|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
21.9.2009 12:42:28   
klavdyk
sonček85user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da se ti hitro vse lepo poštima

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
21.9.2009 13:20:33   
m..tina
Sonček85...Boš vidla, za vsakim dežjem posije sonce! Jure ti pošilja user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
21.9.2009 13:24:30   
sonček85
rea:ni zakaj
kpmk,detelja,klavdyk,m...tina:hvala pozitivne besede veliko pomenijo.No pa jokam spet,vsaj zdaj lahko ko Aleks spi,dragi pa je šel delat
hvala za poljubčke in objemčke pošiljamo nazaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
21.9.2009 13:34:07   
L & L
Joj Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v mislih smo s tabo, groza za tvojo prijateljico, si ne predstavljam kakšna bolečin  more to biti ko ti umre otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
21.9.2009 13:41:32   
veronikab
Sonček85 - ne jokat, so se še meni učke orosile. Vse se bo poštimalo, boš videla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
21.9.2009 13:50:16   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Dober večer babuške user posted image !

Na hitrco, ker sva se z dragim odločila, da greva ta teden spat ob 21h, ker sva oba kar nekam utrujena user posted image . Mi smo danes prešli na športni voziček, jupi! user posted image user posted image user posted image Čeprav nam je nazadnje na razvojni rekla, da še ne, sva si sedaj, ko je Ela že stara 5 mesecev, drznila jo prestaviti v naslednjo prestavo user posted image . Ful je uživala na sprehodu, pa še mami je zraven kar tekla, se mi zdi, da je voziček veliko lažje vodljiv. user posted image
user posted image Vprašanje glede GH: Mi smo včeraj poskusili korenček in je danes zjutraj v blatu imela še čisto nepredelan korenček. user posted image Se je vam to tudi dogajalo? Ali to pomeni, da še nekaj časa ostanemo le na riževi in proseni kašici ter še malo počakamo na zelenjavo in sadje? Ne zdi se mi, da bi prehitro začeli z GH, saj je kazala izjemno zanimanja za hrano, ko sva jedla, kar sliniti se je začela. Pa vsakič, ko jeva kašico, tako gode zraven od užitka, da že mora biti ok. Toda sedaj sem pa malo zmedena zaradi kakanja. Še vedno tudi kakamo po 3-4 krat na dan, čeprav smo prej pred GH le enkrat. Vem, da je v začetku to normalno, toda sedaj že kakšnih 10 dni jemo GH, pa še vedno tako pogosto kakamo. Hvala za vse nasvete! user posted image

Vas grem še prebrat in na hitrco pokomentirat ...

nenči to je čist normalno, tudi naš ima po korenčku takšno blato in sem prebrala da je to čisto normalno, ko ji boš dala brokoli ali cvetačo bo blato bolj svetlo, ko bo jedla banano bodo v blatu zelene nitke itd. Kupi paparico notri vse piše je res super knijga, tako da drugače pa nič bat vi kr papajte kotenčekuser posted image . Sej boš videla ko boš začela sadne čežanice kuhat bo imel kakec še čisto po jabolkih vonjuser posted image , tako pać je. Pa super za športni del, mi ga že tudi imamouser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
21.9.2009 13:51:50   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

matcar - Mislim, da bo glede srečanja najbolje, da kar tukaj pripopaš nek seznam, kot smo to počele, ko smo glasovale za Krof(e)ke in jagode, pa se bo vsaka dodala. V glavnem mene že lahko dodaš, da sem za Volčji potok, če bo pa kaj drugega, pa tudi ok, nisem izbirčna, samo da se srečamo user posted image . V glavnem jaz sem ZA user posted image . Pa čestitke za spalnico user posted image . Da jo bosta fajn krstila user posted image .

Ja,sem tudi sama o seznamu razmišljala.Mislim,da ga bom naredila,se bom ju3 lotla dela.Kar pa se spalnice tiče,pa sma jo že krstilauser posted image user posted image user posted image !user posted image

bravo mami, sam da sta jo dobro požegnalauser posted image user posted image user posted image user posted image , pol bo zdržala par let.user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
21.9.2009 13:55:27   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

rea:vse naj naj za rojstni dan(malo z zamudo 2 dnevno)
matcar jaz se strinjam.Katere podatke potrebuješ .Lej ti naredi seznam,kakšne3 datume gor(sobote) in tista ko bi prišla naj sporoči in lokacijo potem pa se dogovorimo.Po moje bo tko najboljš.Na koncu pa se še dpgpvrimo za pijačo in še kaj.
zanchy:upam ,da  ste že kaj bolje
akina.počasi mu dodajaj,najprej 1-2 žliči in potem stopnjuj bo že se navadil.Samo ti moraš biti tista ki bo vstraja s hranjenjem
nmagk:upam da ste uživali na krstu in vreme je bilo čudovitouser posted image
nena.ja meni se je naredlo to.pa sem debelo gledala kaj je to pa je bio naslednjič spet,To ni nič,korenček malo zapira in je blato potem malo bolj trdo ,pol pa ji daj jabolko in jo bo odprlo.

