|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
21.9.2009 22:40:39   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

kako pa pol uši prehajajo z glave na glavo? lezejo po posteljnini al kako?

Poposteljnini, plišastih igračkah,..., najraje pa kar z glave na glavo, ko otroci med igro stiskajo svoje buče skup.

danes sem pa vidla uši "v živo". Jih je sosedov fantek staknil v vrtcu in potem sta dve sosedi gledali njegovo bučo in ugotavljali, a jih ma al ne... Pa pridem mimo in me sprašujeta, če vem, kako zgleda uš. Sem pogledala še jaz in itak, fantič ma uške user posted image Dobro, da smo se zadnje dni toliko pogovarjale o tem, zdaj sem že pravi ekspert na področju malih zajedalcev user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 926
21.9.2009 22:40:41   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

felix- da nebi midve  o pomarančni koži.Si čist lepa žena po jusu narejena.Če bi mene človek prepolovil,bi lahko dobil ven dve felišiuser posted image ,tak,da res  nebi midve debatirale.Ko boš mela 100 kg te se javi.Pa ne boj se ko sem jaz na bazen stopla ni nihče ušel ,samo vode je blo bolj malo v bazenuuser posted image .

draga moja, kako tebi vedno uspe mene nasmejat user posted image user posted image PERSIDA JE LEGENDA user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 927
21.9.2009 22:40:43   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN
jaz bi pa vprašala kako ste dale-naredile bučke prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz jih bom narezala in skuhala na sopari, najverjetneje kar jutri user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 928
21.9.2009 22:40:45   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi?

So ja.

fb spet šteka, ne?user posted image

sem obupala user posted image

No! BRAVO!!! user posted image user posted image user posted image

don't you worry, ne za dolgo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 929
21.9.2009 22:40:47   
felix7

cita - e bogi vi user posted image ,da čimprej mine.Tople obkladke na prsni koš,al ,pa vroče kamilice nekam zraven nje postavi.No to bi jaz .

ja, nekak je treba zrak navlažit...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 930
21.9.2009 22:40:50   
felix7

Danes mi nekaj ne zalaufauser posted image .Sem že imela danes padec moči,pa sem nekak zgurala.Imam občutek ,da ko je moj doma gre vse k vragu.Maladva se dereta ko jesiharja ko je on doma.Ma pritisk mi je nakurblo na 1000Cuser posted image .Kdo drug ,če ne on.No malo sem se mogla spovedatuser posted image .Ne vem ,če bi drugač lako zaspala.

Persida, ti se kar skašljaj, čeprav ne vem, če boš zaradi tega kaj več spala user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 931
21.9.2009 22:53:47   
KOKICA32
Jaz tudi šibam spati...

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 932
21.9.2009 23:21:30   
yania
Evo, so pogasili....potem me je pa še policaj popisal, ko sem neko inform.dala, ker sem enga sumljivga videla na biciklu, ko smo čakali gasilce...grozno, kako je gorelo...sem posnela s fotkičem...lahk na POPu objavmo user posted image

pol pa sem še preden so pršli gasilci, še enkrat klicala 112 kje so tako dolgo, pa mi pravi na oni strani: pomirte se, pa saj gorijo samo smeti, e ne?user posted image user posted image user posted image  ja butelj, smeti v gozdičku in teh smeti je ene 10 x 10 m, nad smetmi so drevesa, pa razsvetljava je direkt nad ognjem in razni kabli, pa vrtec je stran ene 50 m....

no, grem še jaz cunje skup zmetat....ni kraja...res ne...

Feliša, kaj slike so uredu?..nisem nič nazaj brala...

< Sporočilo je popravil yania -- 21.9.2009 23:22:40 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 933
22.9.2009 8:47:57   
mediuhec
MB: jaz sem za čet dopoldan okol 9.30-10.00. trezika, malačebelica- vidve tudi?

bučke: jaz jih mal prekuham da so mehke- jih zmaše 100 na uro

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 934
22.9.2009 9:34:28   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dobro jutro!!

