Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:13:41
|
|
|
|
Dudica1
|
ooo kva se zdej reži ...obrnu se je na trebuh in se zagledau v ogledalu in zdej se tko reži samemu sebi da to verjet ne moreš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:15:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, pa južno sem zažgala če je sam južna ni panike... če je pa kuhnja zraven je pa štala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, pa južno sem zažgala kaj pa visiš skojz tle gor jz sem jo zadnjič, k sem šla niko preoblačit, in sem čebulo zažgala je cela bajta tojk smrdela da sem cel dan luftala bajto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:18:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, pa južno sem zažgala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:18:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, pa južno sem zažgala kaj pa visiš skojz tle gor jz sem jo zadnjič, k sem šla niko preoblačit, in sem čebulo zažgala je cela bajta tojk smrdela da sem cel dan luftala bajto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:18:37
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, pa južno sem zažgala kaj pa visiš skojz tle gor jz sem jo zadnjič, k sem šla niko preoblačit, in sem čebulo zažgala je cela bajta tojk smrdela da sem cel dan luftala bajto Prosim-nisem bla kle gor ampak sem cunje, ki sem jih že danes en kup zlikala pospravljala v omaro...Kaj me kregaš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
OH milina, tišina....otroc spijo. Tristan je še danes ostal doma, vročina je popustila takoj ko je začel smrkat in kašljat. Izgleda da se mu je vse to nabiralo. Jutri začnemo spet spoznavat čare vrtca. Uši - mi smo mogli podpisat izjavo, da vzgojitelji lahko pregledajo otrokovo lasišče. Nisem pa vedela da obstaja tudi preventivni šampon. Itak pa imamo tako kratke lase, tako da se vse vidi. Oskar - ah fantič naš. Je tako priden. Edino zdaj čakam, da še no faše kakšen virus. Imam namreč zabasan nos, včeraj me vse bolelo, itd... Gripa - o njej raje sploh ne razmišljam. Sigurno pa ne bom otroka izpisala iz vrtca. Razen če bi bilo zares hudo. Bomo morali kar nekako preživeti. Arboretum - bi se vam pridružila - enkrat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, pa južno sem zažgala kaj pa visiš skojz tle gor jz sem jo zadnjič, k sem šla niko preoblačit, in sem čebulo zažgala je cela bajta tojk smrdela da sem cel dan luftala bajto Prosim-nisem bla kle gor ampak sem cunje, ki sem jih že danes en kup zlikala pospravljala v omaro...Kaj me kregaš aja, se oproščam, ti je oproščeno moj mi je zadnjič reku da če ne bi nike preoblačla, in če bi bila na računalniku bi vrgu računalnik vn skojz oken
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:27:21
|
|
|
|
KatMat
|
sej bi se mi vse pridruzile enkrat....pa se se nobena ni....pa ze celo poletje tja hodm....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:34:22
|
|
|
|
Dudica1
|
kati jaz bi se ti vsak dan pridružla če bi bla bližje tko mam pa slabo uro da sploh do tja pridem a veš...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sej bi se mi vse pridruzile enkrat....pa se se nobena ni....pa ze celo poletje tja hodm.... ma sej vem - groza !!!! Čist skoz je nekaj in se ne morem v miru usest v avto in odpeljat na en dolgggg sprehod.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:36:54
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A vaši otroci se že vsi prevalijo iz hrbta na trebuh?K naša se še na bok tko, če je res treba, drgač je raj kr tko kokr jo damo mi. Ne, samo na bok. Se je pa parkrat, ko sem jo dala spat na bok prevalila na trebuh, tako da najbrž nismo daleč. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lahko vam vsak dan napišem kakšno stran . KatMat, meni je Arboretum malo daleč, še posebej glede na to, kako "zgodaj" zjutraj štartaš. Julija se namreč zbuja med 9-10h. Če bi ti kdaj štartala ob 11h, pa če bi mi povedala kak dan prej, bi se pa lahko zmenile.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:46:19
|
|
|
|
KatMat
|
tista k bo hotla pridt bo ze prsla jest vabila ne bom vec nikamor...men je tud PO dalec pa glih tko pridem....e smotke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:48:32
|
|
|
|
KatMat
|
tud ti dudi....cez zaplano jo uzges pa si prec na vrhnki....od tam mas do mene pa tud sam 15 min a ni res??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:51:35
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:52:03
|
|
|
|
Dudica1
|
ma ja takoj mam 1 uro...ne sej pridem ej se bomo zmenle za en datum pa pridemo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:52:04
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ lake jaz bi tok šla. Pa nimam vozička Pa bravo Taja!Pri nas gre tud vse v usta...Pa laski ji poganjajo, a ne? A vaši otroci se že vsi prevalijo iz hrbta na trebuh?K naša se še na bok tko, če je res treba, drgač je raj kr tko kokr jo damo mi. Pr nas je že dober teden tako, da se cel dan valja od hrbta na bok, z boka na trebuh. 3 dni so mu rokice delale težave, jih ni znal potegnit izpod trebuščka, sma mu z lubim kazala en dan, zdaj pa to že tud obvlada, evo...je že spet na trebuhu!!! Začel je tudi dvigovati rito in se počasi premikat, po 15cm je bil maximum. Z rokcami sega po igračah in brca z nogami. Full je hecen...lih zdj čopiri v luft svojo rito panvito! Na boku pa je tud zlo rad, spi dost na boku, se igra na boku...res je zanimiv...same kite v mišicah so ga,...Pa iz ležečega se sam dvigne v sedeč položaj, pa se pol spet nazaj vrže dol...to ponavadi dela v vozičku...skoraj prehitro. Naš ati je pa po 2 tednih dopusta prvič šel danes delat, je full dolgcajt brez njega in zelo ga pogrešamo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:52:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ja, sami izgovori so vas itak... bravo FLASK_A
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:54:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ja, sami izgovori so vas itak... bravo FLASK_A anede! Babe smotane! PS- jaz ne pridem, ker se mi tamala v avtu dere
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:55:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ja, sami izgovori so vas itak... bravo FLASK_A anede! Babe smotane! PS- jaz ne pridem, ker se mi tamala v avtu dere no no samo IZGOVORI!!! pridem jaz do tebe ti pa pelješ naprej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:55:17
|
|
|
|
KatMat
|
pol pa revcka sama svicam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:56:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ja, sami izgovori so vas itak... bravo FLASK_A anede! Babe smotane! PS- jaz ne pridem, ker se mi tamala v avtu dere jz sem pa brez izpita .... lahk pa tkole pridm sam bo mal trajal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:56:33
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ja, sami izgovori so vas itak... bravo FLASK_A anede! Babe smotane! PS- jaz ne pridem, ker se mi tamala v avtu dere no no samo IZGOVORI!!! pridem jaz do tebe ti pa pelješ naprej eee kure...no vidte...vsaka ma kej....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:57:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pol pa revcka sama svicam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?