|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
21.9.2009 8:46:08   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Bi kdo:

user posted image

Dobro jutrouser posted image

Hvala za ponudbo,a želodec še spi.Samo kavo je zaenkrat sprejeluser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
21.9.2009 8:47:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JUTROuser posted image

mi smo budni že od 5:30huser posted image , včeraj enakouser posted image , nič zato sve šle z miško že ob 20h spat, z kuramuser posted image user posted image , tako da sve naspane, ati pa pa še spi.

Naj vam povem, da je naš vikend probadel, nam je avto ceknu-sklopka je šlauser posted image , o stroških popravila raje ne razmišljamuser posted image

da vidmo kaj se tu dogajauser posted image

user posted image user posted image user posted image
Ja, tudi tastu je včeraj na avtu šla sklopka... user posted image

Vseeno uživajte v kopanju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
21.9.2009 8:47:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Dobro jutro user posted image
Mi smo danes tudi bili bolj zgodnji, me je pokonci vrgla že ob sedmih, jaz pa šla spat ob dveh user posted image , sem bulila en film, ki pa je itak bil brezvezen. Zdaj pa je že sitna za spat, ne vem kako bo zdržala do dvanajstih.

user posted image
A vidiš, jaz sem bila pa pridna in sem potem res šla spat user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
21.9.2009 8:48:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Špelin@ trgatev je uspela.. smo se imeli fino, Nejc je pojedel grozdja še pa še, tud lovili smo ga po celem hribu, no bolj je sam divjal okoli, jst sem vsake toliko vrgla oko na njega , da mi ne pobegne v dolino..
so me pa nažgali komarji ali rdečke, ne vem kaj je bilo ampak po nogah imam 37 pikov, srbi me za popiz...

user posted image user posted image
A je Nejc potem kaj bolj kakal, ko se je najedel grozdja? user posted image

Upam, da se srbečica okrog pikov hitro pomiri user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
21.9.2009 8:48:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, midva sva včeraj oblaufala 2 abrahama in je blo super. sva pa šla že ob polnoči domov, ker je mene začela ful glava bolet. pa sma se vsaj do 8ih v miru naspala user posted image user posted image user posted image

zjutraj pa smo šli z evo na razstavo pasemskih malih živali in je mala ful uživala. še ko smo šli, se je nazaj ozirala in govorila ko ko ko user posted image

zdej že spi, pol pa gremo na kosilo in atiju voščit za rojstni dan. upam, da mu je včeraj uspelo tisto besedilo prebrat user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
21.9.2009 8:51:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Bi kdo:

user posted image

Dobro jutrouser posted image

Hvala za ponudbo,a želodec še spi.Samo kavo je zaenkrat sprejeluser posted image

Uf, jaz sem pa lačna kot volk, po intenzivnem sprehodu s user posted image bi požrla tistele toaste... user posted image Kava je samo začetek user posted image Grem po kos kruha.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
21.9.2009 8:53:42   
mafi

Bi kdo:

user posted image

mnjami

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
21.9.2009 8:54:14   
špelin@

Dobro jutro!user posted image

Kje ste,punce? Sem nas našla na drugi straniuser posted image

Otroka sem oddala,jaz pa likatuser posted image .Kako je lepo videti,ko se Tilen že skoraj vrže k vzgojiteljiciuser posted image ,jo je lepo sprejel,nič več ne joka.
Nejc ima pa ta teden tečaj rolanja,pa pravi,da on se ne bo,se bo rajši doma vozil s kolesom.Pa ta teden naj bi eno noč prespali v vrtcu,ker bi gledali zvezde,pa se še ni razjasnil,če je za.Za vsako stvar ga moram posebej pripraviti,Danes smo dobili obvestilo za prijavo za 3.dnevno letovanje,samo Nejc ne pride zraven,ker gredo letnik 2004.Ne vem,zakaj je potem dobil obvestilouser posted image
Včeraj je imel Nejc čez dan rahlo povišano temperaturo,že v soboto ga je zvečer glava bolela,potem 1x je imel drisko,nato je bilo pa vse ok.Zgleda je kakšen virus spet staknil.

Joj, včeraj sem likala skoraj 2 uri user posted image Upam,d a ti nimaš takega kupa...

user posted image za Tilna. Naš se vsako jutro dere, ampak ga vzg. stisne k sebi in se kmalu umiri.

user posted image user posted image user posted image za Nejca. Fino, tale pižama party v vrtcu. Pri nas tega žal ni user posted image
A Nejc je že stabilen na rolerjih? Mala pika me nagovarja, da bi poskusila, moram v kleti izbrskati rolerje zanjo user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
21.9.2009 8:54:36   
jana81

Špelin@ trgatev je uspela.. smo se imeli fino, Nejc je pojedel grozdja še pa še, tud lovili smo ga po celem hribu, no bolj je sam divjal okoli, jst sem vsake toliko vrgla oko na njega , da mi ne pobegne v dolino..
so me pa nažgali komarji ali rdečke, ne vem kaj je bilo ampak po nogah imam 37 pikov, srbi me za popiz...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UF NE sprašuj..ga je nadelal še ob 21h ko ga drugače ne..in to obilno user posted image

Mene pa še vedno tako srbi, da bom popi...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
21.9.2009 8:54:41   
mafi

