Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: BOLEČI ZOBKI, JANTARJEVA OGRLICA, pomoč!!! 15.8.2009 22:07:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga ja, kristalčki neverjetno pomagajo pri bolečinah. zdaj jih bodo začeli uporabljati namesto analgetikov - prideš v lekarno, kupiš verižico s kristačlom in bolečin ni več. Jaz sem isto slisala. Vidve ko vedno vse slišita in vesta , a bodo imeli kake kristalčke, ki bodo pomagali ob porodni bolečini . To sem nosila, ampak sem potem cel porod prespala . Ne priporocam.
|
|
|
|
RE: BOLEČI ZOBKI, JANTARJEVA OGRLICA, pomoč!!! 16.8.2009 20:51:43
|
|
|
|
ema111
|
Hoj! Drage forumke, nisem pričakovala, da boste takoooo negativno naperjene. Kot, da bi zdaj jaz naši malčici res nekaj takooo zelo slabega želela narediti. Res me je zanimalo kje ste to verižico kupile in podobne info. kot sem že napisala. Hvala za odgovore, pomoč in vse dobro želim!
|
|
|
|
RE: BOLEČI ZOBKI, JANTARJEVA OGRLICA, pomoč!!! 17.8.2009 16:01:57
|
|
|
|
LIDIJA_SANJA
|
so what... pač sem mnenja, da vsaka mama ve kaj je najbolje za njenega otroka...ker smatram da nas je večino tle NORMALNIH???Izjeme se dogajajo in so se vedno dogajale... EMA111 Kaj si sploh ženeš k srcu? Če si mnenja, da pomaga poskusi, kvečjemu ti lahko pomaga... Za tako pesimistično in negativno razmišljanje pa se ne zmeni...
|
|
|
|
RE: BOLEČI ZOBKI, JANTARJEVA OGRLICA, pomoč!!! 17.8.2009 17:34:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema111 Hoj! Drage forumke, nisem pričakovala, da boste takoooo negativno naperjene. Kot, da bi zdaj jaz naši malčici res nekaj takooo zelo slabega želela narediti. Res me je zanimalo kje ste to verižico kupile in podobne info. kot sem že napisala. Hvala za odgovore, pomoč in vse dobro želim! Vem, da se jih dobi v italiji v lekarni. Kje pa pri nas, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: BOLEČI ZOBKI, JANTARJEVA OGRLICA, pomoč!!! 17.8.2009 21:53:23
|
|
|
|
ema111
|
Hoj! Smo nabavili verižico, jo napolnili z energijo in nadeli malčici. Jo zaenkrat nič ne moti, mi pa verjamemo v njen pozitiven učinek. Ne se jezit, radi se mejte in veliko se smejte!
|
|
|
|
RE: BOLEČI ZOBKI, JANTARJEVA OGRLICA, pomoč!!! 21.9.2009 21:12:47
|
|
|
|
PC Baby
|
Jaz tudi sploh ne verjamem v to. Ko pa gledam našega revčka ko ga zobki zvijajo bi pa kupila en kristalček in ga dala pod jogija...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?