Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:46:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Bi kdo: Dobro jutro Hvala za ponudbo,a želodec še spi.Samo kavo je zaenkrat sprejel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:47:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO mi smo budni že od 5:30h , včeraj enako , nič zato sve šle z miško že ob 20h spat, z kuram , tako da sve naspane, ati pa pa še spi. Naj vam povem, da je naš vikend probadel, nam je avto ceknu-sklopka je šla , o stroških popravila raje ne razmišljam da vidmo kaj se tu dogaja Ja, tudi tastu je včeraj na avtu šla sklopka... Vseeno uživajte v kopanju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:47:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Mi smo danes tudi bili bolj zgodnji, me je pokonci vrgla že ob sedmih, jaz pa šla spat ob dveh , sem bulila en film, ki pa je itak bil brezvezen. Zdaj pa je že sitna za spat, ne vem kako bo zdržala do dvanajstih. A vidiš, jaz sem bila pa pridna in sem potem res šla spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:48:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Špelin@ trgatev je uspela.. smo se imeli fino, Nejc je pojedel grozdja še pa še, tud lovili smo ga po celem hribu, no bolj je sam divjal okoli, jst sem vsake toliko vrgla oko na njega , da mi ne pobegne v dolino.. so me pa nažgali komarji ali rdečke, ne vem kaj je bilo ampak po nogah imam 37 pikov, srbi me za popiz... A je Nejc potem kaj bolj kakal, ko se je najedel grozdja? Upam, da se srbečica okrog pikov hitro pomiri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:48:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, midva sva včeraj oblaufala 2 abrahama in je blo super. sva pa šla že ob polnoči domov, ker je mene začela ful glava bolet. pa sma se vsaj do 8ih v miru naspala zjutraj pa smo šli z evo na razstavo pasemskih malih živali in je mala ful uživala. še ko smo šli, se je nazaj ozirala in govorila ko ko ko zdej že spi, pol pa gremo na kosilo in atiju voščit za rojstni dan. upam, da mu je včeraj uspelo tisto besedilo prebrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:51:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Bi kdo: Dobro jutro Hvala za ponudbo,a želodec še spi.Samo kavo je zaenkrat sprejel Uf, jaz sem pa lačna kot volk, po intenzivnem sprehodu s bi požrla tistele toaste... Kava je samo začetek Grem po kos kruha.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:53:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Bi kdo: mnjami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:54:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Kje ste,punce? Sem nas našla na drugi strani Otroka sem oddala,jaz pa likat .Kako je lepo videti,ko se Tilen že skoraj vrže k vzgojiteljici ,jo je lepo sprejel,nič več ne joka. Nejc ima pa ta teden tečaj rolanja,pa pravi,da on se ne bo,se bo rajši doma vozil s kolesom.Pa ta teden naj bi eno noč prespali v vrtcu,ker bi gledali zvezde,pa se še ni razjasnil,če je za.Za vsako stvar ga moram posebej pripraviti,Danes smo dobili obvestilo za prijavo za 3.dnevno letovanje,samo Nejc ne pride zraven,ker gredo letnik 2004.Ne vem,zakaj je potem dobil obvestilo Včeraj je imel Nejc čez dan rahlo povišano temperaturo,že v soboto ga je zvečer glava bolela,potem 1x je imel drisko,nato je bilo pa vse ok.Zgleda je kakšen virus spet staknil. Joj, včeraj sem likala skoraj 2 uri Upam,d a ti nimaš takega kupa... za Tilna. Naš se vsako jutro dere, ampak ga vzg. stisne k sebi in se kmalu umiri. za Nejca. Fino, tale pižama party v vrtcu. Pri nas tega žal ni A Nejc je že stabilen na rolerjih? Mala pika me nagovarja, da bi poskusila, moram v kleti izbrskati