Tko podebatirala sem na hitrco saj imam za sabo grozne dni.Ja hodmo k atiju,čakamo.Potem smo šli včeraj na After party za naš krst ,ki ga je končala neprijetna novička.Namreč klicala je soseda da je celo stanovanje popolavljeno in da kje smo naj gremo hitro domov,no in jaz nardim paniko,moj gre naprej domov jaz pa vse poberem aleksa uredim in sva šla še midva,nakar pridem domov in so samo popustili po celem bloku varnostni ventili in je bila koplanica cela mokra(vse brisače,vsevsevse,hodnik in malo predsoba.Druga nič in je to že vse moj dragi pobrisal in uredil ,jaz sem pol dala še smao vse perilo prat ko je bilo mokro. ma ja grozno potem danes zjutraj me pa še žalostna novička doleti da je moji seodelavki ki je tudi na RR umrla punčka 2h po porodu v 24t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas gre res vse narobe

lep dan vsem .Slikce krsta še pridejo

joj sonček kakšne slabe novice me kr kurja polt spreletava po celem telesuuser posted image . Drži se draga moja, če pa kaj potrebuješ pa veš kje me najdeš. Aleksu pa nega velikega lubčka, je tak sonček maliuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
21.9.2009 13:57:53   
brigita23

kpmk,detelja,klavdyk,m...tina:hvala pozitivne besede veliko pomenijo.No pa jokam spet,vsaj zdaj lahko ko Aleks spi,dragi pa je šel delat

joooooo kok je men zdle hudo ko to berem ko vem da preživljaš težke težke časeuser posted image user posted image user posted image user posted image , naj ti bo čimprej bolje. Pokliči če rabiš pogovor. Drži se, mislim nateuser posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
21.9.2009 14:01:21   
veronikab
brigita23 - a je to ta knjiga??? (PAPAPRICA)

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
21.9.2009 14:02:59   
brigita23
alo punce

malo sem vas prebrala, na žalost pa vas nimam časa vse pokomentirat... Mi smo zdej dokaj vredu, zobki nas še matrajo vendar na bolj znosen način, še vedno se dosti potepamo da iskoristimo še te lepe sončne dneve pred zimo. Super da so vaši malčki bolje in da ni več toliko prehladov in viroz. Čestitke vsem obmesečnicam in vsem ki ste ali boste v tem času praznovale RDuser posted image user posted image . čESTITKE TUDI VAŠIM MALČKOM ZA USPEŠNE PREGLEDE IN PA LEPE MEREuser posted image user posted image user posted image , mi imamo posvetovalnici in 2. pikico naslednji torek, do takrat se pa zagotovo še kaj javim.

Imejte se lepo punce naš Nikec vam pošilja enga slinastga lupčka in vas lepo pozdravlja.

user posted image lp

Neposredna povezava do sporočila: 1336
21.9.2009 14:05:21   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

brigita23 - a je to ta knjiga??? (PAPAPRICA)

ja orginal naslov je velika paparica za male papavčke in je super. Imajo jo v Mladinski knjigi stane okol 35EUR, sam je vredna svojega denarja. Not je vse opisan od samga začetka uvajanja, kdaj začeti kako začeti, o alergijah o vsaki vrsti živila...itd. Pa še več kot 200 receptov. Se splača kupituser posted image .

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
21.9.2009 14:07:50   
brigita23
user posted image aja pa še neki naš Nik je imel na zadnji posvetovalnici 20.8. 6720g, mi uporabljamo pambers od 4-9kg, kdaj boste ve začele uporabljati od 7-12kg?

