|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
21.9.2009 15:32:26   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Popoldne pa moram na policijo na prepoznavanje obrazovuser posted image user posted image user posted image Bog ve, če se bom še spomnila, kako je tip izgledal.

Si ne predstavljam, kaj bi bilo, če ne bi šla odpret vrat in bi bila npr na WC, pomoje bi se oba še bolj usrala.....user posted image user posted image

A tipa so ujel al kako?user posted image

Ne niso ga ujeli. Pi ga pa ujeli, če bi bila jaz takoj poklicala, ampak sem šele po desetih minutah opazila, da mi je uničil ključavnico!!! Ker policaji so bili takoj pri nas. So bili res hitri.

Kdo ga je pa noter spustu? Mislim verjetno je še komu pozvonu in ga je ta potem spustu noter......?

Joj jaz bičist znorela....jaz tud dostikrat tkole če na domofonu kdo zvoni in če vem, da nikogar ne pričakujem ne spustim not... So pa pri nas taki, da vsakmu butlju odprejo... Na ta način so nam tudi gasilne aparate pokradli...  user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
21.9.2009 15:56:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Majchy vidim da ne bos vec urejala seznama...jaz bi ga sam ce bi ga znala...bom zdaj poskusila ...sej kopirat od tebe bi ga znala pa kak podatek spreemniti ,to itak ni tesko sam ne vem kje dobis te pingvincke itduser posted image ...itak pa seznam ne bo lep kot je ko ga ti urejas...verjamem pa da je tesko urejat ce niso odebeljeni podatki...
če boš urejala,ti kamot pomagam.....ti mi recimo povej kaj si si zamislila in ti bom poiskala in boš samo kopirala(pingvine,kravice...)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
21.9.2009 18:04:53   
baki
nik je zbolel,je prehlajen.teče mu iz nosa slini se ko žaba.že vidim kakšna noč bo.on pa v službo.help meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
21.9.2009 18:29:01   
baki
kje ste punce?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
21.9.2009 18:55:08   
rebeka84
baki upam, da je samo prehlad in bo hitro minil....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
21.9.2009 18:57:05   
simonakr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolanim in vsem ki jih kaj šlata! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
21.9.2009 19:12:23   
Urša08
baki kako naj ti pomagamo? Če ima nosek zamašen mu vlivaj fiziološko, pred spanjem mu še spumpaj iz noska. Če ima vročino mu daj svečko ali calpol. 

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
21.9.2009 19:13:23   
Urša08
Vidim da je veliko naših/ vaših sončkov bolnih, pa mamic tudiuser posted image user posted image user posted image Vsem veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravite user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
21.9.2009 19:14:48   
Urša08
Grem večerjo narest, kuhno pospravit in Žigca podojit. Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
21.9.2009 21:07:45   
tanci29

DOBER DAN..........

MIHAILU VSE NAJ ZA OBMESEČJE.........

user posted image

tudi od nas poljubčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
21.9.2009 21:09:58   
tanci29

Tanci - a boste imeli krst v Avstraliji? Kako pa to?

moj mož je iz tam...pa tam imamo babico dedka strica teto sestrično pa še en v pričakovanju....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
21.9.2009 21:13:04   
tanci29
no tako otroka sta zaspala, moža še ni, jest pa mal še klele pošnofam pol bomo pa vidl

vabila sem naročila...mi je bilo zanimivo ker so ga imeli od erika v izložbi, sem ga tud tam naročila, tko da sem ji rekla nej ga kar zraven priloži ker bo itak podobno pisalouser posted image
kupila sem si tudi oblekico za krst, sam jo dobim drug teden k jo morjo zožatuser posted image ...ubistvu čisto preprosta ampak zelo lepa in posebna

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
21.9.2009 21:14:26   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Grem večerjo narest, kuhno pospravit in Žigca podojit. Lepo se imejteuser posted image

da ne boš spet takoj zbolela...mal k seb prid pol pa akcija....vidim da si že čist naspidirana....no razen dojenja bi lohk kdo drug naredu ostalouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
21.9.2009 21:23:16   
Onasiss
Na hitro, da se javim, moram papirje poiskat, ker gremo jutro v bolnico....

Evita ima jutri širjenje solznih kanalov in srčno upam, da bo poseg blag... joj ko se spomnim kako je bilo pri Vitu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo je bil tudi večji pa je bila stvar drugačna.... niti sanja se mi ne kako bo sedaj oz kako to delajo pri dojenčkih.....user posted image

Nič grem sedaj še malo pred TV potem pa u mižule.......