Dobro jutro!user posted image

Kje ste,punce? Sem nas našla na drugi straniuser posted image

Otroka sem oddala,jaz pa likatuser posted image .Kako je lepo videti,ko se Tilen že skoraj vrže k vzgojiteljiciuser posted image ,jo je lepo sprejel,nič več ne joka.
Nejc ima pa ta teden tečaj rolanja,pa pravi,da on se ne bo,se bo rajši doma vozil s kolesom.Pa ta teden naj bi eno noč prespali v vrtcu,ker bi gledali zvezde,pa se še ni razjasnil,če je za.Za vsako stvar ga moram posebej pripraviti,Danes smo dobili obvestilo za prijavo za 3.dnevno letovanje,samo Nejc ne pride zraven,ker gredo letnik 2004.Ne vem,zakaj je potem dobil obvestilouser posted image
Včeraj je imel Nejc čez dan rahlo povišano temperaturo,že v soboto ga je zvečer glava bolela,potem 1x je imel drisko,nato je bilo pa vse ok.Zgleda je kakšen virus spet staknil.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tilen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejca

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
21.9.2009 8:56:18   
jana81
Pa dobro jutro

Danes sva šla z Nejcem peš v vrtec, no Nejc v vozičku, je prav pasalo malo sprehoda zjutraj..
Potem je pa brez joka šel sam noter...ko bi le vedno bilo tako, no joka ne več, se pa oklepa user posted image  zjutraj ko ga pelje..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
21.9.2009 8:56:57   
mafi
Drugač pa dobro jutrouser posted image

evo sem že v pogonu, tamala dva pa sta pri mami, oba smrkastauser posted image , Pa Filip je sitn za po.pi.zdit. Pomoje kak zobek ven rine, ampak mi sploh ne da da bi pogledala

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
21.9.2009 8:57:35   
mafi

Pa dobro jutro

Danes sva šla z Nejcem peš v vrtec, no Nejc v vozičku, je prav pasalo malo sprehoda zjutraj..
Potem je pa brez joka šel sam noter...ko bi le vedno bilo tako, no joka ne več, se pa oklepa user posted image  zjutraj ko ga pelje..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
21.9.2009 8:58:41   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

evo sem že v pogonu, tamala dva pa sta pri mami, oba smrkastauser posted image , Pa Filip je sitn za po.pi.zdit. Pomoje kak zobek ven rine, ampak mi sploh ne da da bi pogledala

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
21.9.2009 8:59:49   
jana81
MOJ DRAGI NEJC JE DANES STAR LETO IN POL !!

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
21.9.2009 8:59:50   
mafi
tilči: kako je na šihtu a si popoldanska???

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
21.9.2009 9:00:38   
špelin@

UF NE sprašuj..ga je nadelal še ob 21h ko ga drugače ne..in to obilno user posted image
user posted image Se mi je zdelo.

Mene pa še vedno tako srbi, da bom popi...
A s čim mažeš?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
21.9.2009 9:01:03   
tilči

user posted image user posted image user posted image za Nejca. Fino, tale pižama party v vrtcu. Pri nas tega žal ni user posted image
A Nejc je že stabilen na rolerjih? Mala pika me nagovarja, da bi poskusila, moram v kleti izbrskati rolerje zanjo user posted image

še nikoli ni stal na rolerjih.
V našem vrtcu pa imajo veliko obogatitvenih dejavnosti.Zadnje leto pred šolo sploh:tečaj angleščine,letovanje,tečaj rolanja in plavanja-pri teh Nejc pade ven,razen rolanje,ker še ni zadnje leto.
Imajo pa že opismenjevanje,tako da je moral prinesti zvezek

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
21.9.2009 9:02:43   
špelin@

Pa dobro jutro

Priden Nejc user posted image Jaz imam tak ritem: najprej Gregorja v voziček in gremo vsi 4 (midva + punci) skupaj proti vrtcu. Tam se najprej poslovimo od velike pike, ki zavije proti šoli, mi 3 pa oddamo Gregorja, potem pa še malo piko. Zatem šibam s praznim vozičkom domov, ga parkiram, šibam v stanovanje, "zaprežem" psa in greva v park.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
21.9.2009 9:03:31   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stiskam pestke, da ne bosta zbolela, ampak bo prehlad oz. nahod b.p. hitro minil.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
21.9.2009 9:03:56   
tilči

ja,še vedno sem popoldanska.Na začetku sem se morala boriti za popoldansko delo,sedaj jim pa kar odgovarja tako.Meni pa tudi,ker lahko v miru vse zrihtat.Le sobota bi pasal zjutraj,da bi imela malo več od vikenda.
Ta teden spet eno učimuser posted image
Drugače pa uživam na šihtuuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
21.9.2009 9:04:52   
tilči

user posted image

a se nisi za en mesec uštela?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
21.9.2009 9:07:39   
špelin@

še nikoli ni stal na rolerjih.
V našem vrtcu pa imajo veliko obogatitvenih dejavnosti.Zadnje leto pred šolo sploh:tečaj angleščine,letovanje,tečaj rolanja in plavanja-pri teh Nejc pade ven,razen rolanje,ker še ni zadnje leto.
Imajo pa že opismenjevanje,tako da je moral prinesti zvezek

O je.belacesta, vse to zveni že kar malo po šolsko user posted image
Pri nas ni nič podobnega: učijo se skozi igro štet obročke, na obisk pride čebelar, lovec, policist,..., da spoznajo poklice, vlečejo razne črte (vijugaste, cik-cak, "polžke",...), ki jih pripravljajo na pisanje,... Nimajo pa nobenih tujih jezikov, raznih posebnih tečajev ipd.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
21.9.2009 9:08:08   
špelin@

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
21.9.2009 9:09:19   
špelin@

ja,še vedno sem popoldanska.Na začetku sem se morala boriti za popoldansko delo,sedaj jim pa kar odgovarja tako.Meni pa tudi,ker lahko v miru vse zrihtat.Le sobota bi pasal zjutraj,da bi imela malo več od vikenda.
Ta teden spet eno učimuser posted image
Drugače pa uživam na šihtuuser posted image

A se ta, ki jo zdaj uvajaš, bolj znosno obnaša? user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?