Mi smo vstali spet ob pol sedmih, ma sej zdej sem pa že skor navajenauser posted image user posted image user posted image

Gh jaz ji tudi dam kar naribano olupjeno jabolko, banano tudi kar strgam pa dajem, grozdje sem ji pa tudi dala kar tak malo brez koščic, sploh nisem miksala, pa tudi druge hrane več ne bom, krompir ji je bolj všeč pretlačen in isto korenje.Je pa res, da sva zdaj zaenkrat samo en obrok izpustile, pa mi bojo zize odpadle, sam počasi moraš, aja pa malico ima eno sadje poleg zize.

pridne sta glede gh. kaj nikoli ji nisi miksala pa to? je hotla kar od začetka jest pretlačeno?

Ja na začetku sem, sam potem sem pa še tak poskusila, je pa res, da kupim banane ponavadi take, ki so že dot rjave.Ker so te bolj zrele, pa mehkejše.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 935
22.9.2009 9:36:14   
Lolita23

jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč user posted image a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? user posted image

pridita vidva recimo v terme ptuj user posted image user posted image

A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim!user posted image user posted image

eh pozabila. pa čakaj ni ravno v ponedeljek ta dan ko lahko pokličemo? grem gledat. sem pa gledala da majo tudi na fontani v mb. bi vidva prišla v mb?

A grete na tečaj, medve tudi, sicer v Velenje, cena je pa neki čez 100€, sam sej koga bom spoznala, pa še mala bo v vodi, tam je pa čist norauser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 936
22.9.2009 10:58:03   
trinity22

jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč user posted image a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? user posted image

A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim!user posted image user posted image

eh pozabila. pa čakaj ni ravno v ponedeljek ta dan ko lahko pokličemo? grem gledat. sem pa gledala da majo tudi na fontani v mb. bi vidva prišla v mb?

A grete na tečaj, medve tudi, sicer v Velenje, cena je pa neki čez 100€, sam sej koga bom spoznala, pa še mala bo v vodi, tam je pa čist norauser posted image user posted image

o Lolita potem se pa vidimo, midve s Tiano tudi prideva, kdaj bosta hodile, priditatist termin ko je za Velenjčane, da bo vsaj ena poznana user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 937
22.9.2009 11:38:15   
trinity22
No midve sva že kako uro doma iz posvetovalnice ... vse sva lepo opravile, je bila pohvaljena, le pikice nisva dobiel, ker je spet prehlajena, ji je včeraj zvečer začelo iz noska tečt in sva ga celo noč praznile, bogica je celo noč jamrala v spanju user posted image  Mi je pa ful čudno, ko si tile dohterji niso čisto nič enotni. Danes jo je ena druga pregledovala, ne njena zdravnica in me vpraša če ima vročino, pa rečem, da ne, da je ponoči imela 37, 7, pa me ona ful čudno pogleda in reče ja gospa sej to pa je vročinauser posted image  men pa vsi tumbajo, da do 38 ni nobena vročina in da kaj paniko zganjam, ja pa kak naj pol vem kdaj je in kdaj ni če še oni niso med sabo zmenjeni. No uglavnem zradi tega je potm cepljenje prestavljeno na 6. 10.

Podatki za na seznam:
težka: 7890g
velika: 65,5 cm

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 938
22.9.2009 12:03:51   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

o Lolita potem se pa vidimo, midve s Tiano tudi prideva, kdaj bosta hodile, priditatist termin ko je za Velenjčane, da bo vsaj ena poznana user posted image

Potem se pa vidimo na sestanku, verjeten bom šla ja na tega-termin.user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 939
22.9.2009 12:15:58   
Yassy
Ojla punce,

no pa evo da se se jst javm mal po dolgem casu.Sem vas kar nekaj casa iskala, no pa mi je dabes ratalao najst kam ste se ksrile:)))),...vivim, da ste vse se vedo pridne z pisanjem,....sam par puncpa pogresam,...al pa so sam danes bl tiho :))))

no upam da me se sprejmete medse, po tako dolgem casu,...sem videla da vpisujete spey nek seznam,....glede cesa??

