

Za seznam

Semu mu zjutraj na sprehodu dala žemljo, pa je taaako široko zinil, da sem ga videla, torej že 2. v razmaku 1 tedna. user posted image user posted image user posted image Pa nič ne jamra, dete moje!!! user posted image user posted image user posted image

vauuuuuuuuuuuu super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi pa nimamo še nobenegauser posted image sitna je p akot da jih bo kmal mela polna ustauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 903
21.9.2009 22:09:16   
PERSIDA
Ja jih je vrglo okol osmih.pol ,pa gre mati v akcijo za pucanjemuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 904
21.9.2009 22:10:59   
PERSIDA
Pri nas tudi komaj čakam Anžejeve zobe ,ker se tako riblje ,da ravno škripa ,pa kar dost joče.Ne vem al naj to zobom pripišem ali cartavosti,oh,joj.....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 905
21.9.2009 22:11:33   
Čer,

na hitro se javim sej še ne grem spat ampak ...pr nas stanje nič drugačno Lia kašljauser posted image user posted image mal mal prehlajena jaz pa fulll prehlajena mi je zdele moj skuhaj juho ker nisem dans nč jedla mi ne paše ampak je tulk vstrajal...

P.S.Kaj lahko nardim če kašlja ima pa tak suh kašelj???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 906
21.9.2009 22:11:37   
PERSIDA
Kokica bravo za 2 zobekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 907
21.9.2009 22:13:35   
PERSIDA
cita - e bogi vi user posted image ,da čimprej mine.Tople obkladke na prsni koš,al ,pa vroče kamilice nekam zraven nje postavi.No to bi jaz .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 908
21.9.2009 22:13:48   

Kokica bravo za 2 zobekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 909
21.9.2009 22:15:46   
KOKICA32

A si vidla sploh me nisi pogrešala ,pa evo mene na raportuser posted image

Pa daj...seveda sem te pogrešala...saj si pod ostaleeee napisana....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 910
21.9.2009 22:15:49   
PERSIDA
Sem ob devetih bila prepričana da bo film -dirty dancing od patrica ,pa je neka kopija  bla mater sem bila razočarana.Toti film ,pa bi lahko 1000 krat gledala.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 911
21.9.2009 22:17:18   
KOKICA32

Sem ob devetih bila prepričana da bo film -dirty dancing od patrica ,pa je neka kopija  bla mater sem bila razočarana.Toti film ,pa bi lahko 1000 krat gledala.

a ni bil prejšni teden na RTV 1--v sredo..kot film tedna???

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 912
21.9.2009 22:17:43   
trinity22
dejte mi neki povedat ....

Danes sem Tiani skuhala muškatno bučo, ki je tako malo sladkastega okusa, na koncu malo trpko potegne ampak  ni hudega ... no in gospodična lepo odpira usta pojeva kakih 10  žlic in ona naenkrat začne se pripravljat da bo bruhala in res nekaj malega izpljune, potem poje še ene tri žlice in pol ni hotla več, nakar jo dam spat, pa na sprehod smo šli, pa sem mislila, da pač prej ni bila lačna pa bo mogoče zdaj pojedla, sem dala prej tisto bučo v toplo kopel .... no pa jo dam spet v stolček( gugalnico) in ona ful lepo je, ko je že skor pol pojedla pa spet kar naenkrat začne gor it in res zbruha vse ven kar je pojdla, zdaj pa me zanima ali ji pač enostavno buča ni všeč al je kaj drugegauser posted image ... naj povem, da že skoraj en mesec jeva gosto hranoo in da ful rada je in lepo je tega še ni nikoli naredila ... tudi za večerjo je potem lepo jedla Milupin rižolino z banano.  Ima katera kak nasvet oziroma podobno izkušnjouser posted image  V haldilnik sem spravla polovico buče, ker je bila res velika in zdaj ne vem ali naj ji jutri ponovno ponudim al raje neuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 913
21.9.2009 22:20:37   
PERSIDA
Danes mi nekaj ne zalaufauser posted image .Sem že imela danes padec moči,pa sem nekak zgurala.Imam občutek ,da ko je moj doma gre vse k vragu.Maladva se dereta ko jesiharja ko je on doma.Ma pritisk mi je nakurblo na 1000Cuser posted image .Kdo drug ,če ne on.No malo sem se mogla spovedatuser posted image .Ne vem ,če bi drugač lako zaspala.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 914
21.9.2009 22:22:15   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer,

na hitro se javim sej še ne grem spat ampak ...pr nas stanje nič drugačno Lia kašljauser posted image user posted image mal mal prehlajena jaz pa fulll prehlajena mi je zdele moj skuhaj juho ker nisem dans nč jedla mi ne paše ampak je tulk vstrajal...

