|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.9.2009 13:13:41   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image ooo kva se zdej reži user posted image user posted image user posted image ...obrnu se je na trebuh in se zagledau v ogledalu in zdej se tko reži samemu sebi da to verjet ne moreš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
21.9.2009 13:15:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aja, pa južno sem zažgalauser posted image

če je sam južna ni panike... če je pa kuhnja zraven je pa štala user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
21.9.2009 13:17:26   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa visiš skojz tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image
jz sem jo zadnjič, k sem šla niko preoblačit, in sem čebulo zažgalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je cela bajta tojk smrdela da sem cel dan luftala bajtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4853
21.9.2009 13:18:02   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
21.9.2009 13:18:34   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa visiš skojz tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image
jz sem jo zadnjič, k sem šla niko preoblačit, in sem čebulo zažgalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je cela bajta tojk smrdela da sem cel dan luftala bajtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
21.9.2009 13:18:37   
Tanja_

Prosim-nisem bla kle gor ampak sem cunje, ki sem jih že danes en kup zlikala pospravljala v omaro...Kaj me kregašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
21.9.2009 13:19:25   
Anonimen
OH milina, tišina....otroc spijo.

Tristan je še danes ostal doma, vročina je popustila takoj ko je začel smrkat in kašljat. Izgleda da se mu je vse to nabiralo. Jutri začnemo spet spoznavat čare vrtca.

Uši - mi smo mogli podpisat izjavo, da vzgojitelji lahko pregledajo otrokovo lasišče. Nisem pa vedela da obstaja tudi preventivni šampon. Itak pa imamo tako kratke lase, tako da se vse vidi.

Oskar - ah fantič naš. Je tako priden. Edino zdaj čakam, da še no faše kakšen virus. Imam namreč zabasan nos, včeraj me vse bolelo, itd...

Gripa - o njej raje sploh ne razmišljam. Sigurno pa ne bom otroka izpisala iz vrtca. Razen če bi bilo zares hudo. Bomo morali kar nekako preživeti.

Arboretum - bi se vam pridružila - enkrat. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4857
21.9.2009 13:21:41   
Anonimen

Prosim-nisem bla kle gor ampak sem cunje, ki sem jih že danes en kup zlikala pospravljala v omaro...Kaj me kregašuser posted image

aja, se oproščam, ti je oproščenouser posted image user posted image user posted image user posted image

moj mi je zadnjič reku da če ne bi nike preoblačla, in če bi bila na računalniku bi vrgu računalnik vn skojz okenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4858
21.9.2009 13:27:21   
KatMat
sej bi se mi vse pridruzile enkrat....pa se se nobena ni....pa ze celo poletje tja hodm....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
21.9.2009 13:34:22   
Dudica1
kati jaz bi se ti vsak dan pridružla če bi bla bližje tko mam pa slabo uro da sploh do tja pridem a veš...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
21.9.2009 13:35:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sej bi se mi vse pridruzile enkrat....pa se se nobena ni....pa ze celo poletje tja hodm....user posted image user posted image

ma sej vem - groza !!!! Čist skoz je nekaj in se ne morem v miru usest v avto in odpeljat na en dolgggg sprehod.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4861
21.9.2009 13:36:54   
mama11
A vaši otroci se že vsi prevalijo iz hrbta na trebuh?K naša se še na bok tko, če je res treba, drgač je raj kr tko kokr jo damo mi.

Ne, samo na bok. Se je pa parkrat, ko sem jo dala spat na bok prevalila na trebuh, tako da najbrž nismo daleč.
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
lahko vam vsak dan napišem kakšno stranuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KatMat, meni je Arboretum malo daleč, še posebej glede na to, kako "zgodaj" zjutraj štartaš. Julija se namreč zbuja med 9-10h. Če bi ti kdaj štartala ob 11h, pa če bi mi povedala kak dan prej, bi se pa lahko zmenile.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
21.9.2009 13:46:19   
KatMat
tista k bo hotla pridt bo ze prsla jest vabila ne bom vec nikamor...men je tud PO dalec pa glih tko pridem....e smotke
user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
21.9.2009 13:48:32   
KatMat
tud ti dudi....cez zaplano jo uzges pa si prec na vrhnki....od tam mas do mene pa tud sam 15 min a ni res??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
21.9.2009 13:50:46   
FLASK_A
ja, sami izgovori so vas

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
21.9.2009 13:51:35   
KatMat

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
21.9.2009 13:52:03   
Dudica1
ma ja takoj mam 1 uro...ne sej pridem ej se bomo zmenle za en datum pa pridemo 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
21.9.2009 13:52:04   
pokica_

lake jaz bi tok šla. Pa nimam vozičkauser posted image Pa bravo Taja!Pri nas gre tud vse v usta...Pa laski ji poganjajo, a ne?
A vaši otroci se že vsi prevalijo iz hrbta na trebuh?K naša se še na bok tko, če je res treba, drgač je raj kr tko kokr jo damo mi.

Pr nas je že dober teden tako, da se cel dan valja od hrbta na bok, z boka na trebuh. 3 dni so mu rokice delale težave, jih ni znal potegnit izpod trebuščka, sma mu z lubim kazala en dan, zdaj pa to že tud obvlada, evo...je že spet na trebuhu!!! user posted image  Začel je tudi dvigovati rito in se počasi premikat, po 15cm je bil maximum. Z rokcami sega po igračah in brca z nogami. Full je hecen...lih zdj čopiri v luft svojo rito panvito! user posted image

Na boku pa je tud zlo rad, spi dost na boku, se igra na boku...res je zanimiv...same kite v mišicah so ga,...Pa iz ležečega se sam dvigne v sedeč položaj, pa se pol spet nazaj vrže dol...to ponavadi dela v vozičku...skoraj prehitro.

Naš ati je pa po 2 tednih dopusta prvič šel danes delat, je full dolgcajt brez njega in zelo ga pogrešamo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
21.9.2009 13:52:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ja, sami izgovori so vas

user posted image

itak... bravo FLASK_A

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
21.9.2009 13:54:24   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja, sami izgovori so vas

user posted image

itak... bravo FLASK_A

anede! Babe smotane!user posted image

PS- jaz ne pridem, ker se mi tamala v avtu dereuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
21.9.2009 13:55:17   
Dudica1

ja, sami izgovori so vas

user posted image

itak... bravo FLASK_A

no no samo IZGOVORI!!!
pridem jaz do tebe ti pa pelješ naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
21.9.2009 13:55:17   
KatMat
user posted image

pol pa revcka sama svicam

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
21.9.2009 13:56:23   
Blueeyes

ja, sami izgovori so vas

user posted image

itak... bravo FLASK_A

jz sem pa brez izpita .... lahk pa tkole pridm user posted image  sam bo mal trajal

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
21.9.2009 13:56:33   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja, sami izgovori so vas

user posted image

itak... bravo FLASK_A

no no samo IZGOVORI!!!
pridem jaz do tebe ti pa pelješ naprej user posted image user posted image user posted image

eee kure...no vidte...vsaka ma kej....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
21.9.2009 13:57:05   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

pol pa revcka sama svicam

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?