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 940
22.9.2009 13:20:39   
trinity22

Potem se pa vidimo na sestanku, verjeten bom šla ja na tega-termin.user posted image

no super ... sem jim glih dans poslal mail, kdaj bo ta uvodni sestanek, upam, da dobim odgovor user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 941
22.9.2009 13:57:16   
mediuhec
atlantis: a se niste menile da greste tja? imam DM bon, če katera rabi- pošljem po pošti (10% popust za prilagajanje dojenčkov v vodi)

Neposredna povezava do sporočila: 942
22.9.2009 14:05:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

Ojla punce,

no pa evo da se se jst javm mal po dolgem casu.Sem vas kar nekaj casa iskala, no pa mi je dabes ratalao najst kam ste se ksrile:)))),...vivim, da ste vse se vedo pridne z pisanjem,....sam par puncpa pogresam,...al pa so sam danes bl tiho :))))

no upam da me se sprejmete medse, po tako dolgem casu,...sem videla da vpisujete spey nek seznam,....glede cesa??

Pozdravljena nazaj....!!! user posted image user posted image user posted image

Na seznam pa vpijujemo podatke iz posvetovalnic, mere, težo, prve zobke pa slikice objavljamo. Malo prečekiraj stari zadnji seznam...Ko boš pisala podatke jih odebeli in obarvaj, da ne bodo tete, ki to rihtajo spregledale. user posted image user posted image user posted image Pa čimveč se vključuj v debate..večerne so bolj aktualne...da ne boš izbrisana...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 943
22.9.2009 14:07:56   
KOKICA32
Lolita in Trinity!!!!

A vama so se javili na telefon ali po mailu???user posted image   Kako sta se prijavili ali bosta kar šli  na uvodni sestanek??? Nama z MaloČebelico se ne javijo in nič ne odgovorijo....za Terme Ptuj govorim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 944
22.9.2009 15:37:22   
trinity22

Lolita in Trinity!!!!

A vama so se javili na telefon ali po mailu???user posted image   Kako sta se prijavili ali bosta kar šli  na uvodni sestanek??? Nama z MaloČebelico se ne javijo in nič ne odgovorijo....za Terme Ptuj govorim!user posted image user posted image user posted image

oj, jaz sem jim danes poslala mail pa še nisem dobila odgovora ... ti javim ko bouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 945
22.9.2009 16:05:02   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Feliša, kaj slike so uredu?..nisem nič nazaj brala...

ja, seveda user posted image a ti lahko iz ftpja vlečeš?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 946
22.9.2009 16:14:18   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

atlantis: a se niste menile da greste tja? imam DM bon, če katera rabi- pošljem po pošti (10% popust za prilagajanje dojenčkov v vodi)

ja, smo se, ja, ampak čist tako... na plavanje user posted image drugače pa se tale tečaj prilagajanja dojenčkov v vodi začenja jutri, če katero zanima: http://www.atlantis-vodnomesto.si/novica.php?id=4620

Najaa in yania, a sta pol za stvar za naslednji teden? A bi šla še katera? Glih gledam cenik, da je med 13. in 16. uro ob delavnikih vstopnica 20% cenejša. Za dve uri stane 8,30 EUR (to je brez popusta). Sicer se mi zdi cena za dve uri kar visoka... Samo za dlje pa najbrž niti nima smisla iti, ne verjamem, da je malčkom voda dolgo zanimiva user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 947
22.9.2009 19:59:47   
Lolita23

no super ... sem jim glih dans poslal mail, kdaj bo ta uvodni sestanek, upam, da dobim odgovor user posted image

Jaz imam že mail, so mi ga poslali in če hočeš, ti pošljem na mail, če mi ga poveš na zs.user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 948
22.9.2009 20:00:33   
Lolita23

Lolita in Trinity!!!!

Jaz sem poklicala in mi je poslala mailuser posted image Bazen Velenje

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 949
22.9.2009 20:14:14   
KOKICA32

Lolita in Trinity!!!!

Jaz sem poklicala in mi je poslala mailuser posted image Bazen Velenje

a tako ..super no..na Ptuju pa je baje odzivnik in nič ne odziva...Je MalaČebelica preverila!user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?