|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
22.9.2009 8:55:51   
rakica 2
rolika-bravo naša"DIPLOMIRANA BODOČA MAMICA",čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 22.9.2009 8:56:44 >

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
22.9.2009 8:55:57   
Februarka08
Jutro.

Vas samo pozdravim, letim na user posted image , pride moj domov, potem bo pa več časa...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
22.9.2009 8:56:44   
skačica
jutro!

Uh, sem se fajn naspala, se sploh ne spomnim, da bi šla kdaj na WC ponoči.
O popadkih ni ne duha ne sluha, zdele bom šla mal pospravljat, spet. Mi gre tale gnezditvena obsesija že prav na živce.

karmen- ja, si mi naredila lušte z Ikeo, bi jaz tudi šla, ampak v tem stanju pa res ne grem več tako daleč. Pa tudi za otročka imamo čisto vse nakupljeno. Sicer pa bravo za uspešen šoping.

Izi delam čokolino pa mi je mleko zavrelo in šlo čez. Ja, pišuka, no.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
22.9.2009 9:03:33   
rakica 2
dva dni me ni pa sm vas komaj uspela prebrat.sm pa mojemuuser posted image  pobegnilauser posted image ,spakirala kufre,pobrala pobrala tamala kr mi je pa res kufr odprlo,bom vsaj v miru porod dočakalauser posted image .PUPE USTAVTE SE MALO,vsaj kašnga oktobrčka mormo pršparat za res oktobr...user posted image user posted image .se pa men dans tud izteka neka tekočina,upam da nism že na vrstiuser posted image user posted image user posted image lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
22.9.2009 9:08:35   
Aniiita
eno vprašanje:
tiste, ki imate prsno črpalko, jo boste vzele žev porodnišnico ali ni potrebe po tem?

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
22.9.2009 9:18:17   
štefy
dobro jutro da se še jaz malo javim.Štefy je še v pogonu sem bila včeraj z tamalim dvema v shopingu katastrofa sta dobile denarja za rojstni dan potem pa čevlje kupovat.Vse trgovine skozi dat pa tile mi niso všeč pa tako naprej smo porable 2uri in pol tako da me je moj klical če je kaj narobeuser posted image da nas ni domov.Končno sta najdle tapraveuser posted image .Drugače pa šibam sedaj na CTG pol se pa javim .IZCEDEK mam pa rjave barve in ga je ful do sedaj tega nisem imela pri nobeni nosečnosti tako da bom sedaj vprašala kaj dogaja tam spodaj.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
22.9.2009 9:23:42   
najčka
OJ user posted image Ja Štefy sem vesela da si spet ok. Rakica2 kako to misliš, a si se kar odselila?
A pride kera kej prej k Žabarju? sam tok da vem da ne bom sla sama tam sedet?

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
22.9.2009 9:24:12   
Anonimen
Katrin kako lepo punčko imaš. user posted image Tako je cortkana, da se ti kar očki zarosijo. No pa da ne pozabimo čestitke seveda tudi novopečenemu očku, ki tako ponosno pestuje svojo hčerkicouser posted image

Rolika eno obdobje je končano, čestitke za diplomouser posted image , sedaj pa k starševstvu naproti. Čestitke še 1x.

No jaz danes nisem spala skoraj nič. Celo noč mi je trebuh otrdeval, pa špikalo me je v nožnici. Tako, da od dobrega spanja spet nič. Danes imam CTG in kontrolo rasti, pomoje tudi zaradi tega nisem nič spala. Imam pa pregled šele zvečer, ker je G spremenila urnik dela tako da je še dooollllgggg dan pred mano.

