|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
21.9.2009 18:46:31   
LINDI
KATRIN ta pikica je cortek,ma kaj ste pa kupili tako velik vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja vstajanje in spanje,jaz grem sigurno 6x ali več na wc,najhuje je takoj ko se uležem,grem eneparkrat na noč,potem pa se okrog 3 ali 4 zbudim,in sem zbujena do 6.30,potem pa zaspim okrog 7 in vstanem,ker pridejo delavci za strehouser posted image sem taka kot bi me kdo povozil in to traja že kar nekaj časa,noro.
Ja izcedek je tudi pri meni že kar
nekaj časa so mini vložki staalnicaauser posted image .
Sladkarije bi jedla nono stop in jih tudi bašem vaseuser posted image nažalost.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
21.9.2009 18:58:49   
rozilu
Aja, Žabar - če vam je OK, bi ob 11h, ko pridejo sveže tortice user posted image

Kje pa sta tradicionalni "žabarki" Karmen in muca*maca, da se nič ne oglasita danes? Halooo, prideta?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
21.9.2009 19:28:38   
rozilu
Popravek, po sms-u od Karmen:

ŽABAR JUTRI OB 12H, PRIDITEEEEE user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
21.9.2009 19:30:19   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

LENIKA- kak to da ti ni dal napotnice??? mislim da bi ti jo vseeno mogel dati, ne vem no, jaz mu bom jutri rekla da mi jo naj da ker sem v mbju in slučajno če se kaj pripeti.

Sem ga vprašala kaj je z napotnico, pa me je malo gledal, pol pa je gledal na koledar. Pol je pa rekel eh, to boma drugič in se nasmejal user posted image  Očitno se mu še ne zdi kritično ali kaj. Nimam pojma. V bistvu me pa itak ni nič kaj pregledal. Samo bris mi je vzel za streptokok, pa srce poslušal in nič drugega. Saj tudi če se kaj zgodi me menda ja ne bodo odposlali iz porodnišnice user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
21.9.2009 19:30:52   
boob
ti dve žabarki pa danes pohajata po IKEI, kolkr sm razbrala user posted image

mislim da bo šlo ob 12h,

se vidimo

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
21.9.2009 19:41:53   
najčka
No evo še mene mal. Jutri moram jaz že ob 12h od doma, na pregled, če pa bo katera že kaj prej tam pr ŽABARJU pa lahko na brzino na eno kavico skočim? Če ne pa drugič.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
21.9.2009 20:09:16   
malaMravljica
Lindi, kaj sem te prav razumela, takoj ko se vlezes v posteljo moras takoj na wc in to bi lahko kar ponavljala v nedogled? Ker pri meni je tako, ce grem spat ob 22h, sem do 23 ze 3x na wc-ju.

V nasi bolnici je baje tok guzva, da so porodnice ze na ginekoloskem oddelku, pa full jih pride cez rok, ko so ze napotene za sprozitev poroda. Sem se sedaj na akupunkturi z babico zmenila, da v ponedeljek pridem ob 18h na akupunkturo ob 22h bom pa ze dojencka imela pol user posted image   Sam ce mi ne bo treba vec na akupunkturo bo tudi ok, danes sem dobila iglo se v mezincek in to pa kar boli.

Lenika, jaz sem tudi dobila napotnico precej pozno.

Tisti 2 zabarki, ki imata se tok moci, da se po Ikei sprehajata pa od mene sam kapo dol, da zmoreta se kaj takega, jaz bi obupala ravno tam na zacetku kjer imajo kavce, no mogoce bi prilezla do postelj user posted image  

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
21.9.2009 20:16:33   
rozilu
Aja, taka kriza z WCjem, hmmm to vam pa sploh ne zavidam. Meni se kdaj čez dan zgodi, da moram vsakih 5 min na WC, ker se mi zdi, da mam liter tekočine v mehurju user posted image . Pol pa uspem spustit 3 kapljice user posted image . Se takrat najbrž user posted image tako upre na mehur, da je joj...

Ah, mm ti bi nas kar predčasno zapustila? Nene, te še ne damo, pa se meni z babico kolikor hočeš user posted image

Aja, jaz imam tudi še namen v Ikeo ta teden, bomo vidli, če mi bo uspelo priti skozi do konca. Če ne bom pa kajšnjico ubrala  do restavracije

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
21.9.2009 21:05:07   
karmen b
Čer punce....midve sva iz Ikeje...shoping naporen a zelo uspešen.