rolerje zanjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:54:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Špelin@ trgatev je uspela.. smo se imeli fino, Nejc je pojedel grozdja še pa še, tud lovili smo ga po celem hribu, no bolj je sam divjal okoli, jst sem vsake toliko vrgla oko na njega , da mi ne pobegne v dolino.. so me pa nažgali komarji ali rdečke, ne vem kaj je bilo ampak po nogah imam 37 pikov, srbi me za popiz... A je Nejc potem kaj bolj kakal, ko se je najedel grozdja? Upam, da se srbečica okrog pikov hitro pomiri UF NE sprašuj..ga je nadelal še ob 21h ko ga drugače ne..in to obilno Mene pa še vedno tako srbi, da bom popi...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:54:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Kje ste,punce? Sem nas našla na drugi strani Otroka sem oddala,jaz pa likat .Kako je lepo videti,ko se Tilen že skoraj vrže k vzgojiteljici ,jo je lepo sprejel,nič več ne joka. Nejc ima pa ta teden tečaj rolanja,pa pravi,da on se ne bo,se bo rajši doma vozil s kolesom.Pa ta teden naj bi eno noč prespali v vrtcu,ker bi gledali zvezde,pa se še ni razjasnil,če je za.Za vsako stvar ga moram posebej pripraviti,Danes smo dobili obvestilo za prijavo za 3.dnevno letovanje,samo Nejc ne pride zraven,ker gredo letnik 2004.Ne vem,zakaj je potem dobil obvestilo Včeraj je imel Nejc čez dan rahlo povišano temperaturo,že v soboto ga je zvečer glava bolela,potem 1x je imel drisko,nato je bilo pa vse ok.Zgleda je kakšen virus spet staknil. Tilen za Nejca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:56:18
|
|
|
|
jana81
|
Pa dobro jutro Danes sva šla z Nejcem peš v vrtec, no Nejc v vozičku, je prav pasalo malo sprehoda zjutraj.. Potem je pa brez joka šel sam noter...ko bi le vedno bilo tako, no joka ne več, se pa oklepa zjutraj ko ga pelje..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:56:57
|
|
|
|
mafi
|
Drugač pa dobro jutro evo sem že v pogonu, tamala dva pa sta pri mami, oba smrkasta , Pa Filip je sitn za po.pi.zdit. Pomoje kak zobek ven rine, ampak mi sploh ne da da bi pogledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:57:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pa dobro jutro Danes sva šla z Nejcem peš v vrtec, no Nejc v vozičku, je prav pasalo malo sprehoda zjutraj.. Potem je pa brez joka šel sam noter...ko bi le vedno bilo tako, no joka ne več, se pa oklepa zjutraj ko ga pelje.. Nejc.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:58:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Drugač pa dobro jutro evo sem že v pogonu, tamala dva pa sta pri mami, oba smrkasta , Pa Filip je sitn za po.pi.zdit. Pomoje kak zobek ven rine, ampak mi sploh ne da da bi pogledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:59:49
|
|
|
|
jana81
|
MOJ DRAGI NEJC JE DANES STAR LETO IN POL !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:59:50
|
|
|
|
mafi
|
tilči: kako je na šihtu a si popoldanska???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:00:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Špelin@ trgatev je uspela.. smo se imeli fino, Nejc je pojedel grozdja še pa še, tud lovili smo ga po celem hribu, no bolj je sam divjal okoli, jst sem vsake toliko vrgla oko na njega , da mi ne pobegne v dolino.. so me pa nažgali komarji ali rdečke, ne vem kaj je bilo ampak po nogah imam 37 pikov, srbi me za popiz... A je Nejc potem kaj bolj kakal, ko se je najedel grozdja? Upam, da se srbečica okrog pikov hitro pomiri UF NE sprašuj..ga je nadelal še ob 21h ko ga drugače ne..in to obilno Se mi je zdelo. Mene pa še vedno tako srbi, da bom popi... A s čim mažeš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:01:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ za Nejca. Fino, tale pižama party v vrtcu. Pri nas tega žal ni A Nejc je že stabilen na rolerjih? Mala pika me nagovarja, da bi poskusila, moram v kleti izbrskati rolerje zanjo še nikoli ni stal na rolerjih. V našem vrtcu pa imajo veliko obogatitvenih dejavnosti.Zadnje leto pred šolo sploh:tečaj angleščine,letovanje,tečaj rolanja in plavanja-pri teh Nejc pade ven,razen rolanje,ker še ni zadnje leto. Imajo pa že opismenjevanje,tako da je moral prinesti zvezek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:02:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pa dobro jutro Danes sva šla z Nejcem peš v vrtec, no Nejc v vozičku, je prav pasalo malo sprehoda zjutraj.. Potem je pa brez joka šel sam noter...ko bi le vedno bilo tako, no joka ne več, se pa oklepa zjutraj ko ga pelje.. Priden Nejc Jaz imam tak ritem: najprej Gregorja v voziček in gremo vsi 4 (midva + punci) skupaj proti vrtcu. Tam se najprej poslovimo od velike pike, ki zavije proti šoli, mi 3 pa oddamo Gregorja, potem pa še malo piko. Zatem šibam s praznim vozičkom domov, ga parkiram, šibam v stanovanje, "zaprežem" psa in greva v park.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:03:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Drugač pa dobro jutro evo sem že v pogonu, tamala dva pa sta pri mami, oba smrkasta , Pa Filip je sitn za po.pi.zdit. Pomoje kak zobek ven rine, ampak mi sploh ne da da bi pogledala Stiskam pestke, da ne bosta zbolela, ampak bo prehlad oz. nahod b.p. hitro minil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:03:56
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi tilči: kako je na šihtu a si popoldanska??? ja,še vedno sem popoldanska.Na začetku sem se morala boriti za popoldansko delo,sedaj jim pa kar odgovarja tako.Meni pa tudi,ker lahko v miru vse zrihtat.Le sobota bi pasal zjutraj,da bi imela malo več od vikenda. Ta teden spet eno učim Drugače pa uživam na šihtu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:04:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 MOJ DRAGI NEJC JE DANES STAR LETO IN POL !! a se nisi za en mesec uštela?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:07:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ za Nejca. Fino, tale pižama party v vrtcu. Pri nas tega žal ni A Nejc je že stabilen na rolerjih? Mala pika me nagovarja, da bi poskusila, moram v kleti izbrskati rolerje zanjo še nikoli ni stal na rolerjih. V našem vrtcu pa imajo veliko obogatitvenih dejavnosti.Zadnje leto pred šolo sploh:tečaj angleščine,letovanje,tečaj rolanja in plavanja-pri teh Nejc pade ven,razen rolanje,ker še ni zadnje leto. Imajo pa že opismenjevanje,tako da je moral prinesti zvezek O je.belacesta, vse to zveni že kar malo po šolsko Pri nas ni nič podobnega: učijo se skozi igro štet obročke, na obisk pride čebelar, lovec, policist,..., da spoznajo poklice, vlečejo razne črte (vijugaste, cik-cak, "polžke",...), ki jih pripravljajo na pisanje,... Nimajo pa nobenih tujih jezikov, raznih posebnih tečajev ipd.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:08:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 MOJ DRAGI NEJC JE DANES STAR LETO IN POL !!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 9:09:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi tilči: kako je na šihtu a si popoldanska??? ja,še vedno sem popoldanska.Na začetku sem se morala boriti za popoldansko delo,sedaj jim pa kar odgovarja tako.Meni pa tudi,ker lahko v miru vse zrihtat.Le sobota bi pasal zjutraj,da bi imela malo več od vikenda. Ta teden spet eno učim Drugače pa uživam na šihtu A se ta, ki jo zdaj uvajaš, bolj znosno obnaša?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?