Štefy držim pesti da bo na pregledu vse Ok, poročaj, če ne boš slučajno že v porodnišniciuser posted image Si mi ti malo sumljiva user posted image

Uživajte danes na sladoledu in torticah.user posted image

(odgovor članu štefy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
22.9.2009 9:25:45   
karmen b
Matr user posted image user posted image user posted image mi je elektriko ven vrglo, in mi je ra;unalnik skurlo pa pol tipkovnice ne dela pa kr neki. Dobr da mam reyervni ra;, ki sem sicer doktorat nardila da sem ga pri\gala, ker mam ruter in switcher, pa mnisem pravi ;as preklopla, pa mi pol mi[ka ni delala, pa pol se nisem mogla prijavit sem, ker nisem takoj sku\ila, da mi [tevil;nica ne dela....uf...dobr da grem na sladoled da se mal skuliram.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
22.9.2009 9:27:25   
Anonimen
Karmen b ti je pa res nekaj skurilo..se vidiuser posted image   No ampak dobro, da je samo računalnik kaj ne..

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
22.9.2009 9:28:56   
karmen b
Najcka midve y mucomaco bova verjetno ob ene poldvanajstih tam.

Uf user posted image sem ugotovila, da mam celo tipkovnico defektno. Ne dela mi cel kup crk.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
22.9.2009 9:29:16   
LINDI
ROLIKA čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image dobra siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ŠTEFY,upam,da bo vse o.k.s tem izcedkom,držim pesti

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
22.9.2009 9:34:19   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Talika- naš je šestleten, pa pride skoraj vsako noč k nama v posteljo, ob vikendih tudi Michelle (9). Sem bila tudi v skrbeh, kako bo, ko bo še dojenček. Sem kupila tisto napihljivo "posteljo" in sedaj oba spita v spalnici. Jaz svojih otročkov ne morem poditi proč od sebe, če bi rada spala pri nama. Ko bosta dovolj zrela,  bosta z veseljem spala vsak v svoji sobi... Me je  pa mikalo, da bi naročila takšno veliko posteljo, vsaj tri metre široko. A otročki še prehitro odrastejo in kaj bi potem z njo??? Zato je bil ta nakup odlična rešitev. Vsi se dobro naspimo, otroka pa tudi nista nič prikrajšana... user posted image

Jaz sem se drugače tudi nehala s tem obremenjat, da spi pri nama. Je res zelo crkljive sorte in ful potrebuje bližino. Edino zdej me skrbi, ker ne bom mogla imeti oba v postelji, dojenčka in še njega, ker Mark spi tako, da zavzame celo najino posteljo, midva pa spiva vsak na svojim 5cm.user posted image Zato bom najbrž vsaj dokler se bomo ponoči ful zbujali šla spat v dnevno. No bom videla, mogoče pa ne bo treba.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
22.9.2009 9:38:15   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

eno vprašanje:
tiste, ki imate prsno črpalko, jo boste vzele žev porodnišnico ali ni potrebe po tem?

Jaz je ne bom, v prvo sem jo šele naknadno kupila. Če jo bom rabila, jo bo pa moj prinesel.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
22.9.2009 9:39:34   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: najčka

OJ user posted image Ja Štefy sem vesela da si spet ok. Rakica2 kako to misliš, a si se kar odselila?
A pride kera kej prej k Žabarju? sam tok da vem da ne bom sla sama tam sedet?

Jaz bom tudi prišla malo prej, ker moram ob 13h že letet nazaj po Marka v vrtec. Pa ne vem, če se bom lahko kaj sladkala, ker ne smem jest sladkarij.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
22.9.2009 9:43:28   
gorenka
Žabar - kdaj se pol dobimo? od 11h naprej? najčka? talika?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
22.9.2009 9:44:59   
boob
jst bom tud kašne polurce prej tam

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
22.9.2009 9:50:33   
karmen b
O sem jaz genij, poravla sem tipkovnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
22.9.2009 9:52:12   
karmen b
Se vidimo 11:30 pri Žabarju?

