Anonimen
|
Ojla. Uf, en teden me ni, pa ste naklofale ful strani. Grem kar po vrsti lepo.. pika, točno koliko stane ICSI na GK ti ne znam povedat, ampak mislim, da je kar okoli 1600-1800 EUR. Vsekakor dražje kot pri Rešu. Sploh pa nehaj razmišljati o naslednjih postopkih, ker jih ne bo!!!!!!! Oooo, kaj berem.. Še zamrznjenčki!!!!!!! Kako lepa novica!! sapi, plusek!!! ČESTITKE, sedaj pa uživaj ! A sedežna, da je "kriva"? pikovit, ojej, kaj bo pa še tebe doletelo? Sploh ne vem točno, kaj je ta bolezen, vendar upam, da ni kaj hujšega in da boš lahko normalno nadaljevala s postopki in življenjem. Kakšni so pa znaki za to bolezen? aqua, končno tudi pri tebi akcija!! Kako ti gre? Oz. tvojemu dragemu? Vidim, da ti je zrastlo pet folikov! Držim pesti, da bojo vsi polni!! biba, ooo, tale tvoja beta gre pa v nebo!! Si že dojela?? arneja, a takšne so priprave, preden greš k Atu? Par stvari, da jih ne boš spet slišala. 3 otroke imata, praviš? Pa takole se že zmišljujeta, kdaj bosta šla po njih. Je pa ful luštno brat tvoje prigode pri Atu. OOoo, sta dobila dva pikeca!! Lepo ju grej!! mismis, 170€ za brikete? Tvoj kužon je pa še boljši kot moj. Moj tud poje cca. 100-120€ briketov na mesec, plus sto priboljškov.. Pa seveda vsak mesec rabi kakšno igračo, krtačo, šampon, povodec... Je ful zahteven. iiii, reby, kak srček je Tomi!! In kako ste drugače? fargi in diana, sta se tudi začeli drogirat!!! Obema -veliko sreče in mirnih rok!! zup, kaj jaz to berem!!! Plusek!!! Itak, da je plusek, brez skrbi bodi! miklarom, čisto sem šokirana, kar mravljinci mi grejo po telesu. Škoda je besed, ker ti itak ne morem povedati, kako mi je žal. Drži se!!! palcica, posvet je samo pogovor. Meni ni nikoli delal nobenega UZ-ja ali pregleda. Pove ti kaj moraš še storiti preden greš v postopek - tvoj mora imeti UZ, potem spet posvet pri dr. D ali dr. Zornu, da pregledajo njegove izvide. Dati morata kri za spolno prenosljive bolezni.. Jaz sedaj čakam M, da grem v postopek. Imam pa že par dni nočne more zaradi punkcije, da spet ne bo ET-ja... Skratka, psiha mi dela na polno.
|