Kar se tiče Žabarja jaz pridem ob 12h, ve pa se lahko dobite tudi prej, če želite. Sej ušle mi verjetno ne boste v eni uri, vsaj po izkušnjah sodeč ne. Se že veselim, se vidimo jutri.

Lepo spite in čestitke za diplomo, dobrodošla Katrin doma in super srček je tale tvoja Alina. Upam, da se bosta lahko že pridružili nam na sladoled, preden gremo vse rodit.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
21.9.2009 21:06:43   
stuhica
Ojla čvekice....

joj kolk lepe slikice dojenčice.... košarico bi res lahk dala polovico v najem... si me ful na mojga Alvinčka spomnila k je bil tud taka majhna štručka čeprav  le dva dni prej rojen.... user posted image user posted image user posted image

Michellle ja sem vidla da imava tud vedno manj časa... čeprav sej pravm včeraj je bilo že počas čutit prve popadke... sem že resn začela razmišljat da bi začela počas pakirat... no ja dons sem se že spet premislila da je še čas... user posted image user posted image  no upam da me ne bo kej prehitelo... jutr bom dala cunce prat zjutraj zgodaj ker bo baje lep vreme in lahko vse lepo posušim na balkonu... pa pol še zlikam... tako da bvomo počasi tud mi prpravleni...

Mala maravljica tebi pa tudi že malo manjka.... brojiš sitno še malo pa boš ti tud kmalu začutla materinstvo...  

Lulanje- sem kr med tistimi ki ponoči kar redno obiskujejo svojo wc nočno prjatlco... grem vsaj ene 4 x na noč sigurn... izcedek mam tud tak bolj prozoren, ne čist tako kot bel tok... v glavnem nič kaj prijetno ampak bomo že preživel...

Žabar- punce tolk žal mi je da ne morem priti zraven... zdej morm itak spet čakat na odločbo od komisije ta teden da vidm kaj je novega a so mi podaljšal al kuga... ma sem na tist svoj šiht tolk jezna... komaj čakam da bom 05.10. nastopila porodniško... mi pa delate lušta s temi sladicami ... k jih pridno jeste jest jih pa ne smemuser posted image user posted image user posted image  no ampak tako kot je michelle rekla še dobr mesec pa bo upam da srčno konc moje diete.... HB...upam sam da bom zdržala in tud ne bom s e pustila zdele en mesec prej da grem na inzulin ni variante.....

Žabarke z ikejeuser posted image user posted image user posted image upam da poročata kaj sta kej našopingirale, sej verjetn se kr dost stvari splača... .. jaz sem tolk upala da bova uspela it ta mesec po 15. k bo bo plača pa je že zapravljena tako da lahk kr pozabm ... in mislim da mi letos ne bo uspel dočakat ikejo... mogoče drug let...user posted image

Rolika čestitke za diplomico.... jaz pa zdej čakam odločitev študijske komisije glede vpisa v drugi letnik... upam da mi ga dovoljo.. potem mi ostaneta 2 izpita  oziroma 1,5 gled ena to da imam delno že priznano smeianrsko opravljeno. pa še 4  vse skupi še 6 in sem na konju.. tako da bi bilo super  imam dul željo da  pred svojim 33 letom magistritam... pa upam da bom kašno boljš službo dobila...  sicer po ens tan bo mal težko k bom težko na predavanja hodila... začenejo se baje šele v novembru za 2 letnik tako da upam da bom lahk te stvari spedenala tako kot sem si zamislila....  drugo elto opravljene izpite in morda še celo do konca prodniške uspet magistritat...user posted image user posted image user posted image  A preveč sanjam pri dveh otrocih??? user posted image user posted image  no ja bomo že...

nč grem še mal srfat.. se še javm če bo kaka klepetulja tel gor ...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
21.9.2009 21:16:15   
muca*maca
Čeeeeer!

Žabarke iz Ikee se javljata na dolžnost! Jutri ob 12h se zglasiva v Žabarju, mogoče nama uspe kako minuto prej, češrav dvomim, ker greva spet nakupovat za tamala dva user posted image user posted image user posted image Tokrat po rjuhice, prevlekice, blazinice, pa tančice za nad posteljico, itd....