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
22.9.2009 9:52:57   
najčka
Ok pridem ob 11h al pa mal čez. pa ko boste boste. Sej veste bi z veseljem čvekala v nedogled, ampak grem pol na pregled, tega pa nebi rada zamudila, da vidim kaj mi majo povedatuser posted image a je nas/a user posted image kaj zrastu/la al kako k men se zdi da mam zadnje 4dni ogromen trebuh.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
22.9.2009 9:58:05   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

eno vprašanje:

jaz jo bom vzela, ker sem jo rabila v 1. že takoj v P, tako da za rezervo jo raje že zdaj vzamem...

Uživajte ob sladkanjuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
22.9.2009 10:01:35   
frrrr
skačica - upam, da virus čimprej pobegne od Ize in se tebe tut fajn izogne. pa kr počivaj in lenari, kdaj pa boš, če ne zdaj user posted image

rolika - čestitke za diplomo!

katrin - luštna princeska! fajn se crkljajta. z dojenjem se ti pa splača vztrajat, ker je res na izi brez pogrevanja flašk... seveda ne čez vse meje.

umetni popadki vs. naravni popadki... sem prejšnjič ginekologa vprašala kako bom vedela, da imam popadke. pa mi je rekel ja sej ste pa ja že rodila. sem povedala, da z umetnimi popadki. mi je odgovoril, da je čist vseeno, ker popadki so popadki. pri umetnih dobiš le sredstvo za jačanje lastnih popadkov. in to, da so umetni hujši, potemtakem ne drži. so le naši naravni tolk močnejši, da se dete lahk normalno rodi.

žabar... žal mi ne gre skoz, ker sem ob 12:15 naročena na govorilne v vrtcu. pa kdaj drugič user posted image

darovanje matičnih celic... sem poklicala in mi pošljejo prijavnico. sem vprašala kako je s tem, ker sem že več kot 34. tednov noseča. pa mi je rekla, da je "omejitev" postavljena zato, da dete ne prehiti. zdej bo pa moglo počakat, da uredim vso papirologijo okrog tega. user posted image

lep dan!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
22.9.2009 10:04:32   
skačica
jaz je pa ne bom s sabo jemala. Jo sploh nimam še doma, je pri tašči. Upam, da je ne bom rabila. V prvo so mi šli samo živci s tem črpanjem.
V P so me pa dali kar na tisto električno črpalko, k jo imajo tam. Pa za brezveze, ker še sploh nisem imela navala mleka in sem načrpala eno veliko 0user posted image . In pol se spet sekirala, jokala, sestre so cvilileuser posted image , edine slabe izkušnje v P. Ena je bila prav zmaj za tole dojenje in sem jo morala ponoč nosit na 2 uri na tehtanje. No, po treh dneh sem dobila naval mleka, tista sestra je bila pa frej in je vse lepo steklo.

Mater, se razpišem, ampak tole mi še zdej dvigne pokorv. Zdej bom malo bolj pametna...

Grem pobrisat tla v spalnici, sem pridna. So me včerajšnji popadki čist prestrašil.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
22.9.2009 10:08:02   
skačica
ja frrr, spet ne počivam. Z Izo poslušava Romano Kranjčan (se spomniš unih 1000 pesmic, ki s mi jih poslala? No, zakon so še vedno), zraven malo pleševa, jaz imam pa še sesalca in krpe v rokah.

Upam, da mala res neha kmalu driskat. Je pa čudno, ker kaka mogoče samo 2x na dan, ampak takrat tekoče, enako Izak. Me skrbi, če bi jaz slučajno morala letet v P in mala ne bi mogla prit na obisk zaradi virusa. Mislim, da bo kmal boljš.

No, pol sem imela včer res čist ta prave popadke, ni dvoma.user posted image  Nekaj se pa dogaja, fajn.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
22.9.2009 10:08:57   
frrrr
oo, če boste pa prej tam, pa js tut mogoče vletim na kepico ali dve user posted image bom šla čez eno urco od doma... 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?