Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:12:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 MOJ DRAGI NEJC JE DANES STAR LETO IN POL !! a se nisi za en mesec uštela? jaz tud to zdej študiram
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:13:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi tilči: kako je na šihtu a si popoldanska??? ja,še vedno sem popoldanska.Na začetku sem se morala boriti za popoldansko delo,sedaj jim pa kar odgovarja tako.Meni pa tudi,ker lahko v miru vse zrihtat.Le sobota bi pasal zjutraj,da bi imela malo več od vikenda. Ta teden spet eno učim Drugače pa uživam na šihtu no to je najbol važn, vsaj nimaš odpor hodit na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:13:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi tilči: kako je na šihtu a si popoldanska??? ja,še vedno sem popoldanska.Na začetku sem se morala boriti za popoldansko delo,sedaj jim pa kar odgovarja tako.Meni pa tudi,ker lahko v miru vse zrihtat.Le sobota bi pasal zjutraj,da bi imela malo več od vikenda. Ta teden spet eno učim Drugače pa uživam na šihtu A se ta, ki jo zdaj uvajaš, bolj znosno obnaša? ne vpraš ta teden se gre na blagajno učit,če bo kaj več veselja pokazala.Je pa zelo površna in če bo taka na blagajni,bo plačevala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:18:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi tilči: kako je na šihtu a si popoldanska??? ja,še vedno sem popoldanska.Na začetku sem se morala boriti za popoldansko delo,sedaj jim pa kar odgovarja tako.Meni pa tudi,ker lahko v miru vse zrihtat.Le sobota bi pasal zjutraj,da bi imela malo več od vikenda. Ta teden spet eno učim Drugače pa uživam na šihtu A se ta, ki jo zdaj uvajaš, bolj znosno obnaša? ne vpraš ta teden se gre na blagajno učit,če bo kaj več veselja pokazala.Je pa zelo površna in če bo taka na blagajni,bo plačevala Jaz sem vedno imela od začetka tremo, ko sem kje kaj kasirala... Potem se navadiš in gre. Samo res pa je treba biti ful natančen, drugače se zna zgodit tak manko, da glava peče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:31:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 MOJ DRAGI NEJC JE DANES STAR LETO IN POL !! a se nisi za en mesec uštela? ups pa res..kok mi je pa to ušlo ? ja sem ga mal postarala.. bom popravila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:31:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pa dobro jutro Danes sva šla z Nejcem peš v vrtec, no Nejc v vozičku, je prav pasalo malo sprehoda zjutraj.. Potem je pa brez joka šel sam noter...ko bi le vedno bilo tako, no joka ne več, se pa oklepa zjutraj ko ga pelje.. Priden Nejc Jaz imam tak ritem: najprej Gregorja v voziček in gremo vsi 4 (midva + punci) skupaj proti vrtcu. Tam se najprej poslovimo od velike pike, ki zavije proti šoli, mi 3 pa oddamo Gregorja, potem pa še malo piko. Zatem šibam s praznim vozičkom domov, ga parkiram, šibam v stanovanje, "zaprežem" psa in greva v park. imaš pa pestro jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:32:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mene pa še vedno tako srbi, da bom popi... A s čim mažeš? JA Z TEA TREE OD JUSTA..sicer ne vem če je ravn za pike tudi.. tilči ???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:33:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mene pa še vedno tako srbi, da bom popi... A s čim mažeš? JA Z TEA TREE OD JUSTA..sicer ne vem če je ravn za pike tudi.. tilči ??? rajši se daj s fenistilom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:35:54
|
|
|
|
jana81
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:36:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mene pa še vedno tako srbi, da bom popi... A s čim mažeš? JA Z TEA TREE OD JUSTA..sicer ne vem če je ravn za pike tudi.. tilči ??? rajši se daj s fenistilom NO DAj mi povej za kaj se sploh uporablja tea tree ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:37:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mene pa še vedno tako srbi, da bom popi... A s čim mažeš? JA Z TEA TREE OD JUSTA..sicer ne vem če je ravn za pike tudi.. tilči ??? Je za pike. Samo, če so res nadležni in trdovratni, poskusi raje s kakšnim antihistaminskim gelom (npr. Fenistil). Tea tree res blaži vnetje, Fenistil pa zavira alergijsko reakcijo in rahlo omrtvi (kot tini-mini lokalna anestezija ) predel, da je lažje zdržat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:37:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 MOJ DRAGI NEJC JE DANES STAR LETO IN POL !! a se nisi za en mesec uštela? ups pa res..kok mi je pa to ušlo ? ja sem ga mal postarala.. bom popravila No, bom čez en mesec ponovno čestitala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:39:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 MOJ DRAGI NEJC JE DANES STAR LETO IN POL !! a se nisi za en mesec uštela? ups pa res..kok mi je pa to ušlo ? ja sem ga mal postarala.. bom popravila maš srečo, da Nejc ni zraven , bi sigurn zameril