P.S.Kaj lahko nardim če kašlja ima pa tak suh kašelj???

ajoj hitro se obe pozdravitauser posted image user posted image user posted image

pri nas tudi ni nič kaj rožnato ... je možek  zbolel ( prehlad) in popoldan je Tiani že začelo iz nosa tečt, no zdaj sem jo pa že parkrat slišala, da je zakašljalauser posted image ... upam da ne bo kaj hujšga, jutri imamo itaq P, pa jo bo pregledala.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 915
21.9.2009 22:23:14   
yania
Joj, ne bi vedla, zakaj se ji po buči dviguje gor..moj jo obožuje, in mu gre le dol...ne, res ne vem, žal,,,aja,kaj pa če je dobila kak košček, al pa kako peškico? Ker mojcto tudi ponavadi naredi....

evo, jaz sem z aerobike....danes je pa ful boljše kot zadnjič..
ej, glih so pr nas čez cesto zažgali kup, ki je namenjen za kosovnega...grozno...a veste kaki ogenj...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 916
21.9.2009 22:24:10   
trinity22

Danes mi nekaj ne zalaufauser posted image .Sem že imela danes padec moči,pa sem nekak zgurala.Imam občutek ,da ko je moj doma gre vse k vragu.Maladva se dereta ko jesiharja ko je on doma.Ma pritisk mi je nakurblo na 1000Cuser posted image .Kdo drug ,če ne on.No malo sem se mogla spovedatuser posted image .Ne vem ,če bi drugač lako zaspala.

res je ko so dedci doma se ves sistem porušiuser posted image user posted image  Saj maš prav, da se malo spoveš, mi z veseljem prisluhnemouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 917
21.9.2009 22:25:19   
PERSIDA
kokica - nebi vedla ,ker to danes je svetovni rekord da sem jaz pol ure tv gledala

trinity- po moje ji je bilo preveč.Zadnjič je anže se tud najedel jogurta do onemoglosti na kar je pol vse ven zašibal sicer ga nisem vidla al je potisno roko v usta al ne samo drugač tudi tišči prste ,pa ne bruha,tak ,da ......

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 918
21.9.2009 22:26:50   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Joj, ne bi vedla, zakaj se ji po buči dviguje gor..moj jo obožuje, in mu gre le dol...ne, res ne vem, žal,,,aja,kaj pa če je dobila kak košček, al pa kako peškico? Ker mojcto tudi ponavadi naredi....

evo, jaz sem z aerobike....danes je pa ful boljše kot zadnjič..
ej, glih so pr nas čez cesto zažgali kup, ki je namenjen za kosovnega...grozno...a veste kaki ogenj...

Yania hvala za odgovor, sej naša Tiana te male zelene bučke tudi obožuje to oranžno pa ne vem ... pešk ni bilo ker sem vse ven dala, večjega koščka pa pomojem tud ne ker sem vse s paličnim zmikslauser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 919
21.9.2009 22:27:44   
PERSIDA
Drage moje jaz ne morem več.Upam ,da bo ta noč kaj boljša kot prejšnja.Lahko noč vsem.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 920
21.9.2009 22:29:09   
trinity22

kokica - nebi vedla ,ker to danes je svetovni rekord da sem jaz pol ure tv gledala

trinity- po moje ji je bilo preveč.Zadnjič je anže se tud najedel jogurta do onemoglosti na kar je pol vse ven zašibal sicer ga nisem vidla al je potisno roko v usta al ne samo drugač tudi tišči prste ,pa ne bruha,tak ,da ......

ja to bis sicer bilo možno da bi ji blo preveč, roke pa sigurno ni potisnila noter, ker sem bila zraven in sva se fotrale in kar naenkrat se ji je ustavlouser posted image  Glih sem mojmu razlagala, da kaj je prej nardila, da zdaj pa lepo je in pol evo je že začela bruhatuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 921
21.9.2009 22:29:50   
trinity22

Drage moje jaz ne morem več.Upam ,da bo ta noč kaj boljša kot prejšnja.Lahko noč vsem.

Lahko in čim bolj mirno noč user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 922
21.9.2009 22:31:55   
trinity22
nobene ni ... jaz tud grem

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 923
21.9.2009 22:40:30   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Cd posnet...ne morem verjeti user posted image user posted image  vsaj mislim, morm še prečekirati...ma mislite verjetno da sem kot bučman za rač.samo je tule res čisto drugače, kot na mojem rač..... pa še nov program danes, tale Picasa 3, pa sem kar skozi tole dala na Cd...mislim pa da mi je še ene 4 slike z morja zraven dalo..mi ni jasno zakaj, ko ni bilo v tej mapiuser posted image ...ok, sam da je piknik, a ne..

res je... zdaj si bom lažje predstavljala, kako uživate tam dol user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.9.2009 22:40:38   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Oj,kako ste kaj?
Nam polno dogaja, Marcel ponoč za en drek spi ( zbuja se na pol ure,mal je nahoden), mož je padel s kolesom (udarec v ledveni del-ima kri med vodo)-zdaj čakamo kaj bo..., nad stropu od Larisine sobe,skozi eno stropno lučko teče nekakšna rjava tekočina zarad sršenjega gnezda... ma ni da ni...
men se bo zrolalouser posted image

ostale ste ok?

Spps, vidiš kako je narava poskrbela, da ti ni dolgčas user posted image ne, resno, upam, da se poštimate, pa da bo z možekom vse ok, ker ledvica pa niso hec user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?