Nakupovanje je bilo zeloooooo uspešno, imajo res lepe stvari, če hočte pogledat:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/

Jaz sem kupila dekico, pa še eno res lepo iz flisa, ki je turkizne barve, pa lučko - lunico za na steno, pa miljon drugih malenkosti, uživala na polno....

Čestitke Katrin, da ste doma, kmalu lahko prideš k žabarju na sladoled v dvoje user posted image user posted image user posted image

Hasta manana!!!
user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
21.9.2009 21:22:18   
LINDI
MALA MRAVLJICA ja,tako nekako je tudi pri meni,lahko tudi 4x ali 5x v roku ene ure,potem pa grem okrog 24,1.30,2.50,3.50,potem pa okrog 5.50,ponavadi je skoraj isto edino kak dan je približno 15 min razlike pri urah,noro,pa tako nekaj brska tam doli,da imam včasih občutek,da se bom polulala,čeprav je mehur prazenuser posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
   [Brisano sporočilo]
21.9.2009 22:37:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
21.9.2009 23:06:49   
ninasiki
ojla bejbe

najprej pohvala za KATRIN tamala je ceu cukr user posted image

no pregled dal čes, sam sm mal pozna ker sm šla po pregledu v šopinga za SEBE končno in sm si kooooomi najdla ene čeule za mal denarja ker 38 ne spravm več na nogo škoda mi je pa denarja za 1 mesc dajat k pol mi bojo pa prevelke tko da sm pršla ob 5 dam in padla v pojstlo user posted image  tko da pregled uredu kri voda vse ok in mi je rekla da zdej pa samo še čakamo na sodni dan, sm se pa fuuull ustrašla ker sm šla po potrdilo da bo moj lahko zravn in naju ni bilo nikjer user posted image user posted image  je iskala se mi zdi ene 20 minut tm po potrdilih če se je slučajno kje pod drugim priimnok skriu in ni user posted image  in sm se že ustrašla da kako zdej pa dokazat da je biu z mano sej sicer tm kličejo sam nevem če ni potrdila pol neki ne štim ampak je klicala babce in so tm preverle tko da ga je ona izpisala in sva ga hvala bogu dobila user posted image user posted image user posted image

IZCEDKI ja neprijetni zeloooo tud jst sm začela uporabljat dnevne vložke ker je tud vonj neprijeten pol po določenmu času in se počutm k ena ''gnida'' user posted image  tko da ja vložki moji najbolši prjatli user posted image

breberm vs jutr ker je moj pršu in šihta in je čist bogi tko da ga grem mal razvajat lepo pančkite pa mirno noč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
22.9.2009 0:08:44   
skačica
evo še mene, čeprav sem tik pred tem, da grem spat.

Sem se pa mal prej prav ustrašila. Sem čutila popadke na 5 minut 3x, zdej se je pa nehal. Sem se v mislih že brila, pakirala torbo, študirala kam naj s tamalo (valda k moji mami, druge ni) in da je mogoče to to, no zdej ni nič od nič že 20 minut, tko da grem raj kar spat. Sem pa vsaj občutila svoje naravne popadke, sem ziher, da so bli, ker so bli tud umetni na začetku podobni.

katrin- lepo da sta doma in da uživate. Mala je prava cortika. Izkušnja pa tud lepa. Super.

Kaj sem še hotla? Ma, nič, grem kar spat, komaj še gledam...
Lahko noč.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
22.9.2009 6:06:46   
boob
dobro jutro,

jst že dve uri meditiram in študiram kaj naj sama sabo. . .groza..

no lepo da vsaj druge spite

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
22.9.2009 6:39:48   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj vidim da smo začeli z rojevanjem,sedaj pa bo šlo zares,kot po tekočem trakuuser posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
22.9.2009 8:04:30   
Crystall
Dobro jutro!