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:39:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mene pa še vedno tako srbi, da bom popi... A s čim mažeš? JA Z TEA TREE OD JUSTA..sicer ne vem če je ravn za pike tudi.. tilči ??? rajši se daj s fenistilom NO DAj mi povej za kaj se sploh uporablja tea tree ? Tule piše veliko o Justovih izdelkih, tudi za to kremo: KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 10:00:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tule piše veliko o Justovih izdelkih, tudi za to kremo: KLIK super hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 10:46:30
|
|
|
|
tilči
|
Uspelo mi je zlikati,samo kaj ko se zunaj že druga suši .Vse živo so že pogruntali,da bi pa še to,da bi se samo zlikalo,pa ne Tašča je bila tudi včeraj na trgatvi,pa jo niso komarji napadli.Zgleda da na žleht ljudi ne gre Malo sem razmišljala in mi je po eni strani kar hudo,da ima Tilen rajši vzgojiteljico kot lastno babi.Žalostno .Pa ne me sedaj narobe razumeti,mi je prav,da mu je všeč v vrtcu ter da ima rad vzgojiteljico,ampak da pri lastni babi ne dobi ljubezni.Ko ga tašča ogovori,rajši steče k meni ali k atiju v naročje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 13:07:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mene pa še vedno tako srbi, da bom popi... A s čim mažeš? JA Z TEA TREE OD JUSTA..sicer ne vem če je ravn za pike tudi.. tilči ??? rajši se daj s fenistilom bepanten tudi pomaga!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 13:08:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 15:28:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hojla! Sm mal vas na hitr pršla pogledat. Mi smo ok, Vid je biu v vrtcu, priden kot vedno, jst v službi prav tako . Zdej ob 16:30 mam sestanek za Vidka. Jeeeee babica je doma, tko da ga bo ona mi popazila ko bom šla. Čez vikend sva bla pr naših, moj je mel s šihtom piknik, jst sm šla pa z sestro, bratom in njegovo punco ter bratrancem in njegovo punco VEN, ga mal žurat. In je blo fajn, sam sm ob 00:00 bla že v postelji , zjutraj pa k bi lahko spala (Vid je pr naših dveh spal), sm vstala pa zgodaj. Tko, zdej se grem pa preobleč pa kako kofe za naju z babico skuhat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 15:28:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 se tud mi2 z Vidkom pridružujeva tej čestitki.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 21.9.2009 15:29:16 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 18:29:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, jst sm nazaj iz sestanka. Blo je ok. So me prepričvla da naj bom jst v svetu strašev. Sej me je mal mikal, sam sm rekla da bom rajš kdaj drugič, kr nism še prpravljena. Nikjer nobene Pa nč, grem pa zakurit, za toplo vodo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 20:27:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vidm, da ne bo nč dns s čvekcom. Lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 21:05:44
|
|
|
|
špelin@
|
Čer. A sem sama?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 21:07:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hojla! Sm mal vas na hitr pršla pogledat. Mi smo ok, Vid je biu v vrtcu, priden kot vedno, jst v službi prav tako . Zdej ob 16:30 mam sestanek za Vidka. Jeeeee babica je doma, tko da ga bo ona mi popazila ko bom šla. Čez vikend sva bla pr naših, moj je mel s šihtom piknik, jst sm šla pa z sestro, bratom in njegovo punco ter bratrancem in njegovo punco VEN, ga mal žurat. In je blo fajn, sam sm ob 00:00 bla že v postelji , zjutraj pa k bi lahko spala (Vid je pr naših dveh spal), sm vstala pa zgodaj. Tko, zdej se grem pa preobleč pa kako kofe za naju z babico skuhat. IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll No, jst sm nazaj iz sestanka. Blo je ok. So me prepričvla da naj bom jst v svetu strašev. Sej me je mal mikal, sam sm rekla da bom rajš kdaj drugič, kr nism še prpravljena. Nikjer nobene Pa nč, grem pa zakurit, za toplo vodo za žur in sestanek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 21:09:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Uspelo mi je zlikati,samo kaj ko se zunaj že druga suši .Vse živo so že pogruntali,da bi pa še to,da bi se samo zlikalo,pa ne Tašča je bila tudi včeraj na trgatvi,pa jo niso komarji napadli.Zgleda da na žleht ljudi ne gre Malo sem razmišljala in mi je po eni strani kar hudo,da ima Tilen rajši vzgojiteljico kot lastno babi.Žalostno .Pa ne me sedaj narobe razumeti,mi je prav,da mu je všeč v vrtcu ter da ima rad vzgojiteljico,ampak da pri lastni babi ne dobi ljubezni.Ko ga tašča ogovori,rajši steče k meni ali k atiju v naročje Eh, kaj češ... Nima smisla se sekirat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?