|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
21.9.2009 8:24:56   
sapi
miklarom ne vem kaj naj ti rečem samo solze mi po licih tečejo user posted image ... mislim nate in na tvojega angelčka ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
21.9.2009 8:31:11   
S*
Dan se ni začev z lepimi novicami, mi ne gre z glave ta kruta usoda. Najprej se tako namučiš, da prideš do pikic, potem pa tako... Pa kaj nam to življenje res ne more vsaj malo prizanest user posted image   user posted image   user posted image .

Blicka iskrene čestitke za user posted image oz user posted image user posted image   user posted image   user posted image ,

bit, upam da si odgnala negativne misli stran. Kmalu bo torek in jaz komej čakam, da nam sporočiš veselo novico,

aqui, ne skrbi, čeprav je malo foliklov, bodo le ti zmagovalni user posted image   user posted image   user posted image . A že v sredo pade stopka, jaz sem pa mislila, da morajo bit folikli večji za stopko. Vidiš, sem ti rekla da me boš na koncu še prehitela. Jaz grem jutri do ata, kdo ve, mogoče pa se vidiva v Postojni v petek.

BEBII, upam da že greješ vajinega eskimčka,

arnejči, kako se kaj počutiš, čuvaš svoji pikici in se pustiš razvajatuser posted image ?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
21.9.2009 8:32:30   
ursa30
ojoj, nimam besed.user posted image user posted image user posted image user posted image .Miklarom, drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
21.9.2009 8:39:08   
tinkamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Žal imam zelo slabe novice.
mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla user posted image  user posted image  user posted image  Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna user posted image  user posted image  user posted image

Oh, to je pa res grozno, najhujše kar se lahko zgodi mami...mikla...ti želim, da boš šla čim lažje čez to...sranjeuser posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
21.9.2009 8:39:49   
mojca976
Mikla, jokam s teboj, drži se in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
21.9.2009 8:43:24   
tinkamiška
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

N74, ste se imeli fino včeraj user posted image ? Pa upam, da pridno delata na tem, da po naravni poti povečata število Slovenčkov/Slovenčic user posted image .

Tinkamiška, a ti že imaš eno bebiko doma user posted image ?

Bit, kot bi sebe poslušala user posted image . Včasih tudi razmišljam v smeri, da sem edina tovrstna nesrečnica na svetu. Pride tak dan, pa na srečo tudi mine. Ostani pozitivna, pa bo jutri en lep plusek na testku user posted image . P. S.: Košarka je šla pa tudi meni malo na jetra, ker bi jaz tudi rada, da bi cel ljubi dan bodoči očka samo o nas treh razmišljal user posted image .

Arneja, ja imam skoraj 4 leta staro pupo in hvala bogu, da jo imam, ker drugače bi bili ti postopki zame veliko bolj stresni... Iza se nama je zgodila po naravni poti, po čiščenju jajcevodov in maternice, sem imela zarastline...potem, ko sva si zaželela še otrok, pa sem imela 2x IMN in sem ostala brez obeh jajcevodov. Sedaj sem pa tu kjer semuser posted image

Džite se punce in čim manj slabih novic!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
21.9.2009 9:34:57   
gigi1
Mikla draga res je prekruto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
21.9.2009 9:46:16   
lana70
mikla, nimam besed, na jok mi gre, ker vem, da bi lahko bilo drugače, če bi pravočasno ukrepali. user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
21.9.2009 9:52:48   
Anonimen
Ojla.

Uf, en teden me ni, pa ste naklofale ful strani. user posted image   user posted image Grem kar po vrsti lepo..

pika, točno koliko stane ICSI na GK  ti ne znam povedat, ampak mislim, da je kar okoli 1600-1800 EUR. Vsekakor dražje kot pri Rešu. Sploh pa nehaj razmišljati o naslednjih postopkih, ker jih ne bo!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oooo, kaj berem.. Še zamrznjenčki!!!!!!! Kako lepa novica!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sapi, plusek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE, sedaj pa uživaj user posted image ! A sedežna, da je "kriva"? user posted image

pikovit, ojej, kaj bo pa še tebe doletelo? user posted image user posted image Sploh ne vem točno, kaj je ta bolezen, vendar upam, da ni kaj hujšega in da boš lahko normalno nadaljevala s postopki in življenjem. Kakšni so pa znaki za to bolezen?

aqua, končno tudi pri tebi akcija!! Kako ti gre? Oz. tvojemu dragemu? Vidim, da ti je zrastlo pet folikov! Držim pesti, da bojo vsi polni!!

biba, ooo, tale tvoja beta gre pa v nebo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si že dojela??

arneja, a takšne so priprave, preden greš k Atu? user posted image   user posted image Par stvari, da jih ne boš spet slišala.user posted image   3 otroke imata, praviš? Pa takole se že zmišljujeta, kdaj bosta šla po njih.user posted image Je pa ful luštno brat tvoje prigode pri Atu. user posted image OOoo, sta dobila dva pikeca!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo ju grej!!

mismis, 170€ za brikete? Tvoj kužon je pa še boljši kot moj. user posted image Moj tud poje cca. 100-120€ briketov na mesec, plus sto priboljškov.. Pa seveda vsak mesec rabi kakšno igračo, krtačo, šampon, povodec... Je ful zahteven. user posted image   user posted image

iiii, reby, kak srček je Tomi!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In kako ste drugače?

fargi in diana, sta se tudi začeli drogirat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obema -veliko sreče in mirnih rok!!

zup, kaj jaz to berem!!! Plusek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak, da je plusek, brez skrbi bodi!

miklarom, čisto sem šokirana, kar mravljinci mi grejo po telesu. Škoda je besed, ker ti itak ne morem povedati, kako mi je žal. Drži se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

palcica
, posvet je samo pogovor. Meni ni nikoli delal nobenega UZ-ja ali pregleda. Pove ti kaj moraš še storiti preden greš v postopek - tvoj mora imeti UZ, potem spet posvet pri dr. D ali dr. Zornu, da pregledajo njegove izvide. Dati morata kri za spolno prenosljive bolezni..