Neposredna povezava do sporočila: 1338
21.9.2009 14:11:59   
Blueeyes
evo eno od naše frajle
user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
21.9.2009 14:22:46   
detelja

vem, da ti je hudo, ampak ne jokat, tvoj sonček to vse čuti...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
21.9.2009 14:26:31   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

evo eno od naše frajle
user posted image

Lepotička mala. Jakob Bela pošilja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
21.9.2009 14:34:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

evo eno od naše frajle
user posted image

Lepotička mala. Jakob Bela pošilja user posted image user posted image user posted image

ooooooooooo hvala.... tole pa Gaja pošilja

user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
21.9.2009 15:01:14   
matcar

SEZNAM ZA SREČANJE!nick ZA/PROTI kraj dogodka

matcar ZA Volčji Potok
štorkljica ZA LJ in okolica
sonček85 ZA LJ in okolica
NenaLena ZA LJ in okolica
Miška2006 ZA LJ in okolica
Pat74 ZA LJ in okolica
Malčekvita ZA LJ in okolica
L&L ZA Volčji Potok
kpmk ZA kjerkoli (druga pol. oktobra)

Datumi: 17.10.,24.10.,31.10.!
Ostale,ki bi se srečanja udeležile,pa se same pripišite!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
21.9.2009 15:02:09   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image aja pa še neki naš Nik je imel na zadnji posvetovalnici 20.8. 6720g, mi uporabljamo pambers od 4-9kg, kdaj boste ve začele uporabljati od 7-12kg?

Jih že en čas uporabljamo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1344
21.9.2009 16:43:28   
Miška2006
Sonček, en kup objemčkov, pozitivnih misli in korajže. Približno si predstavljam kako je to, kar se je tvoji prijateljici dogajalo v tistih urah po porodu. Jst sem bila na istem in celo mesec dni nismo vedeli ali bo tavečji preživel ali ne. Mesec dni nočnih in dnevnih mor, pozitivnih misli, joka, travm,....na srečo se nam je dobro izteklo.

Korajžno naprej...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
21.9.2009 17:01:22   
Blueeyes
Tko podebatirala sem na hitrco saj imam za sabo grozne dni.Ja hodmo k atiju,čakamo.Potem smo šli včeraj na After party za naš krst ,ki ga je končala neprijetna novička.Namreč klicala je soseda da je celo stanovanje popolavljeno in da kje smo naj gremo hitro domov,no in jaz nardim paniko,moj gre naprej domov jaz pa vse poberem aleksa uredim in sva šla še midva,nakar pridem domov in so samo popustili po celem bloku varnostni ventili in je bila koplanica cela mokra(vse brisače,vsevsevse,hodnik in malo predsoba.Druga nič in je to že vse moj dragi pobrisal in uredil ,jaz sem pol dala še smao vse perilo prat ko je bilo mokro. ma ja grozno potem danes zjutraj me pa še žalostna novička doleti da je moji seodelavki ki je tudi na RR umrla punčka 2h po porodu v 24t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas gre res vse narobe

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
21.9.2009 20:23:31   
matcar
Tako,da še jaz poročam o današnjem pregledu.
Naš korenjak je težek 8130 g in velik 69 cm.Pikice sloh ni registriral,tako,da je cepljenje potekalo brez kakršnegakoli joka.user posted image user posted image user posted image Datum naslednjega pregleda pa imama 19.10.2009
Prosla pa bi eno,katera to zna(jaz namreč ne znam),da vstavi podatke na seznamček in zamenja slikico.Hvala že vnaprej!

http://www.shrani.si/f/1e/EX/1Vvyq0c7/srecanjepo-dolgem-casu-0.jpg[/img]]user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 21.9.2009 20:27:25 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
21.9.2009 20:27:26   
sonček85
L&L,brigita,veronika,Miška,BE:hvala
brigita.ja hvala,poljubčke nazaj
detelja:hvala ,zato pa jokam ko ni njega ko lepo ajčka.Jaz morem sama prejokat in potem je ok

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
21.9.2009 20:31:27   
matcar
Sonček,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še iz moje strani.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
21.9.2009 20:44:30   
sonček85
matcar:hvala

Zdaj pa dost žalosti na tej temi ,dajmo se raje o čem drugem pogovarjat.

No pri nas je prišla teta na obisk po 1letu in 2muser posted image ,pravzaprav se že poslavlja je danes 4 dan
Pa lulči nam gre tko lepo kožica dol ,da po moje ne bo potrena operacija ali pa poteg kožice dol,je že skoraj cela glavica zunajuser posted image user posted image

brigita:mi bomo zdaj šli na pleničke od 7 naprej,staro zalogo 6-9 še porabimo potem pa od 7 naprej.So mu te že kar male

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.9.2009 20:46:05 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?