Aja, poseg imamo ob 9-ih, tako da držite pesti, da bo vs ok.......... HVALA.....

Rada vas imam.....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
21.9.2009 21:25:45   
birdy

Evita ima jutri širjenje solznih kanalov in srčno upam, da bo poseg blag... joj ko se spomnim kako je bilo pri Vitu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo je bil tudi večji pa je bila stvar drugačna.... niti sanja se mi ne kako bo sedaj oz kako to delajo pri dojenčkih.....user posted image

Aja, poseg imamo ob 9-ih, tako da držite pesti, da bo vs ok.......... HVALA.....

Rada vas imam.....

Mlea, držim pesti in upam da bo tamalčika čim boljš prestala poseguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
21.9.2009 21:29:47   
Katjusa
Ojla punce,
da se malo javim, v začetku sem vas še malo brala zdej pa res nič mislim da od petka al četrtka.... tko, da zdej tud ne bom:) Beni je bošček.... ampak gre na boljše.... florjan je pa florjan vsak dan kej novega:)))))

Moj je znorel sma šla gledat eno stanovanje in j ečist zagrižen tko da ne vem če bo vse po sreči (po njegovem) se spomladi selimo.....

bomo vidl kak bo kej in vam javim.... se pa veselim, če bom sama z otročki in možekom nekje na svojem.... bomo pa imel 80 kvadratov urejenih prostorov in še 30 kvadratov neurejenih kjer se data nardit 2 sobi zdej je to trosobno stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image nimam kej rečt stanovanje je lepo in novo (3 leta) ....

ker vas nisem nič brala nima pojme kaj se kej dogaja vsekakor upam, da ni nič bolenčkov, če je kak naj se hitro pozdravi in vsem čestitke za obmesečnice in zobke ter vse podvige....

Benjamin se včasih že kobaca in ful se dviguje (se prime za višjo zadevo in se vleče gor tak da mislim, da se bo kmalu tud vstal.... ampak še ni nič za seznam tak da še ni odebeljeno ko bo ornk kobacal pa javimuser posted image user posted image user posted image

lepe sanje in lahko noč:)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
21.9.2009 21:30:39   

Rada vas imam.....

Mlea bom držala pesti in mislila na vaju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
21.9.2009 21:31:09   
Katjusa

Rada vas imam.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikepoke za jutri....
tudi me (vsaj jaz) te imamo rade:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj jutri hitro mine

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
21.9.2009 21:39:24   
Čer,

na hitro se javim sej še ne grems pat ampak sej ni nobene čvekeuser posted image user posted image user posted image ...pr nas stanje nič drugačno Lia kašljauser posted image user posted image mal mal prehlajena jaz pa fulll prehlajena mi je zdele moj skuhaj juho ker nisem dans nč jedla mi ne paše ampak je tulk vstrajal...

P.S.Kaj lahko nardim če kašlja ima pa tak suh kašelj???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
21.9.2009 22:19:02   
tanci29

Rada vas imam.....

držimo pesti...in mislimo na vas da bo čimlažje in čimhitreje šlo tole mimo

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
22.9.2009 5:07:20   
Deja
Dobro jutro....

mlea - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da poseg mine čim hitreje....

moja2 še spita jaz pa šibam na šiht....

lep pozdrav

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
22.9.2009 7:15:13   
Urša08
jutro

Mlea držim pesti za vaju z Evito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo
z enodnevno zamudo tudi mi čestitamo Mihailu za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super za stanovanje, a to ga mislite kupit al v najem it?

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
22.9.2009 7:20:06   
Urša08
Včerej zvečer sta otročka ob 8 že oba spala. Okol pol desetih sem šla pa že jaz spatuser posted image Pokonci smo od 6, z možekom sva skup popila kavico, sedaj je šel on delat, jaz pa mal na rr dokler sta otročka pridna.user posted image

tanci saj nisem še v elementu, samo najnujnejše ostalo še čakauser posted image user posted image user posted image Super za vabila, pa seveda za oblekicouser posted image

vsem bolančkom pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem otroke zrihtat, se en pritožujeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
22.9.2009 7:21:26   
baki
dobro jutro......slabo jutro....nik ponoči zakuhal in sem ga mela vsake pol ure na rokah tk da spala nisem nič.moj si je vzel dopust tk da dons ne gre na nočno mi bo mal pomagu.zdej sem vredu čez 2 uri pa me bo zabilo.saj že nisem spala 2 noči.upam da še jst ne zbolimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
22.9.2009 7:31:58   
Urša08
baki spočij si, pa naj možek mal prevzame user posted image Niku pa milijon pikic pokic da se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?