Jaz sedaj čakam M, da grem v postopek. Imam pa že par dni nočne more zaradi punkcije, da spet ne bo ET-ja... Skratka, psiha mi dela na polno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
21.9.2009 12:19:57   
cukica
Miklarom žal mi je,...user posted image user posted image user posted image user posted image ,naj vajina punčka počiva v miru in naj vaju pazi z neba.Iskreno sožalje,....

Tako v petek gremo po moja dva otročka,...komaj čakam,...
BEBIII vesela sem da sva se zopet videli,upam,da že greješ svojega eskimčka,....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
21.9.2009 13:09:36   
kimsy
miklarom - nobena beseda ne more opisati te grozote... user posted image  user posted image  user posted image  Res mi je žal...

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
21.9.2009 13:23:27   
arneja
Bibek, kje ste?? A se ga šli z atom skupaj zalit, ali kaj user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
21.9.2009 13:28:21   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

miklarom - nobena beseda ne more opisati te grozote... user posted image  user posted image  user posted image  Res mi je žal...

Miklca, lubek naš, radi te mamouser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
21.9.2009 13:31:30   
arneja
S*, čuvam, čuvam pikici pa lena sem do amena user posted image . Bi šla kar na porodniško user posted image .

Tinkamiška
, glavno, da si zdaj tu, ker tukaj znamo zanosit tudi brez jajcevodov user posted image .

Pika še nima M, kar pomeni: Nič več ICSI-jev za Piko user posted image user posted image user posted image . Kaj jo briga, koliko stanejo na GK user posted image .

Skuštrana Suzi, dva pikeca se danes že tretji dan pri mamici grejeta user posted image . Sem sodelavki poslala sms, da grejem dva pikeca, pa je njena 8-letni hčerkica prebrala, in rekla: Mami, kaj ima to R., a dva kužka ali dve ribici? Daj mami, povej, kaj ima user posted image . Torej od zdaj naprej grejem dve ribici, ok user posted image ? Ti, tvoj kužon je pa še bolj zahteven kot kakšna ženska user posted image . Nočne more pa odženi, itak da tokrat bo ET. Jaz ga prvič tudi nisem imela, preostalo štirikrat pa user posted image user posted image user posted image .

Cukica, petek bo pa tvoj dan user posted image user posted image user posted image .

Bebi, kako je eskimčka greti user posted image ?

Aqua, ti se pa danes piva napit, da bodo foliklčki zrastli user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 21.9.2009 13:34:22 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
21.9.2009 13:34:58   
arneja
Bibek, toooorej ....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
21.9.2009 13:51:32   
biba007

Bibek, toooorej ....

Imamo srčka. Enega. Ampak je najlepšejšiuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
21.9.2009 13:53:47   
BarbiG
Takole, punce moje. Pri nas se bo počasi začelo dogajat. 09.10.2009 grem na GK prevzet municijo - narkomanske pripomočke in suprefact, potem pa na juriš, khm na user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
21.9.2009 13:54:20   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Bibek, toooorej ....

O, super. Zdaj pa ti želim mirno user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
21.9.2009 14:11:59   
arneja
Bibek naš, zdaj mi pa zares lahko dokončno štafeto predaš user posted image user posted image user posted image user posted image . Itak da je najlepšejši srček, saj je do vašega pikeca user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
21.9.2009 14:13:06   
arneja
Barbi, dober na juriš ti želim user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
21.9.2009 14:51:27   
Fargesia
Miklarom...iskreno sožalje ob izgubi drage Taje...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
21.9.2009 15:15:38   
BarbiG

Barbi, dober na juriš ti želim user posted image .

Arnejči hvala. Tebi pa jaz želim, da čez ene 10 dni zagledaš tak debel ++++++++++++++.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
21.9.2009 15:17:26   
S*

Bibek, toooorej ....

Čestitke za user posted image . Sedaj pa uživaj in čuvaj svojo pikico še slabih 8 mesecev user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
21.9.2009 15:19:26   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Bibek, toooorej ....

Čestitke za user posted image . Sedaj pa uživaj in čuvaj svojo pikico še slabih 8 mesecev user posted image   user posted image   user posted image

Pod to se pa kar podpišem,vse lepo še naprej,...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
21.9.2009 15:26:46   
mismis
bolj žalostne novice od te pa še ne. Miklarom naša, verjamem da je to najhujše kar lahko doleti človeka v življenju. Dušica, moje sožalje, user posted image user posted image

BibaTolstojBond, čestitke za srčka, user posted image user posted image user posted image  verjamem da je najlepšejši. Je ata danes kaj komentiral spodnje hlačke, ali imaš že nosečniške na sebi.

BarbiG, super za datum, pri tebi se bo pa res kmalu začelo

BEBIII, kje si, kako si opravila? No javi se, saj veš, da nas skrbi.

Cukica, super za počene folikel, torej v petek je prenos user posted image user posted image

Pika74, tokrat  pa res dobro kaže, ima da uspe

Arneja, ali boš slavostno sprejela plus iz Bibinih rok?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?