Katrin ... mala je prava lepotička user posted image

Rolika ... čestitke diplomiranka user posted image

Mi smo imeli pa včeraj zelooo pestro. user posted image  Hude bolečine v križu, žlički .... sem pri tašči jedla pomfri in je spet želodec trpel. To je trajalo nekako od 9h do 1h zjutri. Bilo je vsega - od bruhanja, dragi me je skoz masiral, nosil mi po požirkih za pit, me zavijal v deko. Nisem mogla ne ležat, ne stat, ne sedet. V glavnem, ta bolečina je grozna, tišči kot user posted image . Vzela sem 3 rupurute, pa nič pomagalo. Potem se pa nekaj do 1h spraviva na urgenco in me je tik pred urgenco v sekundi nehalo bolet user posted image . Kot, da bi v sekundi šla bolečina stran - lahko sem sedela, ležala na boku. Tak da sva šla do urgence, v avtu malce posedela in ker je bilo vse ok, sva šla domov spat in danes sem poklapana čist - zaspanaaaaaaa. Joj, sploh ne vem kak je moj dragi, ker se je moral ob 6h vstati in iti v službo. No, sem mu potem rekla, da sva imela generalko in da sem ga samo preverila, kak hitro se obleče, vozi .... user posted image  V glavnem, grem pod tuš in na pregled h ginekologu. Držite pesti, da bo vse ok user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
22.9.2009 8:06:11   
Aniiita
Dobro jutro user posted image

Evo, sem vas prebrala, zdej pa učit..user posted image

Jaz pa zadnje dni ponoči niti enkrat ne vstajam..en čas sem enkrat na noč, sedaj pa še to ne.. Sem pa imela blazno grde sanje user posted image

Žabar- z mano tudi tokrat ne bo nič..včeraj ob poldne bi lahko, ker sem bila v Lj..dns pa nisem. Pa drugič user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
22.9.2009 8:22:35   
Talika19
Dobro jutro!

Mi smo imeli danes tudi obupno noč, pa ne zaradi mene ampak sineta. Že zvečer je kar nekaj jokal in kašljal, potem sem ga vzela k sebi, pa kar ni zaspal, pa ful jamral, pa že malo zaspal, pa se spet zbudil. No tako skoraj celo noč Proti jutru je šele dobro zaspal. Vmes sem šla še jaz ene 3x lulat, kar je običajno. Zdej sem pa kar povožena. No saj drugače Mark še vedno ne prespi vsake noči, se mu naredi kakšna cela noč, večinoma pa ne. Ko se zbudi hoče k nama v posteljo, potem ga pa dam in tam načeloma spi. No bomo videli kako bomo sedaj furali ko bo dojenček. Mogoče se bom začasno z dojenčkom preselila v dnevno.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
22.9.2009 8:32:36   
naty6
Dobro jutro.

Včeraj sem imela pregled, dobila 2 napotnici: eno za sam porod in eno za CTG-je. Vendar mi je rekla, da s CTG-jem naj še počakam do naslednjega tedna, saj iz plodovnega gibanja vidi, da še ni potrebe. Torej sem še zaprta in se nič ne dogaja. Prvega sem rodila 10 dni po roku iz izgleda, da bom sedaj tudi šla kar čez...ali?!Do PDP-ja imam 2 tedna. Mogoče pa nas kaj prej preseneti; če bi pa po mojem bilo, bi rodila točno na datum PDP-ja, ker takrat praznuje moj oče 54. rojstni dan-lepo darilo, mar ne?!
Glede ponočnega pohoda na WC, se pri nas dogaja isto- 4 do 5-krat.

katrin- dobordošla domauser posted image

Rolika- čestitke za diplomo. Jaz sem ga tudi opravila junija.

Vsem ostalim user posted image pa lep dan in lep klepet pri Žabarju.

Naty

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 8:35:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 8:43:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
22.9.2009 8:49:05   
karmen b
Dobro jutro...

Jaz sem še vitaminsko zafilana user posted image ...zdaj pa še drugi del zajtrka...nekaj malega ogljikovih hidratov, pa ne preveč, da bo ostalo kaj prostora ua dobrote od Žabarja user posted image

Drugače je pa moje počutje odlično, le hodim malo težko. Včerajšnji shoping mi je dodobra zdelal podplate...bo že minilo user posted image ...važno, da mam jaz tooooliko lepih novih stvari. Dekico tako mehko, da bi se sama z njo pokrivala, pa super druper svetovno podlogo za previjalno, da ne govorim, kako lepe luči bo ml/a naša buča v svoji sobici in še bi lahko naštevala. Pa tepih, pa škatlje za na poličko nad previjalno, da bo vse lepo pospravljeno. Pa še cel kup stvari za ostale člane družine in ostale prostore. Super bo, sam da hitr tole končajo da bo stanovanje spet lepo in čisto user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
22.9.2009 8:53:34   
rakica 2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maj09-čestitke za hčerkico Julijo,lepo imeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?